Skadet

Skoleelev skadet i voldsepisode i Namsos – person siktet

En elev ved Namsos barne- og ungdomsskole er påført skader i ansiktet utenfor skolen. n person er siktet for kroppsskade.

Sier flere kan bli pågrepet

Politiet utelukker ikke at flere vil bli pågrepet etter en grov voldshendelse på Solli plass i Oslo natt til søndag. En person ligger alvorlig skadet på sykehus. En mann i 20-årene er pågrepet, men politiet mener at flere var involvert i ugjerningen.
Les mer om Oslo og Solli.
Kvinne døde da bil kjørte inn i bussholdeplass i Marseille
En kvinne omkom og en annen person ble skadet da en bil kjørte inn i en busstasjon i den franske byen Marseille, ifølge Reuters. Føreren er pågrepet.
Les mer om Marseille.
Skoleelev skadet i voldsepisode i Namsos
Namsos kommune skriver i en pressemeldingen at en elev får behandling ved Sykehuset Namsos, og at politiet tar hånd om en mistenkt.

n død da bil kjørte inn i bussholdeplass i Marseille

Minst n person omkom og en annen ble skadet da en bil kjørte inn i en busstasjon i den franske byen Marseille, ifølge Reuters. Føreren er pågrepet.
Les mer om Marseille.
Bil kjørte ned folk på bussholdeplasser i Frankrike
PARIS (VG) Minst en person er drept og en er skadet etter at en bil kjørte ned mennesker på to bussholdeplasser i Marseille.
Les mer om Frankrike og Marseille.
Fransk politi: En person død etter at bil kjørte ned folk på bussholdeplass i Marseille
Minst n person omkom og en annen ble skadet da en bil kjørte inn i en busstasjon i den franske byen Marseille, ifølge Reuters. Føreren er pågrepet.
Les mer om Marseille.
Bil kjørte ned folk på bussholdeplass i Frankrike
Minst en person er drept og en er skadet etter at en bil kjørte ned mennesker på en bussholdeplass i Marseille.
Les mer om Frankrike og Marseille.
Ingen alvorlig skadd i ulykke
Sørlandet sykehus melder at tre personer ble lettere skadet og to personer moderat skadet i trafikkulykka på E39 i Flekkefjord i går ettermiddag. Sju personer i tre biler var involvert i ulykka.
Les mer om E39 og Flekkefjord.
Brann på E6
Ingen personer ble skadet da det begynte å brenne i en henger på E6 ved Fauske, opplyser politiet.
Les mer om Fauske.
Brann i vaskerom
Ingen personer ble skadet da det begynte å brenne i et vaskerom i en enebolig på Kvam ved 2-tida i natt. Brannen ble raskt slukket og de som befant seg i huset ble sjekket av ambulansepersonell.
Les mer om Kvam.
Amerikansk krigsskip krasjet utenfor Singapore
Ti sjøfolk er savnet og fem skadet etter at destroyeren USS John S. McCain krasjet med et handelsskip.
Les mer om Singapore.
Ingen alvorlig skadet
Ingen av de ca. 25 personene i bussen som kolliderte med en bil på Svelvikveien er alvorlig skadd. Fører av personbilen blåste til nesten 2 i promille. Personen er også tatt for samme forhold før, melder politiet.
Les mer om Svelvikveien.
Uvisst skadeomfang
En personbil har kommet over i feil kjørebane på Svelvikveien og truffet bussen midt i fronten. Uvisst hvor mange som er skadet på stedet enda melder politiet.
Les mer om Svelvikveien.
«Molde tar ikke medalje uten Eirik Hestad på banen
«Molde med og uten Eirik Hestad er to vidt forskjellige fotballag. Derfor er det på alle måter feil mann som er skadet nå, mens både cupen og medaljestriden skal avgjøres, skriver sportsleder Trond Hustad.
Les mer om Eirik Hestad og Trond Hustad.
Riksvei sju ryddet og åpnet
Riksvei sju er åpnet igjen etter trafikkulykken tidligere i dag. Tre person ble skadet i ulykken der tre personbiler og en semitrailer var innblandet. Ulykken skjedde ved 1630-tiden mellom Veme og Sokna.
Les mer om Sokna og Veme.
Alvorlig skadet etter slåsskamp
En mann fikk alvorlige hodeskader da han ble slått ned i Oslo natt til søndag. En man i 20-årene er pågrepet, mistenkt for å ha deltatt i slagsmålet. Politiet fikk melding klokka 1.49 om et slagsmål med minst sju personer i Solligata.
Les mer om Oslo og Solligata.
Britisk OL-utøver skadet i terrorangrepet: – Det var et sjokk, og jeg hadde ikke tid til å tenke
Winston Gordon (40) fikk se skytedrama på nært hold.
Ulykke med paraglider Vågå
En person er skadet i en paragliderulykke i Vågå, melder avisa Fjuken. Ulykke skjedde ved 16-tida, og redningsmannskap fra Luftambulansen og politiet er på veg til ulykkesstedet, som ligger ved Vole. Paragliderpiloten skal være bevisst, men har klaget over ryggsmerter, i følge folk på stedet.
Les mer om Fjuken, Luftambulansen, Vole og Vågå.
Sovnet bak rattet
Fører av den ene bilen, som var involvert i trafikkulykken i Lier lørdag ettermiddag, har forklart at han hadde sovnet og derav var skyld i ulykken. Førerkortet ble beslaglagt av politiet. Ingen personer ble skadet og veien er nå åpen igjen.
Les mer om Lier.
Finsk politi: – Gjerningsmannen angrep kvinner
Mennene som ble skadet i angrepet, forsøkte å hjelpe kvinnene, ifølge politiet.
Fraktet til sykehuset
Kvinnen som ble skadet i MC-ulykken i Forfjord er kjørt til sykehuset på Stokmarknes, opplyser operasjonsleder Ivar Bo Nilsson ved politiet i Nordland.
MC kjørte av veien
En kvinne er skadet etter at en MC med to personer kjørte av veien på fylkesvei 82 ved Forfjord. Kvinnen klager ifølge politiet på smerter i foten. Politi og ambulanse er på vei til stedet.
Les mer om Forfjord.
Russland: Åtte personer skadet i knivangrep
Åtte personer er skadet etter et knivangrep i den russiske byen Surgut, melder nyhetsbyrået AFP.
Les mer om AFP og Surgut.
16-åring alvorlig skadet etter MC-ulykke i Orkanger
Gutten er kjørt til St. Olavs Hospital.
Les mer om MC-ulykke og Orkanger.