Sigrid

Slik var jusdebatten

Jusstudenter: Sigrid Østvik og Rikke Skjørshammer Klafstad representerte studentene i debatten. Slik var jusdebatten Studentkjelleren på Det jurdiske fakultet var fylt til randen under debatten mellom ledelsen og jusstudentene.

Her vinnerne av Musikkforleggerprisen

Prisene ble delt ut mandag kveld. Sigrid fikk prisen Årets Gjennombrudd Populærmusikk, akam1k3 Av Aslaug Olette Klausen Musikkforleggerprisen ble delt ut på Sentralen i Oslo mandag kveld.
Ny pris til Sigrid
Sigrid Raabe vant prisen for Årets gjennombrudd i populærmusikk under Musikkforleggerprisen 2018. Det melder NRK Møre og Romsdal. Prisen ble delt ut på Sentralen i Oslo, mandag kveld.
Pris til Sigrid
Sigrid Raabe vant prisen for Årets gjennombrudd i populærmusikk under Musikkforleggerprisen 2018, på Sentralen i Oslo. – Å vinne årets gjennombrudd er veldig stort for meg, sier Sigrid, som takket teamet sitt, sanglærere, pianolærere og spesielt Martin Sjølie. Jeg føler meg veldig heldig som har et så fint team rundt meg, og jeg er veldig glad i dere alle sammen, sa Sigrid i takketalen fra London. Musikkforleggerprisen retter fokus mot opphavere, forlagt på norske og internasjonale musikkforlag, som er skapere av låter og verk som har bemerket seg i 2017.

- Et stort og utfordrende musikalsk løft for oss

Oppdal musikkforening tar med seg Norske Talenter-stjernen Sigrid Haanshus, Kor Allegro og lokale musikere, dansere og vokalister til festkonsert i kulturhuset.
Les mer om Kor Allegro.
«Jeg drikker ikke – som student er dette ord jeg som oftest ikke makter å si
«Jeg er helt sjokkert over hvilket miljø jeg trådte inn i da jeg kom inn i studieverdenen skriver Sigrid Marie Bråthen i dette debattinnlegget.
Desse er klare for Balejazz
Chiphahua, Silya The Sailors, Sigrid Moldestad, Silje Nergaard og Tord Gustavsen kjem alle til Balejazz i mai.
Eirik Søfteland og Sigrid er tilbake med knall-låter
Sjekk ut disse bergenslåtene før helgen!
Les mer om Sigrid.
[Ekstra] Nav-lederen ble gründer og utviklet plattformen de trengte: - Alt tok så mye tid
- Jeg så dette behovet, og jeg har ventet i mange år på at noen skulle lage det, sier Sigrid Nedkvitne.
Kvinner sterkt representert
Frida Ånnevik, Herborg Kråkevik, Kari Veiteberg, Sigrid Moldestad og festspilldikter Marit Eikemo er noen av dem som kommer til Dei nynorske festspela på Ivar Aasen-tunet i år. Temaet for festivalen er identitet. I år fyller også nynorskforlaget Samlaget 150 år. – Vi ønsker å nytte jubileet til å se på historien, men også til å se fremover. Det er særlig stas at det er en av årets forfatterdebutanter, Tharaniga L. Rajah, som skal holde åpningstalen på Festspela, sier daglig leder i Ivar Aasen-tunet, Gaute Øvereng i en pressemelding.
- Vi er ved et veiskille nå, derfor maser jeg så mye
- #metoo er en gave og ikke en straff, mener Sigrid Bonde Tusvik og brenner bh-en i ironisk protest. Hun bare ler av hersketeknikker som reduserer feminister til mannshatende rødstrømper. - Vi må tørre å være upopulære, sier hun.
Sigrid viser norsk design i britiske Vogue
I ein tre og eit halvt minutt lang video ser vi artisten Sigrid som spelar piano og snakkar om oppveksten i Norge i klede frå fem norske designarar.
Les mer om Norge, Sigrid og Vogue.
Aktiv helg for unge korpsmusikanter
HADSEL: Stokmarknes skolekorps og Sortland Juniorkorps hadde en artig øvingshelg ilag. - Det er artig å treffes og øve i lag! sier Sigrid og Emilie fra Stokmarknes, og Øyvind og Maja fra Sortland.
Les mer om Emilie, Maja, Sigrid, Sortland og Øyvind.
Fjorårsvinner Vetle Thyli vant HalvBirken med minst mulig margin
Det er ikke bare på 50km i Kollen det er små marginer mellom løperne. Fjorårsvinner Vetle Thyli var millimetre foran toer arrangementsklubbens Håvard Taugbøl. Blant kvinnene Sigrid Bye, beste kvinne hadde litt bedre avstand til nummer to.
Her finner du resultatene fra Halvbirken og Ungdomsbirken
Halvbirken Kvinner 16-19 år: 1) Sigrid Bye, DAL, 1:19:22,0, 2) Sigrid Stakston, Søre Ål IL, 1:20:10,1, 3) Eline Storvik Grønvold, Hakadal IL, 1:25:34,2, 7) Anita Bueno Lindmoen, Raufoss Il langrenn, 1:26:41,5, 20) Natascha Silber, Vind,
Sigrid Borge klarte EM-kravet i spyd
Sigrid Borge fra Osterøy kastet 62,42 meter i spyd under et kaststevne i Leiria i Portugal lørdag. Lengden er godt over EM-kravet på 59 meter.
Borge tok EM-kravet
Sigrid Borge kastet 62,42 meter i spyd lørdag. Dermed tok hun EM-kravet på 59 meter, melder NTB. – Kjempegøy å få en slik start på sesongen, sa Borge til friidrett.no.
Les mer om Borge, EM-kravet og NTB.
Populær jenteturnering i Blåbyhallen
SORTLAND: - Det skulle vært flere slike turneringer, synes Hedda og Sigrid fra Alsvåg IL, som deltok i helgas jentefotball-turnering i Blåbyhallen.
Sigrid nominert til to priser
Ålesundsartisten er nominert til to priser under årets Musikkforleggerpris. Hiten «Don't Kill My Vibe» er nominert i kategorien «Årets verk, populærmusikk».
Sigrid kan få to priser
Sigrid Solbakk Raabe og Martin Sjølie er nominert til Musikkforeleggerpris, for Årets verk i populærmusikk, for låten «Don't Kill My Vibe. Sigrid er også nominert til prisen for Årets gjennombrudd i populærmusikk. Åse Kleveland leder prisutdeling, som skjer på Sentralen i Oslo 19. mars. Musikkforleggerprisen skal hedre norske komponister, låtskrivere og musikkforlag sitt arbeid og resultater i året som gikk.
Les mer om Martin Sjølie, Oslo og Sentralen.
Spilleliste NRK P1 uke 10
Vi gir deg oversikt over musikk som er radiolistet denne uken. Oversikten er levert av NRK. LÅT ARTIST Uker: A1 Meant To Be Bebe Rexha + Florida Georgia Line (10) A2 Strangers Sigrid (15) A3 Det finnes bare vi No.
Les mer om Florida Georgia Line og NRK.
Profil trekker seg fra Finnmarksløpet
Helseproblemer stanser Sigrid Ekran. Bare dager før starter på Finnmarksløpet, har en av favorittene trukket seg. - Det er trist å annonsere at jeg har trukket meg.
Trekker seg etter helseproblemer
Sigrid Ekran trekker seg fra Finnmarksløpet på grunn av helsemessige årsaker. Det skriver den tidligere verdensmesteren i langdistanse sledehundkjøring på Facebook. Foto: Knut-Sverre Horn
Les mer om Facebook og Finnmarksløpet.