Saken

Trosser Donald Trump

President Donald Trump gikk til angrep på sin egen justisminister Jeff Sessions. Ministeren ønsker likevel å fortsette i jobben, sier han til The New York Times.Les saken på TV2.no

Flyr inn 300 biljournalister

Lanseringen av denne nye modellen til Range Rover lokker 300 biljournalister til lanseringsfest i Norge de neste fire ukene. Les saken og se video på tv2.no
Les mer om Norge og Range Rover.
Mann død etter vold på Bjerke
Tirsdag ettermiddag ble en mann funnet på Bjerke i Oslo med livstruende hodeskader. Torsdag ble han erklært død. To menn er pågrepet og siktet i saken.
Les mer om Bjerke og Oslo.
Fant stjålet MC og bil
Politiet har funnet en stjålet bil og motorsykkel i sentrum av Våler. Motorsykkelen var inni lasterommet på bilen. Politiet etterforsker nå saken.
Les mer om Våler.

Politiet fant en koffert med hasj

Tre personer i Bodø er siktet for oppbevaring av fem kilo hasj. Det var en politimann på vei på ferie som oppdaget en mann som oppførte seg svært merkelig på flyplassen i Bodø. Politiet dro hjem til mannen, der de fant en koffert hasj til en gateverdi på 750 000 kroner. To andre personer ble også siktet i saken, og er avhørt og løslatt i dag.
Les mer om Bodø.
Fire drept i Sverige
Politiet mistenker at en kvinne og tre barn ble drept i en leilighet i Gårsten i Göteborg i Sverige, før leiligheten ble tent på. En person er hentet inn til avhør i saken.
Les mer om Gårsten, Göteborg og Sverige.
Sitter i avhør
Mannen i 20-årene som er siktet for drap på sin jevnaldrende kjæreste på en hytte i Flå i Hallingdal, sitter nå i avhør. – Det han har forklart styrker vår teori om at han er gjerningsmannen i denne saken, sier politiadvokat i Sør-Øst politidistrikt Per Thomas Omholt.
Les mer om Flå, Hallingdal og Sør-Øst.
To siktet etter drapsforsøk i Oslo
To menn er nå siktet etter et drapsforsøk på Bjerke i Oslo i går ettermiddag. Tilstanden til den fornærmede i saken er fortsatt livstruende.
Les mer om Bjerke og Oslo.
Klager over utbyggingsvedtak
Motstanderne av forhøyet demning i Mesnavassdraget i Lillehammer bringer saken inn for Olje- og energidepartementet. Kommunestyret har sagt ja, men Mesnaelva Vel mener beslutningen er tatt på sviktende grunnlag, melder Gudbrandsdølen Dagningen.
Høyrepolitiker røkte hasj på TV: – Mamma snakket ikke til meg på to måneder
Stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde fra Oslo angrer på at hun røkte hasj på TV på morens bursdag, uten å si fra om innslaget. Men meningen om saken har hun beholdt.
Les mer om Oslo.
«PST-saken er en skandale i flere akter
AFTENBLADET MENER: Det er ikke lett å ha et privatliv i den digitale tidsalderen, men det er ekstra ille når våre egne myndigheter står bak de verste krenkingene.
Bergensrestaurant ansatte «papirløse innvandrere fra ulovlig bemanningsbyrå
Restauranten Korea House benyttet seg av et bemanningsbyrå som med vilje ansetter innvandrere uten arbeidstillatelse. Nå blir saken etterforsket av politiet.
Svidde av 650.000 på strippeklubb i Wien – hevder han ble neddopet og fralurt koden
DNB trodde ikke på mannen, og Finansklagenemnda Bank har nå avvist saken.
Ønsker tips etter tyverier
Halden politiet ønsker tips i jakten på en person som står bak flere båttyverier og grove tyverier. Det forteller politiførstebetjent i Halden, Vidar Andersen. En person er pågrepet i saken, mens den andre personen er fortsatt på frifot. Tips om personene på bilde kan gis til politiet på telefon 02800.
Les mer om Halden og Vidar Andersen.
Monos fra Setså vil være din «wingman i sin nye singel
Klaus Nyberg, også kjent under artistnavnet Monos, flyr ut med en ny singel, som han håper blir en sommerhit. En solfylt og gjennomtenkt musikkvideo følger også med låta. Se musikkvideoen i saken.
Les mer om Setså.
Politi-razzia hos det spanske fotballforbundet
Tidligere styremedlem i UEFA, Karen Espelund, tror ikke saken mot det spanske fotballforbundet blir enden på korrupsjonsvisen i internasjonal fotball.
Les mer om Karen Espelund.
Stjal bil og TV-er
En Volvo V50 er stjålet fra en bolig i Skaustuveien i Sandefjord i dag tidlig. Politibetjent Espen Aagaard Boyesen forteller at det også er stjålet elektroniske gjenstander samt flere TV-er fra boligen. Det er så langt ingen mistenkte i saken, men politiet har undersøkt åstedet.
Les mer om Sandefjord, Skaustuveien og TV-er.
Kvinne (40) skutt av politiet
En australsk kvinne (40) ble skutt og drept av politiet i Minneapolis etter at hun ringte og varslet om et overfall. Årsaken er ikke kjent, men politiet etterforsker saken.
Manus funnet under arkeologisk utgravning innenfor ring 3, Oslo
Vi følger denne saken side for side, kanskje noe for NRK?
Les mer om NRK og Oslo.
Politiet rykket ut etter trusler på Bryne
Situasjonen er foreløpig avklart, men politiet vil følge opp saken videre.
Les mer om Bryne.
Slik skal den omstridte barnehagen se ut
Eier av Fosslibekken barnehage varsler at siste ord ikke er sagt: - Vi har sendt saken til Sivilombudsmannen.
Ikke mulig å bestille hos NSB
NSB har en feil med salgssystemet. Dette gjør at det ikke er mulig å bestille noen billetter for øyeblikket, skriver NSB i en Facebook-post. De jobber med å løse saken og ber folk bestille senere.
Les mer om Facebook-post og NSB.
Slik skal Trøndelags mest kontroversielle barnehage se ut
Eier av Fosslibekken barnehage varsler at siste ord ikke er sagt: - Vi har sendt saken til Sivilombudsmannen.
Dom i Dokka-saken
3. september 2016 ble Nils Olav Bakken funnet drept i et bål i Søndre Land. En 36 år gammel mann er nå dømt til 20 års fengsel. Mor og sønn er dømt til 19 års fengsel.
Les mer om Dokka-saken og Søndre Land.
Mistenkelig dødsfall i Steinkjer kan være overdose
De to siktede i saken er løslatt, men har fortsatt status som siktet i saken.
Les mer om Steinkjer.