Siste

Svakt nyboligsalg i sommer

De siste to månedene har det blitt solgt 1.963 nye boliger. Det er 36 prosent færre enn samme tid i fjor. Salget er nå tilbake på samme nivå for to år siden, viser rapport.

Omsetning i varehandel, 2. termin 2017

Statistikken kartlegger nivå og utvikling i omsetningen innen varehandel. Omsetningen for et gitt år er først endelig når siste termin i påfølgende år er publisert. I Statistikkbanken finnes tall for både termin og kvartal.
Pappa Mayweather til VG: – McGregor så redd ut
LAS VEGAS (VG) Den siste pressekonferansen før bokseoppgjøret mellom Floyd Mayweather (40) og Conor McGregor (29) ble en rolig affære. Men Mayweather senior gjorde sitt for å piske opp stemningen etterpå.
Stadig flere gjør som Knut – mener klimaendringene er årsaken
STORD (NRK): Knut Sætrevik har dyrket vindruer i 30 år, men de siste årene har tallet på druedyrkere doblet seg. Snart kan man få norsk vin på polet, tror vinmakeren.
Les mer om Knut.

Fiasko for Solbakken og København i siste ledd før Champions League-gruppespillet

Ståle Solbakken og FC København maktet ikke å ta seg til mesterligaens gruppespill. 2-1 mot Qarabag var ikke nok. Aserbajdsjanerne gikk videre på bortemål.
Les mer om København, Qarabag og Solbakken.
Stort skip på årets nest siste besøk
Kun ett cruiseskip kommer til Stavanger torsdag.
Les mer om Stavanger.
Full forvirring rundt Gyasi
Sterke rykter vil ha det til at Edwin Gyasi er enig med en utenlandsk klubb om sine personlige betingelser for en overgang. Men AaFK sier at ingen klubber har vist interesse i det siste.
Les mer om Edwin Gyasi og Gyasi.
Tre syke av nervegift
Tre personer i Vestfold har fått i seg en nervegift forårsaket av en bakterie det siste året. Det er flere enn tidligere, sier leder og overlege Tore Stenstad ved infeksjonsmedisinsk seksjon hos Sykehuset i Vestfold til Tønsbergs Blad. Han sier folk kan bli alvorlig syke.
Økonomiprofessor om ledigheten: – Har ingen ting med politiske partier å gjøre
Utviklingen i arbeidsledigheten de siste årene ville vært omtrent lik uavhengig av hvem som hadde sittet i regjeringen, mener økonomiprofessor.
Museekspert: – Dette er ein sensasjon
Denne spissmusarten finst eigentleg ikkje i Norden. Den siste veka er det likevel gjort observasjonar som tyder på at ein heil koloni har etablert seg på Vestlandet.
Les mer om Norden og Vestlandet.
Rooney gir seg på landslaget
Wayne Rooney har spilt sin siste landskamp.
Senterpartiet om de fornøyde ordførerne i Trøndelag:-Vi har aldri svartmalt
Senterpartiet mener det er helt naturlig at de fleste ordførerne i Trøndelag sier at de har fått det bedre de siste fire årene. – Men dette er ikke regjeringens fortjeneste, sier parlamentarisk leder Marit Arnstad.
Flytter forelesningssalen ut på kafe
Antall søkere til nettstudier ved HSNs avdeling i Bø er tidoblet de siste fire årene. Studentene vil ha fleksibilitet og frihet til å studere når – og hvor – de vil.
Bullen tapte første VM-kamp
Med to poeng ti sekund før slutt slo nigerianske Adeniy Grace Bullen i kvalifiseringen. Kampen endte 8-8, men Adeniy vant fordi hun scoret de siste poengene. Bullen snudde 0-4 til 8-4, men tapte altså likevel. Dersom Adeniy går til finale, kan Bullen likevel kjempe om bronse.
Færre studerer i utlandet
Vi er Skandinavias ivrigste til å studere i utlandet, men de siste to årene har færre studenter dratt ut. Størst nedgang har det vært blant dem som vil til Storbritannia og Danmark.
Les mer om Danmark og Storbritannia.
DNA-test reddet dødsdømt fange i siste øyeblikk
Amerikanske Marcellus Williams skulle henrettes tirsdag, men ble stoppet da nye testmetoder viser fremmed DNA på drapskniven.
Les mer om DNA.
Finnes genuint onde mennesker?
KRONIKK: Spørsmålet i tittelen synes å være det betimelige spørsmålet man kan stille seg etter denne siste terrorhandlingen i Barcelona, der i alt 15 mennesker ble drept og over hundre skadet.
Les mer om Barcelona.
Bygda er bedre enn sitt rykte
Det har vært mer svartmaling enn framsnakking av Distrikts-Norge det siste året. Heldigvis stemmer det ikke helt.
Les mer om Distrikts-Norge.
- Vi har fått det bedre
Tre av fire ordførere i Trøndelag sier at de har fått det bedre de siste fire årene. Bare tre ordførere sier de har fått det dårligere. Fremtidstroen er stor.
Les mer om Trøndelag.
Solid spurtseier for Trentin
Italienske Matteo Trentin hadde mest krefter på de siste meterne og vant tirsdagens fjerde etappe av Vuelta a Espaa. Chris Froome leder sammenlagt.
Les mer om Espaa, Trentin og Vuelta.
Svikter Arbeiderpartiet oljenæringen?
Det siste næringen trenger nå er usikkerhet om de langsiktige rammevilkårene.
Synes Johaug-dommen er streng
– Dommen som Therese Johaug har fått fra Idrettens Voldgiftsrett i dag, er svært streng. Det sier Pål Gunnar Mikkelsplass fra Bromma. Han har vært med i trenerteamet rundt Johaug det siste året. Johaug blir utestengt fra langrennssporten i 18 måneder.
Les mer om Bromma, Johaug og Therese Johaug.
Melder seg ut av Frp i protest
Leder av Frp i Froland, Frank Rørheim, har meldt seg ut av partiet i protest. Rørheim er kritisk til hvordan partiet har behandlet sine tillitsvalgte den siste tiden. Han er også uenig med sine partifeller som stemte for fylkessammenslåing i fjor.
Les mer om Frank Rørheim, Froland og Frp.
Vi får det til når vi jobber langsiktig og strategisk
DEBATT: Både store og små kommuner på Vestlandet har hatt stor reduksjon i antall bostedsløse de siste fire årene. Har vi endelig knekket koden?
Les mer om Vestlandet.
Trysil skriker etter flere politifolk - samtidig eser Politidirektoratet ut
TRYSIL (VG) Mens lønnskostnadene i Politidirektoratet har eksplodert de siste årene, er behovet for flere politifolk i Trysil til å ta og føle på.
Les mer om Politidirektoratet og Trysil.