Sandberg

12 år gammel gutt påkjørt

En 12 år gammel gutt fraktes med ambulanse til sjekk etter at han ble påkjørt ved Helsehuset i Fredrikstad. Ifølge politiet ble gutten påkjørt i et fotgjengerfelt, men det er så langt ikke klart om politiet beslaglegger bilførerens førerkort eller reagerer på annen måte. Det opplyser operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt.

Nye rekrutteringskvoter

Fiskeridirektoratet vil snart lyse ut 15 nye rekrutteringskvoter til fiskeryrket. Fiskeriminister Per Sandberg mener at fremtidens sjømatnæring behøver kompetente unge fiskere. Derfor skal de nye kvotene lyses ut for 2018, en økning på 50 prosent fra de foregående årene.
Regjeringen vil forby ansiktsdekkende plagg i skolen
– Hører ikke hjemme i Norge, sier fungerende innvandrings- og integreringsminister Per Sandberg.
Les mer om Norge og Per Sandberg.
Vil forby nikab i barnehager og på skolen: - Hører ikke hjemme i norsk skole
Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) og fungerende innvandrings- og integreringsminister Per Sandberg (Frp) legger fram lovforslag om heldekkende ansiktsplagg.
Les mer om Per Sandberg.

Uventet champagne-motstand for Per Sandberg

Tre forsøk måtte til da fiskeriminister Per Sandberg (Frp) skulle døpe en båt i Oslo havn søndag ettermiddag.
Les mer om Oslo og Per Sandberg.
I beredskap mot tvangsekteskap
Innvandringsminister Per Sandberg understreker overfor NTB at norske kommuner og fylkeskommuner har ansvar for å forhindre tvangsekteskap og kjønnslemlestelse i sommer. – Skoleferien er høyrisikotid for innvandrerungdom som blir utsatt for kjønnslemlestelse eller tatt med til utlandet og tvangsgiftet eller utsatt for andre overgrep. Det er uhyre viktig at kommuner, fylkeskommuner og andre følger spesielt godt med på dette, sier konstituert integreringsminister Per Sandberg (Frp).
Les mer om NTB og Per Sandberg.
Tre skadd i tunnelulykke
Tre personer ble skadet i kollisjonen på E6 i Eidettunnelen søndag ettermiddag. Tolv ble kjørt til sykehus for sjekk. Det er ikke klart hvor alvorlige skadene er, sier operasjonsleder hos politiet i Østfold Tom Sandberg.
Til Japan for norsk sjømat
I slutten av juni reiser fiskeriminister Per Sandberg til Japan for å lære meir om den strategiske posisjonen norsk sjømat har i sjømatmarknaden. Det er over 30 år sidan den fyrste sjømatdelegasjonen reiste til Japan og norsk sjømat har hatt aukande status i Japan sidan den gong, melder Noregs sjømatråd.
Les mer om Japan og Per Sandberg.
FRP vil avvikle kommunistisk system
Fiskeripolitisk talsmann i Framstegspartiet, Oskar Grimstad, er misnøgd med at Per Sandberg sitt forslag om å fjerne pliktsystemet til trålarane fall, skriv Fiskeribladet. Han kallar dagens system det næraste vi kjem eit kommunistisk system, og ynskjer at saka vert teken opp att.
- Frykten for tannlegen er større enn å fjerne tannpinen
Fiskeriminister Per Sandberg trekker forslaget om å fjerne pliktsystemet for trålere, etter å ha lidd nederlag i Stortinget. - Jeg har knapt en fiskestang, så dette er ikke et nederlag for meg, men for hele kysten, sier Sandberg.
Les mer om Sandberg og Stortinget.
Sandberg trekker omstridt forslag – pliktsystemet består
Fiskeriminister Per Sandberg trekker forslaget om å oppheve pliktsystemet for torsketrålere. Av hensyn behov for forutsigbarhet har regjeringen kommet til at det er riktig å trekke meldingen, sier fiskeriminister Per Sandberg.
Les mer om Per Sandberg.
Trekker pliktmeldingen
Fiskeriminister Per Sandberg trekker det omdiskuterte forslaget om å fjerne pliktleveringssystemet for torsketrålerne, melder Nærings- og fiskeridepartementet i en pressemelding.
Les mer om Næringsog.
Sandberg gir opp omdiskutert fiske-forslag
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) trekker forslaget om å fjerne pliktleveringssystemet for torsketrålerne.
Dagsavisen: Sandberg gir opp omdiskutert fiske-forslag
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) trekker forslaget om å fjerne pliktleveringssystemet for torsketrålerne, skriver Dagsavisen.
Les mer om Dagsavisen.
Dagsavisen: Sandberg gir opp
Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) trekker forslaget om å fjerne pliktleveringssystemet for torsketrålerne, skriver Dagsavisen. Etter at forslaget strandet i næringskomiteen, har Sandberg besluttet å trekke det, opplyser flere kilder til avisen. Trolig vil det skje i statsråd fredag, melder NTB.
Les mer om Dagsavisen, NTB og Sandberg.
Påkjørt på vei til skolen
En 11 år gammel jente ble i dag tidlig påkjørt på vei til skolen. Jenta er lettere skadet. Ulykken skjedde i Bergsvingen i Sarpsborg. Politiet fikk ikke inn melding av sjåføren, og ønsker å komme i kontakt med vedkommende. Det sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Tom Sandberg.
LSK videre etter snuoperasjon
Lillestrøm slo Ullensaker/Kisa 4-2, og tok seg videre fra cupens 3. runde i kveld. Ullensaker/Kisa kom best ut av startblokkene, og tok ledelsen ved Niklas Sandberg, men Lillestrøm slo kjapt tilbake med to raske mål. Med et tidlig mål i andre omgang hadde Lillestrøm god kontroll, på tross av et sent mål fra Ullensaker/Kisa.
Les mer om Lillestrøm.
– Det var som å spise på et øre
Norge må gjøre 50 grep for å mangedoble eksportverdien av norsk sjømat, mener Sintef i ny rapport. – Vi skal fiske og eksportere nye arter, sier fiskeriminister Per Sandberg og mener Norge bør lære av kineserne, som spiser sjø-ører.
Les mer om Det, Norge, Per Sandberg og Sintef.
Sandberg åpner for en utsettelse
Statsråd Per Sandberg åpner for at UDI kan utsette nedleggingen av Røvika Mottak.
Les mer om Røvika Mottak og UDI.
I dag skal han skal vise at Sandnes Ulf tok feil
Niklas Sandberg følte aldri han fikk den rette sjansen i Sandnes Ulf. Nå har 22-åringen suksess i Ull/Kisa og scorer gjerne mot barndomsklubben.
Den «norske Pirates-filmen slaktes internasjonalt. Men nordmennene hylles av sjefen
Joachim Rønning og Espen Sandberg får skryt for innsatsen.
«Pirates er et skip lastet med tomme stereotypier og dårlig dialog
Den norske duoen Rønning og Sandberg klarer ikke å tilføye noe til en filmserie som burde ha gitt seg etter fire filmer.
Les mer om Rønning og Sandberg.
Stortinget ber Sandberg endre fiskekvoteinstruks
Stortinget gir fiskeriminister Per Sandberg (Frp) beskjed om å stanse dagens handel med fiskekvoter fra små til store båter og innføre en ny ordning.
Les mer om Per Sandberg og Sandberg.
Stortinget ber Sandberg gjøre om kvoteinstruks
Stortinget gir fiskeriminister Per Sandberg (Frp) beskjed om å stanse dagens handel med fiskekvoter fra små til store båter og innføre en ny ordning.
Les mer om Per Sandberg og Sandberg.