Sjåføren

Anmeldt for ruspåvirket kjøring

Sjåføren som ble stoppet for mistanke om ruspåvirket kjøring i Svolvær, personen er nå anmeldt av politiet for kjøringen.
Les mer om Svolvær.

Mistet førerkortet

Politiet fikk i natt melding om en bil som hadde kjørt av veien på Rognan. Sjåføren viste seg å være beruset, så politiet tok førerkortet og personen måtte fremstilles for blodprøve.
Les mer om Rognan.
Rykket ut til utforkjøring på Tyristrand
Klokken 08.40 søndag melder politiet at de og ambulanse rykket ut til Aronsen-svingen på Tyristrand. Der skal en bil ha kjørt utfor veien og endt opp et stykke ned i skråningen. Det skal kun ha vært sjåføren i bilen.
Sjåfør anmeldes etter tips fra andre bilister på E16
Kjøringen var så vinglete at flere bilister tipset politiet. Nå får ikke sjåføren kjøre mer. Politiet fikk stanset bilen på E16 i Hole lørdag ettermiddag. Bak rattet fant de en utenlandsk borger i 50-årene.
Les mer om E16 og Hole.

Politiet fikk en travel natt med å stoppe fyllekjørere

Politiet i Nordland beslagla flere førerkort natt til lørdag. En mannlig sjåfør ble observert av politiet kjørende i sentrum. Sjåføren skal ha vært godt påvirket av alkohol.
Les mer om Nordland.
Lappen røk
En bilfører mistet førerkortet i Kristiansand natt til lørdag. Grunnen var ifølge politiet at sjåføren var påvirket av rus.
Les mer om Kristiansand.
Utforkjøring i Eidskog
Ingen personer ble alvorlig skadd etter at en bil havnet på taket på riksveg 2 mellom Skotterud og Magnor i Eidskog i formiddag. Sjåføren ble sendt til legevakten for sjekk.
Les mer om Eidskog, Magnor og Skotterud.
Her blir vogntog-sjåføren tatt på fersken
Fylte avgiftsfri diesel da fotografen dukket opp.
Her blir vogntog-sjåføren tatt på fersken
Fylte avgiftsfri diesel da fotografen dukket opp. Da sjåføren fylte avgiftsfri anleggsdiesel i Valdres, ante han ikke at en fotograf fra Norges Lastebileier-Forbund (NLF) var tilstede - før det var for sent.
Dette er en ny og farlig trend i bil
Menn over 45 er verst når Utrykningspolitiet stopper bilister som ser på TV. UP har de siste to årene stoppet et titall bilister der sjåføren har sett på TV enten på bilens egen skjerm, mobil eller laptop.
Les mer om Utrykningspolitiet.
Sjåfør i grøfta - trolig fyllekjøring
Tidlig fredag morgen har en bil kjørt i grøfta ved Kiwi på Risum. - Fører mistenkes for promillekjøring og det er uklart eierforhold på bilen, forteller politiets operasjonsleder. Sjåføren er en utenlandsk mann.
Les mer om Kiwi og Risum.
– Jeg sa «hold deg fast
En bilist kjørte rett inn i en bufferbil med et stort lysende retningsskilt på E6 ved Rygge i ettermiddag. – Litt rart at han ikke oppdaget oss, sier sjåføren av skiltbilen.
Les mer om Jeg og Rygge.
Gikk på dagpenger fra NAV - kjørte taxi i Asker
En taxisjåfør i Asker kjørte på lånt taxiløyve da han ble kontrollert av politiet onsdag kveld. Under det som skal ha vært en tilfeldig kontroll av en taxi i Asker sentrum onsdag, fant politiet ut at papirene ikke var i orden hos sjåføren.
Les mer om Asker og NAV.
Nedkjørt i Songdalen
Politiet har beslaglagt førerkortet til en sjåfør som kjørte ned en person i Brennåsveien i Songdalen onsdag ettermiddag. Den skadde ble kjørt til sykehus med kutt i pannen. Sjåføren fulgte ikke med, og kjørte ned personen som gikk langs veien.
Les mer om Brennåsveien og Songdalen.
Søppelbil kjørte av veien og veltet i grøfta
En søppelbil er innblandet i en velt på grensa mellom Trøgstad og Aurskog-Høland. Et vitne sier at sjåføren er uskadd, men det er fortsatt usikkert om kjøretøyet har fått seg en smell.
Les mer om Aurskog-Høland og Trøgstad.
Kjørte 67 km/t i 40-sonen - så sto politiet der
Politiet gjennomførte natt til onsdag to kontroller i Tromsø. På Stakkevollveien var det fartskontroll. Her ble en sjåfør stoppet i 66,89 km/t i 40-sonen. Førerkortet ble beslaglagt, sjåføren samtykket.
Les mer om Tromsø.
I 30 år har han kjørt buss i Tromsø. Slik forklarer sjåføren hva som skjedde før det smalt
Bussrute 20 kom ned Fr. langes gate i Tromsø sentrum og skulle svinge til venstre. Så gikk det galt.
Les mer om Tromsø.
Buss har kjørt i busskur i Tromsø - tre personer skadet
En buss har kjørt i et busskur i Tromsø sentrum, ved SAS Radisson. Politiet melder at tre personer er skadd i sammenstøtet; sjåføren og to personer som sto i busskuret. De blir fraktet til UNN for kontroll.
Les mer om Tromsø og UNN.
Buss kjørte rett i busskur – passasjerer som ventet sendt til sykehus
Tre personer, inkludert sjåføren, er skadet etter at en buss smadret et busskur i Tromsø sentrum. Politiet vet foreløpig ikke hva som har skjedd.
Les mer om Tromsø.
Tre personer lettere skadet etter busskrasj
To personer var i busskuret når en buss i morges kjørte inn busskuret. Tre personer, inkludert sjåføren av bussen som krasjet i et busskur, er lettere skadet, opplyser Simen Skotte i politiet. De blir nå fraktet til UNN for sjekk av lege.
Les mer om Simen Skotte og UNN.
Sjåføren hadde solfilm på bilvinduet. Det var ikke greit
Politiet i Tromsø gjennomførte natt til tirsdag flere kontroller på rus og dokumenter. Tre personer ble kontrollert i Kobbevegen, 10 i Grønnegata i sentrum og 14 ved Lunheim.
– Det kunne ha fått fatale konsekvensar
Vogntoget var berre eitt år gammalt, men likevel var boltane som heldt den 20 tonn tunge tilhengaren laus. Sjåføren fekk bruksforbod og takka kontrolløren.
Les mer om Det.
Hadde sikret 22 tonn stål dårlig
En litauisk semitrailer ble stanset i Røyken i morges med 22 tonn stålstenger som var dårlig sikret og hadde forskjøvet seg under kjøring. Først klokka 1630 var politiet og lossemannskaper ferdige med å losse om. Sjåføren fikk et forelegg på 8000 kroner.
Les mer om Røyken.