Silje

Norgesmester fra Rakkestad

Silje Kristine Larsen (24) fra Rakkestad er norgesmester i eksteriørbedømming av hest, melder Rakkestad Avis. Hun tok tittelen under Bygdeungdomslagets landsstevne på Jørstadmoen.

Silje Norendal lå fem dager på sykehus: - I mitt hode er det krise

En matforgiftning har skapt store problemer for Silje Norendal (23) i sommer.
Les mer om Silje Norendal.
OL-håpet Norendal lå fem dager på sykehus: – I mitt hode er det krise
En matforgiftning har skapt store problemer for Silje Norendal (23) i sommer.
Les mer om Silje Norendal.
Silje Norendal ble matforgiftet
En matforgiftning har skapt store problemer for Norges OL-håp Silje Norendal (23). Snowboardstjernen lå fem dager på sykehus i Spania, skriver VG. – I mitt hode er det krise, men jeg må bare legge om planene, sier 23-åringen til avisen.
Les mer om Spania.

Lå fem dager på sykehus

En matforgiftning har skapt store problemer for Norges OL-håp Silje Norendal (23). Snowboardstjernen lå fem dager på sykehus, skriver VG. – I mitt hode er det krise, men jeg må bare legge om planene, sier 23-åringen til avisen.
Ble innlagt på sykehus
Snowboardstjernen Silje Norendal fra Kongsberg ble innlagt på sykehus med matforgiftning. Norendal ble matforgiftet på en ferietur til Spania. – I mitt hode er det krise, men jeg må bare legge om planene, sier hun på telefon til VG. Det førte til en snau uke på sykehus, vekttap og en omkalfatring av treningsplanene i sommer.
Les mer om Kongsberg og Spania.
Norendal ble innlagt på sykehus: – Helt krise
Midt i oppkjøringen til Silje Norendals (23) viktige OL-sesong, måtte snowboard-stjernen legges inn på sykehus med matforgiftning.
Les mer om OL-sesong.
Unik turkamerat savnet - tamreven Ayla har forsvunnet
Reven Ayla er sporløst forsvunnet etter at hun løp fra matmor Silje Matnisdal (34) på skogstur. Det er utlyst en dusør på 5000 kroner til den som kan hjelpe Silje med å finne tamreven i live.
Les mer om Ayla, Silje og Silje Matnisdal.
Unik turkamerat på avveie - tamreven Ayla har forsvunnet
Reven Ayla er sporløst forsvunnet etter at hun løp fra matmor Silje Matnisdal (34) på skogstur. Det er utlyst en dusør på 5000 kroner til den som kan hjelpe Silje med å finne tamreven i live.
Les mer om Ayla, Silje og Silje Matnisdal.
Uverdig prosess rundt minnestedene etter 22. juli
Skal Norge markere sitt store traume med en benk i regjeringskvartalet? spør kunstner Silje Heggren.
Les mer om Silje Heggren.
– Statuen er ikke interessant nok
BTs kunstanmelder, Silje Sigurdsen, ser på de fem mest omdiskuterte skulpturene i Bergen. Hun er ikke imponert over «Skateren.
EM-kometen har slitt seg gjennom tre skademareritt. Nå er det n ting som motiverer henne.
Byåsen-spiller Silje Waade (23) ble landslagsstjerne etter EM i Sverige i 2016. Nå drømmer hun om nye mesterskap med landslaget.
Les mer om Sverige.
Brudd for Farmen-Gaute
Gaute Grøtta Grav og Silje Hvarnes flytter fra hverandre etter ti år sammen.
Les mer om Farmen-Gaute.
Se og Hør: Brudd mellom Silje Hvarnes og Gaute Grøtta Grav
Paret som møtte hverandre på «Farmen har gått fra hverandre etter ti år.
Silje har flyttet ut fra Farmen-Gaute
De møttes på Farmen – og ble kjærester. Nå har Silje Hvarnes og Gaute Grøtta Grav flyttet fra hverandre.
Nettbutikken til dette søskenparet økte omsetningen med 57 prosent
Søskenparet Silje Landevåg (32) og Sindre Landevåg (29) lykkes med sterk netthandelsvekst. Nå får duoen en tidligere Orkla-sjef med på laget – og har investert ti millioner kroner i robotlager.
Fryktløs og forelsket
Før Nathan setter utfor fossestrykene, legger han vekt frykt og gjør en nøye risikovurdering. Om tre uker gifter han seg og tar over bondegården sammen med Silje – uten frykt og forbehold.
Les mer om Silje.
Chris Medina (33) og norske Silje (30) har blitt foreldre
Chris Medina og hans norske samboer Silje Skylstad Gotaas har blitt foreldre for første gang.
Les mer om Silje.
100 avgangar innstilt
Widerøe må grunna mangel på mannskap kutte fleire ruter i sommar. – 6–8 avgangar i juli vert innstilt, seier Silje Brandvoll, kommunikasjonsdirektør i Widerøe. Totalt vert kring 100 avgangar påverka i juli månad.
Les mer om Silje Brandvoll og Widerøe.
Ledertalentene 2017: Fjorårets vinner av «årets salgsleder: – Tradisjonelle næringer vil bli utfordret
Fjorårets kategorivinner Silje Ulla-Zahl mener bedriftsledere må utfordre egen forretningsmodell og teste nye ideer i markedet så raskt som mulig. For digitalisering og teknologi blir stadig viktigere i kampen for å overleve i markedet.
Les mer om Silje Ulla-Zahl.
Hevder Godskesen mobber
Silje Flaten Haugli (Aust-Agder Frp) mener hun blir mobbet av stortingsrepresentant Ingebjørg Godskesen i et Facebook-innlegg. – Hun har mobbet meg etter at jeg stemte på Åshild Bruun-Gundersen i nominasjonen, sier Haugli til Agderposten. Godskesen avviser kritikken.
Derfor kaller hun seg Bendik
Sommerfest-aktuelle Silje Halstensen tok artistnavnet Bendik fordi hun opplever at menn og kvinner i musikken møtes med forskjellige forventninger.
Les mer om Bendik.
Alle norske til sprintfinale
Alle de tre norske kvinnene kom alle blant de 15 beste i sine kvalifiseringsheat og er dermed klare for lørdagens sprintfinale. Både Silje Ekroll Jahren Nicoline Ekeberg Schjerve ble nummer sju, mens Ida Marie Næss Bjørgul ble nummer 12 i sitt heat.
Mener tiltalt har angrepet
– Det er et sannsynlig angrep, og det taler mot tiltaltes forklaring. Stikket er påført med stor kraft, og har gått gjennom brystbeinet, sier rettsmedisiner ved Oslo Universitetssykehus, Silje Osberg i retten.
Les mer om Silje Osberg.
– Drept med IKEA-kniv
Den 43 år gamle polakken som ble drept i en leilighet i Kristiansand i fjor, ble trolig drept med en IKEA kjøkkenkniv. Det sa rettsmedisiner ved Oslo Universitetssykehus, Silje Osberg i retten. Stikket var plassert midt i brystet. En 30 år gammel svenske er tiltalt.