Sekken

To elever stoppet av «lokkemann

En fjerdeklassing på Midjord skole i Stavanger ble torsdag ettermiddag stoppet av en mann som ville gi ham godteri. Da gutten sa nei og prøvde å gå videre, grabbet mannen tak i sekken hans.
Les mer om Midjord og Stavanger.

Katta i sekken

Katten heter Katten og har passert 21 år. Gamle trenger apetittvekkende mat. Katten får derfor 10 forskjellige småretter i løpet av dagen. Etterpå er det tur i sekken til na mor.
Les mer om Katten.
Reagerer på fyrverkeribruk
Politiet på Romerike fikk i går kveld flere meldinger om uvettig fyrverkeribruk. På Strømmen hadde blant annet flere mindreårige sekken full av fyrverkerier. Oppskyting er kun lovlig mellom klokken 18.00 og 02.00 på nyttårsaften.
Les mer om Romerike.
I røykluft tok FyllingenBergen seg videre i Europa
De gule og blå håndterte kulturforskjellene og tok med seg mer enn avansement i sekken.
Les mer om Europa og FyllingenBergen.

Først opp og ned

For noen er topptur koselige naturopplevelser med noe godt i sekken. For andre er det et grusomt møte med egne begrensninger.
Dette problemet blir større fra august 2019
«Dessverre så er disse plassene som oftest opptatt av funksjonsfriske passasjerer i sin beste alder, gjerne med sekken eller handlenett på setet ved siden, noen ganger også med bena på setet foran skriver Petter Strand i dette debattinnlegget.
Les mer om Petter Strand.
Tingene du ikke visste du trengte på tur
TV 2 hjelper deg (TV 2): Blir turen bedre med en håndholdt espressopumpe i sekken? Vi har testet ut fem produkt som enten kan gjøre turen din mer komfortabel eller bare sekken din tyngre.
Mann (52) tatt med bensintrakt i sekken. Nekter for å ha tent på huset.
– Jeg har ingen forklaring på hvorfor den var der, sier 52-åringen.
Politiet mistenkte narkotika i sekken. Først ett år senere sjekket de. Da fant de over fem kilo metamfetamin.
Spesialenheten for politisaker mener to politifolk til en viss grad brøt tjenesteplikten, men ikke nok til at det gir straffansvar. Under tvil slipper Vest politidistrikt straff for å ha sviktet ved håndteringen av ryggsekken.
Les mer om Vest.
Trollet i sekken
Ole vil ikke se på læreren. Han vet ikke om trollet er fornøyd, og vil ikke vise det frem.
«James Bond-sekken som blåser deg over fjellet
Over 2000 konkurrerte om Petter Stordalens gründermillion. Blant seks finalister er en sekk som kunne vært hentet fra en James Bond-film.
Ny nedtur for Medkila
Medkila maktet ikke å ta sesongens første seier borte mot Arna-Bjørnar i eliteserien i fotball for kvinner. Tabelljumboen ble sendt hjem med hele 0-6 i sekken.
Les mer om Arna-Bjørnar og Medkila.
Mann ranet ved Østensjøvannet
En mann i midten av 20-årene ble slått ned og ranet av to menn ved Østensjøvannet rundt klokka halv ni. Gjerningsmennene tok med seg sekken til mannen og løp av gårde. Politiet leter i området med patruljer, hunder og etter hvert helikopter.
Les mer om Østensjøvannet.
Madrid-fansen viftet med spanske flagg - Isco-dobbel mot Espanyol
(Real Madrid - Espanyol 2-0) Madrid-fansen viftet med spanske flagg på tribunen - og på banen ble Espanyol sendt tilbake til Catalonia med 0-2 i sekken.
Frustrerende kveld for Liverpool – Manchester City ser ustoppelige ut
(Spartak Moskva – Liverpool 1-1, Manchester City – Shakhtar 2-0) Liverpool stanget i 90 minutter, men reiser hjem fra Russland med bare ett poeng i sekken. Samtidig tok Manchester City alle poengene mot Shakthar.
Ny poengdeling for Liverpool – Manchester City ser ustoppelige ut
(Spartak Moskva – Liverpool 1-1, Manchester City – Shakhtar 2-0) Liverpool stanget i 90 minutter, men reiser hjem fra Russland med bare ett poeng i sekken. Samtidig tok Manchester City alle poengene mot Shakthar.
Oilers spilte på seg selvtillit før søndagens storkamp
Med 2–0 over Stjernen i sekken drar Stavanger Oilers til Hamar og søndagens møte med Storhamar i langt bedre mental forfatning enn ting tydet på etter nederlaget for Lillehammer tirsdag.
Brudepar klatra opp stupbratt fjellside for dette blinkskotet
Etter eit spektakulært frieri i fjor, kunne ikkje bryllaupsbileta vere noko dårlegare. Med dress og brudekjole i sekken klatra dei opp den stupbratte fjellsida.
Ble tatt med narkotika på skolen
En elev ved Kongsberg videregående skole ble tatt med fire gram cannabis i sekken i dag. Politiet fikk tips om mulig narkotika ved skolen og søkte gjennom sekken til 18-åringen. Gutten erkjente at han hadde narkotika, skriver Laagendalsposten.
Høsten er for kort
I fjellet gulner myrene, de første frostnettene har kommet. Lufta er krystallklar. Jeg burde pakket sekken, tatt med meg hagla og lusket mot fjelltoppene der rypa bor.
Risikererer solid fengselsstraff etter narkosak i Måløy
Mannen vart pågripen med 260 gram amfetamin, 11.000 kroner og fleire SIM-kort i sekken på kaien i Måløy. No krev politiet to år og fire månader fengsel for sunnmøringen.
Les mer om Måløy.
Tatt med khat
Tollerne stoppet en utenlandsk statsborger med sju kilo khat i sekken da han kom med ferga til Larvik i natt. Han har sittet i arresten og får en bot på 8000 kroner, opplyser politiet.
Les mer om Larvik.
Ellevill opphenting av Åsane
Åsane leverte en blytung første omgang med tre i sekken. To mål på overtid sikret ett poeng.
Les mer om Åsane.
Finn.no kjøper sekker med havplast
FANA (NRK): Folk kan no selja havplast for 100 kroner sekken, men miljøforkjempar er skeptisk til den betalte ryddeaksjonen.
Sekk med motor skal få folk ut i naturen
Denne motoriserte sekken er eigentleg eit «leiketøy laga i Rogaland. No vil ein gründer gjere sekken om til eit hjelpemiddel som får rørslehemma ut i naturen.
Les mer om Rogaland.