Silje

Hoppere klare for junior-VM

Silje Opseth (Holeværingen) og Thea Sofie Kleven (Gjerpenkollen) er begge tatt ut i troppen til junior-VM i Kandersteg og Goms. Mesterskapet i Sveits arrangeres mellom 28. januar og 4. februar.

Lundby leder etter 1. omgang

Maren Lundby leder verdenscuprennet i Zao etter 1. omgang. Hun hoppet 97 meter, og er syv poeng foran toer Yuki Ito, som landet på 90,5 meter. Også Silje Opseth og Anna Odine Strøm er klare for finalen.
NRK P3-profil Christine Dancke (33) fronter makkerens artister i sitt eget program
Flere av de mest omtalte artistene i NRK-programmet «Christine tilhører byrået til vertens samarbeidspartner Silje Larsen Borgan (32). – Et habilitetsproblem, mener journalistmentor.
Opseth nummer 17
Silje Opseth fra Holeværingen landet på 88 meter i 2. omgang i japanske Zao. Dermed hoppet hun seg opp n plass og endte som nummer 17 i rennet. Maren Lundby vant rennet, mens Anna Odine Strøm ble nummer 15.

Opseth til 2. omgang

Silje Opseth fra Holeværingen hoppet 86,5 meter i 1. omgang i japanske Zao. Det holdt til 18. plass. Rennet kan være med på å avgjøre om Opseth kommer inn på OL-kvoten. Hun er noen få rankingpoeng unna plass på OL-laget. Følg andre omgang her.
Treningsomgang blåste vekk
Kvinnenes hoppkvalifisering blåste og snødde vekk i japanske Zao. Silje Opseth fra Holeværingen kjemper om å en OL-plass, og ble nummer 16 i den første treningsomgangen. Den andre treningsomgangen ble avbrutt før de beste satte utfor, mens kvalifiseringen deretter ble utsatt til renndag fredag.
Les mer om Holeværingen og Zao.
Snowboard-Silje (24): Mitt siste OL
Silje Norendal (24) røper at OL om en måned blir hennes siste. Norges medaljehåp i slopestyle og Big Air kommer til å gi seg med snowboard et par år før de neste vinterlekene i Beijing i 2022.
Les mer om Beijing og Big Air.
- Berører tema som har vært utfordrende for trondhjemmere(pluss)
«Trondheimsreisen viser at vi baler med de samme problemene i dag som for 70 år siden, sier Silje Engeness og Dag Hoel.
Les mer om Dag Hoel.
Silje (22) omkom under sitt første dykk. Dykkelederen hadde ikke arbeidstillatelse
Foreldrene møter veggen når de etterlyser informasjon om saken.
Silje (22) omkom under sitt første dykk. Dykkemesteren hadde ikke arbeidstillatelse
Foreldrene møter veggen når de etterlyser informasjon om saken.
Gull nummer to til Varden Meråker
Kathrine Rolsted Harsem rykket tidlig i siste etappe, og i mål er hun 33,1 sekunder foran Silje Theodorsen fra Kvaløysletta. Astrid Uhrenholdt Jacobsen tok bronse, og dermed sin tredje NM-medalje for Heming.
Theodorsen ledet an i enorm lagprestasjon for Team-Nord-Norge: – Det var supert!
Silje Theodorsen (23) gjorde sitt best løp på lang tid på dagens 15-kilometer i NM.
Les mer om Team-Nord-Norge.
Kunstanmelder Silje Sigurdsen finner mye bra kunst på Haukeland sykehus, men også flere ting som er kritikkverdige
Mye av kunsten utendørs og oppover i etasjene i sentralblokken er preget av slitasje. Noen kunstverk virker rett og slett glemt.
Les mer om Haukeland.
Spår OL-bronse til Norendal
Ifølge statistikkselskapet Gracenote Sports blir det langt mellom de individuelle OL-medaljene til Buskerud. Selskapet tror Silje Norendal blir den eneste med en bronsemedalje under Big Air-konkurransen til snøbrettkjørerne. Gracenote Sports spår for øvrig at OL i Sør-Korea blir tidenes beste for Norge med hele 37 medaljer hvorav 14 er gull.
- Dette er siste sjanse
Silje Norendal kan preges av nerver. Nå legger hun press på seg selv foran OL. For uansett hvor merittert hun er, så er det en medalje der som vil bety aller mest.
Her kan foreldre få hjelp på timen
SANDNES: Barnevernsleder Silje Nygård håper å hjelpe enda flere når Sandnes kommune samler all hjelp til barn og familier under samme tak.
Stoppet Vipers
Silje Solberg er keeper på franske Issy Paris som slo Vipers 23-22 i europacupkampen i Aquarama. Les mer.
Les mer om Aquarama.
Silje Solberg og Issy Paris ble for tøffe for Vipers
Vipers Kristiansand tok imot det franske storlaget Issy Paris i første kamp i gruppespillet i EHF-cupen. Det endte med fransk seier og resultatet 22-23.
Norsk landslagskeeper herjet mot Vipers
Vipers Kristiansand hang med mot franske Issy Paris, men måtte se seg slått med 23-22 etter at Silje Solberg stengte buret i EHF-cupens gruppespill lørdag.
Les mer om Silje Solberg.
Tobarnsmamma (35) gikk til topps: – En utrolig herlig følelse
Silje Hansen (35) har født to barn siden første MSM-løp. I dag gikk hun til topps!
Mannefall i Tour de Ski: Fem nordmenn reiser hjem
Sindre Bjørnestad Skar og Maiken Caspersen Falla var begge på pallen i dag, men reiser hjem fra Tour de Ski. Det samme gjør Finn-Hågen Krogh, Silje Øyre Slind og Tiril Udnes Weng, samt svenske Calle Halfvarsson.
Fem nordmenn hjem fra Tour de Ski
Fem nordmenn returnerer til Norge fra Tour de Ski torsdag. Skiforbundet forklarer det slik i en pressemelding: Maiken Caspersen Falla som planlagt, Silje Øyre Slind med sår hals, Tiril Udnes Weng for å ta vare på luftveiene, Sindre Bjørnestad Skar og Finn Hågen Krogh for å forberede seg til nye skirenn.
Dette krevde Waade for å bli med videre
Nå skal Byåsen bygge laget rundt Silje Waade. Treneren mener hun kan bli blant verdens beste.
Les mer om Byåsen, Silje Waade og Waade.
Trønderne lever i en helt annen verden enn Østberg
– Tro det eller ei, men avstanden til toppen er blitt ganske mye mindre de siste årene, sier Silje Øyre Slind, som nærmer seg 50 starter i verdenscupen.
Nå har Byåsens nøkkelspiller bestemt seg
Silje Waade med ny langtidskonktrakt med Byåsen.
Les mer om Byåsen.