Søknadsfrist høyere utdanning

Eksperter enige: Dette er de tryggeste utdanningsvalgene

Søndag er det søknadsfrist for høyere utdanning. De tryggeste yrkesretningene er helse, teknologi og IT, fagbrev og lærer, ifølge eksperter.

Eksperter enige om tryggest utdanningsvalg

Søndag er det søknadsfrist for høyere utdanning. De tryggeste yrkesretningene er helse, teknologi og IT, fagbrev og lærer, ifølge eksperter.
Alle pasienter og pårørende som sier du gjør en viktig jobb er god grunn til å bli sykepleier
Ann-Chatrin Linqvis Leonardsen: - Til både jenter og gutter som er usikre på eget veivalg: Norge trenger dere som sykepleiere! Søknadsfrist for samordnet opptak til høyere utdanning er mellom 1. mars og 15.
Dette er Norges 20 mest populære studier
Bruker du påsken til å bestemme deg for hva du skal studere til høsten? 15. april er det søknadsfrist til høyere utdanning.

– Vil du passe på barn som oss? Da må du huske søknadsfristen tirsdag.

Barnehager med sjarmoffensiv før søknadsfrist til høyere utdanning.
Les mer om Vil.
Vil du passe på disse ungene? Da må du huske søknadsfristen i morgen
Barnehager med sjarmoffensiv før søknadsfrist til høyere utdanning. PÅ TUR: Barnehageelever fra Hesseng er med kommunen på sjarmoffensiv på Kirkenes videregående skole.
Les mer om Hesseng.
Sikker jobb eller drømmejobb?
En uke til søknadsfrist for høyere utdanning. HVA VELGER DU? Gir jobbråd: Leni Blank, Trine Hammerø og Irene Gelabert i Kvam barnehage skal påvirke elever ved videregående skole til
Søknadsfrist for høyere utdanning
UiA et av 46 studiesteder du kan velge
Slik velger du riktige studier
Det nærmer seg søknadsfrist for høyere utdanning. Aparna og Isak (begge 18) har klare tanker om hva de skal bli når de forlater skolegården. Les ekspertenes tips til studievalget her.
Les mer om Isak.