Sønn

Mener Madsen er inspirert av mannen som forsøkte å få sin egen sønn til å voldta for seg

«Min gutt, det er akkurat nå du skal slå til. Elsker deg, og det er alt å vinne denne gangen. Så prøv å gjøre alt som står i din makt. Far.

Mamma til sønn med ADHD: – Han var på ingen måte noen «jævel-unge

I ei personlig bok blottlegger Hilde Kragebøl hvordan det er å være mamma til Jabba, som har ADHD. Hun blir reisende i bok og show om ADHD.
Les mer om Hilde Kragebøl og Jabba.
Back-stjernen mistet barnet: Takker for kjærlighet og støtte
NHL-stjernen Erik Karlsson (27) og hans kone Melinda sørger over tapet av sin sønn. – Vi vil takke alle for kjærligheten og støtten vi har fått, skriver de på Twitter.
Les mer om Melinda og Twitter.
Dømt etter at to-åring døde
En foreldrepar i slutten av 20-årene er i Bergen tingrett dømt for uaktsomt drap på sin to år gamle sønn, men får ikke straff.
Les mer om Bergen.

Foreldre skyldige i uaktsomt drap på sønn (2)

Gutten døde etter å ha fått i seg en tablett av farens Lar-medisin. Foreldrene var uaktsomme, mener retten. Foreldreparet i slutten av 20-årene fra Bergen slipper imidlertid straff.
Les mer om Bergen og Lar-medisin.
Foreldre skyldige i uaktsomt drap på sønn (2)
Gutten døde etter å ha fått i seg en tablett av farens Lar-medisin. Foreldrene var uaktsomme, mener retten.
Les mer om Lar-medisin.
Foreldre dømt etter toårings dødsfall - slipper straff
En foreldrepar i slutten av 20-årene er dømt for uaktsomt drap på sin to år gamle sønn som døde etter å ha fått i seg farens tabletter. Bergen tingrett har funnet både moren og faren skyldige, men de har frafalt straffeutmåling, melder NRK.
Les mer om NRK.
Dømt for dødsfall men slipper straff
Et foreldrepar fra Bergen er dømt for uaktsomt drap på sin to år gamle sønn etter at han fikk i seg tabletter som bruker som erstatning for heroin. Den lille gutten døde kort tid etter at han fikk i seg tablettene, som faren brukte.
Les mer om Bergen.
Sønnen (5) stukket av sprøyte - dagen etter fant Petter (45) sju sprøyter ved lekestativene
Petter og Linas fem år gamle sønn måtte få hepatitt B-vaksine. - Folk har trodd at parken var blitt ren og fin, og fri for sprøytespisser.
Les mer om B-vaksine og Petter.
Sønnen (5) stukket av sprøyte – dagen etter fant Petter (45) sju sprøyter ved lekestativene
Petter og Linas fem år gamle sønn måtte få hepatitt B-vaksine.
Les mer om B-vaksine og Petter.
Schweinsteiger og Ivanovic fikk en sønn
Den tyske fotballprofilen Bastian Schweinsteiger og den tidligere tennisstjernen Ana Ivanovic er blitt foreldre for første gang. - Velkommen til verden, vår lille gutt. Vi er veldig glade nå, skrev Schweinsteiger på Twitter.
Kjærlighetsbrev fra den aller største hoppbakken
Far og sønn rapportere fra mirakelhelg i Vikersund.
Les mer om Vikersund.
Stopp bruken av digitale medier i småskolen
Jeg har en sønn som skal begynne på skolen i Oppegård til høsten. Han er 5 år gammel, snart 6, og han gleder seg til å begynne på skolen sammen med de andre «Ørnene» i barnehagen. Som mamma gruer jeg meg.
Les mer om Oppegård og Ørnene.
Aksel Fugelli kommer til biblioteket lørdag
Sønnen skal snakke om Per Fugellis siste bok, «Per Dør». Brønnøy bibliotek på samfunnshuset får lørdag besøk av Aksel Fugelli, som er sønn av avdøde professor Per Fugelli. Per Fugelli gikk bort den 13.
Skulle drepe politimanns sønn
NOTODDEN: En 25 år gammel mann er i Aust-Telemark tingrett dømt for å truet med å drepe sønnen til en politiførstebetjent.
Les mer om Aust-Telemark.
Rune Kalland reagerer på Jørn Lier Horst-bøker: - Nærmest kopierer seg selv
To forskjellige bøker av Jørn Lier Horst inneholdt nesten identiske passasjer. Det fikk Rune Kalland og hans seks år gamle sønn til å reagere.
Hvem solgte ut USA?
Bilde: Far og sønn Biden vinker til noen de gjenkjenner i mengden mens de spaserer opp Pennsylvania Avenua ved innsettelsen av Barack Obama 20 januar 2009.
Vanessa og Trump jr. skilles
Presidentens eldste sønn og kona går hvert til sitt etter over tolv års ekteskap.
Les mer om Trump.
Amerikanske medier: Vanessa Trump skiller seg fra Donald Trump Jr.
Etter nesten 13 år som gift har Vanessa Trump søkt om skilsmisse fra ektemannen Donald Trump Jr. ifølge blant annet amerikanske TMZ. President Donald Trumps sønn, Donald Trump Jr. giftet seg med Vanessa Trump for nesten 13 år siden.
Vanessa Trump vil skilles fra Trump jr.
Etter over tolv års ekteskap har Vanessa Trump bedt om skilsmisse fra presidentens eldste sønn.
Les mer om Trump og Vanessa Trump.
Sammenlikner Currran med Jesus
Da de fleste superlativene var brukt opp for å beskrive Kodie Currans elleville kamp mot Frisk, klinte Marius Skjelbæk til og sammenliknet backen med Guds sønn.
Les mer om Frisk.
Slått, kvelt og avkledd
Ana Julia Quezada (43) tilstod tirsdag å ha drept sin kjærestes åtte år gamle sønn. En stor leteaksjon ble satt i gang i Spania da åtte år gamle Gabriel ble meldt savnet.
Les mer om Gabriel og Spania.
Slått, kvelt og avkledd
Ana Julia Quezada (43) tilstod tirsdag å ha drept sin kjærestes åtte år gamle sønn. Gabriel (8) var savnet i to uker før han ble funnet død i stemorens bil.
NHO: - Konkurranse på helsetjenester kan løfte kvaliteten
SANDNES: Assistenter fra AssisterMeg A/S som kan pleie Nadine Berths sønn gjør det mulig for henne å samtidig stå i jobb.
Skal ha slått og lugget sønnen sin
I dag starter ankesaken hvor en far er dømt til fengsel for mishandling av sin egen sønn, skriver Bodø Nu. Mannen i 50-årene nektet straffskyld i Salten tingrett i fjor, men ble dømt til fem måneders fengsel. Ifølge tingrettsdommen skal han gjentatte ganger ha slått, lugget og dratt sønnen etter ørene. Det er satt av to dager til behandling av saken i Hålogaland lagmannsrett.
Les mer om Bodø Nu, Hålogaland og Salten.