Seieren

Tommy dro hjem for å sove

En fornøyd, men utslitt Tommy Kristiansen dro hjem for å sove etter den viktige seieren mot Lillehammer.

Knuste regjerende mester: Likevel ikke sikret sluttspillplass

(Lørenskog–Stavanger Oilers 5-2) Lørenskog brukte 2 minutter og 19 sekunder på å senke Stavanger Oilers. Til tross for den viktige seieren er de ikke sikret plass i sluttspillet.
Knuste regjerende mester: Likvel ikke sikret sluttspillplass
(Lørenskog–Stavanger Oilers 5-2) Lørenskog brukte 2 minutter og 19 sekunder på å senke Stavanger Oilers. Til tross for den viktige seieren er de ikke sikret plass i sluttspillet.
Liverpools angrepstrio herjet med West Ham
Både Salah, Firmino og Mané scoret i 4-1-seieren.
Les mer om Firmino, Man og West Ham.

Sikret seier på normaldistansen

Simen Hårstad sikret seieren under Norgescupen i Molde.
Les mer om Molde og Norgescupen.
Maren Skjøld med på OL-bronselaget
Alpinisten Maren Skjøld fra Gjøvik er med på laget som vant bronse i nattens lagkonkurranse. Hun er reserve på laget, og vil også få utdelt medalje etter den historiske seieren. Norge har nå 38 pallplasser under OL.
Les mer om Gjøvik og OL-bronselaget.
Tyskland til sensasjonell ishockeyfinale
Tyskland slo sensasjonelt Canada med 4-3 i OL-semifinalen i ishockey. De olympiske utøverne fra Russland blir motstander i søndagens finale. Canada har vunnet OL i ishockey de to siste gangene, så den tyske seieren sjokkerte alle.
Sikret dobbeltseier til Oppdal
Stinius Hoseth Skjøtskift og Marit Rolvsjord tok hjem seieren under årets første Norgescup i freeride. I går konkurrerte Stinius Hoseth Skjøtskift og Marit Rolvsjord i ski-klassene under Sogndal Freeride.
Kristoff nummer åtte etter velt
Alexander Kristoff fikk en tung fredag i Abu Dhabi Tour. Syklisten endte på åttendeplass på den 3. etappen av rittet etter at han endte i asfalten 45 kilometer før målgang. Tyske Phil Bauhaus knep seieren. Kristoffer Halvorsen ble nummer 13, mens Sven Erik Bystrøm trillet inn som nummer 38.
Årsbeste av KIL – lokal gutt ble matchvinner
ULLENSAKER: Ludvig Langrekken matchvinner i 2-1-seieren.
Les mer om KIL.
Sensasjonslaget Östersund slo Arsenal: – Helt uvirkelig
Arsenal haltet seg videre i Europaligaen, men eventyret Östersund fortsetter å sjokkere. 2-1-seieren i London blir et nytt kapittel i de ferske historiebøkene.
Norske søsterbyrå til topps i reklame- og pr-konkurranse i Sverige
Mediebyrået Tre Kronor Media og kommunikasjonsbyrået Gullers Group stakk av med seieren i Årets byrå i Sverige. Begge har norske aner.
Les mer om Sverige.
Haslum seirende ut av håndballthriller
Haslum HK knep seieren med ett mål borte mot Bodø onsdag kveld. Kampen ble svært jevn, og lagene fulgte hverandre tett gjennom begge omgangene. Halvveis ledet Haslum 15-14.
Les mer om Bodø og Haslum.
Elisabeth (33) fant et smutthull. Slik kom hun til OL
Det er ikke alle som kjemper om gull i OL. Elisabeth Swaney kjempet om å komme seg ned bakken uten å falle! (Dagbladet): I hvert eneste OL deltar det mange som har null sjanse til å kjempe om seieren.
Tror seieren gir ishockey et løft
Tror seieren gir ishockey et løft
Norge sikret historisk OL-kvartfinale etter imponerende snuoperasjon
Alexander Bonsaksen avgjorde i overtidsperioden mot Slovenia. SLOVENIA - NORGE 1-2 - Dette er det største du kan oppnå på landslagsnivå, sa Patrick Thoresen til Eurosport etter 2-1-seieren mot Slovenia.
Bastiansen, Ødegaard og co. videre i OL
Norge slo Slovenia 2-1 i ishockey tirsdag, og er med det videre til kvartfinale i OL. Og med seieren er Norge, med Frisk Asker-duoen Anders Bastiansen og Henrik Ødegaard på laget, klare for sin første kvartfinale i OL noensinne.
Norge sikret historisk OL-kvartfinale etter imponerende snuoperasjon
Alexander Bonsaksen avgjorde i overtidsperioden mot Slovenia. SLOVENIA - NORGE 1-2 - Dette er det største du kan oppnå på landslagsnivå, sa Patrick Thoresen til Eurosport etter 2-1-seieren mot Slovenia.
Norge klar for kvartfinale etter n seier på fire kamper
Norge fikk en lei start på play off-kampen mot Slovenia, men reiste seg og tok seieren etter sudden death.
Les mer om Slovenia.
Her skal seks stormestere i sjakk kjempe om seieren
Seks stormestere er blant deltakerne når den internasjonale turneringen Kragerø Resort Chess arrangeres denne uka.
Robert Johansson sikret seieren
Hoppgutta vant lagkonkurransen. Anbefalte saker Daniel-André Tande, Andreas Stjernen, Johann André Forfang og Robert Johansson sikret Norges første OL-laggull i hopp. De vant foran Tyskland og Polen.
Ronaldo nærmer seg 300-klubben
Cristiano Ronaldo har for alvor funnet målformen i La Liga. Real Madrid-stjernen gjorde sitt åttende seriemål på under en måned i 5-3-seieren borte mot Betis. Ronaldo er nå tre mål unna å ha scoret 300. ganger i den spanske toppdivisjonen.
Les mer om La Liga.
Sandnes gikk for seier – kollapset i sluttminuttene
Sandnes har vært gjennom en bekmørk periode. I kveldens kamp kunne de snudd trenden, men seieren glapp i sluttminuttene.