Samos

Minst seks barn druknet da båt kantret utenfor gresk øy

Minst seks barn og ti voksne er funnet omkommet i sjøen sør for den greske øya Samos i Egeerhavet. To eller tre personer er fortsatt savnet.
Les mer om Egeerhavet.

Minst seks barn druknet da båt kantret utenfor gresk øy

Minst seks barn og ti voksne er funnet omkommet i sjøen sør for den greske øya Samos i Egeerhavet. To eller tre personer er fortsatt savnet. Båten fraktet migranter og flyktninger og var på vei fra Tyrkia til Hellas, opplyser gresk politi.
Les mer om Egeerhavet og Tyrkia.
Minst seks barn druknet da båt kantret utenfor gresk øy
Minst seks barn og ti voksne er funnet omkommet i sjøen sør for den greske øya Samos i Egeerhavet. To eller tre personer er fortsatt savnet.
Les mer om Egeerhavet.
14 mennesker funnet druknet utenfor gresk øy
14 mennesker, blant dem minst fire barn, er funnet omkommet i sjøen sør for den greske øya Samos i Egeerhavet. Fire personer er fortsatt savnet.
Les mer om Egeerhavet.

Fire barn og to voksne funnet druknet utenfor gresk øy

Seks personer, blant dem fire barn, er funnet omkommet i sjøen sør for den greske øya Samos i Egeerhavet. Over ti andre personer er savnet. Den greske kystvakten har satt i gang en stor lete- og redningsoperasjon i området.
Les mer om Egeerhavet.
De ansiktsløse
Noen kilometer fra turiststripene på de greske øyene Lesvos, Samos, Chios og Kos finnes en verden Europas regjeringer helst ikke vil høre om.
Fem druknet utenfor Samos
Minst fem båtflyktninger omkom da den lille plastbåten deres sank på vei fra Tyrkia til den greske øya Samos natt til lørdag.
Les mer om Tyrkia.
12 migranter druknet utenfor Hellas
12 migranter, blant dem åtte barn, druknet da båten deres forliste utenfor den greske øya Samos, opplyser kystvakten.
Elleve båtflyktninger druknet utenfor Samos
Elleve personer, blant dem fire babyer og to større barn, mistet livet da en båt sank like utenfor den greske øya Samos søndag.
Fire barn savnet etter at flyktningbåt sank
Fire barn er savnet etter at gummibåten de og flere andre flyktninger og migranter satt i, sank utenfor kysten av den greske øya Samos, opplyser den greske kystvakten.
Sommerlykke på Samos
Vakre strender, og enda vakrere landsbyer, spennende severdigheter og behagelige fjellturer. Her er øya med alt du trenger!
Du må gå hele veien til «Lille satan, og når du er framme er du glad du valgte Samos
Den greske øya er en perfekt miks av fjellturer og strandliv.
Les mer om Lille.
Flyktninger reddet utenfor Hellas
Den greske kystvakten har reddet 74 båtflyktninger fra sjøen ved ferieøyene Lesbos og Samos, ifølge AFP. Et økende antall flyktninger forsøker å nå Europa via greske øyer, ettersom grensekontrollen på land i Tyrkia er streng.
Les mer om AFP, Europa og Tyrkia.
Minst 18 flyktninger druknet etter forlis
Utenfor den greske øya Samos.
Norge sett fra en øy i Hellas
Mens nordmenn fokuserer på penger setter grekerne menneskene i fokus, hevder Inge Strømsnes fra sin plass ved Middelhavet. Meninger Skrevet av Inge Strømsnes Som pensjonist har jeg nå bodd mer enn seks år på den greske øya Samos.
Les mer om Middelhavet.
Dette bør du pakke med på turen
Se hva reiseapoteket bør inneholde for en vellykket ferie. Uansett om du skal på hytta i Norge eller på chartertur til Samos er det smart å pakke med et lite reiseapotek. Uhell kan skje, og du kan bli syk.
Les mer om Norge.
- Jeg har søkt på 100 jobber
Jeg er fra Samos. Familien min har merket den økonomiske krisen kraftig. Far jobbet som maler. Han begynte da han var 12 år gammel, og nå er han 53 år. Om tre år skulle han pensjonere
Anmeldte greker for voldtekt - risikerer selv fengsel
En svensk kvinne, som under et opphold på Samos anmeldte en gresk mann for voldtekt, risikerer selv fengsel i Hellas.
Svensk kvinne siktet for falsk voldtektsanklage
Hellas: En svensk kvinne som under et opphold på Samos anmeldte en gresk mann for voldtekt, risikerer nå selv fengsel i Hellas. Den greske mannen pågrepet etter anmeldelsen, men saken
Risikerer fengsel etter voldtektsanmeldelse
En svensk kvinne som under et opphold på Samos anmeldte en gresk mann for voldtekt, risikerer nå selv fengsel i Hellas. Den greske mannen pågrepet etter anmeldelsen, men saken ble senere
Risikerer fengsel etter voldtektsanmeldelse
Stockholm (NTB-TT): En svensk kvinne som under et opphold på Samos anmeldte en gresk mann for voldtekt, risikerer nå selv fengsel i Hellas.
Må betale avlastningstur selv
Fylkesmannen har avvist klagen fra familien Thoresen. Dermed ser det ut til at private sponsorer og familien selv må bla opp for at Henrik (13) skal få bli med til Samos.
Les mer om Henrik og Thoresen.
Flyktet fra flammene i ferie-paradis
Fredrik Kristiansen og hans ti år gamle datter lå i bassenget på Samos da røyken la seg tett over området. DANNY J.
Nordmenn tilbake etter skogbrann
50 norske turister er tilbake på feriestedet Votsalakia på Samos etter at de ble evakuert på grunn av en skogbrann.
Les mer om Votsalakia.
Håp for evakuerte Samos-turister om å komme tilbake til hotellene
Flere titalls norske turister ble i går evakuert fra et hotellområde i Votsalakia på Samos. I dag er det håp om at de får returnere.
Les mer om Samos-turister og Votsalakia.