Semifinalen

Frisk protest avvist

Frisk Askers protest etter det annullerte målet mot Storhamar i NM-semifinalen i går, er avvist. 3-2 og finaleplass til Storhamar blir dermed ståande. Frisk meinte dei hadde scora i sudden death, men dommarane annullerte etter å ha sett video av hendinga.
Les mer om NM-semifinalen og Storhamar.

Sharks takker Sarpsborg 08

Sharks trener Jonas Magnussen smilte bredt etter at semifinalen er sikret. Han vil også takke Sarpsborg 08 for hjelpen på veien til semifinale.
Les mer om Sarpsborg.
Sarpsborg Sharks til semifinale
Innebandyklubben Sarpsborg Sharks har sikret seg en plass i semifinalen i sluttspillet. Sarpingene slo Tunet 7–4 i Skjeberghallen i formiddag, og sikret med det den tredje seieren i kvartfinalen, som spilles som best av fem kamper. I semifinalen møter Sarpsborg Greåker, mens Slevik skal spille mot Sveiva.
Frisk-protesten avvist
Frisk Asker sendte inn protest etter kampen fredag. Lørdag ettermiddag ble den avvist. Under den femte semifinalen mellom Storhamar og Frisk Asker ble det dramatikk i 4. periode.
Les mer om Frisk Asker og Storhamar.

Klæbo utslått i semifinalen på sprinten i Kina

Johannes Høsflot Klæbo maktet ikke å kvalifisere seg til finaleheatet under FIS-rennet i sprint i kinesiske Yanan lørdag.
Les mer om Kina og Yanan.
Får svar på protesten i dag
Frisk Asker leverte lørdag morgen skriftlig prosess Under den femte semifinalen mellom Storhamar og Frisk Asker ble det dramatikk i 4. periode.
Les mer om Frisk Asker, Storhamar og Under.
Det blir lokaloppgjør i finalen
Storhamar slo Frisk Asker 3-2 i semifinalen i går, og er dermed klar for finale mot Lillehammer. Dette var den fjerde kampen i semifinaleserien mot Frisk Asker.
Les mer om Frisk Asker og Lillehammer.
Storhamar til NM-finale etter videodramatikk: - Jeg hadde tatt av meg slipset
Storhamar-Frisk 3-2, 4-1 sammenlagt) Storhamar-trener Fredrik Söderström hadde tatt av seg slipset og gått i garderoben da han trodde Frisk Asker vant den femte NM-semifinalen. Så snudde alt.
Storhamar til NM-finale etter videodramatikk: – Jeg hadde tatt av meg slipset
(Storhamar-Frisk 3–2, 4–1 sammenlagt) Storhamar-trener Fredrik Söderström hadde tatt av seg slipset og gått i garderoben da han trodde Frisk Asker vant den femte NM-semifinalen. Så snudde alt.
Magisk duo videre til semifinale
Aurora (12) og pappa Kenneth Remme tryllet seg videre til semifinalen i Norske Talenter fredag kveld. De har tryllet sammen i mange år, Aurora (12) og pappa Kenneth Remme.
Fire tap på rad - sesongen er over for Sparta
(Lillehammer - Sparta 5-1) En katastrofal midtperiode ødela alt for Sparta i den fjerde semifinalen mot Lillehammer torsdag. Dermed er sesongen over for de blåhvite.
Les mer om Lillehammer og Sparta.
Sparta ligger under til pause
Lillehammer leder 1-0 over Sparta etter den første perioden i den fjerde semifinalen i NM-sluttspillet i ishockey. Sarpingene må vinne kveldens kamp for å ha muligheten til å gå videre til finale.
Les mer om NM-sluttspillet og Sparta.
«Caro scoret – Wolfsburg mot Champions League-semifinale
WOLFSBURG (VG) (Wolfsburg – Slavia Praha 5–0) «Caro roper speaker, «Hansen svarer publikum, og Caroline Graham Hansen (23) og Wolfsburg er med 99 prosent sikkerhet videre til Champions League-semifinalen.
Avgjorde NM-semifinalen 18 sekunder før slutt: – Det skuddet er så stort
ASKER (NRK): Stappfull hall, lokaloppgjør, Stian Mjøs i superform og NM-finale i potten. Den tredje og avgjørende semifinalen mellom Asker og Bærum var spennende til siste sekund.
Les mer om Asker, Bærum og NM-finale.
Storhamar skaffet seg matchball
Storhamar slo Frisk-Asker 4-1 onsdag og har for alvor skaffet seg overtaket i NM-semifinalen i ishockey. I neste kamp kan finalebilletten sikres.
«Norske Chelsea mot semifinale i Champions League
(Montpellier-Chelsea 0–2) Maren Mjelde, Maria Thorisdottir og deres Chelsea har alle muligheter til å nå semifinalen i Champions League.
Storhamar vant
I den fjerde semifinalen i NM-sluttspillet i ishockey vant Storhamar 4–1 over Frisk Asker i kveld. Dermed leder Storhamar 3–1 i antall kamper og trenger kun n seier til for å komme til finalen.
Sommerfeldt sendte ustoppelige Asker til NM-finale etter sekunddrama
ASKER (NRK): Stappfull hall, lokaloppgjør, Stian Mjøs i superform og NM-finale i potten. Den tredje og avgjørende semifinalen mellom Asker og Bærum spennende til siste sekund.
Les mer om Asker, Bærum og NM-finale.
Storhamar n seier unna NM-finalen
(Frisk Asker - Storhamar 1–4, 1–3 i kamper) Jacob Berglunds scoring for Storhamar 49.26 ut i kampen punkterte den fjerde semifinalen, og nå blir det NM-finale med seier hjemme i Hamar fredag kveld.
Dette skriver HA om i dag
En postmann på sin finalerunde og Storhamar hockey i semifinalen. Det er noe av det HA skriver om i dag. God morgen! Endelig er dagen lenger enn natta.
Les mer om Storhamar.
Malmström: – Det er veldig tungt nå
Spartas veteran Henrik Malmström innrømmer at Lillehammer vant fortjent 5–3 i den tredje semifinalen i NM-sluttsluttspillet.
Lillehammer nærmer seg finale
Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg. Tirsdag endte det 5-3. Vinneren av semifinalen møter enten Storhamar eller Frisk Asker i finalen.
Lillehammer nærmer seg finale
Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg. Tirsdag endte det 5-3. Vinneren av semifinalen møter enten Storhamar eller Frisk Asker i finalen.
Lillehammer på god vei mot NM-finale
Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de tirsdag vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg.