Siv jensen

Venstre-Trine: Åpner for å fortsette uten KrF

Trine Skei Grande (V) åpner for å fortsette samtalene med Erna Solberg (H) og Siv Jensen (Frp), også om KrF-leder Knut Arild Hareide takker for seg.

Siv Jensen: – For mange er lojale mot banken sin

Huseiernes landsforbund og DNB er i full ordkrig om hvem som egentlig tar regningen for økt kapitalkrav til bankene. Finansministeren ber deg være nådeløs i kampen for lavere rente.
Les mer om DNB.
Ekstraordinært møte: Siv Jensen (Frp) splitter Rogaland Venstre
Partiledelsen i Venstre får anbefalinger fra et splittet Rogaland Venstre på spørsmål om å regjere landet med Frp. Nå venter samtaler med Siv Jensen (Frp) om regjeringsmakt.
Samarbeidet med Siv Jensen, nå advarer KrF-veteran mot Frp-naivitet
Han samarbeidet tett med Siv Jensen (Frp) og Erna Solberg (H) på Stortinget. Nå advarer tidligere KrF-statsråd Einar Steensnæs mot en naiv tilnærming mot Frp.

Ketil Solvik-Olsen (Frp) jakter rekord – blir i regjering til han sparkes ut

Med mindre samferdselsministeren får instruks om å forlate regjeringen av Erna Solberg, Siv Jensen eller stortingsflertallet, fortsetter Ketil Solvik-Olsen (Frp) som statsråd.
– Dette blir veldig krevende
TV 2s politiske kommentator tror Erna Solberg og Siv Jensen vil være rause med Venstre og Krf i forhandlingene om å danne en ny regjering.
KrF er på vippen i Stortinget: – Erna Solberg og Siv Jensen vil bestemme hvor farlig de lever
Regjeringen er avhengig av KrF for å få flertall i Stortinget. KrF-leder Knut Arild Hareide nekter å være støtteparti for en blå-blå regjering.
Les mer om KrF, Siv Jensen og Stortinget.
Hvem vil leke med Erna og Siv?
Når konfettien er feid opp og de blåblå gledestårene har tørket, venter uker med knallharde dragkamper om et grunnlag å regjere på. Må Siv Jensen ofre Sylvi Listhaug for å få med seg de gulgrønne?
Les mer om Erna, Siv og Sylvi Listhaug.
Hvem vil leke med Erna og Siv?
Når konfettien er feid opp og de blåblå gledestårene har tørket, venter uker med knallharde dragkamper om et grunnlag å regjere på. Må Siv Jensen ofre Sylvi Listhaug for å få med seg de gulgrønne?
Les mer om Erna, Siv og Sylvi Listhaug.
At Frp skulle få fire nye år...
GRAND HOTEL (VG) Det hadde vi ikke trodd! Ryktene om Frps regjeringsdød var betydelig overdrevne. Siv Jensen har all grunn til å feire.
Siv Jensen klar for forhandlinger
Siv Jensen er rede til å sette seg ned med de andre borgerlige partiene for å finne ut hvordan de skal samarbeide.
Fire år siden «Morna Jens! – Siv Jensen slaktes og hylles for kveldens tale
Det er fire år siden Siv Jensen skapte reaksjoner ved å rope «Morna Jens! fra scenen. Nå hylles hun for sin tale på Frps valgvake.
Les mer om Siv Jensen.
Siv Jensen i tårer: – Jeg er så stolt
GRAND HOTEL (VG) Foreløpige prognoser viser at Frp går 1,2 prosentpoeng tilbake fra jubelåret 2013. Det får både Siv Jensen og Per Sandberg til å juble.
Les mer om Frp, Per Sandberg og Siv Jensen.
Siv Jensen i gledestårer etter tilbakegang: – Jeg er så stolt
GRAND HOTEL (VG) Foreløpige prognoser viser at Frp går 1,3 prosentpoeng tilbake fra jubelåret 2013. Det får både Siv Jensen og Per Sandberg til å juble.
Les mer om Frp, Per Sandberg og Siv Jensen.
- Angrer på «Morna, Jens
Siv Jensen angrer på utbruddet etter stortingsvalget for fire år siden, og mener hun burde vært rausere mot Jens Stoltenberg.
Les mer om Morna.
Gratulerer, JEEEEENSEN!
Siv Jensen har fått til det mange trodde var plent umulig.
MDG foreslår lavere drivstoffavgifter enn Frp
DEBATT: Siv Jensen påstår at MDG vil innføre høye avgifter over natta, men «glemmer å opplyse om en «vesentlig detalj. Vi vil betale alt tilbake!
Les mer om Frp og MDG.
– Hun var den klare vinneren
Siv Jensen var den klare vinneren i fredagens NRK-sendte partilederdebatt. Uavgjort mellom statsministerkandidatene, mens Knut Arild Hareide kom dårligst ut.
Les mer om Hun og Knut Arild Hareide.
- Siv Jensen kom frem fra skyggen til Sylvi Listhaug
Politisk redaktør i Adresseavisen synes Audun Lysbakken (SV) og Siv Jensen (Frp) gjorde det godt i debatten fredag kveld.
VGs dom: Ingen klar vinner av «valgkamp-finalen
BERGEN/OSLO (VG) Gjennom halvannen time intens debatt, imponerer både Jonas Gahr Støre, Siv Jensen, Audun Lysbakken og Erna Solberg, mener VGs kommentatorer.
- En grunnleggende usosial skatt
Eiendomsskatten er usosial og rammer blindt og skal fjernes, lover finansminister og Frp-leder Siv Jensen.
Eiendomsbransjen ber regjeringen vurdere endringer. – Ikke aktuelt å gjøre noe nå, sier Siv Jensen.
Eiendom Norge mener boliglånsforskriften bør endres hvis prisfallet i markdet fortsetter. Sjeføkonom tviler på at det skjer med det første.
Les mer om Siv Jensen.
Endelig fikk Siv (Frp) duellere med Jonas (Ap)
På tampen av valgkampen har Ap og Jonas Gahr Støre trappet opp angrepene mot Frp. I dag barket han sammen med Frp-leder Siv Jensen til innvandringsdebatt.
Les mer om Frp-leder Siv Jensen, Frp og Siv.
Siv Jensen: – Boliglånsforskriften blir stående
Finansminister Siv Jensen vil ikke gjøre endringer i boliglånsforskriften om 40 prosent egenkapital ved kjøp av sekundærbolig i Oslo.
Les mer om Oslo.
Slik forklarer Siv at hun brøt bompenge-løftet
For fire år siden lovet Siv Jensen (Frp) sine velgere at Norge skulle være fritt for bompengestasjoner. Det løftet har hun ikke holdt.
Les mer om Norge, Siv og Siv Jensen.