Schjødt

Bedrifter stiller i kø til børsen

Advokater og meglerhus jobber på høygir med å forberede børsnoteringer etter flere år med lav aktivitet. – Andre bransjer har tatt over etter oljenedturen, sier Dag S. Kaada i advokatfirmaet Schjødt.
Les mer om Schjødt.

Edward Snowden saksøker Norge

Edward Snowden saksøker den norske staten for å få rettslig fastslått at Norge ikke har adgang til å utlevere ham til USA, opplyser advokatfirmaet Schjødt til NTB.
Les mer om NTB, Norge, Schjødt og USA.
Edward Snowden går til sak mot den norske staten
Edward Snowden saksøker den norske staten for å få rettslig fastslått at Norge ikke har adgang til å utlevere ham til USA, opplyser advokatfirmaet Schjødt til NTB.
Les mer om NTB, Norge, Schjødt og USA.
Her kan 47 partnerne dele 503 millioner
Syv av ti kroner Schjødt fikk inn i honorarer, ender opp hos partnerne.
Les mer om Schjødt.

- Ikke gjort sin juridiske hjemmelekse

Advokat Cato Schiøtz i advokatfirmaet Schjødt reagerer på at tidligere Vimpelcom-sjef Jo Lunder er invitert til høring i Vimpelcom-saken.
Fikk krav om kvinnelig advokat
Partner og advokat i selskapsrett Cecilie Amdahl i Schjødt mener næringslivet er kommet lenger enn advokatfirmaene når det gjelder likestilling.
Les mer om Cecilie Amdahl og Schjødt.
Får fengselsstraff for vold
Mannen som var tiltalt for legemsbeskadigelse mot Eilif Schjødt (85) ble dømt til åtte måneder fengsel, skriver Fremover. Retten er overbevist om at mannen enten slo ned eller skjøv Schjødt slik at han falt i bakken. – Det er brukt rå makt mot en eldre mann, heter det i dommen.
- Et klart bilde av saken
Toppadvokaten Vidar Strømme fra Schjødt er godt fornøyd med hva som er kommet fram i høringene. Det har faktisk kommet fram mer enn jeg hadde tenkt.
Les mer om Schjødt.
Forsvarer: – Husker ingenting
Motivet for det brutale overfallet på Eilif Edmund Rolv Schjødt (85) fra Narvik er fortatt et mysterium.
Advokatfirma kritiserer sykehus-prosessen
– Ikke forsvarlig å presse sluttbehandlingen av saken gjennom tre forvaltningsnivåer på tre dager, skriver advokatfirmaet Schjødt, som Orkid (ordfører- og rådmannskollegiet for Nordmøre) har hyret inn.
Les mer om Nordmøre, Orkid og Schjødt.
Orkidé-advokater: - Ikke forsvarlig behandling
Mener sjukehusprosessen er oppsiktsvekkende og kritikkverdig. Orkidé (ordfører- og rådmannskollegiet for Nordmøre) har bedt Advokatfirma Schjødt foreta en rettslig vurdering av sjukehusprosessen. Vurderingen var klar tirsdag.
«Alvorlig svikt i saksbehandlingen
Advokatfirmaet Schjødt hudfletter sykeshusvedtaket.
- Ta en telefon til regjeringsadvokaten, Høie
Advokaten og partneren i det anerkjente Oslo-firmaet Schjødt ber Bent Høie å ta en telefon til Regjeringsadvokaten før han bestemmer seg endelig for å kjøre sykehussaken gjennom tre forvaltningsnivåer i løpet av tre dager denne uken.
Krigsveteran Schjødt er død
Den tidligere høyestrerettsadvokat og krigshelt, Annæus Schjødt, er død. Han ble 94 år gammel.
Den juridiske flygerhelt
Etter et eventyrlig liv er advokaten og krigsflygeren Annæus Schjødt nå død.
Vogntog av veien ved Rognes
Brannvesenet fikk melding om ulykken klokken 06.58. Nødetatene har kommet frem til stedet. - Vi har tre enheter på stedet. Vogntoget har kjørt av veien, og skadeomfanget er ukjent, sier brannmester Eivind Schjødt ved 110-sentralen.
Les mer om Eivind Schjødt.
Rykket ut etter melding om brann i båt på Trondheimsfjorden
Politiet melder på Twitter at det er et branntilløp i motorrommet til en båt som befinner seg ved utløpet av Nidelva. - Båteier melder om røykutviking, sier brannmester Eivind Schjødt
Trailer veltet på E6 i Trondheim
Alle nødetater har rykket ut til E6 mellom Klett og Sandmoen hvor en trailer skal ha veltet. - Vi fikk meldingen via AMK. Alle nødetater har rykket ut, sier brannmester Eivind Schjødt
Stenger E6 etter kjedekollisjon i Trondheim
Flere biler og buss involvert. Fire biler og en buss skal være involvert i en kjedekollisjon i nordgående felt i Okstadbakken mot Trondheim. Det opplyser brannmester Eivind Schjødt i Trøndelag brann- og redningstjeneste til adressa.no.
Røykutvikling ved trafostasjon
Politi og brannvesen rykket ut. - Det kom røyk fra en koblingskasse ved en trafostasjon i Eidsvollsgate på Singsaker. Vi har koblet fra strømmen, sier brannmester Eivind Schjødt ved
City Lade evakuert etter brannalarm
Brannvesenet rykket ut for å undersøke. - Vi har sendt brannmannskaper til kjøpesenteret for å finne ut hva som utløste alarmen, sier Eivind Schjødt ved brannvakta i Sør-Trøndelag.
Ber om innsyn, får nei
Advokatene vil se molo-rapport. Kommunen sier nei Molo-saken på Frei ser ikke ut til å ha noen ende. Advokatfirmaet Schjødt - som representerer Olav Bergheim - ber igjen om innsyn i
Les mer om Frei, Molo-saken og Olav Bergheim.
Nytt håp for lungesyke Siv Tove Pedersen
Advokatfirmaet Schjødt tar saken til Siv Tove Pedersen (39), som ikke får stå i kø for nye lunger fordi hun går på metadon. - Det gir meg nytt håp, sier Siv Tove Pedersen til Bergens
Les mer om Siv Tove Pedersen.
Nytt håp for lungesyke Siv Tove Pedersen
Advokatfirmaet Schjødt tar saken til Siv Tove Pedersen (39), som ikke får stå i kø for nye lunger fordi hun går på metadon.
Les mer om Siv Tove Pedersen.