Skarvik

Klubbens gjester

Fellesforbundets ekspertise tok turen innom Skarvik. Fellesforbundet:, Klubbleder Joe-Andr Nilsen, organsisasjonsarbeider Rune Pettersen og sekretær Tor-Arne Strøm.

KV `Andenes` skal i tjeneste igjen

Skipet fikk store skader i grunnstøting i Lenvik i desember. KV Andenes ligger nå i tørrdokk ved Skarvik AS i Osan. Skipet skal repareres, og er ventet ferdig 14. april.
Les mer om Lenvik og Osan.
Stålplate løsna i vinden
En fem kvadratmeter stor stålplate på dokkhallen i Osan løsnet i stormkastene tirsdag. Skarvik. Foto: Per Ole Nilsen Foto: Per Ole Nilsen Platene på nyhallen er begynt å løsne på hallen
Les mer om Osan.
Travelt for Svolvær-verkstedene
-Dette blir det travleste jeg hittil har hatt som leder ved Skarvik AS, sier Svein Harald Løken. Svein Harald Løken, Skravik Mek. verksted, OsanSvolvær. Foto: Siv Monika Rosendal Jan

Helikopterfilm hos Skarvik

Det lages for tiden en promoteringsfilm for Kystens energi. Se video fra helikopterfilming hos Skarvik! Slik ser helikopterkameraet ut.
Les mer om Skarvik.
Lengst i dokken
Da bilferga Melshorn ble dokket torsdag kveld hos Skarvik mek i Osan var det kun en meter klaring.
Les mer om Melshorn, Osan og Skarvik.
Dokka slår an
Dokka som Skarvik AS har bygd i Osan i Svolvær har slått an, og det er ikke bare fiskerfartøyer som benytter verkstedsplassen. Ferga `Hålogaland` er på plass i Skarviks dokk.
Les mer om Osan og Svolvær.
Raser mot Tele2
Gratisabonnement er ikke gratis lenger. - Latterlig, mener Odd Espen Christoffersen. - Gjennområttent, sier Bjørnar Skarvik. - Forleder de offentligheten for å lokke til seg tidligere Ludo-kunder? spør Tobias Judin. Alle tre var Tele 2 Sheriff-kunder. Abonnementet ga brukerne 170 kroner i måneden å ringe for. Brukte de ikke mer enn dette, betalte de heller ingen telefonregning. DinSide lot seg imponere: Hvordan er det mulig? Slik er det ikke lenger. Slipper ikke unnaFra og med 1. juni endrer Tele2 det billige abonnementet. Nå kan ikke brukerne selv velge hva de vil bruke de 170 kronene på. Nå er det kun 130 minutter gratis ringing, og 90 SMS inklu
Kystvakta skal vedlikeholdes i nord
Skarvik AS i Svolvær har skrevet under en stor kontrakt med forsvaret om vedlikehold og kontroll av kystvaktbåtene. Avtalen er den største enkeltkontrakten i bedriftens historie.
Les mer om Svolvær.
Du må tru på våren
Kirsti Huke med sterkt, personleg album. Foto: Benedicte Skarvik Mai er sleppmånad for vokalist Kirsti Hukes sterke, sjølvkomponerte album.
- Bør beklage ferjekaoset
Regionvegsjefen bør beklage fergekaoset i Nordland. Det meinar fungerande ordførar i Hamarøy Liv Lund -Skarvik.