Sandefjord

Færre uten strøm

Skagerak Energi opplyser til NRK at de jobber på spreng for at husstander i Vestfold og Telemark skal få tilbake strømmen. 41 kunder i Sandefjord er nå uten strøm.
Les mer om NRK, Sandefjord, Telemark og Vestfold.

213 i Sandefjord uten strøm

Søndag morgen er 213 av Skagerak Energis kunder i Sandefjord uten strøm. – Vi har mannskaper ute for å rette feil alle steder, sier kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes.
Les mer om Sandefjord.
Ung mann slo til politiet
En mann i slutten av tenårene blir anmeldt for å ha slått til politiet med albuer og never, samt å ha slått en jevnaldrende mann. Det hele skjedde i Vardenlia i Sandefjord like etter midnatt, der politiet fikk melding om slåsskamp mellom flere ungdommer. To andre menn ble også pågrepet i bråket.
Les mer om Sandefjord og Vardenlia.
Slåssing og knuste ruter
Tre personer ble kjørt til legevakt med kuttskader etter slåssing utenfor en bolig i Sandefjord sentrum. – En person ble også kjørt til akuttmottaket for undersøkelser, melder politiet. Flere ruter ble knust i forbindelse med slåsskampen.
Les mer om Sandefjord.

Den nye læreren ble redningen for Elise

– Han tok de knuste bitene og satte dem sammen til et menneske. Elise Næsgaard (18) fra Sandefjord er en av over tusen som takker læreren sin i NRK-serien #dusåmeg.
Les mer om Elise og Sandefjord.
Powell debuterte med seier
Magnus Powell ledet Sandefjord til 2-1-seier over Notodden i sin første kamp som hovedtrener i klubben. Flamur Kastrati og et selvmål gjorde målene for Sandefjord, mens Amani Dickson Mbedule scoret for Notodden.
Hamer får filmstøtte
Filmregissør Bent Hamer fra Sandefjord og selskapet Bulbul Film får nær 6 millioner kroner i produksjonstilskudd fra Norsk filminstitutt i årets første tildeling, melder NTB. Filmen The Middle Man er en av tre spillefilmer som får slikt tilskudd. Filmen er basert på andre del av Lars Saabye Christensens roman Sluk.
Les mer om Bulbul Film, NTB, Norsk, Sandefjord og Sluk.
Rykker ut til brann
Nødetatene har rykket ut etter melding om husbrann i Sandefjord.
Les mer om Sandefjord.
Kontroll på brann
Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen i en enebolig i Sandefjord.
Les mer om Sandefjord.
Stengt vei
Fylkesvei 210 ved Skjeggerød i Sandefjord er midlertidig stengt på grunn av sprengningsarbeid, opplyser Statens vegvesen.
Les mer om Sandefjord og Skjeggerød.
Beslagla åtte sverd
Politiet har beslaglagt åtte sverd hjemme hos en mann i Sandefjord som er siktet for kroppsskade. Mannen er pågrepet etter at en mann skal ha blitt påført dype kutt i fire fingre med sverd. Det er ikke bekreftet om noen av sverdene er brukt i hendelsen onsdag kveld, ifølge politiet.
Les mer om Sandefjord.
Sverd-mistenkt pågrepet
Politiet i Telemark pågrep i kveld en mann i 40-årene i Porsgrunn. Mannen er mistenkt for å ha kuttet en annen mann i Sandefjord i fingrene med et samuraisverd onsdag. Politiet i Telemark var bevæpnet under aksjonen og måtte bruke pepperspray mot en av personene i samme hus, forteller operasjonsleder Geir Kastmo i Telemark.
Beruset mann på E18
Politiet har anmeldt en mann de stoppet på E18 i Sandefjord i natt ved Foksrød. Mannen i 30-årene fremsto som beruset.
Les mer om E18, Foksrød og Sandefjord.
Samuraimannen pågrepet
Politiet i Telemark pågrep i kveld en mann i 40-årene i Porsgrunn. Mannen er mistenkt for å ha kuttet en annen mann i Sandefjord i fingrene med et samuraisverd onsdag. Politiet i Telemark var bevæpnet under aksjonen og måtte bruke pepperspray mot en av personene i samme hus. Det forteller operasjonsleder Geir Kastmo i Telemark.
Aksjon mot samuraimannen
Etter at en mann i går ble kuttet i fingrene med et samuraisverd har politiet i dag aksjonert i Sandefjord. Det skriver Tønsbergs Blad. Ifølge avisa har politiet fått konkrete tips om hvor mannen som angrep med samuraisverdet er, og har derfor bedt politiet i Telemark om hjelp.
Les mer om Sandefjord og Telemark.
Folk uten strøm kan få penger
Skagerak Energi venter søknader om kompensasjon fra kunder som mistet strømmen denne uka. På det meste mistet hustander i Lardal og i Sandefjord strømmen i oppmot 40 timer etter det store snøfallet, ifølge kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes i Skagerak Energi. VIDEO: NRK besøkte Lardal sykehjem onsdag kveld.
Sandefjord tapte
I første divisjon håndball for menn tapte Sandefjord for Follo i går. Resultatet ble 25-18 til Follo.
Les mer om Follo og Sandefjord.
Kuttet med sverd
En mann i Sandefjord fikk skader i hånden etter at han hevdet at han hadde blitt kuttet med sverd hjemme hos seg selv i Sandefjord i går kveld. Politiet har lett i området, men ingen er pågrepet. Mannen ble kjørt til sykehus.
Les mer om Sandefjord.
Mann kuttet med samuraisverd
En mann i 40-årene ble kuttet i fingrene med et samuraisverd i Sandefjord onsdag kveld. Mannen er sendt til sykehus uten alvorlige skader. Politiet jakter etter gjerningspersonen.
Les mer om Sandefjord.
Utforkjøring i Sandefjord
En bil har kjørt ut på Helgerødveien i Sandefjord. Bilføreren har fått vondt i nakken. Nødetater er på stedet.
Les mer om Helgerødveien og Sandefjord.
Sparket politiet
En kvinne er pågrepet av politiet fordi hun spraket til politiet i natt i Sandefjord. Kvinnen var beruset. Hun blir anmeldt for vold og forulemping av politiet.
Les mer om Sandefjord.
Innovasjonsprisen 2018
Maskinprodusenten Soil Steam fra Sandefjord har fått Innovasjonsprisen 2018 av Norsk Landbrukssamvirke. Soil Steam International har utviklet en maskin som bruker vanndamp i stedet for kjemikalier til å rense jordbruksjord for sopp, ugress og nematoder.
– Kan ikke huske en morgen som denne
SANDEFJORD (NRK): Ingen fly verken landet eller tok av fra Torp på fem timer tirsdag.
Les mer om Kan og Torp.
Powell ny trener i Sandefjord
Tidligere Egersund- og Levanger-trener Magnus Powell blir trener i eliteserieklubben Sandefjord. Powell har skrevet under på en toårig avtale. Han erstatter Lars Bohinen, som har tatt over Aalesund.
Les mer om Aalesund og Sandefjord.
Magnus Powell tar over Sandefjord: - Ikke kommet for å bli nummer ti
Magnus Powell (43) blir Lars Bohinens (48) etterfølger som hovedtrener i Sandefjord.
Les mer om Sandefjord.