Savnede

Broren til Janne Jemtland takker for medfølelse og omsorg

Savnede Janne Jemtlands bror, Terje Opheim, takker på Facebook alle som har vist familien medfølelse og omtanke.

Broren til Janne Jemtland takker for all medfølelse og omtanke

Broren til savnede Janne Jemtland skriver på Facebook at sønnene hennes klarer å få hverdagen til å fungere på tross av det tragiske som har skjedd.
Les mer om Facebook og Janne Jemtland.
Politiet bekrefter funn utendørs på eiendommen til Jemtland og ektefellen
På politiets pressekonferanse om savnede Janne Jemtland mandag, kom det frem at det er gjort funn utendørs på eiendommen til Jemtland og ektefellen.
Les mer om Janne Jemtland og Jemtland.
Varetektsfengslet i fire uker
Ektemannen til savnede Janne Jemtland er varetektsfengslet i fire uker, to av dem i fullstendig isolasjon. Han er siktet for å ha drept kona si. Lørdag ble en kvinne funnet død i Glomma i Våler og politiet tror det er den savnede de fant søndag.
Les mer om Glomma, Janne Jemtland og Våler.

Politiet tror Janne er funnet

Under en pressekonferanse søndag bekreftet politiet at de tror det var savnede Janne Jemtland som lørdag ble funnet i Glomma.
Les mer om Glomma, Janne og Janne Jemtland.
Politiet om likfunnet: – Vi mener det er Janne Jemtland
BRUMUNDDAL (VG) Kvinnekroppen som ble funnet i Glomma, skal være den savnede tobarnsmoren Janne Jemtland (36). Politiet mener ektemannen har tatt livet av henne.
Les mer om Glomma og Janne Jemtland.
Politiet: - Mye som tyder på at savnede Janne Jemtland nå er funnet
Politiet har en teori om hva som skjedde med Janne Jemtland og mener kvinnen som i går ble funnet på bunnen i Glomma, er den savnede 36-åringen.
Les mer om Glomma og Janne Jemtland.
Politiet om funnet i Glomma: – Vi mener det er Janne Jemtland
BRUMUNDDAL (VG) Politiet mener kvinnekroppen som ble funnet i Glomma, er den savnede tobarnsmoren Janne Jemtland (36).
Les mer om Glomma og Janne Jemtland.
Savnet mann lokalisert
Den savnede mannen fra Årnes befinner seg i toget til Kongsvinger. – Vi fikk akurat bekreftet av konduktøren på Kongsvinger-toget at mannen befinner seg ombord, opplyser operajonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt Romerike, skriver rb.no
Søker etter Janne i Våler
Politiet gjennomfører nå søk etter savnede Janne Jemtland i Våler kommune. Det opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding lørdag ettermiddag. Dette området ligger rundt sju mil fra Brumunddal der Jemtland bor.
Søker etter Janne på Braskereidfoss
Politiet gjennomfører nå søk etter savnede Janne Jemtland på Braskereidfoss, Våler kommune. Det opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding lørdag ettermiddag. Dette området ligger rundt sju mil fra Brumunddal der Jemtland bor.
Funn av død person i Glomma
Politiet bekrefter at de har funnet en død person i Glomma ved Eidsbrua i Våler kommune i søket etter savnede Janne Jemtland (36). Den savnedes pårørende er varslet om funnet.
Søker etter Janne i Glomma
Politiet leter lørdag etter savnede Janne Jemtland i Braskereidfoss i Våler kommune. Ifølge NRK har den drapssiktede ektemannen fortalt politiet hvor de kan finne liket av Janne.
Søker etter Janne i Braskereidfoss
Politiet gjennomfører nå søk etter savnede Janne Jemtland i Braskereidfoss, Våler kommune. Det opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding lørdag ettermiddag. Dette området ligger rundt sju mil fra Brumunddal der Jemtland bor.
Ektemann nekter straffskyld
Ektemannen til savnede Janne Jemtland nekter straffskyld for forsettlig drap på kona. Det sier mannens forsvarer, Ida Andenæs til VG. Mannen ble siktet i går kveld etter at politiet mente det var skjellig grunn til å tro at han har drept henne.
Les mer om Janne Jemtland.
NRK erfarer at en person er pågrepet i forbindelse med Janne Jemtlands forsvinning
Etter stor aktivitet rundt hjemmet til den savnede Janne Jemtland i Brumunddal hasteinnkaller politiet til pressekonferanse om saken sent fredag kveld.
Les mer om Brumunddal og Janne Jemtland.
Ransaker Janne Jemtlands bolig: Har tatt med seg to biler og en traktor
BRUMUNDDAL (VG) Fredag kveld pågår det fremdeles ransaking på savnede Janne Jemtlands bolig. Politiet har nå tatt med seg en traktor og to av ekteparets biler.
Undersøkte biler i Brumunddal
Kriminalteknikere har undersøkt to biler som er hentet ut fra eiendommen til den savnede Janne Jemtland (36) fra Brumunddal. Jemtland har vært savnet etter en bygdefest 28. desember, og politiet mistenker at hun har vært utsatt for noe kriminelt.
Les mer om Brumunddal og Janne Jemtland.
Tror Janne Jemtland har vært utsatt for straffbar handling
Politiet tror den savnede kvinnen har blitt utsatt for noe. Fredag ransaket teknikere huset hennes, og tre biler ble hentet fra eiendommen.
Har hentet ut biler fra Janne Jemtlands eiendom
Politiet med tredjemannsransaking på eiendommen til den savnede kvinnen.
Undersøker biler fra eiendom
Kriminalteknikere har i dag undersøkt to biler som er hentet ut fra eiendommen til den savnede Janne Jemtland fra Brumunddal . 36-åringen har vært savnet siden 5. juledag.
Les mer om Brumunddal og Janne Jemtland.
Politiet ransaker savnede Jannes eiendom
Ransaker stedet der Jemtland sist ble observert.
Les mer om Jemtland.
Utvidet søk etter savnede fra iransk oljetanker som står i brann utenfor Kina
Søket etter de 31 som er savnet fra oljetankeren som kolliderte og tok fyr utenfor Kinas kyst, er utvidet til et område som spenner over 2.600 kvadratkilometer.
Les mer om Kina.
Ransaker boligen tilJanne
Fredag gjennomfører politiet en ransaking av boligen til savnede Janne Jemtland (36) i Brumunddal. Ingen er mistenkt eller siktet, etter at 36-åringen har vært savnet i to uker.
Les mer om Brumunddal og Janne Jemtland.
Observerte bil da Janne forsvant
Et vitne skal ha tipset politiet om en bil i Brumunddal 29. desember, i området hvor det letes etter savnede Janne Jemtland. Det skriver Hamar Arbeiderblad fredag.