Sandberg

– GDPR-trusselen er reell

– Ja, faren for at GDPR-reglene kan bli brukt til utpressing, er absolutt reell, sier lederen for Check Points sikkerhetsspesialister i Europa, Christian Sandberg, til Computerworld.

– Frykter fire nye år med fæle utspill

Venstre-politikere er svært kritiske til et regjeringssamarbeid med Frp. Christian Tybring-Gjedde, Per Sandberg og Sylvi Listhaug trekkes frem som spesielt utfordrende.
Fiskeriminister Per Sandberg må vitne i lobbyistsak
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) blir innkalt som vitne i søksmålet lakselobbyisten Frode Reppe har rettet mot sin arbeidsgiver Norske Sjømatbedrifters Landsforening, ifølge Fiskeribladet.
Les mer om Fiskeribladet og Frode Reppe.
Sandberg avviser at han skaper fiskeri-uro
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) avviser at han ved å gi unntak fra deltakerlovens aktivitetskrav har skapt uro blant norske fiskere og i sjømatindustrien.

Sandberg avviser at han skaper fiskeri-uro

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) avviser at han ved å gi unntak fra deltakerlovens aktivitetskrav har skapt uro blant norske fiskere og i sjømatindustrien.
Sp: Sandberg fikk ørefik av Stortinget
KrF går sammen med de rødgrønne og ber fiskeriminister Per Sandberg (Frp) unngå nye dispensasjoner i deltakerloven for fiske. En real ørefik, mener Sp.
Les mer om Per Sandberg og Stortinget.
Sandberg: Slik skal vi bli kvitt lakselusa
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) lener seg over bordet: – Se på det her, sier han: – Det er disse gigantiske prosjektene som skal fjerne lakselusproblemet.
Sandberg presset av Tajik: Vegret seg for å gi politiske svar i ørefik-krangelen
Mener en ørefik gir «mindre sjanse for at det skal eskalere til vold.
Les mer om Tajik.
Sandberg: Har ikke fasit på hva som skiller en god og en dårlig ørefik
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) oppfordret kvinner til å gi trakasserende menn en god, gammeldags ørefik, men kan ikke svare for hva en god ørefik er.
... og Brækhus refser FrP-topp
Verdensmester i proffboksing Cecilia Brækhus mener at å be trakasserte kvinner ty til en ørefik, slik nestleder Per Sandberg (FrP) oppfordrer til, kan føre til farlige situasjoner.
Les mer om FrP-topp og Per Sandberg.
Reagerer kraftig på Sandbergs ørefik-utspill: – Utrolige uttalelser
En god gammeldags ørefik er noe de aller fleste mannfolk forstår, sa Frp-Sandberg om å svare på seksuell trakassering. – Bare trist, sier LO-nestleder Peggy Hessen Følsvik om kommentarene.
Hadia Tajik (Ap) utfordrer Per Sandberg (Frp) på ørefiker
Hva skiller en god ørefik fra en middels god eller direkte dårlig ørefik?
Les mer om Per Sandberg.
Frp-Sandberg ber landets kvinner fike til uhøflige mannfolk
Frp-nestleder Per Sandberg sier norske menn må skjerpe seg. Han ber kvinner fike til menn som går over streken.
Hadia Tajik: Hva skiller en god ørefik fra andre ørefiker?
– Hva skiller en «god ørefik fra en middels god- eller direkte dårlig ørefik? spør Ap-nestleder Hadia Tajik i et skriftlig spørsmål til Frp-nestleder Per Sandberg.
Hadia Tajik (Ap) utfordrer Per Sandberg (Frp) på ørefiker
Hva skiller en god ørefik fra en middels god eller direkte dårlig ørefik?
Les mer om Per Sandberg.
Ønsker å gjøre «Mengele Zoo til TV-serie
Lier-forfatter Gert Nygårdshaugs prisbelønnte roman «Mengele Zoo kan bli TV-serie, om Oscar-nominerte Espen Sandberg har noe å si om saken.
Sandberg i ny fiskefeide på Stortinget
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) anklages for å ty til dispensasjoner i et forsøk på å endre deltakerloven for fiske.
Les mer om Stortinget.
Sandberg får Hamar-prisen
Statsarkivar Per-Øyvind Sandberg har fått Hamar-prisen 2017. I begrunnelsen heter det b..a. at han har gjort et uvurderlig arbeid for å dokumentere og formidle Hamars og regionens historie, identitet og mangfold med formidlingsglede og kjærlighet til byen.
Les mer om Hamar-prisen.
Sandberg spår laksefest med nytt forslag: – Et kvantesteg
Regjeringen vil øke kapasiteten i oppdrettsnæringen, og begynner med eksisterende anlegg. Det kan gi milliardinntekter til det offentlige.
Sandberg får kritikk for lakse-JA
Fiskeriminister Per Sandberg vil ikke redusere produksjonskvantumet i norsk oppdrettsnæring når lyset er rødt, og vil øke det når forskerne sier lyset er gult. Betenkelig forvaltning, sier miljø- og interesseorganisasjoner som representer villaksen.
Fiskeriministeren: Kaller trøndersk forsøk på Kina-boikott diskriminering
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) reagerer på fylkesrådets vingling i anbudskonkurransen om broen over Beitstadsundet. I dag blir det avgjort om det kinesiske selskapet får oppdraget.
Statssekretær Sandberg beklager muslimkritisk innlegg på Facebook
Den nyutnevnte statssekretæren Line Miriam Sandberg (Frp) beklager et innlegg hun skrev mot muslimer på Facebook i sommer.
Sandberg sa ja til mer oppdrettslaks i heimfylket
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) åpner for økt produksjon av oppdrettslaks i nord og sør på opptil 24.000 tonn. Nord-Trøndelag får produsere mer, mot rådet til ekspertene.
Gir grønt lys for mer oppdrettslaks
Fiskeriminister Per Sandberg åpner for økt produksjon av oppdrettslaks i nord og sør på opp til 24.000 tonn. Med rødt, gult og grønt lys pønsker de å bremse eller åpne for vekst i næringen fordelt i 13 soner. Sandberg mener ordningen er en milepæl for næringen.
Sandberg gir grønt lys for mer oppdrettslaks
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) åpner for økt produksjon av oppdrettslaks i nord og sør på opptil 24.000 tonn. Vestlendingene må vente.