Skagerak

1.300 uten strøm

Flere i Sandefjord, Lardal og Larvik-distriktet har mistet strømmen. Skagerak Energi har sju strømbrudd og per nå er over 1.300 abonnenter uten strøm.

Strømmen borte i Åsgårdstrand

1500 husstander i Åsgårdstrand er uten strøm om vann. Skagerak Nett forteller at de jobber med å finne feilen. Sannsynligvis er kommunens pumper rammet av strømbruddet, sier Thor Bjørn Omnes i Skagerak Nett.
Vindbjart fekk bank
Vindbjart tapte 0-3 borte mot Odd 2 i 2. divisjon i fotball for menn. Det stod 0-0 til pause på Skagerak Arena. Vennesla-klubben ligg på 11. plass på tabellen, fem poeng over nedrykk, med fem kampar att av sesongen.
Les mer om Odd og Skagerak Arena.
Hauk fører til strømbrudd
En hauk har flydd på en høyspentledning i Hvarnes. To høyspentsikringer har gått, og vi er i ferd med å bytte disse ut, opplyse Skagerak Energi. De tror ikke arbeidet vil ta lang tid. Fire kunder er uten strøm.
Les mer om Skagerak Energi.

Flere tusen rammet av strømbrudd

Flere tusen strømkunder i Tønsberg mistet strømmen søndag ettermiddag. For øyeblikket er 3096 kunder uten strøm, opplyser Skagerak Energi.
Les mer om Skagerak Energi og Tønsberg.
Ny Odd-seier
Sogndal klarte ikke slå tilbake mot Odd på Skagerak Arena, søndag, og måtte se seg slått 2-1 av skienslaget. Martin Broberg scoret tidlig i førsteomgangen, før Jone Samuelsen scoret på straffe etter 25 minutter. Erik Schulze reduserte etter 79 minutter.
Odd med hjemmeseier over Sogndal
Kveldens eliteserieoppgjør mellom Odd og Sogndal på Skagerak arena endte 2-1 til hjemmelaget
Les mer om Odd, Skagerak og Sogndal.
Odd møter Sogndal på hjemmebane
Kveldens eliteserieoppgjør mellom Odd og Sogndal skjer på Skien-lagets hjemmebane, Skagerak arena.
Les mer om Odd, Skagerak og Sogndal.
Aston Villa-interesse for to Odd-spillere
SKIEN (VG) Championship-klubben Aston Villa hadde speidere på plass på Skagerak Arena torsdag.
Odd slått ut av Europa Leauge, kjempet tappert mot Dinamo Zagreb
Det endte målløst på Skagerak Arena.
Odd slått ut av Europa Leauge mot ti mann
Det endte målløst på Skagerak Arena.
Mistet strømmen i lyn og torden
Rundt 1000 husstander i Sandefjord, Larvik, Lardal og Skien var uten strøm etter lyn- og tordenværet i går ettermiddag og kveld. I Lardal ble et nødnett slått ut. Nesten alle husstandene har tirsdag morgen fått strømmen tilbake. Skagerak Energi har vært ute i natt for å rette feil.
Les mer om Lardal, Larvik, Sandefjord og Skien.
Odd-supportere gikk undercover i Zagreb. Fryktet grisebank fra disse gutta
Stenger serveringssted utenfor Skagerak Arena før returkampen i Skien. - Alt handler om sikkerhet.
Les mer om Skagerak Arena, Skien og Zagreb.
Skadet lysmast
En lysmast skal være skadet og Skagerak jobber med å utbedre skaden etter et trafikkuhell ved Trollsåsveien ved Åsrumvannet, melder politiet.
Strømmen er tilbake
Strømmen skal være tilbake for de som var berørt av strømtapet i Larvik tidligere i dag. Nesten 5000 abonnenter mistet strømmen, men i følge Skagerak Energi skal alle nå ha fått denne tilbake.
Les mer om Larvik og Skagerak Energi.
Strømbrudd i Larvik
Flere abonnenter er uten strøm i Larvik, det skriver Østlandsposten. I følge Skagerak Energi er det 4995 abonnenter som er rammet.
Strømbrudd på Veierland
155 husstander på Veierland på Nøtterøy er uten strøm. Skagerak Energi vet ikke årsaken og montører er sendt ut for å finne feilen. Strømbruddet ble meldt klokka 09.00.
Les mer om Nøtterøy og Veierland.
Matchvinner Gabrielsen til VG: – Jeg tok ansvar
SKIEN (VG) (Odd-Molde 1-2) Molde hadde aldri vunnet i Skien. Aldri. Men på Skagerak Arena søndag 21. mai 2017 skulle det skje - fem minutter på overtid.
Les mer om Skagerak Arena og Skien.
Matchvinner Gabrielsen: – Jeg tok ansvar
SKIEN (VG) (Odd-Molde 1-2) Molde hadde aldri vunnet i Skien. Aldri. Men på Skagerak Arena søndag 21. mai 2017 skulle det skje - fem minutter på overtid.
Les mer om Skagerak Arena og Skien.
Innbytter Gabrielsen sørget for første Molde-seier i Skien – noen gang
SKIEN (VG) (Odd-Molde 1-2) Molde hadde aldri vunnet i Skien. Aldri. Men på Skagerak Arena søndag 21. mai 2017 skulle det skje - fem minutter på overtid.
Flere uten strøm i Tønsberg
302 er uten strøm i Tønsberg for øyeblikket. Det melder Tønsbergs Blad. Informasjonssjef i Skagerak Energi Ruhne Nilssen, sier til avisa at de regner med at de fleste har fått tilbake strømmen innen klokka 12.15.
Streiken ved Skagerak er over
Utdanningsforbundet har blitt enig med NHO Abelia om en tariffavtale som gir lærerne samme lønns- og arbeidsvilkår som i offentlige skoler.
Les mer om Skagerak.
Streiken ved Skagerak over
Streiken ved Skagerak International School er over, det bekrefter Utdanningsforbundet. De streikende lærerne får tariffavtale som sikrer lærernes lønns- og arbeidsvilkår som i offentlige skoler. De får også rett til å fortsette med Statens Pensjonskasse ut 2022. Lærerne skal være tilbake på jobb fredag morgen.
Femdoblet på et drøyt år
Kraftgründeren Gunnar Norheim har på et drøyt år nær femdoblet aksjeverdien i SkandiaEnergi når venturefondet Skagerak Maturo nå priser selskapet hans til 100 millioner kroner.