Rygge

Bil snurret på E6 ved Rygge

En bil har snurret rundt på E6 i nordgående retning ved avkjøringen til Rygge/Karlshus, melder politiet på Twitter. Det skal ikke være personskade.
Les mer om Rygge og Twitter.

March trekker seg ut av Norge

Restaurant-kjeden March legger ned sine restauranter i Norge. Det skriver Moss Avis. Det vil føre til at March Rygge Øst og Rygge Vest og March Solli legges ned ved utgangen av september 2018.
Ikke bypakke til Moss
Byområdet Moss/Rygge ligger ikke an til å få penger fra staten i egne støtteordninger for å redusere biltrafikken. Det sa samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen i stortingets spørretime i dag. Han mener ikke at en belønningsordning er rette virkemiddel for å få flere til å gå, sykle eller ta kollektivtransport i dette området.
Les mer om Ketil Solvik-Olsen.
VG: Ble drept med 21 knivstikk
21 år gamle Alexandra Nilssen døde som følge av blodtap etter 21 knivstikk, ifølge VG. Rygge-kvinnens samboer er tiltalt for drapet.
Les mer om Alexandra Nilssen.

Alle klarte testen

27 bilister ble kontrollert i en promillekontroll på Larkollveien i Rygge. Ingen reaksjoner mot førerne, opplyser politiet.
Les mer om Larkollveien og Rygge.
Pipebrann i Rygge
Brannvesenet er på vei til Thorbjørnsrødveien i Rygge hvor det er en pipebrann.
Matpris til korn fra Rygge
Duga byggkorn fra Rygge vant prisen «Årets godbit under kåringen Det Norske Måltid, skriver Fredriksstad Blad. Anne-Marte Røen Bye og Anne Marthe Løken tok imot prisen i Stavanger. Avisa skriver at 60 lokale bønder bidrar til kornproduktet.
Fosterhjemsbarn manglet oppfølging
I 11 tilfeller har fosterhjemsbarn i Rygge ikke fått de tilsynsbesøkene de har krav på. Det opplyser Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet, ifølge Moss Avis. Tallene er ikke helt korrekte, svarer barnevernslederen i Rygge, Lise Ødegård.
Les mer om Lise Ødegård og Rygge.
Ryggeplaner skal være koordinert
Det amerikanske luftforsvaret hevder i egen prosjektbeskrivelse at planene om å bruke Rygge til å huse kampfly er koordinert med Norge.
Les mer om Norge og Rygge.
Amerikanske Rygge-planer koordinert med Norge
Det amerikanske luftforsvaret hevder i egen prosjektbeskrivelse at planene om å bruke Rygge til å huse kampfly er koordinert med Norge.
Les mer om Norge og Rygge.
Boligbrann på Dilling
To personer har fått i seg røyk i en boligbrann i Kirkeveien i Rygge. Alle beboere har kommet seg ut av boligen, melder politiet på Twitter. Det skal ha vært stor røykutvikling på stedet. De to skal ikke være alvorlig skadd.
Les mer om Dilling, Kirkeveien, Rygge og Twitter.
USA-ønske om Rygge kan bli tema
Spørsmålet om Rygge kan huse inntil fire amerikanske kampfly, vil kunne bli tatt opp under toppmøtet i Washington, bekrefter statsminister Erna Solberg (H).
Les mer om Erna Solberg, Rygge og Washington.
Statens vegvesen holdt kontroll
Seks personer fikk gebyr for å ikke bruke bilbelte, og et kjøretøy ble avskiltet. Det var fasit etter ar Statens vegvesen holdt kontroll langs veier i Råde og Rygge i dag.
Les mer om Rygge og Råde.
Flere fløy fra Torp
Nesten to millioner passasjerer brukte Torp Sandefjord lufthavn i fjor, en økning på en halv million passasjerer fra året før. En del av økningen skyldes at Torp overtok åtte av Ryanairs ruter fra Moss lufthavn Rygge da Rygge ble lagt ned høsten 2016.
Les mer om Rygge, Torp, Torp Sandefjord og Torp.
Bjørn Kjos om Ryanair-sjefen: - Han rømte Rygge med halen mellom beina
Bjørn Kjos åpner opp om sin hissigste rival.
Les mer om Ryanair-sjefen og Rygge.
Tiltalt for åtte boliginnbrudd
Fire menn i 30-årene er tiltalt for en rekke boliginnbrudd i Rygge og Råde i høst, skriver Moss Avis. I tiltalen er åtte boliginnbrudd beskrevet. Saken skal behandles av Moss tingrett.
Les mer om Rygge og Råde.
AF Gruppen får Rygge-kontrakt
AF Gruppen får Rygge-kontrakt til 130 millioner. Det skriver E24 på nett. AIM Norway skal bygge et nytt motordepot på Rygge og innstiller AF Gruppen som entreprenør. Kontrakten er totalt verdt 130 millioner eksklusivt merverdiavgift. Arbeidet starter i mai 2018 og skal være ferdig i august 2019.
Les mer om E24, Rygge og Rygge-kontrakt.
Lastebil fullstendig utbrent på E6
E6 i Østfold var sperret i flere timer fredag ettermiddag etter at en lastebil tok fyr ved Rygge flyplass.
Les mer om Rygge og Østfold.
E6 stengt i Østfold etter brann i lastebil
En lastebil er fullstendig utbrent etter å ha tatt fyr på E6 ved Rygge flyplass i Østfold. Veien er stengt i nordgående retning.
Les mer om Rygge og Østfold.
E6 stenges i en time
Politiet opplyser at E6 kommer til å være stengt i nordgående retning ved Rygge flyplass på grunn av brann i en lastebil.
Les mer om Rygge.
Lastebil i full fyr - E6 stengt
En lastebil er helt utbrent etter at det oppsto brann i den på E6 ved Rygge i Østfold. To utenlandske statsborgere som satt i bilen er uskadet.
Les mer om Rygge og Østfold.
Brann i lastebil
Det brenner i en lastebil i nordgående retning på E6 ved Rygge flyplass. Nødetatene er på vei til stedet, melder Alarmsentral brann Øst. Veien er stengt.
Les mer om Alarmsentral, Rygge og Øst.
Brann i varebil
Det brenner i en varebil i nordgående retning på E6 ved Rygge flyplass. Nødetatene er på vei til stedet, melder Alarmsentral brann Øst.
Les mer om Alarmsentral, Rygge og Øst.
Stevnet av to kommunesjefer
To kommunalsjefer i Rygge tar kommunen ved ordfører Inger-Lise Skartlien til retten. De mener de har krav på lederstillinger i den nye storkommunen Moss. Kommunen mener eksterne søkere til stillingene også må kunne vurderes. Både Moss og Rygge kommuner har unndratt saksdokumentene fra offentlighet, og ønsker ikke å kommentere saken nå. Det skriver Moss Avis.
Politiet rykket ut til Fleksnes-episode i Oslo
Husker du da Fleksnes nektet å rygge? Politiet rykket julaften ut til lik situasjon i Oslo.
Les mer om Fleksnes-episode og Oslo.