Siste

Han har bare spilt 11 av 25 kamper. I siste kamp jakter Christer Johnsgård likevel toppscorertittelen i divisjonen

Christer Johnsgård er toppscorerjakt. Det kan sende ned treneren som satte fart på karrièren hans.

- Dette er en kjøpsmulighet

DNO har falt 20 prosent den siste måneden på Oslo Børs. Analytiker men det nå er et godt tidspunkt å investere i aksjen.
74 døde av svært smittsom pest på Madagaskar
De siste to månedenes utbrudd av svært smittsom pest har nå krevd 74 liv på Madagaskar, og særlig hovedstaden er berørt, viser nye tall fra helsemyndighetene.
Les mer om Madagaskar.
Erkjenner ikke straffskyld etter at Kris døde på jobb
Onsdag startet rettssaken etter den siste dødsulykken i kamskjellindustrien på Frøya. Tiltalte plasserer ansvaret oppover i eierstrukturen.
Les mer om Frøya.

OBS-varsel: Sørlandet får ny omgang med mye regn

Sørlandet har ikke tørket opp etter siste flom før det kommer nye kaskader med regn: De drøyeste prognosene sier 150-180 millimeter i løpet av flere døgn.
SISTE: Tre brør var tiltalt – berre ein dømd for brannen
Dommen etter brannen på Selje hotel
Les mer om Selje.
Kreditorene enige om Norske Skog
Det er enighet blant kreditorene om redningsplanen for Norske Skog. Det melder Dagens Næringsliv. Enigheten kom på plass etter justeringer av styrets siste forslag. Endringene gir litt mer av selskapets verdier til de usikrede kreditorene.
Les mer om Norske Skog.
Tvilsom og skadelig journalistikk
DEBATT: Det Aftenbladet har presentert om Ptil-direktør Anne Myhrvold i det siste, går på tilliten løs, tilliten til avisen.
Norsk rankingbyks til ingen nytte: Danskene rammes hardest
Norges klatring på FIFA-rankingen de siste månedene er etterlengtet for selvbildet til norsk fotball, men betydningsløs for kommende seeding. Nå er det nemlig UEFA-rankingen som gjelder.
Nytt tap for Zucca
Seieren glapp i siste liten for New York Rangers og Mats Zuccarello da de tapte 5-4 mot Pittsburgh Penguins natt til tirsdag.
Les mer om Zucca.
Mangler båtplasser
Hurum kommune mangler oppimot 1000 båtplasser, skriver Røyken og Hurums Avis. Daglig leder for Hurum havner, Ann Kristin Hagby Røisland, var til stede på det siste formannskapsmøtet. Der fortalte hun politikerne at det må flere faste båtplasser til for at politikernes ønske om økt tilflytting skal gå i oppfyllelse.
Har fått inn 60–70 tips etter innbruddsbølge
Rundt 50 boliger har blitt utsatt for innbrudd i Buskerud de siste ukene. Gjerningspersonene er fortsatt på frifot, og politiet ber folk være på vakt.
Les mer om Buskerud.
Marerittet fortsetter for Zuccas Rangers: – Utrolig surt
(New York Rangers-Pittsburgh Penguins 4-5) Seieren glapp i siste liten for Mats Zuccarello og Rangers, som dermed har hatt den dårligste sesongstarten på 57 år.
Marerittstarten fortsetter for Zucca: – Utrolig surt
Seieren glapp i siste liten for New York Rangers og Mats Zuccarello da de tapte 5–4 mot Pittsburgh Penguins natt til tirsdag.
Les mer om Zucca.
Rangers med historisk knockout: – Utrolig surt
(New York Rangers-Pittsburgh Penguins 4-5) Seieren glapp i siste liten for Mats Zuccarello og Rangers, som dermed har hatt den dårligste sesongstarten på 57 år.
Dommer blokkerer siste versjon av Trumps innreiseforbud
En føderal dommer i Hawaii har midlertidig blokkert innreiseforbudet, timer før det skulle iverksettes.
Les mer om Hawaii.
Dommer blokkerer siste versjon av Trumps innreiseforbud
En føderal dommer i Hawaii har midlertidig blokkert innreiseforbudet, timer før det skulle iverksettes.
Les mer om Hawaii.
Gikk ned 11 kilo gjennom «Skal vi danse
De siste ukene har hun vært en landets mest omtalte personer. Trude Drevland er ikke lenger bare kjendis i Bergen og blant dem som følger det daglige nyhetsbildet. Nå vet hele Norge hvem hun er.
Les mer om Bergen, Norge og Skal.
NVE fortsetter å tilføre vann til Veslemannen – men begynner å tvile på ras
Veslemannen har beveget seg mer den siste uken enn i hele 2016. Tirsdag avtok hastigheten, og NVEs vanntilførsel gjør ikke annet enn å opprettholde den.
Les mer om Veslemannen.
Frykter ny skolebrann: – Meld deg, sier elev
Det har vært flere store og små branner i Vikeså den siste tida. Nå undersøker politiet om det er en sammenheng mellom alle brannene i bygda.
Les mer om Vikeså.
Minst 74 drept av selvmordsbombere i Afghanistan
Minst 74 personer er drept og over 100 såret i Afghanistan det siste døgnet i flere selvmordsangrep utført av Taliban, ifølge lokale myndigheter.
Les mer om Afghanistan og Taliban.
Ronaldo på defensiven mot Messi: - Tror det irriterer ham
Bare ett mål i den spanske serien er milevis unna alle standarder Cristiano Ronaldo (32) har satt de siste åra. Han reddes av Champions League.
Les mer om Cristiano Ronaldo og Messi.
Advarer mot omreisende kriminelle
Politiet i nord har registrert flere tilfeller av tyverier langs veiene den siste måneden. I en pressemelding skriver Nordland politidistrikt at omreisende kriminelle blant annet skal ha stjålet kostbart GPS-utsyr fra flere anleggsmaskiner. Politiet mener omreisende tyver nå er på vei sørover og inn i Nordland, og advarer derfor entreprenørene.
Les mer om Nordland.
Takket av den siste fylkesmannen i Sør-Trøndelag
Hvem er hun egentlig, når hun ikke skal være fylkesmann lenger? Det skal Brit Skjelbred snart finne ut av.
Slik vil politiet stoppe knivproblemene i Oslo
«Den siste tiden har det vært flere episoder hvor kniv, eller lignende har vært brukt og for å skade personer.
Les mer om Oslo.