Seier

Putin møtte Assad

Putin og Assad møttes mandag, og den russiske presidenten gratulerte Assad med Syrias seier over IS. Assad på sin side takket Russland for all militær og politisk støtte.
Les mer om Assad og Russland.

Vill jubel for «Mammon-seier

«Mammon 2-brødrene Gjermund og Vegard Stenberg Eriksen fra Mysen var i ekstase etter at NRK-serien Mammon 2 vant den gjeveste internasjonale Emmy-prisen i natt norsk tid.
Curlinggutta slo Italia i EM
Norge og skip Thomas Ulsrud vant 8-5 mot Italia i curling-EM mandag. Det var det norske lagets fjerde seier i mesterskapet.
Les mer om Italia.
Curlinggutta slo Italia i EM
Norge og skip Thomas Ulsrud vant 8-5 over Italia i curling-EM mandag. Det var det norske lagets fjerde seier i mesterskapet. Tidligere på dagen slo det norske laget Slovakia 7-2. Det norske kvinnelaget vant 8-4 over England, før det ble 2-9-tap mot Finland.
Les mer om England, Finland, Italia og Slovakia.

Zucca involvert da Rangers vant

Mats Zuccarello bidro med to assist da New York Rangers slo Ottawa Senators 3-0 natt til mandag. Etter tap i de to siste kampene kunne Rangers nå juble for seier. Første periode var målløs, men fire minutter ut i andre periode scoret Kevin Hayes.
Suzann Pettersen sprakk
Suzann Pettersen var i delt ledelse før siste runde, men hang ikke med på rivalenes birdiefest, og falt til 11.-plass i LPGA-tourfinalen. Tutta kjempet om sin første seier på LPGA-touren på godt over to år, men to birdier var ikke godt nok. Hun måtte nøye seg med å gå sisterunden i Florida på par.
Les mer om Florida.
Grindheim takket av med seier
Christian Grindheim spilte søndag sin siste hjemmekamp i Vålerenga-drakt. Midtbaneveteranen spilte solid i 2-0-seieren mot Odd.
Les mer om Odd og Vålerenga-drakt.
Seier for både HTH og FBK
Begge Østfolds topplag i håndball vant sine kamper i kveld. I mennenes eliteserie slo Halden topphåndball Nøtterøy 42-28. I kvinnenes eliteserie slo Fredrikstad BK Storhamar 28-24.
Herrem etter knepen Sola-seier: – Det var et ran
Det var lite å utsette på Sola-publikummet, og den «åttende spilleren sørget for at gultrøyene kan gå inn i juleferien med hevet hode.
Gullfest på Lerkendal etter seier
Over 16.000 tilskuere så at Rosenborg vant 2-0 mot Viking. Nå blir det gullfeiring av seriemesterskapet på Lerkendal stadion.
Les mer om Lerkendal, Rosenborg og Viking.
Tromsø på trygg grunn etter seier mot Haugesund
Tromsø spiller i Eliteserien også i 2018. «Gutan sikret fornyet kontrakt da FK Haugesund ble slått 2-0 på Alfheim.
Les mer om Alfheim, Eliteserien og Haugesund.
Molde tok grep om sølvet etter seier mot Lillestrøm
Molde kan takke sin sisteskanse Andreas Linde for de tre poengene etter 1-0-seieren borte mot Lillestrøm. Dermed har MFK fortsatt gode sølvsjanser.
Les mer om Lillestrøm og MFK.
Herrem etter knepen Sola-seier: – Det var et ran
Det var lite å utsette på Sola-publikummet, og den «åttende spilleren sørget for at gultrøyene kan gå inn i juleferien med hevede kinn.
Sarpsborg tok viktig seier i medaljekampen. AaFK kjemper for tilværelsen
Snart avgjøres alt i Eliteserien
Les mer om Eliteserien.
Strømsgodset slo Brann
Strømsgodset vant 2-1 hjemme mot Brann og tok med det sin åttende strake seier i Eliteserien. Med seieren hodlt de også liv i drømmen om medalje- og Europaliga-kvalik.
Klart for gullfest på Lerkendal etter seier
Over 16.000 tilskuere så at Rosenborg vant 2-0 mot Viking. Nå blir det gullfeiring av seriemesterskapet på Lerkendal stadion.
Les mer om Lerkendal, Rosenborg og Viking.
Seier til Sarpsborg 08
Sarpsborg 08 vant 1-0 over Aalesund i siste hjemmekamp i serien. Patrick Mortensen stod for den eneste scoringen i kampen.
Les mer om Aalesund og Sarpsborg.
Grindheim gråtende av banen i VIF-seier
VALLE (VG) (VIF-ODD 2-0) Åtte minutter før slutt gikk Christian Grindheim (34) av Vålerengas hjemmebane for siste gang. Da kom tårene.
Innbytteren reddet Sogndal-poeng – fremdeles på nedrykksplass
NADDERUD (VG) (Stabæk - Sogndal 1-1) Joachim Soltvedt reddet ett poeng. Nå må Sogndal ha seier i siste serierunde for å ha håp om ikke å rykke rett ned til OBOS-ligaen.
Les mer om Sogndal og Sogndal-poeng.
Larvik er ute av mesterligaen
Larvik røk ut av mesterligahåndballen etter 21-30-tapet hjemme mot ungarske FTC Hungaria søndag. Uavgjort eller seier ville gitt avansement, men Larvik spilte langt fra noen god kamp og tapte til slutt med ni mål.
Les mer om Larvik.
Ranheim nærmer seg Eliteserien etter kruttsterk seier
Svein Maalens menn har sagt god natt til Sandnes Ulf og Mjøndalen. Nå venter Aalesund eller Sogndal i omspillsfinale.
Seierherre skal ikke gå verdenscupåpningen: – Sånn er det
SJUSJØEN/OSLO (VG) Selv om Erlend Bjøntegaard (27) tok en råsterk seier på fellesstarten søndag, skal han ikke gå verdenscupåpningen i Östersund neste helg. Det bruker han ikke nevneverdige krefter på.
Weng og Haga ville «ta rotta på Bjørgen sammen
BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Marit Bjørgen (37) tok sin andre seier på like mange forsøk på Beitostølen. Nå har Ragnhild Haga og Heidi Weng sett seg lei på dominansen fra langrennsdronningen.
Seierherre skal ikke gå verdenscupåpningen: – Forventer å få nye sjanser
SJUSJØEN/OSLO (VG) Selv om Erlend Bjøntegaard (27) tok en råsterk seier på fellesstarten søndag, skal han ikke gå verdenscupåpningen i Östersund neste helg. Det bruker han ikke nevneverdige krefter på.