Singapore

Fersk undersøkelse: Ti byer er dyrere å bo i enn Oslo

Singapore er dyrest å bo i for fjerde året på rad. Oslo havner på en ellevteplass.
Les mer om Oslo.

Da har DHT funnet sin hvite ridder

Det John Fredriksen-kontrollerte tankrederiet Frontline er ute av kampen om det USA-noterte tankrederiet DHT etter at det Singapore-baserte rederiet BW Group nå blir DHTs hvite ridder.
Oslo 11. dyrest i verden
Oslo er verdens 11. dyreste by å bo i, ifølge The Economist. Tidsskriftet lager hvert år en liste over verdens dyreste byer, og Oslo deler i år 11.-plassen med New York og Los Angeles. Singapore topper lista for fjerde år på rad.
Les mer om New York, Oslo og The Economist.
Oslo verdens 11. dyreste by
The Economist publiserte tirsdag sin årlige rangering av verdens dyreste byer, og Oslo havnet knepent utenfor topp ti. Ifølge tidsskriftet er Singapore verdens dyreste by og bo i, mens Hongkong og Zürich tar de to andre pallplassene.
Les mer om Hongkong, Oslo, Singapore og Zürich.

Fersk kåring: Dette er verdens beste flyplass

Singapore forsvarer plassen, og er igjen kåret til verdens beste flyplass. Gardermoen kommer langt ned på listen – men vi slår svenskene.
Kårer verdens beste flyplass
Det anerkjente konsulentselskapet Skytrax har sluppet listen over de ti beste flyplassene i verden. Singapore Changi Airport vinner kåringen for femte år på rad.
Les mer om Skytrax.
Shippinggigantens siste skip skrapes
Det konkurserklærte Hanjin Shippings siste gjenværende skip har blitt solgt for en slikk og ingenting av en domstol i Singapore.
Les mer om Singapore.
Shippingigantens siste skip skrapes
Det konkurserklærte Hanjin Shippings siste gjenværende skip har blitt solgt for en slikk og ingenting av en domstol i Singapore.
Les mer om Singapore.
Solid åpningsrunde av Tutta
Golfstjernen Suzann Pettersen er med i tetsjiktet etter første runde av ukens LPGA-turnering i Singapore. En runde tre slag under par gjør at hun foreløpig ligger på 8.-plass, men foran henne er det tett. Det skiller kun ett slag opp til 3.-plassen.
Les mer om Singapore og Tutta.
Halden-bedrift vil ansette 80
Selskapet eSmart Systems i Halden ønsker å ansette 50 nye medarbeidere i år, og ytterligere 30 neste år. Det melder Halden Arbeiderblad. Selskapet har i dag snaut 60 ansatte på kontorene i Halden, USA, London, Singapore, Tyskland og Danmark.
Hyller Røkkes hatobjekt
Aker-eier Kjell Inge Røkke raste da Ivar Aasen-utbyggingen ble sendt til Singapore. Nå lovpriser Aker prosjektet.
Denne elbilen er oppkalt etter en blomst
Dendrobium er den første superbilen fra Singapore.
Les mer om Singapore.
Rekordlangt fall i boligprisene
Singapore har en av de største koloniene med nordmenn utenfor Europa. Eiendomsprisene fortsetter å falle og økonomien har vært på randen av en resesjon. Singapore maktet å overraske positivt i siste kvartal.
Les mer om Europa.
Norsk treningskompis til topps i Singapore
En norsk app sikter seg inn mot store markeder for personlig trening.
Les mer om Singapore.
Gjør seg klare til global luftkamp
Asiatiske flyselskaper som Cathay, Singapore Airlines og Thai har fått kraftig konkurranse fra Midtøsten på rutene til Europa. Kinesiske flyselskaper vil ta opp konkurransen globalt.
Les mer om Cathay, Europa, Midtøsten og Thai.
Singapore skal lære av Sola
Flyplasser andre steder i verden skal lære av miljøsatsingen på Stavanger lufthavn, Sola. Det hårete målet er å produsere mer strøm enn flyplassen bruker.
Les mer om Sola og Stavanger.
Datametrix etablerer seg i Singapore
Satser på eksisterende og nye norske kunder med virksomhet i Asia.
Les mer om Asia og Singapore.
Vraker Oslo og velger Stockholm for ny langrute
Skandinavia knyttes enda tettere til Asia når Singapore Airlines og SAS til våren starter direkterute fra Stockholm til Singapore. Etter sommeren kommer trolig Norwegian etter – da med rute fra Oslo.
Oljeprishopp etter banebrytende oljekuttavtale
Singapore (NTB-AFP): Prisen på olje steg etter at elleve oljeland som står utenfor OPEC, har avtalt å kutte oljeproduksjonen med 1,76 millioner fat per dag fra årsskiftet.
Ikke alle liker at kineserne bygger by til 100 milliarder dollar nær Singapore
På fire kunstige øyer bygges Country Gardens Forest City, som skal huse 700.000 mennesker. Byggearbeidene i Malaysia begynte i februar.
Les mer om Malaysia og Singapore.
Dette blir de to neste interkontinentale rutene fra Norge
I løpet av neste år får Oslo Lufthavn to nye langruter. Den ene åpner til Addis Abeba i Etiopia, den andre planlegges til Singapore. Da er Gardermoen oppe i 16 interkontinentale direkteruter.
Dette blir de to neste interkontinentale rutene fra Oslo
I løpet av neste år får Oslo Lufthavn to nye langruter. Den ene åpner til Addis Abeba i Etiopia, den andre planlegges til Singapore. Da er Gardermoen oppe i 16 interkontinentale direkteruter.
– Dette skremmer vettet av alle
I Sør-Malaysia, like over grensen fra Singapore, er en av Sørøst-Asias mest moderne byer i ferd med å reise seg. Kinesiske utviklere har fått fritt leide og planlegger å huse 700.000 mennesker i Forest City.
Les mer om Dette, Forest City og Singapore.
Utenlandske narkotikasmuglere hengt i Singapore
En nigeriansk og en malaysisk mann som var dømt for narkotikasmugling, er henrettet i Singapore, opplyser myndighetene.
Les mer om Singapore.
Brudeparet fra Singapore havnet midt i uværet i Lofoten
Tan Kaixin og brudgommen Ng Yeowcheng reiste til Nordland for å ta brudebilder. Nå er de værfaste i Lofoten.