Sentrum

Ny «Sibir-kulde»

Brutal beskjed til alle våryre osloboere fra Meteorologisk institutt Anbefalte saker - Er det Meteorologisk institutt? Jeg sitter her på kontoret i Oslo sentrum og fryser - og venter på våren. - Da må du kle på deg.
Les mer om Anbefalte, Meteorologisk og Oslo.

Her får Live (20) vite alt hun avslører via Facebook-profilen sin

- Dette er ganske creepy, sier Live Eikemo Braaten. TV 2 treffer 20-åringen i Bergen sentrum, og inviterer henne med på et lite eksperiment.
Væpnet politiaksjon
Bevæpnet politi har aksjonert mot en leilighet i Arendal sentrum, etter melding om et mulig våpen på stedet, skriver Agderposten. Politiet beslagla en softgun og ingen ble pågrepet.
Les mer om Agderposten og Arendal.

Artister raser mot planene om å legge ned Rick s

– Det er forferdelig trist hvis Rick s legges ned, sier Tor Endresen. Hvis det skjer, er det bare n privat show- og teaterscene igjen i Bergen sentrum.
Les mer om Bergen, Rick og Tor Endresen.
Her kuttes Oslos rusomsorg
18 plasser for rusmisbrukere blir borte når kommunen legger ned Sjøstrand omsorgssenter. Samtidig kuttes tre plasser på Prindsen i sentrum. Flere reagerer kraftig på kuttene.
Les mer om Prindsen og Sjøstrand.
Lager barnas ski-NM
Arrangerer NM-sprint for barn fra 2-12 år gjennom gågata. - Vi håper 1000 barn deltar, sier Ulf Tore Isaksen. - Det blir et skirenn for alle barn midt i Alta sentrum. Vi kaller det Barnas NM-sprint.
Les mer om Alta og Ulf Tore Isaksen.
- Listhaug-saken viser at vi ofte blir i skvis
Jonas Gahr Støre snakker ikke lenger om sentrum, og Erna Solberg viser ingen tegn til å droppe Frp. KrF er i nok en skvis og kjemper for å overleve. Tirsdag trakk Sylvi Listhaug (Frp) seg fra jobben som justisminister.
Inngikk forlik om tilstoppet kloakkrør
Rettssaken etter at kloakkrøret i miljøgata i Melhus sentrum ble fylt med sement, ble avlyst.
Den gode sakprosaen
Hvem skriver den beste sakprosaen i Skandinavia? Fredag får vi juryens nominasjoner. Sakprosaen har den siste tiden vært i sentrum for litteraturdebatten.
Les mer om Skandinavia.
Bilføreren manglet noe vesentlig. Så kom UP.
Det gikk som det måtte gå. HOLMESTRAND: En mann i 20-årene ble tirsdag ettermiddag stanset av Utrykningspolitiet (UP) i Holmestrand sentrum. Det viste seg at han kjørte bil uten å ha gyldig førerkort.
Her går den tidligere soldaten til angrep på politimannen
Oslo (ÅSTED NORGE): 14-åringer som prøver å slåss med politiet. Politimenn som blir kvalt under pågripelse. Tilsammen 169 oppdrag. Åsted Norge ble med politiet på jobb en lørdagskveld i Oslo sentrum.
Les mer om Oslo.
Her går den tidligere soldaten til angrep på politimannen
Oslo (ÅSTED NORGE): 14-åringer som prøver å slåss med politiet. Politimenn som blir kvalt under pågripelse. Tilsammen 169 oppdrag. Åsted Norge ble med politiet på jobb en lørdagskveld i Oslo sentrum.
Les mer om Oslo.
Automatisk brannalarm
Salten Brann IKS, Bodø melder om at en automatisk brannalarm har gått av i sentrum, brannvesenet er ute for å sjekke.
Les mer om Bodø.
Ingredienser for tettstedsutvikling: Korps, kultur og motorolje
Motorens dag på Knapstad 12. mai blir det første arrangementet i et prosjekt for å drive sentrum og tettstedsutvikling i Askim, Skiptvet og Hobøl.
Les mer om Askim, Hobøl, Knapstad og Skiptvet.
Det trengs nye arealer i sentrumskjernen
DEBATT: 18. mars var høringsfrist for kommunedelplan for Stavanger sentrum. Nå er det opp til politikerne å vurdere hvilke innspill det skal tas hensyn til i den endelige planen.
Les mer om Stavanger.
Endret kjøremønster etter dødsulykke på t-banen
Det er stans i trafikken gjennom sentrum etter at en person ble påkjørt av t-banen på Nationaltheatret. OSLO: En person er omkommet etter å ha blitt påkjørt av t-banen på Nationaltheatret stasjon i 11-tiden tirsdag.
Les mer om Nationaltheatret.
Sjekket ut mistenkelig lukt i sentrum
Brannvesenet og politiet i Haugesund rykket like etter klokken 11 ut til Haugesund sentrum etter melding om en mistenkelig gasslukt.
Les mer om Haugesund.
Sjekker ut mistenkelig lukt i sentrum
Brannvesenet og politiet i Haugesund rykket like etter klokken 11 ut til Haugesund sentrum etter melding om en mistenkelig gasslukt.
Les mer om Haugesund.
Trafikken løyser seg opp
Trafikken har begynt å løyse seg opp etter ei trafikkulykke mellom to bilar i Ørsta sentrum. Det melder NRK Trafikk.
Les mer om Ørsta.
To bilar i smell i Ørsta - gir omkøyring på E39
Ein person til sjukehus, ein blir undersøkt av helsepersonell på staden. To bilar er involvert i ei trafikkulykke i Ørsta sentrum tysdag føremiddag.
Les mer om E39 og Ørsta.
Ein til sjukehus etter ulykke
Ein person blir køyrd til sjukehus for sjekk etter ei trafikkulykke i Ørsta. Den andre personen som var involvert i ulykka blir kontrollert av helse på staden. Det skal vere ein del kø som følgje av ulykka. E39 Ørsta: Trafikken blir difor dirigert via Shell-stasjonen, mellom brua og rundkøyringa i Ørsta sentrum.
Les mer om Shell-stasjonen og Ørsta.