Sandakerveien

Maria (45) ble påkjørt i Oslo - nå er traktorføreren (19) siktet for uaktsomt drap

Politiet har utvidet siktelsen mot den 19 år gamle traktorføreren. Den 20. februar i år ble 45 år gamle Maria Svaland påkjørt av en traktor i krysset Sandakerveien og Hans Nilsen Hauges gate på Sandaker i Oslo.

Syklist døde i traktorpåkjørsel i Oslo

En syklist døde etter å ha blitt påkjørt av en traktor på Sandaker i Oslo tirsdag kveld. Påkjørselen skjedde i krysset Sandakerveien/Hans Nielsens Hauges gate, like ved Sandaker Senter.
Les mer om Oslo, Sandaker og Sandaker Senter.
OSLO: Syklist døde i forbindelse med snørydding
En syklist døde etter å ha blitt påkjørt av en traktor på Sandaker i Oslo tirsdag kveld. Påkjørselen skjedde i krysset Sandakerveien/Hans Nielsens Hauges gate, like ved Sandaker Senter.
Les mer om Oslo, Sandaker og Sandaker Senter.
Trafikkulykke tirsdag kveld - en person er omkommet
Nødetatene til Sandakerveien, hvor det har vært en trafikkulykke i krysset Hans Nielsen Hauges gate. SANDAKER: Det har vært en trafikkulykke på Sandaker, tirsdag kveld.
Les mer om Sandaker og Sandakerveien.

Syklist omkom etter å ha blitt påkjørt av traktor

En person omkom etter å ha blitt påkjørt av en traktor i Sandakerveien i Oslo.
Les mer om Oslo og Sandakerveien.
Person død etter å ha blitt truffet av traktor i Oslo
Forsøkte livreddende tiltak på stedet. Politiet meldte rundt klokka 20.00 i dag om en trafikkulykke ved Sandakerveien i Oslo. En person var blitt truffet av en traktor, og ble senere bekreftet omkommet.
Les mer om Oslo og Sandakerveien.
Oslo: Truffet av traktor - bekreftet død
Tragisk ulykke på Torshov i Oslo. Nødetatene var på vei til Sandakerveien hvor det har vært en trafikkulykke i krysset Hans Nilsen Hauges gate. - Vi har fått melding om at det gjennomføres HLR på en person, skrev Oslo-politiet på Twitter.
Omkom etter å ha blitt påkjørt av traktor
En person omkom etter å ha blitt påkjørt av en traktor i Sandakerveien i Oslo.
Les mer om Oslo og Sandakerveien.
Påkjørt av traktor – døde
En fotgjenger er omkommet etter å ha blitt truffet av en traktor, opplyser politiet. Ulykken skjedde i krysset Sandakerveien - Hans Nielsen Hauges gate i Oslo. Øvrige omstendigheter er ikke kjent ennå.
Les mer om Oslo og Sandakerveien.
Bydelene er helt uenige om endring og sletting av veinavn
Der Nordre Aker sier ja til endring av veinavn, ønsker Bydel Sagene å videreføre det som er. Og hvem får siste ordet da? STORO: Nycoveien er en vei ved Storo, i Bydel Sagene. Den går fra Sandakerveien til Vitaminveien.
Mann knivstukket i Oslo
En mann i 20-årene er knivstukket i Sandakerveien i Oslo. Politiet har pågrepet en kvinne på stedet. Fornærmede er alvorlig skadet, og kjørt til sykehus. – Det ser ut som om de to kjenner hverandre, sier operasjonsleder Rune Ullsand til NRK.
Reddet mann fra røykfylt leilighet
Røykdykkere reddet en mann ut fra en leilighet i Sandakerveien i Oslo like før klokken 08. Mannen har fått i seg røyk og er lettere skadet. Årsaken til røykutviklingen er trolig svidd mat, ifølge politiet.
Les mer om Oslo og Sandakerveien.
Knivstikking i Sandakerveien
En mann ble knivstukket i en leilighet i Sandakerveien i Oslo i natt. Mannen meldte ifra til politiet etter å ha blitt knivstukket i skulderen. Han ble fraktet til Ullevål sykehus, men er ikke alvorlig skadd. En kvinne i 30-årene er pågrepet.
Les mer om Oslo, Sandakerveien og Ullevål.
Skadd etter knivstikking i Oslo
En kvinne i slutten av 30-årene er på pågrepet etter at en mann hevdet at hun hadde stukket ham med kniv i en leilighet i Sandakerveien i Oslo. Mannen har kuttskader i ryggen.
Les mer om Oslo og Sandakerveien.
Trikk og bil i trafikkuhell
I Sandakerveien ved Grefsenveien har det vært et trafikkuhell mellom en trikk og en bil. Politiet opplyser at ulykken ikke har forårsaket noen personskade, men at det skaper kø for trikken.
Les mer om Grefsenveien.
Anker vil bygge nye studentboliger
Anker STI ønsker å bygge 386 studentboliger i Sandakerveien 76 i Oslo, melder Estate Nyheter. Stiftelsen Anker Studentboliger og Hotel vil rive det eksisterende bygget i Sandakerveien og oppføre et nytt.
Trafikkulykke i Sandakerveien
En kvinne er sendt til sykehus, etter at hun ble påkjørt på et fortau i Sandakerveien / Marcus Thranes gate i Oslo for kort tid siden. Kvinnen er ikke livstruende skadet, ifølge innsatsleder. Brannvesenet er også på stedet.
Les mer om Oslo og Sandakerveien.
Trafikkulykke i Sandakerveien
Brannvesenet er også på plass. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.
Les mer om Sandakerveien.
Pågrepet for vold mot politiet
To menn i begynnelsen av 20-årene er pågrepet i Oslo for vold mot politiet og narkotikabesittelse. Under en kontroll i Sandakerveien i Nydalen sparket og dyttet de på politifolkene, sier operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt.
Ingen skadet etter brann på Bjølsen
Ingen personer er skadet etter at det i natt begynte å brenne på Bjølsen valsemølle i Sandakerveien i Oslo. Brannvesenet kom raskt til stedet og fikk kontroll på brannen.
Les mer om Bjølsen, Oslo og Sandakerveien.
Russebuss kilte seg fast under bro
Politiet fikk den noe uvanlige meldingen klokken 02.15 natt til fredag. Da de kom til stedet viste det seg at en russebuss satt bom fast under en bro i Sandakerveien.
Les mer om Sandakerveien.
Pågrepet for butikkinnbrudd
En mann er pågrepet for et butikkinnbrudd i Sandakerveien i Oslo i natt. Mannen var ifølge politiet beruset, og stod i døren da politiet kom til stedet.
Les mer om Oslo og Sandakerveien.
Ryddet på Nordpolen
Det er ryddet etter kollisjonen i Sandakerveien ved Nordpolen og trafikken kan gå som normalt.
Les mer om Nordpolen og Sandakerveien.
Kollisjon Sandaker
En trikk og en taxi har kollidert ved Nordpolen i Sandakerveien. Det fører til at trikkens linjer 11-12-13 må kjøre over Trondheimsveien.
Kjørte i stolpe
I trafikkulykken i Sandakerveien i Ringerike har en enslig bil kjørt av veien og brukket en strømstolpe. Det var tre personer i bilen. Ifølge politiet er trolig ingen av dem skadet. Nødetatene er på stedet.
Les mer om Ringerike og Sandakerveien.