Sjekk

Sjekk kven som er ny «matris for fotballandslaget

BRATISLAVA (NRK): Ikke alle spillere kan forlenge karrieren innen fotballen som trener, sportssjef eller TV-ekspert. Sogndal-karen Bjørge Fedje (32) vasker utstyr og pumper baller.
Les mer om TV-ekspert.

Kjørt til sykehus for sjekk

Fire personer er kjørt til sykehuset i Flekkefjord etter trafikkulykken i Lyngdal tidligere i dag. Bilbergingsbil er på vei
Les mer om Flekkefjord og Lyngdal.
Sjekk din kommune: Her er det størst vekst i folketalet
Folketalet veks i Sogn og Fjordane. Størst er auken i Sogndal som kan notere seg for ein oppgang på 97 personar. Dermed har kommunen passert 8000 innbyggjarar.
Les mer om Fjordane, Sogn og Sogndal.
2 til legevakt etter kollisjon
2 ble sendt til legevakt for sjekk, etter at tre biler kolliderte på riksveg 4 ved Harestua sent torsdag kveld. En bil kom over i motgående kjørebane og traff 2 andre biler. Ifølge politiet var det svært glatt der ulykken skjedde.
Les mer om Harestua.

Brann i Moelv etter eksplosjon

Nødetatene har rykket ut til brann etter en eksplosjon i et bygg i Moelv sentrum Årsaken til brannen skal ifølge politiet være kraftig eksplosjon i ei frityrgryte. To personer var tilstede da det eksploderte. En er sendt til legevakta for sjekk, den andre behandles av lege på stedet.
Les mer om Moelv og Årsaken.
Enkel sjekk av halspulsåren kan redde mange fra hjerneslag
Hvert år rammes omtrent 15.000 nordmenn av hjerneslag. Forsker mener mange av disse kunne vært unngått om en enkel undersøkelse av halspulsåren var standard prosedyre ved norske sykehus.
Test av julekalendere for barn: Store forskjeller på pris og innhold
Vi har fått hjelp av seks barnehagebarn til å teste ti julekalendere. Sjekk hvilken du bør velge til ditt barn.
Røykenveien er åpnet
Fylkesvei 167 i Røyken (Røykenveien) er nå åpnet igjen etter ulykken som skjedde tidligere i dag. En lastebil skled inn i møtende personbil, og en kvinne ble sendt til legevakta for sjekk.
Les mer om Røyken.
E18 er stengt ved Kleivenetunnelen
E18 er stengt i nordgående retning ved Kleivenetunnelen i Drammen etter en trafikkulykke. En bil fikk sladd i inngangen til tunnelen og havnet i fjellveggen på begge sider av tunnelen. Fører skal ikke være alvorlig skadet, men er kjørt til sykehus for sjekk.
Les mer om Drammen og Kleivenetunnelen.
#SJEKK DEG – MIN HISTORIE
Nå kommer kanskje det mest personlige innlegget jeg har skrevet noensinne – med et budskap som jeg bare så meg nødt til å dele. Om det så bare hjelper n person, blir jeg sjeleglad. Jeg har tidligere skrevet innlegget «En liten hjertesak – hvor jeg tar for meg HPV infeksjon, vaksine og viktigheten av å ta celleprøver. Anbefaler alle kvinner å lese om akkurat dette!
Les mer om HPV.
Sjekk dekkene på det utenlandsk vogntoget: – Kan være direkte trafikkfarlig, mener Statens vegvesen
Utenlandsk vogntog fikk kjøreforbud etter kontroll i Oppland.
Les mer om Oppland.
Kvinne og to barn i bilen
En kvinne og to barn satt i bilen som havnet på taket på riksvei 80. n bil var involvert i uhellet. – De fremstår uskadde, men når bilen har havnet på taket sendes de til sjekk hos legevakt, sier operasjonsleder Kai Eriksen. Politiet oppretter rutinemessig sak og veien er åpnet igjen.
Les mer om Kai Eriksen.
Til legevakt for sjekk
En mann i 20-årene fra Vestfold er kjørt til legevakt for sjekk, etter at bilen han satt i skled av veien og havnet på taket. Uhellet skjedde i Skien rett før klokken åtte søndag kveld.
Les mer om Skien og Vestfold.
Sjekk fylkesforskjellene: Hundrevis av bro-tiltak på vent i Sør-Trøndelag
TRØNDELAG (VG) Mens Sør-Trøndelag bruker nesten hele veibudsjettet sitt på nybygg, bruker naboene i nord omtrent halvparten på vedlikehold. Sjekk forskjellen!
Les mer om Sør-Trøndelag.
Spillerbørs: Han var Norges beste mot Makedonia
Norge tapte 0-1 mot Makedonia i lørdagens landskamp. Sjekk TV 2-ekspert Jesper Mathisens spillerbørs her.
Les mer om Makedonia.
Trafikkulykke riksvei 2
To biler har kollidert på riksvei 2, Roverud, ved Skarstad gartneri. En person er kjørt til legevakta for sjekk. Bilene var ikke kjørbare, og er fjernet av bilberger, opplyser politiet.
Les mer om Roverud og Skarstad.
En til legevakt etter utforkjøring
Føreren av mopeden som kjørte utfor en vei ved Skutsvika er tatt med til legevakt for sjekk. – Det har kommet en del snø på stedet, opplyser politiet. Mopeden er fjernet fra stedet og veien er åpen for fri ferdsel.
Les mer om Skutsvika.
Til legevakt etter Hamar-ulykke
En kvinne er sendt til legevakt for sjekk, etter trafikkulykken på Midtstranda utenfor Hamar sentrum. Tre biler var involvert i ulykka, det var til sammen fire personer i bilene. Ulykken skjedde ved påkjøring bakfra, i avkjøringsfeltet fra E6.
Kjendis-alarm!
Sjekk kven som køyrde over Tysnes, lokket Tysnesbladet på nett hin dagen.
Les mer om Tysnesbladet.
Julie (24) utkonkurrerte flere tusen søkere. Her årets mest populære arbeidsgivere
Universum-undersøkelsen 2017: Sjekk listene over de mest attraktive stedene å jobbe.
Trafikkulykke i Bjergsted
En 54 år gammel kvinne er tatt med til legevakten for sjekk etter at hun onsdag morgen fikk sladd på mopeden hun kjørte.
Les mer om Bjergsted.
Vestlandet har flest jordskjelv i hele Nord-Europa
Sjekk hvorfor her.
Les mer om Nord-Europa.
Barn i kollisjon med bil i Arendal
Et barn på sykkel skal ha kollidert i en bil ved Blødekjær i Arendal. Etter det NRK får opplyst skal barnet ha kommet syklende i retning mot Arendal sentrum og truffet bilen. En 12 år gammel jente er kjørt til sykehus for sjekk, men ingen synlige skader. Bilen skal ha holdt lav fart.
Les mer om Arendal, Blødekjær og NRK.
Travtips: Vi lanserer en frekk Forus-banker
Sjekk Aftenbladets V65-tips til Forus tirsdag.
Les mer om Forus-banker.