Seljord

Stille stunder i Seljord

I Seljord finnes det et rom som er så stille at du kan høre ditt eget hår vokse. Det er fordi gulvet i biblioteket er dekket med et helt spesielt belegg.
Les mer om Seljord.

I natt: Utforkjøring, ulovlig scooterkjøring og 17-åring mistet tann etter bråk på grendehuset

TELEMARK: Politiet har hatt flere oppdrag å henge fingrene i natt til søndag. Seljord klokka 00.10: Ordensforstyrrelse og tildragelse ved grendehuset i Flatdal. En gutt på 17 år mistet ei tann.
Les mer om Flatdal.
Valgte Nav i Vest-Telemark, men tordna mot samarbeidsforholdet
SELJORD: Det var knyttet stor spenning til om Seljord ville gå til det nye Nav-kontoret i Bø eller på Dalen. Etter en lang og god debatt var alle unntatt én enige om at Vest-Telemark var veien å gå.
Norske turister må holde seg inne
Norske turister på Sri Lanka må holde seg innendørs etter at styremaktene har innført unntakstilstand fram til mandag, på grunn av påtente bygninger og uro. Dag Aanderaa fra Seljord forteller at det bare er politi og militære i gatene i Kandy.
Les mer om Kandy, Seljord og Sri Lanka.

Tilfeldig torsdag da en liten bok faller ned fra himmelen: - Mor trur på paradis, eg håpar helvete finst.

Den unge poet fra Seljord som skriver veldig, veldig bra Tilfeldig torsdag. Ut av ei pakke med bøker faller det ut en liten diktsamling og det vil ha det til at den blir liggende og sprike til oss mellom side 60 og 61.
Les mer om Seljord og Tilfeldig.
Mor trur på paradis, eg håpar helvete finst.
Den unge poet fra Seljord som skriver veldig, veldig bra
Les mer om Seljord.
Mattilsynet i Telemark
Mattilsynet har vedteke at kontora i Seljord og Bø skal slåast saman. Innstilling frå direktøren i Region Aust til administrerande direktør skal kome rundt 1. mars. Mattilsynet blei oppretta i 2004.
Les mer om Region Aust, Seljord og Telemark.
Bil har kjørt av veien
En bil kjørte av veien i Seljord onsdag kveld. Uhellet skjedde på riksvei 36, sør for Sjøormporten. Det er ikke personskade, opplyser Telemark-politiet. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 20. Saken oppdateres.
Firmaet fra Bergen vant anbudet. Kommunen valgte likevel en lokal konkurrent
Matvarehuset AS melder Seljord kommune til klagenemnd.
Les mer om Bergen og Seljord.
Skrekkens musikanter
Korpsinteressen i Seljord var dalende. Så spilte de inn en skummel musikkvideo.
Les mer om Seljord.
Vil skrinlegge viking-folkehøgskole
Fylkesrådmannen anbefaler politikerne å skrinlegge planene om en Viking-folkehøgskole på Borre. Hovedutvalg for kultur, idrett og folkehelse vedtok i vår at fylkeskommunen skulle se på mulighetene for å etablere en folkehøgskole med vikingtema ved Midgard historiske senter, Gildehallen og Borreparken. Seljord Folkehøyskole i Telemark har en håndverkslinje med viking som tema, og fylkesrådmannen mener at behovet i vår region dermed er ivaretatt
Søker med sonar etter Bø-kvinne i Seljordsvatnet
SELJORD (NRK): Det blir nå søkt med sonar etter Gunhild Egenæs frå Bø i Seljordsvatnet. Politiet reknar nå med at den sakna læraren har omkome.
Les mer om Bø-kvinne og Seljordsvatnet.
Gunhild (53) savnet etter båtulykken i Seljord: – Hun forsøkte å redde de to som druknet
Lærer Gunhild Egenæs (53) er savnet etter at hun forsøkte å redde de to elevene Aslan Mohamed Omer (19) og Mohamed Mahamud Abdi (20) som omkom i båtulykken på Seljordsvannet på torsdag.
Politiet navngir omkomne og savnede etter Seljord-ulykken
To omkom da båt kantret i Telemark.
Les mer om Seljord-ulykken og Telemark.
Gunhild (53) savnet etter båtulykken i Seljord: – Hun forsøkte å redde de to som druknet, sier politiet
Lærer Gunhild Egenæs (53) er savnet etter at hun forsøkte å redde de to elevene Aslan Mohamed Omer (19) og Mohamed Mahamud Abdi (20) som omkom i båtulykken på Seljordsvannet på torsdag.
Savnede svømte ut for å hjelpe
En av de omkomne etter båtulykken i Seljord hadde på seg redningsvest. Den 53 år gamle savnede kvinnen kom seg i land, men svømte ut igjen for å hjelpe de to som ikke kom seg opp.
Les mer om Seljord.
Politiet håper å kunne avhøre de overlevende etter ulykken i Seljord
Politiet har foreløpig ikke sagt noe om hva som forårsaket ulykken. Saken er under etterforskning.
Les mer om Seljord.
Politiet håper å kunne avhøre de overlevende etter ulykken i Seljord
Politiet håper å kunne avhøre de overlevende etter båtulykken i Seljord der to personer mistet livet. En kvinnelig lærer er fortsatt savnet.
Les mer om Seljord.
Leter etter savnet lærer
Omar Maari var bestevennen til en av dem som omkom etter den tragiske drukningsulykka i Seljord i går. Nå hjelper han og vennene til for å finne den savnede læreren.
Les mer om Seljord.
– Det er helt uvirkelig at bestekompisen vår er død
SELJORD (TV): Vennegjengen er sterkt preget etter tragedien i Seljord.
Les mer om Det og Seljord.
Rektor: – Dette er en svært tragisk hendelse
BØ/TELEMARK (TV 2): To unge menn omkom i båtkantringen i Seljord. Fortsatt er en kvinnelig lærer savnet.
Les mer om Seljord.
To personer omkommet etter båtulykke i Seljordsvatnet
SELJORD (NRK): Politiet bekrefter nå at begge de to som ble fløyet til Rikshospitalet etter at en båt kantret i Seljordsvatnet torsdag ettermiddag er omkommet. En person er fortsatt savnet.
En person bekreftet død etter båtulykke i Seljordsvatnet
SELJORD (NRK): En 20 år gammel mann er bekreftet omkommet etter at en båt kantret ved Vesleøy i Seljordsvatnet torsdag ettermiddag. En 19-åring behandles for livstruende skader, mens en person fortsatt er savnet.
Les mer om Seljordsvatnet og Vesleøy.
En person er død etter båtulykke i Seljordsvatnet
SELJORD (NRK): To personer er fløyet med luftambulanse til Rikshospitalet. En er fortsatt savnet etter at en båt kantret ved Vesleøy i Seljordsvatnet i Seljord
To personer er funnet – en fortsatt savnet i Seljordsvatnet
SELJORD (NRK): To personer er fløyet med luftambulanse til Rikshospitalet. En er fortsatt savnet etter at en båt kantret ved Vesleøy i Seljordsvatnet i Seljord