Sekken

Påskeutfarten: – Vent med å kjøre

Fredag pakker mange sekken og setter kursen mot påskefjellet. Det fører av erfaring til problemer på enkelte strekninger. I region midt melder Vegtrafikksentralen om «ekstremt mye trafikk.

Hjemmepåske? God plass på DNT-hyttene i Østmarka

De tre turistforeningshyttene som ligger lagelig til for turfolk i Follo, har alle ledig sengeplass i påsken. Men sjekk på nettet før du pakker sekken.
Les mer om Follo og Østmarka.
Påskeutfarten: Her forventes det problemer
Fredag pakker mange sekken og setter kursen mot påskefjellet. Det fører av erfaring til problemer på enkelte strekninger. Vegvesenet oppfordrer folk til å være tålmodige.
82 år gammel dame frastjålet lommebok
DRAMMEN: En eldre kvinne skal ha blitt frastjålet en lommebok som lå i sekken hun hadde på ryggen på Meny på Åssiden onsdag kveld. Politiet har ingen beskrivelse av gjerningspersonen.
Les mer om Meny og Åssiden.

- Norwegian-aksjen er kjempesterk

- Katta litt ute av sekken, sier analytiker.
Unngå ulykker under påskeskituren
Ta på skiene og kom deg ut i påska. Og sørg for å komme hjem med like god helse som da du dro. - Pakk sekken lurt og vær godt forberedt, sier førstehjelpsekspert, Jens Leirvåg.
- Ser fram til å se fisk i «sekken»
BØ: Nye Snarsetværing tar ganske snart bruket om bord og setter kursen for et seint torskefiske. - Vi tenker bare på å komme i fiske, sier Hjalmar og Geir Olsen.
Les mer om Geir Olsen og Hjalmar.
Kle deg godt til Birken
Sportssjef for Birken sier det er viktig å tenke på hodeplagg, votter, og at man har et ekstra isolerende plagg i sekken hvis man skal gå rennet i dag. Det er ned mot 20 kuldegrader på Rena nå rett før start. Man kan også bruke kuldekrem eller tape.
Les mer om Birken og Rena.
Fridtjof (20) fikk amerikanerne til å klø seg i hodet. - Hva er i sekken?
Snowboard-kjøreren overrasket og tok seg til finale i US Open i helga. Men det var sekken som ble en snakkis.
Brann i sikringsskap i næringsbygg, en til helsesjekk
Kvinne til helsesjekk, kan ha inhalert røyk under brann på Sekken. Nødetatene rykket lørdag formiddag ut til Sekken, der det ble meldt om flammer og røyk etter kortslutning i teknisk rom i et næringsbygg.
Les mer om Sekken.
Avklart på Sekken
Molde brannvesen melder at situasjonen i eit næringsbygg på nordsida av Sekken i Molde er avklart. Dei rykte ut med mellom anna røykdykkarar i 09.20-tida då det blei observert røyk frå staden. Det var kortslutning i eit EL-anlegg som var årsaka til røykutviklinga. Ein person kan ha fått i seg for mykje røyk og er tatt med for sjekk.
Les mer om EL-anlegg, Molde og Sekken.
Kortslutning førte til røyk
Røykdykkere har vært inne i et bygg på Sekken og konstatert kortslutning i teknisk rom. Det er fortsatt spenning på anlegget, og brannvesenet får bistand fra Istad Nett til utkobling av strøm.
Les mer om Istad Nett og Sekken.
Røyk og eld
Ifølge 110-sentralen er det både røyk og flammar frå eit EL-anlegg på Sekken. Røykdykkarar har vore i aksjon og straumen blir kopla frå. Ein brannbåt sender mannskap frå brann og politi samt utstyr til og frå øya.
Les mer om EL-anlegg og Sekken.
Røykutvikling på Sekken
Molde brannvesen rykker ut etter at det er meldt om røykutvikling på Sekken.
Les mer om Sekken.
Kjempe-engasjement på folkemøte om Steimosletta
Bjørn Dæhlie ble frittet ut om konkrete planer, men holder kortene tett til brystet. Tidligere ordfører og Sp-politiker Per Hvamstad høstet trampeklapp da han slapp sin katt ut av sekken på folkemøtet om Steimosletta onsdag.
Kjenner du igjen denne sekken?
PORSGRUNN: Torsdag i forrige uke ble 30-åringen meldt savnet. Nå går politiet ut med nye opplysninger i håp om å få hjelp fra publikum. Politiet har fortsatt få spor å gå etter, etter at 30 år gamle Dahir Maqbul ble meldt savnet torsdag 22.
Les mer om Dahir Maqbul.
– Jeg følte behov for å roe ned og ta kontroll over mitt eget liv
Da Linda Erlien Borren sto foran et avgjørende valg, pakket hun sekken og gikk de 13 milene hjem. Nå er turen blitt bok.
Les mer om Jeg.
Revansjesugen Tronsmoen (88) før Birken: – I år har jeg et ekstra par briller i sekken!
Gunnar Tronsmoen (88) er mer enn klar for å revansjere fjoråret, da han falt stygt og ødela brillene sine i bakkene ned fra Sjusjøen. – I år pakker jeg med meg et par ekstra briller i sekken, og nå SKAL jeg over, konstaterer Birken-legenden.
Ute av sekk og skap
Anbefalte saker Karsten Marcussen (29), bedre kjent som rapperen Big Daddy Karsten. Slapp albumet «Katta ute av sekken» i forrige uke. Grattis med ny skive! Hvordan er det egentlig å gi ut plate i 2018? - Jo, takk. Det har vært fint.
Spillesugent Narum på Samfundet
Det var bare kake med krem på og skråskjærte smørbrød som manglet da Narum lørdag kveld kom hjem til Samfundet med ny musikk og gamle slitere i sekken.
Les mer om Narum og Samfundet.
Isforhold i første vinterferieuke
Tenk også egen sikkerhet om du planlegger å krysse et vann. Kasteline, ispigger og tørre klær i sekken er enkle ting som er avgjørende for å overleve om du går gjennom isen.
Kylie Jenner ble mamma: - Hemmelighold på statsnivå og bortgjemt som den hellige gral. Det gjorde gravide Kylie Jenner lurt i
Jeg er glad Kylie Jenner ikke dukker opp i «Teen Mom». KOMMENTAR: Etter det som har virket som en evighet med spekulasjoner, rykter og diskusjoner, kom katta endelig ut av sekken søndag kveld. 20 år gamle Kylie Jenner er blitt mamma.
Les mer om Kylie Jenner og Teen Mom.
Katten er ute av (plast) sekken
- Kan vi utelukke at det eksplosive antall med psykiske lidelser (særlig blant de som har vært lengst eksponert, nemlig ungdommen) har sammenheng med at vi i dag nærmest bader oss i syntetiske molekyler?
MF Ørsta tilbake i ferjesamband
MF Ørsta er ferdig på årleg verkstadopphald og går inn i ferjesambandet Molde–Sekken i kveld kl. 22.30, melder Fjord1.
Les mer om Fjord1 og MoldeSekken.