Skal

Næringsministeren besøker Askim - skal se på lokal bakersuksess

Torbjørn Røe Isaksen (H) tar en rundreise i Østfold på tirsdag.
Les mer om Askim og Østfold.

Snart skal det produseres gass fra et av de mest ekstreme feltene på norsk sokkel

Her er alt du trenger å vite om Aasta Hansteen.
Les mer om Aasta Hansteen.
Norges første helgen skal ha dødd i denne hulen på Vestlandet for over 1000 år siden
Den irske prinsessen Sunniva og følget hennes skal ha dødd i hulen på Selja etter å ha flyktet til Norge. Levningene ble funnet av Olav Tryggvason, ifølge legenden. Men er det sant?
[Ekstra] Solvik-Olsen vil ha økt datafrislipp: – Offentlige data tilhører alle
Skal åpne flere datasett fra samferdselssektoren. Utviklere kan glede seg til mer sanntid, prisinformasjon, sensordata og mer til.
Les mer om Solvik-Olsen.

Skal vie par på Trolltunga i sommer

Ordførere blir med opp fjelltopper, til fiskevær og via Skype for å gjennomføre vielser, etter at de overtok ansvaret for borgerlige vielser fra Tingretten.
Les mer om Skype, Tingretten og Trolltunga.
Inntektsgapet må fylles med kroner
En bønn til årets jordbruksforhandlinger: La oss snakke om kroner og øre, og ikke prosenter, når vi skal diskutere bøndenes inntektsutvikling. Hvert år til samme tid posisjonerer partene i jordbruksoppgjøret seg. Det er naturlig.
Norsk juss, skandinavisk ulv
Canis Lupus lever godt, og skal og vil overleve i Norden. Spørsmålet er hvor. Det er ulverettssak igjen.
Les mer om Norden.
Fullt kjør på Kunstnerhuset
SORTLAND: Etter en lørdag med mye aktivitet på Kunstnerhuset har Jørun Drevland god tro på at huset fortsatt skal være i Sortland kommunes eie framover. - All aktiviteten her idag viser tydelig at vi trenger dette huset, sier hun.
Presidenten snur etter dødelige protester i Nicaragua
Nicaraguas president Daniel Ortega snur og trekker tilbake en omstridt pensjonsreform etter at flere mennesker skal ha blitt drept i protestbølgen.
Les mer om Daniel Ortega og Nicaragua.
Presidenten snur etter dødelige protester i Nicaragua
Nicaraguas president Daniel Ortega snur og trekker tilbake en omstridt pensjonsreform etter at flere mennesker skal ha blitt drept i protestbølgen.
Les mer om Daniel Ortega og Nicaragua.
Skal vurdera båt mellom Sotra og Bergen
Ein halv million kroner er sett av til å finne ut om ei båtrute mellom Sotra og Bergen er mogleg å få til. – Eg har purra på saka, og håpar vi får den så fort som mogleg.
Les mer om Bergen og Sotra.
The Future Group i hardt vær - nå kan de vinne Gullrutens fagpris
Selskapet bak TVNorge-satsingen «Lost in time» er blant de nominerte i kategorien Årets innovasjon. Gullruten deles ut i Bergen 5. mai, men allerede 25. april er det menneskene bak kamera og i kulissene som skal hylles i Chateau Neuf i Oslo.
Frode Bergs advokat: Berg har vært kurr med konvolutter med penger og instruksjoner
Brynjulf Risnes tror det kalde klimaet hindrer norske myndigheter i å få hjem mannen som skal ha drevet etterretningsarbeid for dem.
Har ansatte fengselssjef
Frank Tveiten Johansen er ansatte som sjef for de nye fengslene i Mandal, Evje og Froland, skriver Fædrelandsvennen. Han skal lede omkring 350 ansatte når avdelingene står ferdige i første del av 2020. Fengslene vil ha en kapasitet på over 300 innsatte.
Ikke la deg lure til å betale mer enn du må for flyreisen
Flyselskapene har laget seg en lang liste av produkter som skal få publikum til å betale ekstra for flyturen.
USA anklager politiet i Nicaragua for overdreven maktbruk
25 mennesker skal være drept i protestbølgen som ryster Nicaragua, og USA anklager politiet i landet for overdreven maktbruk.
Les mer om Nicaragua og USA.
Plastpose? Ja, eller nei takk?(pluss)
Plast er et fantastisk materiale som gjør livet lettere for oss. Nå fylles havene av plast som dreper liv. Skal jeg takke ja eller nei til plastpose i butikken?
Bombegruppen er på vei til Rana
Politiets bombegruppe er nå på vei til Moheia i Rana og vil i løpet av kvelden undersøke en mistenkelige sekk som ble funnet tidligere i dag. Ifølge operasjonssentralen skal gruppen nå transporteres frem og brifes før de undersøker gjenstanden.
Les mer om Moheia og Rana.
Etterretnings-forfatter mener nordmenn har vært naive: – Interessant og alvorlig at Bergs arbeid skal ha pågått i flere år
Norge sender fortsatt agenter inn i Russland på samme som under den kalde krigen, sier forfatter Bård Wormdal.
Les mer om Bård Wormdal og Russland.
Hjemme hadde mannen både armbrøst og hjembrentsapparat. Da vanket det sviende bot
En mann fra Balsfjord må møte i Nord-Troms tingrett, tiltalt for brudd på alkoholloven. Mannen ble ilagt et forelegg på 12.000 kroner av Troms politidistrikt etter at han skal ha vært i besittelse av et hjemmebrentsapparat.
Les mer om Balsfjord.
Alle snakker om at du må bruke mindre plast – men hvordan skal du gjøre det?
Det finnes folk som klarer å samle alt søppelet de produserer i et lite glass. Her er noen råd til deg som kanskje ikke klarer å gå så langt, men likevel ønsker å gjøre litt.
Mener nordmenn har vært naive: – Interessant og alvorlig at Bergs arbeid skal ha pågått i flere år
Norge sender fortsatt agenter inn i Russland på samme som under den kalde krigen, sier forfatter Bård Wormdal.
Les mer om Bård Wormdal og Russland.
Venstre-politiker vil ha lukkede møter
Suldal er kåret til Rogalands minst åpne kommune. Nå vil de folkevalgte se om det er mulig å lukke dørene når penger skal deles ut til næringslivet.
The Oslo Companys «Nobel»-regissør skal regissere tv-serie for Netflix
- Vi har lånt ut Per Olav Sørensen, bekrefter Trond Kvernstrøm. Per Olav Sørensen har vært tilknyttet The Oslo Company siden februar i fjor.
Flest fristbrot
Sjukehusa i Møre og Romsdal bryt framleis behandlingsfristane i langt større grad enn sjukehusa i resten av Midt-Noreg. Det viser eit oversyn som blir presentert for styret i Helse Midt-Noreg komande torsdag. Føretaket melder at dei arbeider med fleire tiltak som skal redusere fristbrota. I barne- og ungdomspsykiatrien skal dei mellom anna gjennomgå arbeidsprosessane i alle dei fire poliklinikkane. Dessutan skal arbeidsplanane for legane i føretaket gjennomgåast.