Simon

Skolen kan selv ha bidratt til at elever kan være krenket

Ulsrud videregående skole i Oslo vurderer personalsak mot lærer Simon Malkenes for å ha krenket elever, men kan selv ha gjort en feil ved å bidra til at elever kan være identifisert.
Les mer om Oslo.

Lærere og kommunalt ansatte skal ikke ha munnkurv

Osloskolen skal ha satt i gang en "prosess" mot lektor Simon Malkenes på Ulsrud videregående skole. Den bør stanses snarest.
Les mer om Ulsrud.
Simon Malkenes risikerer å misse jobben
OSLO: Ifølge Klassekampen har Ulsrud videregående skole i Oslo opna sak mot eine læraren deira, Simon Malkenes frå Florø. Det etter at Malkenes deltok i ein debatt om fritt skuleval på Dagsnytt 18 attende til 5. mars.
Les mer om Dagsnytt, Florø, Oslo og Ulsrud.
Åpnet personalsak mot lærer som varslet
Osloskolen har åpnet personalsak mot lektor Simon Malkenes etter at han i programmet Dagsnytt 18 fortalte om hvordan en urolig skoletime artet seg på Ulsrud videregående.
Les mer om Dagsnytt og Ulsrud.

Lærer risikerer oppsigelse etter utblåsning om elever

I beste sendetid illustrerte lærer Simon Malkenes hvordan en skoletime kunne komme ut av kontroll. Nå mener skolens ledelse at læreren gikk over streken. Elevene var anonymisert, men i ettertid har intervjuet skapt stort engasjement.
Aviser: Skole har satt i gang «prosess mot lærer etter debatt
Ulsrud videregående skole har åpnet sak mot lektor Simon Malkenes etter at han deltok i en debatt, ifølge Klassekampen. Malkenes selv sier til NRK at det «pågår en prosess på skolen.
Les mer om Klassekampen og NRK.
Aviser: Skole har satt i gang «prosess mot lærer etter debatt
Ulsrud videregående skole har åpnet sak mot lektor Simon Malkenes etter at han deltok i en debatt, ifølge Klassekampen. Malkenes selv sier til Aftenposten at det «pågår en prosess på skolen.
Les mer om Aftenposten og Klassekampen.
Skole kjører sak mot kritiker
PROSESS: Ulsrud videregående skole i Oslo har åpnet sak mot lektor Simon Malkenes etter at han deltok i en debatt. Jurist Anine Kierulf mener terskelen for å begrense læreres ytringsfrihet må være høy. Utdanning «Vi er i gang her.
Les mer om Oslo.
Spesielt n ting skal rettes på for at Start skal snu den vonde trenden: – Det er ikke godt nok
Simon Larsen kaller lørdag kveld for en av de verste for han personlig i Start-drakt. Nå får laget tre kamper på n uke til å snu inntrykket.
Les mer om Start og Start-drakt.
Erika Wollner og Simon Karlsson vant KRSUltra
Løypa måtte legges om på grunn av mye snø i terrenget øst for Otra, men KRSUltra vartet opp med en spennende 20-kilometers (20,6) runde med 630 høydemeter i Bymarka og på Odderøya som ble løpt 3 ganger av ultraløperne og en gang for de øvrige.
Tungt sjuk og langt nede – gir seg selv en 50-årspresang etter elektrosjokk og Facebook-redning
Om noen uker runder Simon Didriksen fra Karmøy 50 år. Gaven han gir selv kom til via Facebook.
Larsen så rødt da Vålerenga valset over Start: – En livsviktig seier
SØR ARENA (VG) (Start – Vålerenga 1–6) Simon Larsen møtte sin gamle klubb Vålerenga for første gang etter overgangen fra hovedstadsklubben. Det skulle vise seg å bli svært tungt for Start-kapteinen.
- Viser null ære og null stolthet
Først måtte Håkon Opdal kaste inn håndkleet like før start, så ble Start-kaptein Simon Larsen utvist. Da ble det knalltøft for vertene på Sør Arena. Start - Vålerenga 1-6 Saken oppdateres!
– Viser null ære og null stolthet
Først måtte Håkon Opdal kaste inn håndkleet like før start, så ble Start-kaptein Simon Larsen utvist. Da ble det knalltøft for vertene på Sør Arena.
Simon Larsen hadde gjentatte ganger fått tilbud fra Start uten at det passet. Så kom familien til et veiskille.
– Jeg gir mer blaffen nå, sier Simon Larsen. Lørdag møter han gamle lagkamerater når Vålerenga gjester Sør Arena.
Borr-sjefen får med seg flere millioner etter ni måneder
Borr-sjef Simon Johnson fikk med seg flere millioner kroner i aksjeverdier da han gikk av etter ni måneder i sjefsstolen.
Blir ny programleder og reporter i TV 2 Sporten
Simon Nitsche var sist å se som alpint-reporter for Discovery under OL. Simon Nitsche begynner i TV 2 Sporten i slutten av mai, der han skal jobbe både som reporter og anker. - Jeg gleder meg veldig til å bli godt kjent med alle nye kolleger.
Les mer om Discovery og Sporten.
Simon (26) er TV 2 Sportens nye anker
– Jeg er sulten på å komme i gang, sier TV 2 Sportens nye anker.
Simon (26) er TV 2 Sportens nye anker
- Jeg er sulten på å komme i gang, sier TV 2 Sportens nye anker. Simon Nitsche er ansatt som reporter og programleder i TV 2 Sporten.
Les mer om Sporten.
Borr-sjefen tar med seg 18 millioner ut døren etter ni måneders jobb
Borr-sjef Simon Johnson fikk med seg rundt 18 millioner kroner i aksjeverdier da han gikk av etter ni måneder i sjefsstolen. I tillegg får han ett års etterlønn.
Sverige har allerede bestilt Northug-biografi
Bare to par dager etter at det ble kjent at Petter Northug kommer med selvbiografi i Norge høst, er rettighetene kjøpt av det svenske forlaget Mondial. Forleggeren Simon Brouwers er sikker på at boka blir en suksess i Sverige.
Beatrice fra Sarpsborg klar for «Den hvite dame i Halden
15-åringen Beatrice Akselsen fra Sarpsborg har kapret rollen, i år som i fjor, som Jenny i familiemusikalen «Den hvite dame. Sammen med Simon Petterson (9) fra Halden, i rollen som Jacob, er hun klar for å innta Fredriksten festning.
Elever føler seg stigmatisert av lærer etter Dagsnytt 18-debatt
Elever ved Ulsrud videregående skole kritiserer lærer Simon Malkenes for å ha brukt virkelige eksempler fra klasserommet for å illustrere uro i skolen.
Les mer om Dagsnytt og Ulsrud.
Elever føler seg stigmatisert av lærer etter Dagsnytt 18-debatt
Elever ved Ulsrud videregående skole: – Det er fint at lærer Simon Malkenes sier ifra om uro i klasserommet, men ikke bruk oss elever som virkemiddel.
Les mer om Dagsnytt og Ulsrud.
Elever føler seg krenket av lærer etter Dagsnytt 18-debatt
Elever ved Ulsrud videregående skole: - Det er fint at lærer Simon Malkenes sier ifra om uro i klasserommet, men ikke bruk oss elever som virkemiddel.
Les mer om Dagsnytt og Ulsrud.