Sandefjord

Fyll og bråk i natt

Politiet har hatt en del å gjøre i natt. I Larvik, Sandefjord og Horten måtte de rykke ut og stanse fester etter klager fra naboer på høy musikk og krangling. I Tønsberg var det flere tilfeller av rusede menn som enten ble satt i arrest eller bortvist fra serveringssteder.
Les mer om Horten og Sandefjord.

SF-Podden: Kan 4-4-2 skape entusiasme i Sandefjord by?

Sandefjord Fotball og Magnus Powell har innsett at den beste veien videre for klubben er å spille 4-4-2. Hvorfor kommer denne konklusjonen nå etter fire spilte serierunder, og ikke før serien startet?
Les mer om Sandefjord.
Kampoppsettet er klart
Kampoppsettet for 2. runde i NM-cupen for menn er klart. Skeid–Sandefjord, Ørn-Horten–Sarpsborg 08, Fram-Mjøndalen. Kampene spilles onsdag 2. mai.
Slik spilles 2. runde i cupen
Se oppsettet her. Se trekningen i sin helhet nederst i saken: Fredrikstad - Odd Moss - Stabæk Grorud - Vålerenga Skeid - Sandefjord Kjelsås - Ull/Kisa Strømmen - Bærum Lørenskog - Lillestrøm Kongsvinger - Raufoss HamKam - Hønefoss

Sju tatt for mobilbruk

Utrykningspolitiet (UP) holdt i dag en trafikkontroll i Museumsgata i Sandefjord. Sju personer fikk bøter for mobilbruk, mens n fikk bot for å ha kjørt uten bilbelte.
Les mer om Museumsgata og Sandefjord.
Store forsinkelser på Torp
Tykk tåke skaper trøbbel på Sandefjord lufthavn Torp fredag morgen. Fredag morgen er det flere avganger fra Torp som har trøbbel. Nok en gang er det tykk tåke som hindrer fly i å ta av og lande på flyplassen.
Les mer om Sandefjord og Torp.
Kjevik er nødflyplass
Tåke skaper problemer for fly som skal lande på Sandefjord lufthavn Torp i dag. Kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen sier to fly er omdirigert til Kristiansand.
Les mer om Kristiansand, Sandefjord og Torp.
Tåkeproblemer på Torp
Tåke skaper problemer for fly som skal lande på Torp Sandefjord lufthavn i dag. Kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen forteller at flere fly sirkler over flyplassen. To fly er omdirigert Kristiansand.
Å ta med bærekraftmålene om livet i havet og livet på land i planarbeidet, vil kunne bety gull for Sandefjord
Sandefjord kan gå for gull ved å ta med livet i havet og livet på land i bærekraftmålene! Formannskapet har nylig vedtatt å legge FNs bærekraftsmål til grunn for planarbeidet i Sandefjord.
Les mer om Sandefjord.
Skjøt med softgun
Et bilrute ble knust da en mann i 20-årene skjøt med softgun i Sandefjord. Han har innrømmet forholdet og var enig i at våpenet kunne destrueres, opplyser politiet.
Les mer om Sandefjord.
Syv sjåfører kjørte for fort
Utrykningspolitiet har avholdt fartskontroll i Sandefjord på Bottenveien. Syv sjåfører fikk forenklet forelegg. Høyeste hastighet var målt til 85 km/t i 60-sona.
Les mer om Bottenveien og Sandefjord.
Sandefjord knuste Eik Tønsberg
Etter første runde i NM-cupen knuste Sandefjord 4.-divisjonslaget Eik Tønsberg med en 1- 6 seier. Kampen ble spilt på Tønsberg gressbane. Sandefjord er nå videre til andre runde i cupen.
DIREKTE KL. 18: Eik Tønsberg - Sandefjord
TØNSBERG (NRK): Eik Tønsberg tar imot Sandefjord hjemme på Eik idrettsplass i Tønsberg i første runde i Fotball-NM. Her kan du se kampen direkte.
Trafikkulykke i Sandefjord
Politiet melder om en trafikkulykke ved Hedrumgata i Sandefjord. Politi og ambulanse er på vei til stedet.
Les mer om Hedrumgata og Sandefjord.
Hvorfor skal vi vantro bruke Brunstad?
Sjelden har uttrykket målet helliggjør middelet vært mer treffende enn for den vanvittige utbyggingen i Melsomvik. Hvorfor står en stor heiagjeng og klapper for dette? Hvorfor bygger Smiths Venner anlegg til idretten i Sandefjord?
Les mer om Brunstad, Melsomvik og Sandefjord.
Satte årsbeste med Sandefjord-bygg
- Sylskarp prising, sier megler.
Les mer om Sandefjord-bygg.
Sandefjord kommune og teknologi
Hva skjer? I Aftenposten kunne vi for noen dager siden lese om et selskap som har utviklet en spesiell App.
Les mer om App.
Buss for tog til helgen
Til helgen blir det buss for tog mellom Sandefjord og Skien. Årsaken er at Bane NOR skal utføre en rekke arbeider på strekningene Larvik stasjon - Farriseidet og Eidanger - Porsgrunn - Borgestad. Arbeidene foregår fra natt til lørdag 21.april klokken 02.00 til natt til mandag 23. april klokken 03.30. Togene erstattes med buss.
Anmeldt for å kjøre bil ruset
En tenåring i Sandefjord ble i natt anmeldt av politiet for å ha kjørt bil påvirket av rus. Førerkortet hans er beslaglagt, melder politiet på Twitter.
Les mer om Sandefjord og Twitter.
Her må vi sette igang en organisert debatt
Det er på høy tid at vi i Sandefjord setter i gang en organisert debatt om ferjedriften i Sandefjordsfjorden. Fergesaken er førende for hva vi ønsker å bruke havna og fjorden til i de kommende tiår.
Savnet mann funnet i god behold
Leteaksjonen i Sandefjord er avsluttet. – Mannen er funnet i god behold, opplyser politiet.
Les mer om Sandefjord.
Leteaksjon etter savnet person i Sandefjord
Politiet har satt i gang en leteaksjon etter en savnet mann med Downs syndrom. Det melder politiet i Vestfold klokken 12.58. - Savnede er 26 år og er savnet fra Sandefjord sentrum, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Sandefjord, Twitter og Vestfold.
Tåken har lettet på Torp
Fly kan nå lande igjen på Torp Sandefjord lufthavn. Ifølge markedssjef Tine Kleive-Mathisen ved flyplassen har det vært tykk tåke på flyplassen fra klokka 06.00 til godt og vel klokka 11.00 i dag. Det førte til at 7–8 fly måtte lande på Gardermoen og at passasjerer ble ombooket til fly som går i morgen.
Leteaksjon i Sandefjord
Politiet har igangsatt en leteaksjon etter en savnet person i Sandefjord. – Savnede er i 20-årene og har Downs syndrom, opplyser politiet. Vedkommende er cirka 160 centimeter høy, og har på seg en blå bukse og blå vinterjakke.
Les mer om Sandefjord.
Fire fly omdirigert fra Torp på grunn av tykk tåke
Fire fly er omdirigert fra Torp flyplass til Oslo Lufthavn som følge av tykk tåke over Sandefjord. Flyene kom fra Polen. Tre andre fly sirkler ved 9-tiden over Sandefjord og har ennå ikke landet, skriver Tønsbergs Blad.