Skagerak

Alle har fått igjen strømmen

Nå har alle strømabonnenter på Tjøme og i Re fått igjen strømmen, viser oversiktskartet til Skagerak Nett.
Les mer om Skagerak Nett og Tjøme.

Noen har fått igjen strømmen

De 37 abonnentene som hadde mistet strømmen i Re har fått den tilbake. Fortsatt er 62 kunder på Tjøme uten strøm, viser oversiktskartet til Skagerak Nett.
Les mer om Skagerak Nett og Tjøme.
Strømbrudd i Re og Tjøme
201 strømkunder på Tjøme og 37 i Re er rammet av strømbrudd. Tidligere i dag skrev Tønsbergs Blad at inntil 1767 strømkunder på Nøtterøy og Tjøme var uten strøm, men de fleste av disse har fått igjen strømmen. Skagerak Nett jobber for å rette feilen.
Les mer om Nøtterøy og Tjøme.
Over 800 uten strøm
808 husstander var uten strøm på Haukerød mandag ettermiddag, ifølge Skagerak Energi. Hva som er årsaken er foreløpig uklart, skriver Sandefjords Blad.
Les mer om Haukerød og Skagerak Energi.

Glimt tapte tredje kamp på rad

Bodø/Glimt tapte 0-1 i dagens eliteseriekamp mot Odd på Skagerak Arena. Det betyr at Glimt har tapt de tre av fire kamper i årets eliteserie. Kampens eneste mål ble scoret av Odds Espen Ruud på frispark.
Les mer om Glimt, Odd og Skagerak Arena.
Flere tusen uten strøm
2338 husstander på Nøtterøy er onsdag kveld uten strøm. Informasjonssjef Ruhne Nilssen i Skagerak Energi, sier husstandene mistet strømmen rett før klokken syv, og at de er i gang med feilsøking. Det skal være kunder i området fra Tangstad og mot Årøysund som er berørt, sier Nilssen.
Her roter RBK bort seieren: - En utrolig situasjon
Rosenborg tok ledelsen og hadde kontroll mot Odd. Så kom det merkelige selvmålet som sendte vertene rett tilbake i kampen. ODD - ROSENBORG 1-1: SKAGERAG ARENA (Nettavisen): Det endte 1-1 mellom Odd og RBK på Skagerak Arena mandag kveld.
Les mer om Odd, RBK og Skagerak Arena.
Uavgjort mellom Odd og Rosenborg
Det endte 1-1 mellom Odd og Rosenborg på Skagerak Arena i Eliteserien i fotball. Både Odd og Rosenborg står begge fortsatt uten seier i år. Begge lag gikk målløse av banen etter første omgang.
Odd - Rosenborg live
(Odd - Rosenborg 0–0, pause) Her følger vi eliteseriekampen mellom Odd og Rosenborg fra Skagerak Arena. Vi har for tiden tekniske problemer med VGlive.no, og jobber på spreng med å rette feilen.
Over tusen mistet strømmen i natt
- Godt det ikke skjedde lørdag kveld. Informasjonssjef Ruhne Nilssen i Skagerak Nett er, på vegne av kundene i Husvik- og Husøy-området, lettet. - Jeg har hørt at mange vil se fotball og/eller steke påskelammet påskeaften, legger han til.
Ruskjørte og traff lyktestolpe
En mann i 40-åra kjørte inn i en lyktestolpe tidligere i dag. Mannen er uskadd, men kjørte i beruset tilstand. Han er tatt med til Tønsberg politistasjon. Skagerak energi og Viking er varslet.
Les mer om Tønsberg og Viking.
Nå er de notert på Oslo børs
OSLO/PORSGRUNN: Strømselskapet Fjordkraft hvor Skagerak Energi AS er en av hovedeierne ble i dag notert på Oslo Børs. Selskapet er priset til 31 kroner per aksje, som gir en markedsverdi på mer enn 3,2 millarder kroner.
Les mer om Oslo.
Padlet stående over Skagerak
Danske Casper Steinfath padlet stående over Skagerak. Etter 18 timer og 26 minutter ankom han Kristiansand.
Les mer om Kristiansand og Skagerak.
Rykket ut til trafobrann
204 mangler strøm på Nøtterøy. Tønsberg brannstasjon rykket ved 00.30-tiden ut til en brann i en trafostasjon i Kirkeveien på Færder. – Skagerak energi ble varslet, og det har pågått arbeid på stedet, sier Glenn Espen Küstner ved Vestviken 110-sentral.
Skagerak-elever kjemper for et Norge uten sugerør
Under mottoet «sugerør suger» viste Skagerak-elevene vei mot et bedre miljø. Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Noe av det er plastsugerør, som blir til søppel etter én gangs bruk. Mandag gikk elever fra 2.
Les mer om Norge og Skagerak-elevene.
Flere uten strøm i Tønsberg
Mandag morgen var over 2000 uten strøm i Tønsberg, ifølge Skagerak energi. Det skriver Tønsbergs Blad. Årsaken til strømbruddet er foreløpig ukjent.
Les mer om Skagerak og Tønsberg.
Følg kampen her: Direkteoppdateringer fra Odd - Haugesund
Klokken 18.00 braker det løs på Skagerak Arena.
Les mer om Haugesund, Odd og Skagerak Arena.
Stort strømbrudd: - Vi har folk i området for å befare linja
NOME: Skagerak har feil på sitt overliggende nett og store deler av Nome er berørt. Det melder Midt-Telemark energi i en driftsmelding lørdag. Strømmen har vært borte i et par timer og feilen er ennå ikke lokalisert.
Les mer om Midt-Telemark og Nome.
Stanser fusjonsplanen mellom Agder Energi og Skagerak Energi
SKIEN: Eiermøtet i Agder sier nei til å gå videre med planene om å fusjonere Skagerak Energi og Agder Energi.
Ikke fusjon med Skagerak Energi
Det blir ikke sammenslåing av Agder Energi og Skagerak Energi. Leder for kommuneeierne, Bjørn Ropstad, sa til eiermøte at det anbefales at sonderingene stanses. – Det er ikke grunnlag for å gå videre.
Skagerak graver på torget for å reparere kabelfeil
Skagerak Energi holder på med graving etter strømkabler i bakken ved Bybrua ved Fisketorget i Brevik. Det er reparasjoner etter strømbruddet i helga.
Les mer om Brevik, Bybrua og Fisketorget.
Over 1000 kunder uten strøm - Brevik og Sandøya rammet
Strømbrudd har rammet 1066 kunder i Porsgrunn. Det er i Brevik og på Sandøya problemet har oppstått, ifølge Skagerak Energi. De melder om en feil i strømnettet, og det jobbes på spreng med å lokalisere feilen.
– Nå er alt opp til Agder
RISØR: Helt overraskende ble det holdt et nytt møte mellom eierkommunene i Skagerak og Agder energi tirsdag. Men nå blir det ikke flere møter, med mindre Agder-kommunene kommer eierne i Grenland i møte.
Foreløpig ingen kraftfusjon
Det er foreløpig stopp i forhandlingene om en fusjon mellom Agder Energi og Skagerak Energi, melder Agderposten. Det er beregnet at 170 ansatte må slutte dersom kraftselskapene slår seg sammen.
Stort strømbrudd i Tønsberg og Nøtterøy
Strømmen har gått i deler av Tønsberg og store deler av Nøtterøy. 2840 husstander på Nøtterøy og 1943 husstander i Tønsberg er rammet av strømbrudd. Det framgår av Skagerak Energis avbruddsoversikt.
Les mer om Nøtterøy og Tønsberg.