Sørlandet grimstad

Tiltalt for millionsvindel

En investor fra Grimstad er tiltalt for millionsvindel av flere banker på Sørlandet. Ifølge Fædrelandsvennen mener mannen at politiet i Agder er inhabile, og vil ha rettssaken avvist. Han er også tiltalt for dokumentfalsk.
Les mer om Agder, Grimstad og Sørlandet.

20 biler i ulykker på E18 i Agder

Sju personer er sendt til sykehus etter sju trafikkulykker med totalt 20 kjøretøy på Sørlandet. Hvor alvorlig skadene er, er ikke kjent. På grunn av glatt vei og tøffe kjøreforhold var E18 mellom Kristiansand og Grimstad stengt i flere timer.
Vanskelige kjøreforhold
Snø og sludd gir vanskelige kjøreforhold på Sørlandet. Her fra E18 i Grimstad.
Les mer om E18, Grimstad og Sørlandet.
Moderat skadet
Mannen som ble påkjørt av en buss i Grimstad i formiddag, har moderate skader. Det opplyser Sørlandet sykehus. Brannvesenet måtte jekke opp bussen for å få løs mannen.
Les mer om Grimstad og Sørlandet.

Flere arbeidsplasser på Sørlandet

Flere kommer til å få jobb på Sørlandet i året som kommer. Det ble klart da konjunkturbarometeret ble presentert i Grimstad i dag.
Les mer om Grimstad og Sørlandet.
Flere arbeidsplasser på Sørlandet
Flere kommer til å få jobb på Sørlandet i året som kommer. Det ble klart da konjunkturbarometeret ble presentert i Grimstad i dag.
Les mer om Grimstad og Sørlandet.
Flere arbeidsplasser på Sørlandet
Flere kommer til å få jobb på Sørlandet i året som kommer. Det kom fram da konjunkturbarometeret ble presentert i Grimstad i dag.
Les mer om Grimstad og Sørlandet.
Trær felt av vinden
Sterk vind har i løpet av jula felt flere trær på Sørlandet. Flere trær sperrer lysløypa på Dømmesmoen i Grimstad.
Varmerekord for november flere steder i Agder
Flere steder på Sørlandet har det aldri før har det vær så varmt i november som i dag. Ny varmerekord ble registrert på målestasjoner både i Grimstad og Kristiansand.
Nye varmerekorder på Sørlandet
To steder på Sørlandet har fått nye varmerekorder. Både på Landvik i Grimstad, med 16,8 grader, og på Oksøy i Kristiansand, med 15,7 grader. Ifølge statsmeteorolog Marit Berger har det aldri vært målt varmere temperaturer på de to stedene i november.
Tour des Fjords-målgang i Kristiansand og Grimstad
Nå får også Sørlandet sin sykkelfest. Alle tre Tour des Fjords-etappene blir i Aust- og Vest-Agder.
Sølv til Sørlandet
Ingvild Meinseth fra Grimstad tok sølv på 100 meter under NM i friidrett i Sandnes fredag kveld. Håkon Mushom fra Lyngdal er klar for finale på 800 meter lørdag.
Les mer om Grimstad, Lyngdal og Sørlandet.
Dropper regnbueflagg i KrF-kommuner
Flere KrF-styrte kommuner på Sørlandet lar være å heise regnbueflagget under Skeive Sørlandsdager. Arrangør FRI Sør har gitt flagg til alle ordførere i Agder. I Grimstad, Vennesla, Evje og Hornnes og Audnedal viser ordførerne til regelverket når de nekter flaggheis.
Ingen homoflagg i KrF-kommuner
Ingen av de KrF-styrte kommunene på Sørlandet vil heise regnbue-flagget under Skeive Sørlandsdager denne uka. Arrangør FRI Sør har sendt ut regnbueflagg til kommunene på Agder, så de kan vise at de støtter homofiles rettigheter. Ordførerne i Grimstad, Vennesla, Evje og Hornnes og Audnedal viser alle til kommunens egne flaggregler som ikke åpner for dette.
Næringsministeren til Sørlandet
Næringsminister Monica Mæland kommer til Sørlandet onsdag og torsdag. I den anledning besøker hun Kristiansand, Vennesla, Grimstad og Arendal. I Arendal skal hun få se en presentasjon av NHOs rekrutteringsstrategi Ringer i vannet.
Lager potetfest i Grimstad
Poteten skal hylles med en egen festival i Grimstad på søndag. Festivalleder Rolf Erik Nilsen mener det er på høy tid at poteten løftes frem med en egen festival på Sørlandet. Bønder i Grimstad er blant de første som leverer tidligpoteter hvert år.
Les mer om Grimstad og Sørlandet.
Alvorleg skada etter sykkelulykke
Ei kvinne er alvorleg skada etter ei sykkelulykke i Grimstad. Tilstanden er stabil, opplyser Sørlandet sykehus. Ulykka skjedde på fylkesveg 420 ved Svennevig bru. Dette er gamle E18.
Les mer om E18, Grimstad, Svennevig og Sørlandet.
Statsrådbesøk
Næringsminister Monica Mæland kommer til Sørlandet mandag. Hun skal blant annet besøke universitetets avdeling i Grimstad.
Les mer om Grimstad og Sørlandet.
Samler virksomheten i Grimstad
Forsikringsselskapet If samler sine 200 medarbeidere på Sørlandet i Grimstad. Nytt kundesenter åpner 15. mai.
Les mer om Grimstad og Sørlandet.
EIK - Viking ble det eneste lokaloppgjøret
Bryne hadde håpet på et nytt cupmøte med Viking, men må i stedet til Sørlandet og møter Jerv Grimstad.
Bare EIK fikk cupønsket sitt oppfylt
Bryne hadde håpet på et nytt cupmøte med Viking, men må i stedet til Sørlandet og møter Jerv Grimstad.
Moderate skader etter ulykke
En av personene som satt i bilen, som var involvert i en trafikkulykke i Grimstad mandag ettermiddag, er moderat skadet. Det opplyser Sørlandet sykehus.
Les mer om Grimstad og Sørlandet.
Mest sol i Aust-Agder
Grimstad har flest klarværsdager på Sørlandet. Det viser statistikk hentet inn av Fædrelandsvennen. Aust-Agder har også andre- og tredjeplassen (Tvedestrand og Arendal). Kristiansand ender på fjerdeplass på «sol-listen, som første representant fra Vest-Agder.
Flere gressbranner
Det har vært flere gressbranner på Sørlandet lørdag. Brannvesenet har slukket en brann i vegetasjonen ved Nes verk i Tvedestrand, og i Grimstad har etaten rykket ut på en tilsvarende brann ved Lindtveit. Det er tørt og det advares mot bråtebrenning.
Flere gress og lyngbranner
Det har vært flere gress og lyngbranner på Sørlandet lørdag. I tillegg til gressbrann i Spangereid, er det slukket en tilsvarende ved Nes verk i Tvedestrand. Brannvesenet i Grimstad har rykket ut på gressbrann ved Lindtveit. Det er tørt og det advares mot bråtebrenning.