Sesongen

Pedersen langt bak i Ostrava

Isabelle Pedersen (25) løp sitt svakeste løp for sesongen da hun endte på 5.-plass etter 13,12 på 100 meter hekk i Ostrava onsdag kveld.
Les mer om Ostrava.

Pedersen langt bak i Ostrava

Isabelle Pedersen (25) løp sitt svakeste løp for sesongen da hun endte på 5.-plass etter 13,12 på 100 meter hekk i Ostrava onsdag. Jenta fra Bergen var forkjølet i forrige uke, og hun måtte melde forfall til europacupstevnet for lag i Vasa sist helg.
Les mer om Bergen, Ostrava og Vasa.
Slik blir Petter Uteliggers nye serie på TV 2
Petter Nyquist følger betjeningen i =Kaffe. Både nye og kjente fjes blir å se i den nye sesongen av Petter Uteligger.
Les mer om Petter Uteligger.
Seier i Djokovics gresstest
Toppseedede Novak Djokovic er klar for kvartfinalen i Eastborne-turneringen i London. Serberen slo canadieren Vasek Pospisil 6-4, 6–3 i det som var hans første ordentlige test på gress for sesongen.

Martin Samuelsen om nedturene: – Tungt for en ung spiller

PORSGRUNN (VG) Dette var sesongen der karrieren virkelig skulle skyte fart. To mislykkede utlån senere har Martin Samuelsen (20) i stedet forsvunnet fra radaren til det norske A-landslaget.
08-Trondsen ønsket i Italia
Sarpsborg 08- og landslagsspiller Anders Trondsen skal være ønsket av den italienske Serie B-klubben Palermo, det skriver VG. Trondsen kom til 08 i 2015, og har spilt 16 kamper for Sarpsborg så langt denne sesongen.
Westbrook mest verdifull
Oklahoma City-spilleren Russell Westbrook er kåret til basketballigaen NBAs mest verdifulle spiller i sesongen som gikk. Westbrook fikk prisen i natt. 28-åringen hadde en fantastisk sesong til tross for at Oklahoma røk ut av sluttspillet allerede i første runde.
Les mer om Oklahoma.
Westbrook tok hjem MVP-prisen
Oklahoma City-spilleren Russell Westbrook er kåret til basketballigaen NBAs mest verdifulle spiller i sesongen som gikk.
Viking-nestor: – Vi kan ikke gå i kjelleren
Fem seine scoringer har kostet Viking sju poeng hittil i sesongen, derfor er laget akterutseilt på tabellen. Finnes det likevel håp om å snu etter offensiv opptur mot FKH?
Les mer om FKH og Viking.
Cavendish sykler Tour de France
Mark Cavendish har slitt med sykdom denne sesongen, men stiller på startstreken i årets utgave av Tour de France. Det bekrefter laget på Twitter. Edvald Boasson Hagen er også tatt ut, men blir ikke lagets prioriterte spurter når Cavendish deltar.
Les mer om Cavendish, France, Tour og Twitter.
Stöckl om terrorfrykten: – Jeg kommer ikke til å tvinge noen til OL
Hoppsjefen om den kommende OL-sesongen.
Les mer om OL-sesongen.
«Larsha spilte en hel kamp for første gang denne sesongen: – Det har vært frustrerende
I to år har Lars Henrik Andreassen vært en sentral brikke i TUIL-laget. Denne vårsesongen har midtbanespilleren kun startet fire kamper.
Burchnall: - Lei av å gjenta meg selv
For femte gang denne sesongen rotet Viking bort kjærkomne poeng. Nå har de kastet bort hele sju poeng på baklengsmål i sluttminuttene.
Les mer om Viking.
Viking rotet bort seieren
Bunnlaget Viking ledet lenge mot Haugesund etter en scoring av Kwesi Appiah etter 29 minutter, men som flere ganger før denne sesongen, glapp seieren på tampen. To minutter før full tid scoret Vegard Skjerve og det ble poengdeling i Stavanger.
Brynes Baldvinsson tilbake i godt slag: – Jeg spiller for landslagsplass
Rogvi Baldvinsson har hatt en trøblete innledning på sesongen, men var drivende god da Bryne leverte årsbeste hjemme mot Vard Haugesund søndag.
Les mer om Bryne og Vard Haugesund.
Moldes stopperkjempe: – Setter pris på tilliten jeg har fått
Stian Rode Gregersen ble kvitt skadeproblemene og er blitt et klart stoppervalg for MFK denne sesongen.
Les mer om MFK.
Nardo trenger poeng for å henge med i toppen
Nardo startet sesongen med et brak, men trenger seier mot Fram Larvik for å snu en negativ trend.
Les mer om Fram Larvik.
Ola Kamara scora igjen
Ola Kamara scora Columbus' tredje mål etter 72 minutt i 4-1-sigeren over Montreal i MLS i natt. Det var Kamaras 9. mål på 18 kampar denne sesongen. Med det er han klubbens toppscorar saman med Federico Higuain. Columbus ligg på 5.-plass av 11 lag i Eastern Conference i den nordamerikanske fotballigaen. Seks lag går til sluttspelet.
Kamara scora igjen
Ola Kamara scora Columbus' tredje mål etter 72 minutt i 4-1-sigeren over Montreal i MLS i natt. Det var Kamaras 9. mål på 18 kampar denne sesongen. Med det er han klubbens toppscorar saman med Federico Higuain. Columbus ligg på 6.-plass av 22 lag.
Les mer om Federico Higuain og Montreal.
Siste klipp av Skam er ute
Aller siste klipp av den populære NRK-serien Skam er nå lagt ut på nettsiden til serien. Den fjerde og siste sesongen av den populære serien har handlet om karakteren «Sana spilt av Iman Meskini.
Les mer om Iman Meskini, Sana og Skam.
TV-anmeldelse «Skam, sesong 4: – Feiger ut
Den fjerde og siste sesongen av NRK-serien «Skam skuffer ved å unnvike den egentlige konflikten.
Mortensen forlenger med Sarpsborg
Den danske spissen Patrick Mortensen har skrevet under på en ny kontrakt med Sarpsborg 08. Det melder klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer ut 2019-sesongen. – Det har vært interesse fra andre klubber, men jeg føler det er her jeg kan oppnå suksess. Jeg kunne ikke se hvorfor jeg skulle skifte til en annen klubb nå, sier han.
Toppscoreren forlenger med Sarpsborg 08
Danske Patrick Mortensen (27) avviser beilerne og forlenger avtalen med Sarpsborg 08 til ut 2019-sesongen.
Les mer om Sarpsborg.
Kroken-gutt storspiller for opprykksjagende klubb – kan bli belønnet med ny kontrakt
Tidligere TUIL-spiller Tomas Kristoffersen (23) har prikket inn fire frispark i mål denne sesongen for Sandnes/Ulf. Klubben ønsker lysluggen med videre.
Forlenget med Sarpsborg 08
Danske Patrick Mortensen (27) har forlenget avtalen med Sarpsborg 08 til ut 2019-sesongen.– Det har vært interesse fra andre klubber, men jeg føler det er her jeg kan oppnå suksess, sier klubbens toppscorer i en pressemelding.
Les mer om Sarpsborg.