Rygge

Jon Michelet begraves neste fredag

Den populære forfatteren begraves i Rygge kirke.
Les mer om Rygge.

Jon Michelet begraves neste fredag

Forfatteren blir stedt til hvile i Rygge kirke.
Les mer om Rygge.
Hundrevis av folk på jobbmesse
Det var lang kø utenfor Samfunnshuset i Moss da Nav i Moss, Rygge, Råde og Våler arrangerte jobbmesse på torsdag. - Vi har aldri hatt så mange folk på messen før, sier markedsrådgiver Ken Olsen.
AIM starter bygging på Rygge
Det statlige norske flyvedlikeholdsselskapet AIM bekrefter at de starter byggingen av et motordepot og testcelle for F-35 på Rygge. Oppstart av virksomheten er planlagt til 2021, skriver selskapet i en melding.
Les mer om AIM og Rygge.

Ingen endring i flypassasjeravgiften før i 2019

Den omstridte flypassasjeravgiften endres tidligst neste år. Det er dårlig nytt for de som ønsker en gjenåpning av Moss lufthavn Rygge.
Les mer om Rygge.
Fengsel for verktøytyver
Fem menn fra Romania må sone fire til fem måneders fengsel for tyveri av verktøy for 150.000 kroner fra en byggeplass i Rygge i slutten av februar. De fem ble pågrepet av politiet rett ved byggeplassen, og de hadde tyvegodset i bilen. Fire av de fem innrømmet straffskyld under rettssaken i Moss tingrett.
Les mer om Romania og Rygge.
Micheletbøker blir tv-serie
Bokserien til Jon Michelet om krigsseilarane blir ein stor og dyr tv-serie på NRK. Forfatteren fra Larkollen i Rygge døde i helga, 73 år gammel. Produsent John M. Jacobsen tror tv-serien kan få internasjonal merksemd
Les mer om Jon Michelet, Larkollen, NRK og Rygge.
Mistenkt for ruspåvirket kjøring
En bilfører i 50-årene ble stoppet av UP på Bredsand i Rygge etter mistanke om rus. Politiet har opprettet sak.
Les mer om Bredsand og Rygge.
Befal ble skutt i armen på Rygge: Skytehendelsen granskes
Statens havarikommisjon for Forsvaret (SHF) vil undersøke hva som skjedde da et befal ble skutt i armen på Rygge flystasjon i mars.
Les mer om Forsvaret og Rygge.
Skytehendelse på Rygge flystasjon granskes
Statens havarikommisjon for Forsvaret (SHF) vil undersøke hva som skjedde da et befal ble skutt i armen på Rygge flystasjon i mars. Befalet som ble skutt i armen mens han instruerte soldater som utførte tørrdrill med skytevåpen 22.
Les mer om Forsvaret og Rygge.
Rykket ut til to gressbranner
I løpet av få timer i ettermiddag og kveld har brannvesenet i Moss rykket ut til to gressbranner, skriver Moss Avis. Den første var i Rygge, mens den andre var i Moss.
Les mer om Rygge.
Har funnet tre barnegraver på Dilling
Tre av de 17 gravene som arkeologene har funnet ved Dilling i Rygge viser rester etter kremerte barn.
Les mer om Dilling og Rygge.
Travelt for brannvesenet
I Rygge er brannvesenet ute og slokker en gressbrann i Bråtenveien. Fredrikstad brannvesen har rykket ut for å sjekke to mulige branntilløp, et på Gressvik og et på Lisleby.
Les mer om Bråtenveien, Gressvik og Lisleby.
Kvinne mistenkt for tyveri
En kvinne er pågrepet på Rygge storsenter mistenkt for å ha stjålet varer for flere tusen kroner. Ifølge varselet til politiet skal hun ha gjemt varene under et barn i en barnevogn.
Les mer om Rygge.
Advarer mot pågående selgere
Flere eldre beboere i Moss og Rygge har de siste dagene blitt utsatt for pågående dørselgere. Mange eldre har opplevd dem som aggressive og ubehagelige, melder Moss Avis.
Les mer om Rygge.
SP: Viken bør samkjøre flyplassene
Storregionen Viken bør ta over deler av Avinors flyplassadministrasjon. Det mener Senterpartiet, og de får full støtte fra de andre partiene i Fellesnemnda for Viken til å utrede dette. – Det betyr at vi kan se Gardermoen, Torp og Rygge i sammenheng, sier Østfold SPs Johan Edward Grimstad.
Rygget på to biler og stakk av
En mannlig bilfører klarte å rygge på to andre biler utenfor Vesterntangen medisinske senter. Etterpå stakk vedkommende av. - Vi kjenner identiteten til sjåføren og er på utkikk etter han.
Les mer om Vesterntangen.
Paraglider fast i tre
Et Sea-King redningshelikopter fra Rygge er på vei til Ringerike for å hjelpe en paraglider som har landet i et tre ved Dronningens utsikt. Flygeren skal være uskadd, opplyser Hovedredningssentralen i Sør-Norge.
Basketak ved Rygge Storsenter
En person skal ha blitt holdt tilbake ved Rygge Storsenter som følge av at noen ropte stopp tyven, melder politiet. Politiet følger opp saken på stedet.
Les mer om Rygge Storsenter.
Privat flyvning fra Rygge
Rygge Aerosenter får penger fra fornebupotten, en pott som Avinor forvalter og deler ut til flyklubber som driver småflyaktivitet. Det vil si at lokale flyklubber i fylket snart kan drive privat flyvning fra Rygge flyplass, forteller styreleder Rygge aerosenter, Trond Strøm.
Les mer om Avinor, Rygge og Trond Strøm.
Rygge-mann anker drapsdom
Rygge-mannen som er dømt for drapet på samboeren sin i Hallingdal anker dommen. Tingretten dømte han sist torsdag til 13 og et halvt års fengsel. Advokaten hans, Sindre Løvgaard, sier til Moss Avis at de skal bruke påsken på å jobbe med begrunnelsen for anken.
Anskaffelse av skapbil
Anskaffelsesforskriften Alminnelig kunngjøring av konkurranse Nasjonal kunngjøring Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser MOVAR IKS 959 272 204 Kjellerødveien 30 Rygge 1580 NO Kontaktperson: Lisbeth Smestad Telefon:
En skadet av vådeskudd på skytebane ved Luftforsvarets base Rygge
Det har vært en ulykke på skytebanen ved Luftforsvarets base Rygge torsdag ettermiddag. Det melder Luftforsvaret i en pressemelding fredag ettermiddag.
Les mer om Luftforsvaret og Rygge.
Vådeskudd i Forsvaret
En person ble truffet av et vådeskudd i armen på Luftforsvarets base og skytebane på Rygge i Østfold i ettermiddag. Personen er fraktet til sykehus med skuddskader, melder VG. Politiet etterforsker saken.
Les mer om Forsvaret, Rygge og Østfold.