Sandberg

Klart for valgkampens tøffeste dobbeltduell

Sylvi Listhaug og Per Sandberg fra Fremskrittspartiet møter Trond Giske og Hadia Tajik fra Arbeiderpartiet i Underhuset klokken 19.

Slik mobiliserte de millioner for Bernie Sanders – nå skal de hjelpe Rødt

Claire Sandberg og Winnie Wong skapte stor entusiasme for Bernie Sanders i presidentvalget. – Det handler ikke om teknologi eller valgkamptaktikk, sier Sandberg.
Les mer om Rødt, Sandberg og Winnie Wong.
Per Sandberg møtte skepsis hos oppdrettstoppene
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) gir oppdrettsnæringen beskjed om å benytte mulighetene når regjeringens nye vekstregime innføres.
Sandberg vil ha ting på stell
Per Sandberg håper han får fortsette som fiskeriminister i minst to år til. Da skal ting være på stell i sjømatsektoren.

Per Sandberg landet på banen under en fotballcup for barn og unge

– Dette er ikke greit, sier turneringsleder i Urædd fotball som forsøkte å stoppe landingen.
Les mer om Urædd.
Fiskeriministeren til kamp mot fiskesmuglere
Fiskesmuglingen ut av landet har vært rekordhøy hittil i år. Nå lover fiskeriminister Per Sandberg (Frp) at skurkene skal tas.
Les mer om Per Sandberg.
Fiskeriministeren til krig mot fiskesmuglere
Fiskesmuglingen ut av landet har vært rekordhøy hittil i år. Nå lover fiskeriminister Per Sandberg (Frp) at skurkene skal tas.
Les mer om Per Sandberg.
Fiskeriministeren: – Vi kan aldeles ikke akseptere kjeltringer langs kysten vår
Fiskeriminister Per Sandberg ser rødt og lover å ta fiskesmuglerne, etter at Tollvesenet så langt i år har beslaglagt ni tonn ferdig filetert smuglerfisk på vei ut av landet. Det er over dobbelt så mye som samme tid i fjor.
Les mer om Tollvesenet.
«Kostrådsfornektere: Problematisk at enkeltstående forskere tar på seg rollen som kostholdsrådgivere
KRONIKK: «Fisk er sunt. Opplest og vedtatt, erklærte fiskeriminister Per Sandberg da regjeringen la fram sin nasjonale handlingsplan for bedre kosthold i Stavanger. Er det da nødvendig å forske på sammenhengen mellom inntak av sjømat og helse?
Les mer om Per Sandberg og Stavanger.
TV kan påvirke hva du studerer
Thor-Erik Sandberg Hanssen ved Universitet i Nord har forsket på hva som motiverer unge mennesker til å studere. Han sier at TV-serier absolutt kan være en betydelig faktor som forklarer hvorfor så mange ønsker å studere juss. Les mer.
Les mer om Nord, TV-serier og Universitet.
Vålerengas målscorer skjelte ut Kristiansund etter kampen: - Jeg fatter ikke hvorfor de vil spille på et slikt lag
Marcus Sandberg kunne blitt utvist, slapp unødig inn et frispark, men vartet så opp med flere redninger da Vålerenga kunne reise hjem fra Kristiansund med 1–1.
Les mer om Kristiansund og Vålerenga.
Vålerenga-keeperen revansjerte frisparkmiss
Marcus Sandberg kunne blitt utvist, slapp unødig inn et frispark, men vartet så opp med flere redninger da Vålerenga kunne reise hjem fra Kristiansund med 1–1.
Les mer om Kristiansund og Vålerenga.
Svenske Per Sandberg (35) om de feilsendte e-postene: «Jeg fikk en guffen følelse
Man skulle jo tro at det bare er sånt som skjer på film. Men det skjedde meg. Her er min historie om hva som hendte da e-poster ment for fiskeriminister Per Sandberg havnet på min private Gmail.
Les mer om Gmail og Per Sandberg.
Ber Sandberg rydde opp: - Det skal ikke være noen skjulte bakveier til norske statsråder
Venstre vil ha slutt på at lobbyister skal kunne påvirke norske politikere i det skjulte.
Lakselobbyist feilsendte eposter som skulle til Per Sandberg
Lakselobbyisten Frode Reppe ba fiskeriminister Per Sandberg og hans statssekretær Roy Angelvik om hjelp i hemmelige eposter.
Les mer om Per Sandberg og Roy Angelvik.
Hemmelige e-poster til Per Sandberg på avveie
Den mektige lakselobbyisten Frode Reppe ba i hemmelige e-poster om hjelp fra fiskeriminister Per Sandberg og hans statssekretær, Roy Angelvik.
Regjeringens gladsak
«Dette er gledelige nyheter på vei inn i sommeren, uttalte vikarierende innvandringsminister Per Sandberg i forbindelse med de siste ankomsttallene fra Utlendingsdirektoratet (UDI).
Målfest i Grimstad
Kampen mellom Jerv og Ull/Kisa i 1.-divisjon ble en målfest; lagene ga seg ikke før det sto 6–2 til Jerv. Ulrik Berglann (2), Andreas Hagen, Tobias Collett og Erixon Danso scoret for Jerv, mens Andreas Aalbu og Niklas Sandberg nettet for Ull/Kisa.
Les mer om Erixon Danso, Grimstad og Jerv.
4-2 på Levermyr
Niklas Sandberg scorer Ullensaker/Kisa sitt andre mål og reduserer Jerv sin ledelse til 4-2.
Les mer om Jerv og Levermyr.
12 år gammel gutt påkjørt
En 12 år gammel gutt fraktes med ambulanse til sjekk etter at han ble påkjørt ved Helsehuset i Fredrikstad. Ifølge politiet ble gutten påkjørt i et fotgjengerfelt, men det er så langt ikke klart om politiet beslaglegger bilførerens førerkort eller reagerer på annen måte. Det opplyser operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt.
Nye rekrutteringskvoter
Fiskeridirektoratet vil snart lyse ut 15 nye rekrutteringskvoter til fiskeryrket. Fiskeriminister Per Sandberg mener at fremtidens sjømatnæring behøver kompetente unge fiskere. Derfor skal de nye kvotene lyses ut for 2018, en økning på 50 prosent fra de foregående årene.
Regjeringen vil forby ansiktsdekkende plagg i skolen
– Hører ikke hjemme i Norge, sier fungerende innvandrings- og integreringsminister Per Sandberg.
Les mer om Norge og Per Sandberg.
Vil forby nikab i barnehager og på skolen: - Hører ikke hjemme i norsk skole
Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) og fungerende innvandrings- og integreringsminister Per Sandberg (Frp) legger fram lovforslag om heldekkende ansiktsplagg.
Les mer om Per Sandberg.
Uventet champagne-motstand for Per Sandberg
Tre forsøk måtte til da fiskeriminister Per Sandberg (Frp) skulle døpe en båt i Oslo havn søndag ettermiddag.
Les mer om Oslo og Per Sandberg.
I beredskap mot tvangsekteskap
Innvandringsminister Per Sandberg understreker overfor NTB at norske kommuner og fylkeskommuner har ansvar for å forhindre tvangsekteskap og kjønnslemlestelse i sommer. – Skoleferien er høyrisikotid for innvandrerungdom som blir utsatt for kjønnslemlestelse eller tatt med til utlandet og tvangsgiftet eller utsatt for andre overgrep. Det er uhyre viktig at kommuner, fylkeskommuner og andre følger spesielt godt med på dette, sier konstituert integreringsminister Per Sandberg (Frp).
Les mer om NTB og Per Sandberg.