Sjåføren

Utforkjøring i Øystre Slidre

En bil har kjørt i grøfta i Heggenes i Øystre Slidre. Den kvinnelige sjåføren er mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Hun får førerkortet beslaglagt og blir anmeldt.
Les mer om Øystre Slidre.

Sjåfør til sykehus

Sjåføren er fraktet til sykehus etter trafikkulykken i Narvik. Vedkommende kjørte i autovernet i Snorresgate like etter klokken 13 i dag. Bilen har skader i fronten, skriver Fremover. Politiet skal etterforske hendelsen.
Les mer om Fremover, Narvik og Snorresgate.
17-åring ble truet med kniv i piratdrosje
Sjåføren krevde en mye høyere sum enn avtalt, da han skulle sette 17-åringen av hjemme. Da gutten nektet å betale den prisen, trakk sjåføren fram en kniv og opptrådte truende.
To døde etter påkjørsel under dansk rallyløp
Sjåføren mistet kontrollen over bilen, som skar over en midtskiller.

To døde etter rallyløp i Danmark

To personer døde etter å ha blitt påkjørt under et rallyløp i byen Randers øst på Jylland i Danmark. Sjåføren (73) og kartleseren (22) er kjørt til sykehus uten alvorlige skader.
Les mer om Danmark og Jylland.
Anker henleggelse
Familien til en 16-åring som døde etter å ha blitt forlatt på E39 på fylkesgrensa mellom Vest-Agder og Rogaland, godtar ikke henleggelse av saken. Gutten ble senere funnet druknet. De mener sjåføren som satte han av må straffes. Les mer her.
Les mer om E39, Rogaland og Vest-Agder.
Stefar til druknet 16-åring vil at sjåføren straffes
Familien godtar ikke at statsadvokaten henlegger saken der deres sønn (16) ble forlatt på veien for senere å bli funnet druknet i Lundevatnet.
Les mer om Lundevatnet.
Sovnet bak rattet
En bil har kjørt utfor Brunlanesveien, n person satt i bilen og fremstår uskadet. Sjåføren, en kvinne i 30-årene, opplyser å ha sovnet bak rattet. Politiet har midlertidig beslaglagt førerkortet.
Les mer om Brunlanesveien.
Sjåføren oppdaget kontrollen – da bråstoppet han midt i veibanen
Det var nok ikke det smarteste å gjøre...
– Korrekt henleggelse
– Nå er saken endelig avgjort, sjåførens forsvarer, Odd Rune Torstrup. En 16-åring ble funnet druknet i Lundevatnet mellom Vest-Agder og Rogaland. Det ble ikke funnet bevis for at sjåføren forlot 16-åringen i hjelpeløs tilstand. Les mer
Beruset 16-åring druknet – saken mot sjåføren henlagt
Statsadvokaten henlegger saken der en sterkt beruset gutt (16) ble forlatt på veien for senere å bli funnet druknet i Lundevatnet.
Les mer om Lundevatnet.
Drukningssak henlagt
Statsadvokaten har henlagt saken etter en drukningsulykke i Lundevatnet nær Moi i fjor. – Årsaken er at påtalemyndigheten ikke har funnet bevis for at den siktede sjåføren hensatte en 16-åring i hjelpeløs tilstand, sier statsadvokat Asbjørn Eritsland.
Bil i grøfta
En bil har kjørt i grøfta på Vinstra ved Ruste. Sjåføren ble funnet i en hytte ved Gålå, og er mistenkt for promillekjøring, medler politiet.
Les mer om Gålå, Ruste og Vinstra.
Kjøres til legevakt
Sjåføren er tatt med til legevakt for sjekk etter elgpåkjørselen på Straumøya, i Bodø kommune, opplyser politiet. Viltnemda er på vei til stedet for å finne elgen.
Les mer om Bodø og Straumøya.
Kjørte i tre - stakk av
Politiet måtte sent lørdag kveld ut på leting etter føreren av en bil som hadde kjørt inn i et tre på Gimle i Halden. Politiet skriver på Twitter at de etter hvert fant en mann i 40-årene som antas å ha vært sjåføren. Han var ruset og manglet gyldig førerkort.
Les mer om Gimle, Halden og Twitter.
Taxisjåfør angrepet med stein
Politiet søker etter en gjerningsmann som skal ha kastet en stein gjennom sideruta på en taxi i Fredrikstad. Politiet skriver på Twitter at sjåføren fikk et blødende sår på armen. Hendelsen skjedde like før klokken ett natt til søndag.
Les mer om Fredrikstad og Twitter.
Svensk sjåfør får sparken etter dette angrepet på E6
En dramatisk video viser hvordan lastebilen sperrer bilisten inne, før sjåføren plutselig hopper ut og går til angrep.
Trailer kjørte seg fast i rundkjøring - sjåføren ble anmeldt
Trafikken sto på Lagårdsveien i nærheten av politikammeret.
Les mer om Lagårdsveien.
Trafikkuhell på E18
En bil har fått skader i fronten etter et trafikkuhell på Helland på E18. Sjåføren skal være uskadd, ifølge politiet. Det er redusert hastighet fra Brekketunnelen i sørgående retning.
Les mer om Brekketunnelen, E18 og Helland.
Bussjåfør irritert over misbruk av stoppsignal - stoppet ikke før på endestasjonen
En bussjåfør i Kristiansund lot være å slippe av skoleungdommer som skulle hjem fra Kristiansund videregående skole mandag ettermiddag. Politiet oppretter sak mot sjåføren.
Les mer om Kristiansund.
Såfør nektet å slippe av elever
Det er opprettet sak mot en bussjåfør i Kristiansund som nektet å slippe av skoleelever. Politiet tror sjåføren ble irritert på elever som trykket unødvendig på stopp-knappen.
Les mer om Kristiansund.
Alkoholbeslag i Trysil
Tollere fra Østby fant 14.000 liter alkohol da de stoppet en lastebil ved Drevsjø i går. Det utgjør nesten 1,1 millioner kroner i avgifter. Sjåføren sa lastebilen var lastet med bygningsmaterialer, men tollerne fant 13.200 l. øl og 800 l. brennevin.
Les mer om Drevsjø, Trysil og Østby.
Ble fratatt førerkortet
UP har hatt trafikkontroll langs skoleveien ved Jennestad i Sortland. Resultatet ble 15 bøter på grunn av høy hastighet og ett førerkortbeslag. Sjåføren ble målt til 86 km/t i 60-sona.
Les mer om Jennestad og Sortland.
Illsint kunde kastet kebab i ansiktet på drosjesjåfør
To unge kvinner, sjåføren og bilen ble nedgriset av matsøl.
Kan bli varetektsfengslet
Mannen som ble pågrepet for å ha slått til en bussjåfør på Tjøme i natt, kan bli varetektsfengslet av fare for gjentakelse. Sjåføren fikk ifølge politiet ikke store skader.
Les mer om Tjøme.