Søgne

Er kritisk til ny kombi-institusjon for barnevernsbarn

Landets første fellesinstitusjon for psykiatri og barnevern skal ligge i Søgne. Men statsråd Solveig Horne (Frp) blir nå advart mot å tro at slike institusjoner kan løse alvorlige problemer i barnevernet.
Les mer om Solveig Horne og Søgne.

Regjeringen med kommune-rot

Landets første fellesinstitusjon for psykiatri og barnevern skal ligge i Søgne og ikke i Songdalen slik regjeringen tidligere har annonsert. Barne- og likestillingsminister Solveig Horne var på Sørlandet i dag for å ordne opp i kommune-rotet.
Fem personar til sjukehus etter ulykke
Fem personar er sende til sjukehus etter ei trafikkulykke på E39 i Søgne.
Les mer om E39 og Søgne.
Fem personar til sjukehus
Fem personar er sende til sjukehus for sjekk etter ei trafikkulykke på E39 på toppen av Trybakken på Søgne. Ein bil med tilhengar har blitt påkøyrd bakifrå. Trafikken vert dirigert forbi ulykkesstaden.
Les mer om E39, Søgne og Trybakken.

E39 delvis stengt

E39 er delvis stengt på toppen av Trybakken i Søgne. Årsaka er ei trafikkulykke. Trafikken blir dirigert forbi ulykkesstaden. Ein bil med tilhengar vart påkøyrd bakifrå fredag kveld. Skadeomfanget er ikkje kjent.
Les mer om Søgne og Trybakken.
Trafikkulykke på E39
Det har vært en trafikkulykke på toppen av Trybakken i Søgne. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Nødetatene er på stedet, melder politiet.
Les mer om E39, Søgne og Trybakken.
Gjedde oppdaget i nytt vann - frykter for lakseelvene
Fylkesmannen frykter at gjedde skal spre seg til Søgne- og Songdalselva etter at fisken er oppdaget i et nytt vann. Kort vei mellom vassdragene på Sørlandet gjør at man er svært bekymret.
Bekymret for spredning av gjedde
Fylkesmannen frykter at gjedde skal spre seg til Søgne- og Songdalselva etter at fisken er oppdaget i Stølsvannet i Vennesla. – Vi er bekymret for at gjedda skal etablere seg i lakseførende elver og spise lakseungene, sier fiskeforvalter Birgit Solberg.
Reiser til Barbados
IKT-ekspert Knut Kjørkleiv fra Søgne reiser i dag til Barbados for å støtte FNs krisehåndteringsarbeid i forbindelse med orkanen Irma. Orkanen er den verste orkanen som er registrert i Atlanterhavet noensinne.
Les mer om Atlanterhavet, Irma og Søgne.
Honningbarna på skoleturn
Punkrockbandet Honningbarna startet i dag en 20 dager lang skolekonsertturne hvor alle ungdomsskoler i Vest-Agder skal besøkes. Fire av de fem medlemmer i bandet er fra Kristiansand og Søgne. De vil i løpet av turneen spille på ungdomsskolene de selv har gått på.
Valgsending fra Søgne i kveld
Klima og sentralisering er temaene i valgsendinga «Norge stemmer som sendes på NRK1 i kveld. I programmet skal vi blant annet innom Søgne. Der blir kommunesammenslåing tema. Se sendingen direkte fra klokken 21.30 her.
Les mer om Norge og Søgne.
Båt funnet
Politiet har funnet båten som ble stjålet i Søgne. En Yamarin ble stjålet ved Solta båthavn, og politiet har funnet den i Otra.
Les mer om Otra, Solta og Søgne.
Båt stjålet i Søgne
En Yamarin 80 DS, med 350 hk utenbordsmotor av merke Yamaha har blitt stjålet ved Solta båthavn i Søgne. Tyveriet har skjedd i løpet av siste uke.
Les mer om Solta, Søgne og Yamaha.
Anna Rasmussen snur på «Skal vi danse-planene – vurderte å trekke seg
Toppbloggeren Anna Rasmussen har tatt med seg familien og reist hjem til Søgne.
Les mer om Skal og Søgne.
MC-fører omkom i møteulykke i Søgne
Motorsyklisten som kolliderte front mot front med en bil på E39 i Søgne døde av skadene.
Les mer om E39 og Søgne.
E39 gjenåpnet etter ulykke
Politiet opplyser at E39 i Søgne er åpnet igjen for trafikk i begge felt etter trafikkulykken hvor en motorsyklist omkom. Statens vegvesens ulykkesgruppe samt politiets krimteknikere har arbeidet på ulykkesstedet.
Les mer om E39 og Søgne.
Mc-fører omkom
En tysk motorsyklist er bekreftet omkommet etter ei møteulykke med en bil på E 39 i Søgne i ettermiddag. Politiet opplyser at det ble forsøkt livredning på stedet, men at personen ikke kunne reddes. Det jobbes med å få tak i familien i Tyskland.
Les mer om Søgne og Tyskland.
Ulykkesgruppa på vei
Vegtrafikksentralen opplyser at Statens vegvesens ulykkesgruppe er kalt ut til E39 Søgne.
n person kritisk skadd i trafikkulykke
En motorsyklist er ifølge politiet kritisk skadd i en trafikkulykke på E39 vest for Lund i Søgne i Vest-Agder.
Les mer om E39, Lund, Søgne og Vest-Agder.
Alvorlig skadet etter møteulykke
En motorsyklist er brakt til Sørlandet sykehus Kristiansand etter en front mot front-kollisjon på E39 i Søgne.
E 39 stengt
E 39 ved Lunde i Søgne er stengt i vestgående retning på grunn av en ulykke mellom mc og bil.
Les mer om Lunde og Søgne.
Motorsykkelulykke E 39
En motorsykkel har kollidert med en bil på E 39 like vest for Lunde i Søgne. Nødetatene er på vei til stedet. Politiet fikk melding om ulykka 13.25, og skadeomfang er ukjent.
Les mer om Lunde og Søgne.
Bil veltet
En bil har kjørt av veien og veltet på Kikkerheia nær Søgne. Det skal ikke være personskade som følge av hendelsen, melder politiet.
Les mer om Kikkerheia og Søgne.
Trafikkulykke nær Søgne
En bil har kjørt av veien og veltet på Kikkerheia nær Søgne. Det skal ikke være personskade som følge av hendelsen, melder politiet.
Les mer om Kikkerheia og Søgne.
Vil ha busser uten fører
Arbeiderpartiet i Søgne ønsker en forsøksordning med selvkjørende shuttle-busser mellom det nye boligfeltet på Kjellandsheia og Tangvall. Ordfører Astrid Hilde vil ta saken opp med Agder kollektivtrafikk.