Sekken

Politiet mistenkte narkotika i sekken. Først ett år senere sjekket de. Da fant de over fem kilo metamfetamin.

Spesialenheten for politisaker mener to politifolk til en viss grad brøt tjenesteplikten, men ikke nok til at det gir straffansvar. Under tvil slipper Vest politidistrikt straff for å ha sviktet ved håndteringen av ryggsekken.
Les mer om Vest.

Trollet i sekken

Ole vil ikke se på læreren. Han vet ikke om trollet er fornøyd, og vil ikke vise det frem.
«James Bond-sekken som blåser deg over fjellet
Over 2000 konkurrerte om Petter Stordalens gründermillion. Blant seks finalister er en sekk som kunne vært hentet fra en James Bond-film.
Ny nedtur for Medkila
Medkila maktet ikke å ta sesongens første seier borte mot Arna-Bjørnar i eliteserien i fotball for kvinner. Tabelljumboen ble sendt hjem med hele 0-6 i sekken.
Les mer om Arna-Bjørnar og Medkila.

Mann ranet ved Østensjøvannet

En mann i midten av 20-årene ble slått ned og ranet av to menn ved Østensjøvannet rundt klokka halv ni. Gjerningsmennene tok med seg sekken til mannen og løp av gårde. Politiet leter i området med patruljer, hunder og etter hvert helikopter.
Les mer om Østensjøvannet.
Madrid-fansen viftet med spanske flagg - Isco-dobbel mot Espanyol
(Real Madrid - Espanyol 2-0) Madrid-fansen viftet med spanske flagg på tribunen - og på banen ble Espanyol sendt tilbake til Catalonia med 0-2 i sekken.
Frustrerende kveld for Liverpool – Manchester City ser ustoppelige ut
(Spartak Moskva – Liverpool 1-1, Manchester City – Shakhtar 2-0) Liverpool stanget i 90 minutter, men reiser hjem fra Russland med bare ett poeng i sekken. Samtidig tok Manchester City alle poengene mot Shakthar.
Ny poengdeling for Liverpool – Manchester City ser ustoppelige ut
(Spartak Moskva – Liverpool 1-1, Manchester City – Shakhtar 2-0) Liverpool stanget i 90 minutter, men reiser hjem fra Russland med bare ett poeng i sekken. Samtidig tok Manchester City alle poengene mot Shakthar.
Oilers spilte på seg selvtillit før søndagens storkamp
Med 2–0 over Stjernen i sekken drar Stavanger Oilers til Hamar og søndagens møte med Storhamar i langt bedre mental forfatning enn ting tydet på etter nederlaget for Lillehammer tirsdag.
Brudepar klatra opp stupbratt fjellside for dette blinkskotet
Etter eit spektakulært frieri i fjor, kunne ikkje bryllaupsbileta vere noko dårlegare. Med dress og brudekjole i sekken klatra dei opp den stupbratte fjellsida.
Ble tatt med narkotika på skolen
En elev ved Kongsberg videregående skole ble tatt med fire gram cannabis i sekken i dag. Politiet fikk tips om mulig narkotika ved skolen og søkte gjennom sekken til 18-åringen. Gutten erkjente at han hadde narkotika, skriver Laagendalsposten.
Høsten er for kort
I fjellet gulner myrene, de første frostnettene har kommet. Lufta er krystallklar. Jeg burde pakket sekken, tatt med meg hagla og lusket mot fjelltoppene der rypa bor.
Risikererer solid fengselsstraff etter narkosak i Måløy
Mannen vart pågripen med 260 gram amfetamin, 11.000 kroner og fleire SIM-kort i sekken på kaien i Måløy. No krev politiet to år og fire månader fengsel for sunnmøringen.
Les mer om Måløy.
Tatt med khat
Tollerne stoppet en utenlandsk statsborger med sju kilo khat i sekken da han kom med ferga til Larvik i natt. Han har sittet i arresten og får en bot på 8000 kroner, opplyser politiet.
Les mer om Larvik.
Ellevill opphenting av Åsane
Åsane leverte en blytung første omgang med tre i sekken. To mål på overtid sikret ett poeng.
Les mer om Åsane.
Finn.no kjøper sekker med havplast
FANA (NRK): Folk kan no selja havplast for 100 kroner sekken, men miljøforkjempar er skeptisk til den betalte ryddeaksjonen.
Sekk med motor skal få folk ut i naturen
Denne motoriserte sekken er eigentleg eit «leiketøy laga i Rogaland. No vil ein gründer gjere sekken om til eit hjelpemiddel som får rørslehemma ut i naturen.
Les mer om Rogaland.
Dobbeltdrapstiltalt 16-åring i retten: – Før jeg møtte Jakob tok jeg kniven ut av sekken og la den i lommen
KRISTIANSAND (VG) 16-åringen som er tiltalt for drapene på Jacob Hassan (14) og Tone Ihlebekk (48) sa flere ganger i retten mandag at han hatet 14 år gamle Jakob.
Dobbeltdrapstiltalt 16-åring i retten: – Før jeg møtte Jakob tok jeg kniven ut av sekken og la den i lomma
KRISTIANSAND (VG) 16-åringen som er tiltalt for drapene på Jacob Hassan (14) og Tone Ihlebekk (48) forklarte seg i retten mandag om hva som skjedde på drapsdagen.
Dobbeltdrapstiltalt 16-åring i retten: – Før jeg møtte Jakob tok jeg kniven ut av lommen og la den i sekken
KRISTIANSAND (VG) 16-åringen som er tiltalt for drapene på Jacob Hassan (14) og Tone Ihlebekk (48) forklarer seg i retten mandag om hva som skjedde 5. desember i fjor.
Dobbeltdrapstiltalt 16-åring i retten: – Før jeg møtte Jakob tok jeg kniven ut av lomma og la den i sekken
KRISTIANSAND (VG) 16-åringen som er tiltalt for drapene på Jacob Hassan (14) og Tone Ihlebekk (48) i Kristiansand i fjor erkjente straffskyld i retten mandag.
– Hatet 14-åringen lenge
– Jeg hatet ham lenge, sa 16-åringen da han begynte sin forklaring i Kristiansand tingrett. Begrunnelsen var at 14-åringen skulle ha stjålet penger, forklarte 16-åringen. Han fortalte at han hadde med kniv i sekken da han traff 14-åringen drapsdagen.
Les mer om Hatet og Kristiansand.
Kjøpte DAB-adapter, fekk katta i sekken
Før hadde Margit og Karstein Bjørge stor glede av bilradioen. Så kjøpte dei DAB-adapter. Då vart det slutt på radiokosen.
Les mer om Karstein Bjørge og Margit.
Publiserer bilder av bomben: Trengte gjennom metalldører
Bildene fra åstedet viser det som skal være sekken og detonatoren Abedi brukte i angrepet. Britiske myndigheter raser nå over det som skal være lekkasjer fra USA.
Les mer om Abedi og USA.
Dette bør vere med i sekken på topptur i påska
Med gode vrutsikter fleire dagar i påska vil mange la seg freiste til å leggje ut på ein skitur i fjellet. Då gjeld det å tenkje tryggleik.