Sandefjord fotball

Sandefjord tapte for Strømsgodset

Sandefjord Fotball tapte 6-0 i en treningskamp mot Strømsgodset i kveld. Kampen ble spilt på Marbella.
Les mer om Marbella og Strømsgodset.

Godset scora 6 mot Sandefjord

Strømsgodset slo Sandefjord 6-0 i ein treningskamp i fotball i Marbella. Mostafa Abdellaoue kom inn som innbytar og scora to av måla.
Les mer om Marbella og Sandefjord.
Godset scora 6 mot Sandefjord
Strømsgodset slo Sandefjord 6-0 i ein treningskamp i fotball i Marbella. Mostafa Abdellaoue kom inn som innbytar og scora to av måla. Kristofer Tokstad scora to, Marcus Pedersen og Eirik Ulland Andersen eitt kvar før Mos sette inn dei to siste.
Solskjær vil ha Benjamin
I følge lokalavisen i Kristiansund skal Benjamin Stokke være på vei til Molde. Tidens Krav melder at både Odd og Molde har lagt inn bud på Kristiansund-spissen, med fortid i Eik, FK Tønsberg, Mjøndalen, Sandefjord Fotball og Levanger.

FK Tønsberg knuste Sandefjord

FKT hadde ingen problemer med å kjøre over rekruttene fra Sandefjord Fotball.
Engblom til Sandefjord fotball
I dag ble det klart at Pontus Engblom (26) melder overgang til Sandefjord Fotball fra Strømsgodset. Kun en medisinsk test gjenstår før spissen slutter seg til troppen. Det melder Sandefjord fotball på sine nettsider.
Nytt tap for SF
Sandefjord Fotball tapte 0-1 i en treningskamp borte mot Stabæk i ettermiddag. Sandefjord holdt nullen til det gjensto ti minutter av kampen. Da scoret Ola Brynhildsen for Stabæk.
Les mer om Ola Brynhildsen og Stabæk.
Som å trene fotball med Ronaldo
Sammen med ensemblet BareBarokk, Tone Stokland (fiolin) og Torunn Blåsmo-Falnes (bratsj) har ungdommer fra SVGS og kulturskolene i Larvik og Sandefjord forberedt seg til en stor konsert med José Vázquez.
Tar over etter Bohinen
Den tidligere fotballspilleren Magnus Powell blir ny trener i Sandefjord Fotball. Svensken har blant annet spilt for både Lillestrøm og Lyn. Etter at han la opp som spiller, har han blant annet trent 1. divisjonslaget Levanger. Powell har nå skrevet under på en to års kontrakt med SF. I desember i fjor ble det kjent at Lars Bohinen går til Aalesund FK.
Har ansatt ny trener
Sandefjord Fotball sin nye hovedtrener blir presentert i dag klokka 11. Det opplyser klubben på Twitter.
Les mer om Twitter.
SF er fortsatt på trenerjakt
Sandefjord Fotball håper fortsatt at en ny hovedtrener skal være på plass i løpet av neste uke. Det skriver Sandefjords Blad. Klubben skal ha intervjuet minst tre kandidater de siste dagene. Daglig leder Per Ketil Berg sier til avisa at de ikke kommenterer navn, men at de ønsker en avklaring neste uke.
Les mer om Per Ketil Berg.
Vinterprogram klart for Sandefjord
Sandefjord Fotball skal møte Notodden i sesongens første treningskamp. Den spilles 19. januar, opplyser klubben på sine nettsider. SF skal også møte Mjøndalen, Stabæk og Start før laget reiser til Spania på treningsleir. Vestfolds eneste eliteserielag starter oppkjøringen til årets sesong førstkommende torsdag. Første seriekamp spilles 11. mars. Da møter Sandefjord fjorårets sølvvinner, Molde.
Ny keeper til FK Jerv
FK Jerv har signert den unge keeperen Øystein Øvretveit fra Sandefjord Fotball. Han har signert en 2-årskontrakt med klubben. – Jeg ser frem til å bli en del av Jervlaget og er veldig motivert for oppgaven, sier den nysignerte keeperen.
Ny hovedtrener i SF
Geir Ludvig Fevang er konstituert som ny hovedtrener i Sandefjord Fotball. Det skriver Sandefjords Blad. Han overtar etter Lars Bohinen som er ny trener i Aalesund. Fevang er ansatt som midlertidig trener, ifølge daglig leder i SF, Per Ketil Berg.
Bohinen ferdig i Sandefjord
Lars Bohinen er ferdig som trener i Sandefjord Fotball. Det skriver klubben på sine nettsider. Bohinen går til Aalesund FK, som rykket ned fra eliteserien i år.
Har signert proffkontrakt
Alf Øivind Aslesen fra Nøtterøy har signert en proffkontrakt med Sandefjord Fotball. Det skriver klubben på sine nettsider. 19-åringen, som har vært i klubbens utviklingsavdeling de siste åra, sier han håper å komme på banen for førstelaget neste sesong
Sandefjord tapte borte mot Kristiansund
Sverre Økland sikret tre poeng for Kristiansund da Sandefjord ble slått 3-2 i Eliteserien i fotball søndag.
Sandefjord kan fortsatt rykke ned – markerer likevel med kjempefest
SANDEFJORD (NRK): Sandefjord Fotball la opp til en real fest etter 2-0-seieren mot Vålerenga fredag. Men guttene fra Vestfold kan fortsatt spille 1.-divisjon i 2018.
Les mer om Vestfold og Vålerenga.
Sandefjord vant
Sandefjord fotball slo Vålerenga 2–0 på hjemmebane i kveld. Pau Morer og Andre Sødlund skåret for Sandefjord. De tre poengene kan sikre Sandefjord eliteseriespill neste sesong.
Følg Sandefjord fotball her
Følg kampen mellom Sandefjord og Vålerenga fra kl. 19.00
Les mer om Sandefjord og Vålerenga.
Sarpsborg ydmyket Sandefjord - la press på Molde i sølvstriden
Sarpsborg knuste Sandefjord 5-0 i Eliteserien i fotball for menn søndag. SF har tapt sine tre siste kamper.
Les mer om Eliteserien, Molde og Sandefjord.
Borteseier i Vestfold
Marcus Pedersen ble matchvinner da Strømsgodset slo Sandefjord 2-1 i eliteserien i fotball. Eirik Ulland Andersen sendte SIF i føringen ett kvarter før sidebytte. 25-åringen har scoret ni mål i år. 3222 tilskuere var på Komplett Arena.
Tap for Sandefjord på bortebane
Sandefjord måtte se seg slått 2-0 av Haugesund i Eliteserien i fotball for menn. Haugesund har tatt poeng i sine åtte siste hjemmekamper.
Haugesund i medaljekampen
Haugesund slo Sandefjord 2-0 etter scoringer av Ikenna Ikedi og Ibrahim Shuaibu søndag kveld. Med femteplass på tabellen er Haugesund fortsatt med i medaljekampen i eliteserien i fotball.
Tap for Sandefjord Fotball
Kampen mellom Haugesund og SF endte 2-0 til tross for Haugesunds straffebom.