Siv jensen

Slik ville kommunikasjonsbyråene redde Christine Meyer

Flere kommunikasjonsbyråer sendte i november inn forslag til hvordan Statistisk sentralbyrå (SSB) og Christine Meyer kunne håndtere konflikten med finansminister Siv Jensen.

Slik ble Frp-Siv detaljorientert om SSB-endringene

I to svært detaljerte notater til finansminister Siv Jensen (Frp) redegjorde SSB-sjef Christine Meyer for hvilke forskere som ikke kunne få fortsette i Forskningsavdelingen. Det fikk ikke Siv Jensen til å stanse Meyers omorganisering.
Stortinget krever å få se Jensens SMS-meldinger om SSB
Kontroll- og konstitusjonskomiteen stiller nye, kritiske spørsmål, og krever at finansminister Siv Jensen utleverer møtereferat, SMS-er og telefonsamtaler fra SSB-striden.
Les mer om SSB og Siv Jensen.
Her er de nye spørsmålene til Siv Jensen
Medlemmene i kontrollkomiteen på Stortinget ble onsdag enige om å sende 13 nye spørsmål til finansminister Siv Jensen om bråket i Statistisk sentralbyrå.

Kontrollkomiteen stiller 13 nye spørsmål til Siv Jensen

Kontrollkomiteen på Stortinget ble onsdag enig om å sende en rekke nye spørsmål til finansminister Siv Jensen om bråket i Statistisk sentralbyrå.
Kontrollkomiteen diskuterer nye spørsmål til Siv Jensen
Klokken 17 startet kontrollkomiteens tredje møte hvor SSB-bråket er et tema. Medlemmene skal bli enige om nye spørsmål de skal stille finansminister Siv Jensen.
Les mer om Siv Jensen.
SSB-bråket: Her er Siv Jensens forklaringsproblemer
Forklaringen til finansminister Siv Jensen (Frp) om hvorfor SSB-sjef Christine Meyer måtte gå, er i ferd med å slå sprekker.
Les mer om Siv Jensen.
Ny konto kan gi 800 millioner i økt pensjon
Finansminister Siv Jensen foreslår at hver nordmann skal få sin egen pensjonskonto. Det kan gi 800 millioner kroner i sparte kostnader – og høyere pensjon til den enkelte.
Professor ser ingen vinner i «såpeoperaen om SSB
Uklarhet i loven gjør at hverken finansminister Siv Jensen eller ekssjef Christine Meyer i SSB kan utrope seg selv som vinner av konflikten, ifølge jusprofessor Eivind Smith.
Meyer ut mot Jensens svar om SSB-bråket
Svarene som finansminister Siv Jensen (Frp) har gitt Stortinget, er ufullstendige, mener avgått SSB-sjef Christine Meyer.
Les mer om Siv Jensen og Stortinget.
Meyer ut mot Jensens svar om SSB-bråket
Svarene som finansminister Siv Jensen (Frp) har gitt Stortinget, er ufullstendige, mener avgått SSB-sjef Christine Meyer.
Les mer om Siv Jensen og Stortinget.
Stortinget krever flere svar fra Jensen om bråket i SSB
I et omfattende svarbrev til Stortinget forsvarer finansminister Siv Jensen (Frp) egen håndtering av SSB-konflikten. Men kontrollkomiteen er ikke tilfreds.
Les mer om Jensen, SSB, Siv Jensen og Stortinget.
Stortinget krever nye SSB-svar fra Jensen: - Ikke betryggende
Finansminster Siv Jensens 59 sider lange svar, var ikke nok til å forsikre kontroll- og konstitusjonskomiteen om at hun har sitt på det tørre i SSB-striden.
Les mer om Jensen.
Jensen: Meyer fikk mange advarsler
I sitt svar til Stortinget forsvarer finansminister Siv Jensen (Frp) håndteringen av SSB-konflikten. Omorganiseringen er grundig fulgt opp, mener hun.
Les mer om Siv Jensen og Stortinget.
Jensen mener Meyer fikk mange advarsler
Finansminister Siv Jensen (Frp) mener finansdepartementet har fulgt opp omorganiseringsprosessen i Statistisk sentralbyrå på en grundig måte.
Les mer om Meyer og Statistisk.
Jensen mener Meyer fikk mange advarsler
Finansminister Siv Jensen (Frp) mener Finansdepartementet har fulgt opp omorganiseringsprosessen i Statistisk sentralbyrå på en grundig måte.
Jensen mener Meyer fikk mange advarsler
Finansminister Siv Jensen (Frp) mener Finansdepartementet har fulgt opp omorganiseringsprosessen i Statistisk sentralbyrå på en grundig måte.
Siv Jensen svarer på SSB-bråket
Finansministeren mener det var nødvendig å gripe inn i SSB-konflikten, og sier Meyer fikk mange advarsler. Det kommer fram i svarene som Jensen gir til Stortingets kontrolllomit.
Les mer om Jensen og Meyer.
Her er SSB-svarene fra Siv Jensen
Finansministeren fikk seks spørsmål fra kontrollkomiteen på Stortinget.
Les mer om Siv Jensen og Stortinget.
Tror nye SSB-opplysninger vil gi flere spørsmål til Siv Jensen
Tirsdag får kontrollkomiteen på Stortinget Siv Jensens svar på spørsmålene de har stilt om Statistisk sentralbyrå. Men allerede nå varsler flere medlemmer at det blir behov for nærmere avklaring fra finansministeren.
Les mer om Siv Jensen og Statistisk.
Siv Jensen får ingen støtte for SSB-forklaringen
Ingen av medlemmene i finansminister Siv Jensens eget SSB-utvalg vil støtte hennes forklaring på hvorfor Christine Meyer måtte gå som SSB-sjef.
Les mer om Christine Meyer.
Derfor sparket Jensen Meyer
I et skriftlig svar til stortingsrepresentant peker finansminister Siv Jensen (Frp) på tre hovedgrunner til at tidligere SSB-sjef Christine Meyer fikk fyken.
Les mer om Jensen Meyer og Siv Jensen.
Erna avviste at innvandring kostet Meyer jobben – nytt dokument avslører at innvandring var tema
34 timer før finansminister Siv Jensen (Frp) mistet tilliten til Christine Meyer, så SSB-sjefen seg nødt til å forsvare sitt syn på innvandring i et notat til regjeringen.
– Nå blir det lettere å smugle
Tollerne mener det blir vesentlig lettere å smugle i årene som kommer. Finansminister Siv Jensen anklages for løftebrudd fordi tollvesenet opplever et budsjettkutt på 0.9 prosent.