Søndre nordstrand


De unges drømmehage

Det er lett å skjønne hvordan man blir stolt av å komme fra bydel Søndre Nordstrand. Grønnere og romsligere får du det ikke her i byen. Frilansjournalistene Aina Kristiansen og Hanna Norberg er nyforelsket i Oslo.

Trafikkulykke i Holmliaveien

En fotgjenger har blitt påkjørt i Holmliaveien i bydel Søndre Nordstrand. Nødetatene er på vei til stedet.

Stenger Bjørndal skole etter brann

Alle elevene på Bjørndal skole i Søndre Nordstrand blir sendt hjem etter at det brant i førsteklassebygget søndag kveld. Skolen håpet på å holde åpent som normalt, men må nå holde stengt av hensyn til barnas sikkerhet.

Lettere skadet

Føreren av mopeden er kun lettere skadet etter trafikkulykken i Slimeveien på Søndre Nordstrand.

Trafikkulykke i Slimeveien

Det har vært en trafikkulykke i Slimeveien på Søndre Nordstrand i Oslo. En moped og en bil er involvert. Skadeomfanget er så langt ukjent. Nødetatene er på vei til stedet.

- Det var et vondt valg å flytte barnet fra et sted hun trivdes

Nina Tveit og Sanja Kostovska Skaar flyttet barna da nærskolen på Søndre Nordstrand slo sammen klasser og det ble 30 elever i samme rom.

Skoler i Oslo vest og sentrum kan tape millioner

Ny modell vil flytte penger til Groruddalen og Søndre Nordstrand. I dag fordeles pengene mellom Oslo-skolene etter en såkalt ressursfordelingsmodell (se fakta). Men er denne rettferdig?

Flere arbeidsledige i Oslo

I slutten av juli var drøyt 13.600 personer arbeidsledige i hovedstaden. Dette er nesten 700 flere personer enn samme tid i fjor. Høyest ledighet er i det i Søndre Nordstrand med nesten 6 prosent, mens i bydel Ullern er det færrest med 2 prosent. Ledigheten øker mest for innenfor ingeniør og ikt-fag.

To til sykehus etter kollisjon

To personer er kjørt sykehus etter en frontkollisjon ved Ljabrudiagonalen på Søndre Nordstrand. - Vi åpner sak. En av førerne har fått førerkortet beslaglagt, melder politiet i Oslo.

To til sykehus etter kollisjon

To personer er kjørt sykehus etter en frontkollisjon ved Ljabrudiagonalen på Søndre Nordstrand. – Vi åpner sak. En av førerne har fått førerkortet beslaglagt, melder politiet i Oslo.

Trafikkulykke på Søndre Nordstrand

Det har vært en trafikkulykke i Ljabrudiagonalen på Søndre Nordstrand. To biler var involvert og fikk store materielle skader. Ukjent skadeomfang på personene.

Inkluderende festival med Samsaya og Kaveh

Vær stolt-festivalen arrangeres med Samsaya og Kaveh på scenen. Søndre Nordstrand er en sammensatt bydel preget av kulturelt mangfold og beboere fra over 150 land. Dette har medført

Les mer om Kaveh og Samsaya.
Snart ingen steder å gravlegge muslimer i Oslo

Oslo trenger 1500 muslimske kistegraver. Når Høybråten kirkegård blir full i løpet av maksimalt et år, må en ny gravlund være på plass. Klemetsrud kirkegård i Søndre Nordstrand har et område for muslimske graver.

Les mer om Oslo og Søndre Nordstrand.
Sender skolestartere på norskkurs

Mange elever møter opp første skoledag med for dårlige norskkunnskaper. Nå vil byrådet sende 6-åringer i bydel Grorud, Gamle Oslo og Søndre Nordstrand på intensivt norskkurs i sommer, så de blir bedre rustet til skolestart, skriver Aftenposten.

Vurderer å fjerne gratis barnehagetid

I dag får alle 4- og 5-åringer i Groruddalen og Søndre Nordstrand 20 gratis barnehagetimer i uken. Men Høyre, Venstre og KrF mener det er feil å sponse familier med høy inntekt. Under

Tiltalt for trusler mot NAV

Det var 20. mars i fjor at mannen skal ha truet flere av de ansatte med å drepe dem og sprenge lokalene til NAV Søndre Nordstrand. Han skallet også ned en vekter på stedet. Mandag må han møte i Oslo tingrett.

Les mer om NAV og Oslo.
Barnehager til salgs, staten betaler driften!

Dette kunne ha vært overskriften på salgsannonsen til de ti barnehagene som nå skal selges i bydel Alna, Søndre Nordstrand og Vestre Aker. Salget fremstår som rent ideologisk. Den økonomiske

Dømt for å ha seksuelt antastet fire-åring

Jenten ble antastet på en lekeplass i Søndre Nordstrand. Det var i mai i fjor at den fire år gamle jenta var ute på lekeplassen og lekte sammen med noen venner.

Les mer om Søndre Nordstrand.
15-åring kjørte utfor

En 15 år gammel gutt stjal familiens bil og kjørte i grøfta i Slimeveien på Søndre Nordstrand i Oslo i natt. Gutten kom ikke til skade.

Vil ha flere private barnehager i Oslo

Byrådet i Oslo har bestemt seg for å konkurranseutsette sju barnehager i bydelene Alna, Søndre Nordstrand og Vestre Aker.

Konkurranseutsetter sju barnehager

Byrådet i Oslo har bestemt seg for å konkurranseutsette sju barnehager i bydelene Alna, Søndre Nordstrand og Vestre Aker.

Konkurranseutsetter syv barnehager i Oslo

Barnehagene som skal konkurranseutsettes ligger i bydelene Alna, Søndre Nordstrand og Vestre Aker. Kommunen vil fremdeles eie barnehagen, men driften overtas av en privat aktør.

Sjåføren funnet

Føreren av bilen som havnet i Sværsvann på Søndre Nordstrand er funnet og pågrepet. Politiet mistenker promillekjøring.

Bil i vannet på Søndre Nordstrand

Det var tre personer i bilen. Alle sammen har kommet seg ut.

Les mer om Søndre Nordstrand.
Bil i vannet på Søndre Nordstrand

Det var tre personer i bilen. Alle sammen har kommet seg ut.

Les mer om Søndre Nordstrand.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18