Siv

- Frp er bedre til å styre landet enn Ap

En av Siv Jensens største bragder var å få velgernes tillit i fjor høst til å fortsette i regjering. Nå skal Frp løfte skole, helse og miljøpolitikk for å bli et bredere folkeparti.
Les mer om Frp.

Sp-politiker tror ny gjennomgang av bestandsmål vil føre til færre rovdyr

Siv Mossleth (Sp) mener det burde ha vært gjennomført en grundig gjennomgang av de regionale bestandsmålene for rovdyr allerede i 2016.
Her er Siv Jensens tre skatteråd
Sjekk tallene, husk fradrag og lag budsjett. Det er finansminister Siv Jensens (Frp) tre korte råd til nordmenn som i disse dager svetter over skattemeldingen.
Siv Jensens tre skatteråd
Finansminister Siv Jensens (Frp) gir tre korte råd til nordmenn som i disse dager svetter over skattemeldingen.

Her er Siv Jensens tre skatteråd

Sjekk tallene, husk fradrag og lag budsjett. Det er finansminister Siv Jensens (Frp) tre korte råd til nordmenn som i disse dager svetter over skattemeldingen. - Nå skal skattemeldingen leveres inn 30. april.
Norsk alkorekord - i Sverige
Aldri før har «de norske» utsalgsstedene til Systembolaget i Sverige solgt så mye alkohol, som i første kvartal i år. Frp og Siv Jensen anklages for å ha sviktet sine velgere og norske forbrukere.
Norsk alkorekord - i Sverige
Aldri før har «de norske utsalgsstedene til Systembolaget i Sverige solgt så mye alkohol, som i første kvartal i år. Frp og Siv Jensen anklages for å ha sviktet sine velgere og norske forbrukere.
Ap krever en bedre pasientreiseordning
Siv Henriette Jacobsen, Ap, forteller om arbeidet med pasientreiseordningen: - Det har kommet frem lag på lag med hjerteskjærende historier som er til å gråte av.
Erna Solberg, Siv Jensen og Trine Skei Grande ga klarsignal til at Statoil ble Equinor
Olje- og energiministerens frykt for lekkasjer gjorde at han bare avklarte navnebyttet i Statoil med partilederne i Høyre, Frp og Venstre. Regningen kommer på 250 millioner kroner.
DNB ber Siv Jensen endre boliglånsreglene
Og ikke helt slik Finanstilsynet har rådet henne til.
Les mer om Finanstilsynet og Siv Jensen.
DNB ber Siv Jensen endre boliglånsreglene
Og ikke helt slik Finanstilsynet har rådet henne til.
Les mer om Finanstilsynet og Siv Jensen.
Enda en tåkefyrste i jernbanedebatten
Siv Henriette Jacobsen stiller seg bak ønsket om å utrede nye jernbanestrekninger fra Oslo til Stockholm og Gøteborg, opplyser Knut Jonassen. Han spør om Jacobsen mener planlagt Intercity gjennom østfoldbyene ikke dekker skissert behov.
Musikkorps får Oslo bys kulturpris
Mens Oslo bys kunstnerpriser blant annet går til bandet Oslo Ess og =Oslo for Brylarm-festivalen, og konsertarrangør Peer Osmundsvaag. Korpsøvelse på Møllergata Skole, Siv Dolmen Av - Red.
Omstridt Oljefond-strategi får surt fjes av Siv Jensen
Finansminister Siv Jensen «merker seg at flere av Oljefondets strategier ikke har levert varene.
Les mer om Siv Jensen.
Siv Jensen om Venstre-omfavnelsen: - Resultatet ble mer Frp-politikk
Frp-leder Siv Jensen erkjenner at hun var skeptisk før regjeringsforhandlingene med Venstre, men nå opplever hun «stor entusiasme i partiet.» Det er gått fire måneder siden Venstres inntreden i regjeringen.
Prisanslag fra Haug i Råde til Sarpsborg økte fra 12 til over 20 milliarder: Aktuelt å bygge jernbane Seut-Rolvsøy først
Svært dårlige grunnforhold gjør at priskalkylen for dobbeltspor Råde-Sarpsborg blir åtte milliarder høyere. Trasrekkefølgen kan bli endret, slik at Seut-Rolvsøy og Sarpsborg-Hafslund tas først. Siv H. Jacobsen sier ikke nei.
Siv Jensen møtt med stående applaus på Venstre-landsmøtet
JESSHEIM (VG): Siv Jensen (Frp) var overraskelsegjest på Venstres landsmøte, der hun snakket om hvor bra hun synes de to partiene samarbeider. Frp-lederen ble avslørt som den hemmelige gjesten på Venstres landsmøte lørdag ettermiddag.
Siv Jensen møtt med stående applaus på Venstre-landsmøtet
JESSHEIM (VG) Siv Jensen (Frp) var overraskelsegjest på Venstres landsmøte, der hun snakket om hvor bra hun synes de to partiene samarbeider.
Siv Jensen mottatt med jubel på Venstre-landsmøte
Til ABBAs "Take a chance on me" gikk Siv Jensen på scenen under Venstres landsmøte. - Kjære venstre. Tusen takk for at dere ville satse på meg, hilste Siv Jensen foran salen av Venstre-politikere på Gardermoen.
PST: Trusselbildet er uendret
Pressekontakt Siv Alsén i PST sier til NRK at trusselbildet i Norge er uendret etter angrepet i Syria. USA, Storbritannia og Frankrike gjennomførte et koordinert angrep mot mål i Syria i natt.
Glad for at fjellverdier i LoVe skal kartlegges
Det ligger store verdier under bakken i Vesterålen. Regionrådsleder i Vesterålen regionråd, Siv Dagny Aasvik er glad for at Nordland fylkeskommune bevilger en halv million kroner til mineralleting i Vesterålen.
- Vi har store mineralressurser i Vesterålen
Det ligger store mineralressurser under bakken i Vesterålen. Lederen i Vesterålen regionråd, Siv Dagny Aasvik, er glad for at Nordland fylkeskommune legger en halv million kroner i videre mineralleiting i Vesterålen.
Jernbaneutsettelse får store konsekvenser
- Det er sterkt kritikkverdig at staten ikke er en forutsigbar samarbeidspartner og heller ikke foretar en vurdering av det helhetlige bildet, skriver Siv Henriette Jacobsen og Siri Martinsen om at dobbeltsporet utsettes.
Anundsen ferdig i Frps sentralstyre
For fem år siden ble han nevnt som Siv Jensens mulige arvtaker som Frp-leder. Nå er Anders Anundsen snart fri fra alle verv i partiet.
Les mer om Frp-leder.
Skei Grande: Venstre og Frp er likere enn jeg trodde
GRØNLAND BASAR (VG) Før Venstre-landsmøtet i 2017: Trine Skei Grande truer med å kaste Frp ut av regjering. Før Venstre-landsmøtet i 2018: Trine skryter Siv Jensen opp i skyene for velkomsten hun har gitt Venstre i regjering.
Les mer om Frp, Siv Jensen og Venstre.