Savnede

Da vennene kom tilbake etter ti minutter, var Marie (21) vekk

I løpet av rundt ti minutter forsvant den savnede nordmannen fra stranda hun sist ble sett på. Det har vennene til den savnede norske kvinnen forklart. Torsdag ble det kjent at den norske 21-åringen Marie Sæther Østbø er savnet i Sør-Afrika.

Da vennene kom tilbake etter ti minutter, var Marie (21) vekk

I løpet av rundt ti minutter forsvant den savnede nordmannen fra stranda hun sist ble sett på. Det har vennene til den savnede norske kvinnen forklart.
Les mer om Marie.
Har to teorier om savnet 21-åring
Myndighetene i Sør-Afrika jobber nå ut i fra to teorier om hva som kan ha skjedd med den savnede norske studenten. De tror kvinnen enten kan ha lagt på svøm og blitt dratt ut av understrømmer, eller blitt tatt derfra ufrivillig, melder NRK.
Les mer om NRK og Sør-Afrika.
Marie (21) fra Stavanger er savnet i Sør-Afrika
Studenten Marie Sæther Østbø er savnet i Sedgefield i Sør-Afrika. Et omfattende søk er satt i gang. Anbefalte saker Den savnede studenten, Marie Sæther Østbø, ble sist sett ved 19-tiden onsdag kveld.

Leter fremdeles etter savnet mann

Mannen som er meldt savnet i Sarpsborg er fremdeles ikke funnet. Politiet opplyser at den savnede sist ble observert gående over Sarpsbrua i retning Hafslund i 15.45-tiden tirsdag. Politiet og Røde Kors leter aktivt etter mannen og er interesserte i tips på telefon 02800/64 99 30 00.
Les mer om Hafslund, Sarpsborg og Sarpsbrua.
Savnet kvinne funnet
Den 50 år savnede kvinnen fra Drammen er funnet opplyser politiet. Hun skal etter forholdene være i god form. Hun blir nå tatt hånd om av helsepersonell. Politiet ønsker å takke alle som har bidratt i den omfattende leteaksjonen.
Les mer om Drammen.
– Leteaksjonen er i full gang
Over 40 personer leter etter savnede Lage Alexander Madsen på Åkra.
Gjenopptar leteaksjon
Politiet opplyser at de i ettermiddag vil fortsette letingen etter den savnede kvinnen på Konnerud i Drammen. Store styrker lette etter 50-åringen i natt. Ifølge drm24.no vil politiet sende et helikopter til Konnerud for å bidra i søket.
Les mer om Drammen og Konnerud.
Vurderer å lete med helikopter
Politiet sitter i møte for å bestemme når de skal gjenoppta leteaksjonen etter den savnede kvinnen på Konnerud. Store styrker har søkt i natt. Elektroniske spor skal sjekkes, og det blir vurdert om helikopter skal settes inn i søket, ifølge politiet.
Les mer om Konnerud.
Leteaksjon etter savnet person i Sandefjord
Politiet har satt i gang en leteaksjon etter en savnet mann med Downs syndrom. Det melder politiet i Vestfold klokken 12.58. - Savnede er 26 år og er savnet fra Sandefjord sentrum, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Sandefjord, Twitter og Vestfold.
Leteaksjon i Sandefjord
Politiet har igangsatt en leteaksjon etter en savnet person i Sandefjord. – Savnede er i 20-årene og har Downs syndrom, opplyser politiet. Vedkommende er cirka 160 centimeter høy, og har på seg en blå bukse og blå vinterjakke.
Les mer om Sandefjord.
Savnede gutter funnet i god behold
Politiet har iverksatt leteaksjon.
Snøras på Sandhornøya
Flere tipsere melder at fylkesvei 472 er sperret på Sandnes på Sandhornøya i Gildeskål kommune. Omfanget er foreløpig ukjent. 14.28: Nødetater er på tur til området. Det skal ikke være noen savnede pr.
Les mer om Gildeskål og Sandhornøya.
Tre personer fra Sandnes funnet omkommet etter campingvognbrann på Sokn
Tre personer fra Sandnes , trolig i samme familie, er bekreftet omkommet etter campingvognbrann lørdag morgen. Det er ikke meldt om flere savnede.
Les mer om Sokn.
Tre fra Sandnes funnet omkommet etter campingvognbrann på Sokn
Tre personer trolig i samme familie fra Sandnes er bekreftet omkommet. Ble funnet i campingvognen som brant. Det er ikke meldt om flere savnede.
Les mer om Sokn.
Politiet: Ingen andre er savnet
Det er ikke meldt om flere savnede enn de tre som er funnet omkommet etter brannen på en campingplass i Rennesøy i Rogaland, opplyser politiet.
Les mer om Rennesøy og Rogaland.
Tre personer funnet omkommet etter campingvognbrann på Sokn
Tre personer er bekreftet omkommet. Ble funnet i campingvognen som brant. Det er ikke meldt om flere savnede.
Les mer om Sokn.
Den savnede mannen i 80-årene fra Jevnaker er funnet
Mannen som har vært savnet siden klokken 12 i formiddag er nå funnet i terrenget omtrent klokken 22.30 fredag kveld. Politiet melder at han er bevisst og våken, men nedkjølt. Han bringes til Ringerike sykehus for videre undersøkelser.
Les mer om Jevnaker og Ringerike.
Har nå vært savnet siden i formiddag - politiet ønsker tips
Den savnede mannen i 80-årene er dement, og leteaksjonen fortsetter utover natten. Mannen på bildet (publiseres etter pårørendes ønske) har vært savnet siden klokken 12 fredag.
Savnet person funnet død
Personen som ble funnet død i Otra tidligere i dag, er identifisert til å være savnede Kurt Andersen, skriver politiet. 66 år gamle Andersen har vært savnet siden langfredag.
Les mer om Andersen, Kurt Andersen og Otra.
Død person funnet i Kristiansand
I forbindelse med en leteaksjon etter en savnet 66-åring har det blitt gjort funn av en død person i Kristiansand. Politiet bekrefter at det er den savnede mannen som er funnet.
Les mer om Kristiansand.
Søker med hund etter savnet mann
Politiet og frivillige mannskaper søker etter savnet mann (66). Siste sikre observasjon av savnede er fra fredag 30. mars utenfor Kristiansand legevakt. Vi søker med utgangspunkt i dette området, sier operasjonsleder Miriam Stausland.
Seksbarnsfamilie utfor klippe. Fant død kropp
Politiet i California tror et av de savnede barna er funnet ved klippen der en seksbarnsfamilie forulykket i mars.
Les mer om California.
Seksbarnsfamilie utfor klippe. Fant død kropp
Politiet i California tror et av de savnede barna er funnet ved klippen der en seksbarnsfamilie forulykket i mars. 26.mars oppdaget forbipasserende et bilvrak ved bunnen av et 30 meter høyt stup ved Fort Bragg, California.
Les mer om California og Fort Bragg.