Seier

Bakke: - Amin må bli vant til at han er en «potet

(Strømsgodset-S08 2-3) Amin Askar (32) viste nok en gang at han behersker flere posisjoner på banen da S08 tok en sterk seier i treningskampen mot Godset.
Les mer om Godset og S08.

Etterlengtet FKH-seier

FKH vant treningskampen mot Kristiansund i Spania.
Les mer om Kristiansund og Spania.
Romelu Lukaku stilnet kritikerne – Manchester United med viktig seier
Belgieren har fått kritikk for manglende produksjon i toppkampene. Mot Chelsea løsnet det for kraftspissen.
Les mer om Manchester United.
Blodig Ajer i Celtic-seier
Kristoffer Ajer måtte lappes sammen underveis i kampen da Celtic slo Aberdeen 2-0 borte i den skotske eliteserien søndag.
Les mer om Aberdeen, Celtic og Celtic-seier.

Tottenham tok seier i sluttminuttene mot Palace - Seint Kane-mål senket Sørloths Palace

Crystal Palace, med Alexander Sørloth fra start, så ut til å klare poeng hjemme mot Tottenham, men minuttet før full tid avgjorde Harry Kane for gjestene. Tottenham hadde stilt inn siktet på fjerdeplassen før møtet med Crystal Palace.
For første gang gikk Trym (17) helt til topps
Trym SIlsand Gerhardsen (17) sikret i dag sin første seier i norgescupen. Lørdag ble det 2.-plass på normaldistansen i norgescupen med 17 av 20 treff.
Les mer om Trym.
For første gang gikk Trym (17) helt til topps
Trym SIlsand Gerhardsen (17) sikret i dag sin første seier i norgescupen.
Les mer om Trym.
Suveren seier i USA
Malene Trosten Andersen vant samtlige heat. Scootercrosskjøreren fra Vadsø ble nummer to i det første løpet i Michigan natt til lørdag norsk tid.
Les mer om Michigan, USA og Vadsø.
Samlast på Facebook for å sove saman på tog
– Vi er mange som ønskjer å dele, seier opprettaren av Facebook-gruppa «Dele kup på NSB.
Jacobsen med knockout-seier etter 14 sekunder
MMA-fighter Alexander Jacobsen (29) rakk ikke å bli svett før kampen mot Lawrence Fitzpatrick (32) var over.
To sekunder unna førsteplassen
Simen Hårstad imponerte nok en gang i Norgescupen. I går gikk rennbyggen inn til seier i klassen M19 på normaldistansen. I dag skulle han følge opp gårsdagens gode løp. I dag er det sprint som står på programmet.
Les mer om M19 og Norgescupen.
Bjørgens historiske bragd skal markeres foran hele verden
Skidronninga skal hylles på avslutningsseremonien. (Dagbladet): Da Marit Bjørgen gikk inn til en overlegen seier på dagens tremil, skrev hun seg inn i historiebøkene som tidenes største vinterolympier.
Bjørgen måtte fortelle Nilsson at hun hadde tatt OL-bronse: - Det var et sjokk
Var helt sikker på at hun spurtet om fjerdeplassen. (Dagbladet): Marit Bjørgen tok en overlegen seier på tremila søndag. Med det ble hun historisk. 37-åringen skaffet seg tidlig ei luke, og seilte ifra de andre.
Les mer om Nilsson og OL-bronse.
Hyller Norges langrennsdronning
Marit Bjørgen (37) hylles av norske OL-kolleger. Søndag morgen norsk tid sikret Bjørgen seg sitt 8. OL-gull i karrieren da hun tok en overlegen seier på 30-kilometeren i Pyeongchang.
Bjørgen tok gull på tremila i OL
Marit Bjørgen tok gull på tremila i OL i Sør-Kora, og er dermed tidenes vinterolympier. Finland tok sølv og Sverige tok bronse. Bjørgens overlegne seier gjør at Norge er tidenes beste nasjon i et vinter-OL.
Les mer om Norge, Sverige og Sør-Kora.
Hyller Norges langrennsdronning: Håper Bjørgen blir statsminister
Marit Bjørgen (37) hylles av norske OL-kolleger. PYEONGCHANG (Nettavisen): Søndag morgen norsk tid sikret Bjørgen seg sitt 8. OL-gull i karrieren da hun tok en overlegen seier på 30-kilometeren i Pyoengchang.
Veiby til topps i Numedalsrally
Ole Kristian Veiby og kartleser Stig Rune Skjæremoen kjørte inn til seier i årets Numedalsrally med sin Skoda Fabia R5. Dermed har teamet, som til vanlig kjører VM, vunnet det legendariske løpet to år på rad.
Da Canada invaderte USA
USA regnet med en lett seier mot Canada. I stedet ble Washington erobret og Det hvite hus brent ned.
Les mer om Canada, Det, USA og Washington.
Norsk duo hjalp AZ til seier
Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø spilte samtlige minutter da AZ Alkmaar snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Sparta Rotterdam i nederlandske æresdivisjon.
Norsk duo hjalp AZ til seier
Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø spilte samtlige minutter da AZ Alkmaar snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot Sparta Rotterdam i nederlandske æresdivisjon. Den tidligere Rosenborg-duoen fikk som vanlig tillit fra start, men ingen av dem scoret, melder NTB.
Årsbeste i siste heimekampen
ØKSNES: Øksil sto hele kampen ut og vant en overbevisende 3-0-seier over BSI i siste heimekampen i 1. divisjon. - Tidligere har vi spilt bra i korte perioder.
Les mer om BSI.
Fryktar ny kraftavtale vil bety slutten for industrien
Leiaren i LO Ytre Sogn fryktar at ein ny kraftavtale med EU vil bety slutten for industrien i Sogn og Fjordane. – Den uroa er veldig misvisande, seier Frida Melvær (H).
Les mer om Fjordane, Frida Melvær og Sogn.
Putins vanskeligste oppgave: Å få velgerne til urnene
MURMANSK (VG) Putin er så godt som sikret en seier i det kommende presidentvalget, men hans store utfordring ligger i å få desillusjonerte russere til å delta.
Fann opp unik vogn for rullestolbrukarar
VINJE (NRK): – Råaste eg har opplevd, seier Harald Botn. Rullestolbrukaren kom seg ut på fjelltur takka vera ei oppfinning av ein lokal «Petter Smart.
Les mer om Harald Botn og Petter Smart.
Hydro: - Lite truleg våre utslepp
- Det er ingenting som tyder på at det er utslepp frå Hydro Alunorte som har forgifta drikkevatnet til tusenvis av menneske i Brasil. Det seier Hydro til NRK. Det norskeigde raffineriet vert skulda for å ha lekka giftig væske etter mykje uvêr.
Les mer om Brasil, Hydro, Hydro Alunorte og NRK.