Siv

Venstre-Trine: Åpner for å fortsette uten KrF

Trine Skei Grande (V) åpner for å fortsette samtalene med Erna Solberg (H) og Siv Jensen (Frp), også om KrF-leder Knut Arild Hareide takker for seg.

Pangstart på elgjakta for Siv Anita (42)

Bare timer ut i årets elgjakt ble det fulltreff for Siv Anita Thyve. En elgkalv på 60–70 kilo ble sesongens første bytte. – Utrolig deilig når du ser dyret falle om, sier 42-åringen.
Les mer om Siv Anita og Siv Anita Thyve.
Siv Jensen: – For mange er lojale mot banken sin
Huseiernes landsforbund og DNB er i full ordkrig om hvem som egentlig tar regningen for økt kapitalkrav til bankene. Finansministeren ber deg være nådeløs i kampen for lavere rente.
Les mer om DNB.
Kommentar: Fem digitale råd til Erna og Siv
Norge har behov for en gigantisk, digital omstilling. Det blir krevende, men et digitalt taktskifte kan redde liv, hjelpe våre skolebarn, skape nye bedrifter og styrke vår økonomi.
Les mer om Erna og Siv.

Venstre-toppene delt i synet på Frp før samtaler med Siv og Erna

Venstre-toppene vil ha KrF med i forhandlingene med Høyre og Frp. Ifølge Dagbladets kilde planlegger Trine Skei Grande også en spørreundersøkelse om Frp.
Les mer om Erna, Frp, Høyre, KrF, Siv og Trine Skei Grande.
Ekstraordinært møte: Siv Jensen (Frp) splitter Rogaland Venstre
Partiledelsen i Venstre får anbefalinger fra et splittet Rogaland Venstre på spørsmål om å regjere landet med Frp. Nå venter samtaler med Siv Jensen (Frp) om regjeringsmakt.
Megler-strid om Siv Jensens boligmedisin
Boliglånsforskriften må endres «så raskt som mulig, mener Privatmegleren-sjef Grethe Meier. – Nå må vi holde hodet kaldt, sier NEF-direktøren.
Vil ha omkamp på reformene
Nyvalgt Stortingsrepresentant for Senterpartiet, Siv Mossleth, mener det er grunn til omkamp på kommunereformen.
Samarbeidet med Siv Jensen, nå advarer KrF-veteran mot Frp-naivitet
Han samarbeidet tett med Siv Jensen (Frp) og Erna Solberg (H) på Stortinget. Nå advarer tidligere KrF-statsråd Einar Steensnæs mot en naiv tilnærming mot Frp.
Venstre møter Erna og Siv med tre hovedkrav
Men partiet vil ikke gå inn i regjeringsforhandlingene med noen ultimatum - trolig ikke engang om vern av Lofoten, Vesterålen og Senja.
Les mer om Erna, Lofoten, Senja, Siv og Vesterålen.
Ketil Solvik-Olsen (Frp) jakter rekord – blir i regjering til han sparkes ut
Med mindre samferdselsministeren får instruks om å forlate regjeringen av Erna Solberg, Siv Jensen eller stortingsflertallet, fortsetter Ketil Solvik-Olsen (Frp) som statsråd.
SiV får kritikk av Helsetilsynet
Helsetilsynet er ikke fornøyd med rutinene til Sykehuset i Vestfold ved blodoverføring til pasienter. Under et tilsyn kom det frem at identiteten til pasienter som skal motta blod, ikke alltid blir kontrollert godt nok. – Konsekvensene kan være pasientskade eller død dersom det blir overført feil blod, forteller Tone Blørstad ved undersøkelsesenheten i Helsetilsynet. Sykehuset i Vestfold tar avvikene i rapporten på alvor og lover å forbedre seg.
Carl I. Hagen: – Siv fortsetter som partileder så lenge hun vil
Frps sterke valgresultat har styrket Siv Jensens posisjon som leder i Frp. En eventuell maktkamp med stjerneskuddet Sylvi Listhaug utsettes inntil videre.
Les mer om Frp og Sylvi Listhaug.
– Dette blir veldig krevende
TV 2s politiske kommentator tror Erna Solberg og Siv Jensen vil være rause med Venstre og Krf i forhandlingene om å danne en ny regjering.
KrF er på vippen i Stortinget: – Erna Solberg og Siv Jensen vil bestemme hvor farlig de lever
Regjeringen er avhengig av KrF for å få flertall i Stortinget. KrF-leder Knut Arild Hareide nekter å være støtteparti for en blå-blå regjering.
Les mer om KrF, Siv Jensen og Stortinget.
Hvem vil leke med Erna og Siv?
Når konfettien er feid opp og de blåblå gledestårene har tørket, venter uker med knallharde dragkamper om et grunnlag å regjere på. Må Siv Jensen ofre Sylvi Listhaug for å få med seg de gulgrønne?
Les mer om Erna, Siv og Sylvi Listhaug.
Hvem vil leke med Erna og Siv?
Når konfettien er feid opp og de blåblå gledestårene har tørket, venter uker med knallharde dragkamper om et grunnlag å regjere på. Må Siv Jensen ofre Sylvi Listhaug for å få med seg de gulgrønne?
Les mer om Erna, Siv og Sylvi Listhaug.
At Frp skulle få fire nye år...
GRAND HOTEL (VG) Det hadde vi ikke trodd! Ryktene om Frps regjeringsdød var betydelig overdrevne. Siv Jensen har all grunn til å feire.
Siv Jensen klar for forhandlinger
Siv Jensen er rede til å sette seg ned med de andre borgerlige partiene for å finne ut hvordan de skal samarbeide.
Fire år siden «Morna Jens! – Siv Jensen slaktes og hylles for kveldens tale
Det er fire år siden Siv Jensen skapte reaksjoner ved å rope «Morna Jens! fra scenen. Nå hylles hun for sin tale på Frps valgvake.
Les mer om Siv Jensen.
Siv Jensen i tårer: – Jeg er så stolt
GRAND HOTEL (VG) Foreløpige prognoser viser at Frp går 1,2 prosentpoeng tilbake fra jubelåret 2013. Det får både Siv Jensen og Per Sandberg til å juble.
Les mer om Frp, Per Sandberg og Siv Jensen.
Siv løftet jubelen til nye høyder hos Frp på Forus
Klisjeen om taket som holdt på å løfte seg, passer hundre prosent på stemningen da Frp-vaken på Forus fikk de første prognosene.
Les mer om Frp og Frp-vaken.
Siv Jensen i gledestårer etter tilbakegang: – Jeg er så stolt
GRAND HOTEL (VG) Foreløpige prognoser viser at Frp går 1,3 prosentpoeng tilbake fra jubelåret 2013. Det får både Siv Jensen og Per Sandberg til å juble.
Les mer om Frp, Per Sandberg og Siv Jensen.
Siv løftet jubelen til nye hos Frp på Forus
Klisjeen om taket som holdt på å løfte seg, passer hundre prosent på stemningen da Frp-vaken på Forus fikk de første prognosene.
Les mer om Frp og Frp-vaken.
Siv på vei inn på tinget
Siv Mossleth fra Saltdal er på full fart inn på Stortinget som andrekandidat til Senterpartiet som går mot et brakvalg.