Skedsmo

Hus på søppelfylling

Det er uforståelig at noen hus havnet over den tidligere søppelfyllinga i Brånåsdalen i Skedsmo. Tore Lindholt som var styreleder i Skedsmo Tomteselskap som opparbeidet tomtene på 1980- og 90-tallet sier de forholdt seg til grenser gitt av Skedsmos tekniske etat.

Politiøvelse rundt Skedsmo i kveld

Politiøvelse rundt Skedsmo i kveld
Les mer om Skedsmo.
Vil stoppe sammenslåing
Sørum kommune ber Stortinget reversere tvangssammenslåingen med Fet og Skedsmo. I et kommunestyremøte denne uka gikk et knapt flertall inn for å be om en omgjøring av sammenslåingsvedtaket, etter at folkeavstemningen i høst ga et klart nei.
Les mer om Fet, Skedsmo og Stortinget.
Vil ikke reversere Romerike-kommune
KrF-leder Knut Arild Hareide vil ikke stemme for reversering av vedtaket om å slå sammen Skedsmo, Sørum og Fet til Lillestrøm kommune. Partiet vil vurdere å omgjøre bruken av tvang i kommunereformen, men ikke på Nedre-Romerike, skriver Romerikes Blad.

Tre trondheimskor kom til finalen, men dette koret ble norgesmestere

Ungdomskoret Neon Vokal fra Skedsmo kan smykke seg med tittelen norgesmestere. Kammerkoret Aurum fikk hederspris.
Les mer om Skedsmo.
Språkrådet vil ha navnet Lillestrøm
Den nye storkommunen på Nedre Romerike bør hete Lillestrøm, mener Språkrådet. Dette er i tråd med hva flertallet av politikerne i Skedsmo og Fet har gått inn for, mens flertallet av Sørumpolitikerne vil ha Søndre Romerike, skriver Romerikes Blad.
Sanna er kommet halvveis til Skedsmo
Sanna Finsrud bestemte seg for å gå hjem fra Sortland. På turen har hun pådratt seg beinhinnebetennelse.
Les mer om Skedsmo og Sortland.
Sanna (21) går hjem til Skedsmo
Da Sanna Finsrud (21) var ferdig med førstegangstjenesten på Sortland, begynte hun å gå de 138 milene hjem.
Les mer om Skedsmo og Sortland.
Ber om å slippe sammenslåing
Sørum kommer til å be Stortinget om å omgjøre vedtaket fra juni der kommunen med tvang ble slått sammen med naboene Skedsmo og Fet, opplyser Arbeiderpartiet. Foreløpige tall etter viser klar seier til nei-siden med rundt 58 prosent. 37 prosent sa ja.
Ber om slippe sammenslåing
Sørum kommer til å be Stortinget om å omgjøre vedtaket fra juni der kommunen med tvang ble slått sammen med naboene Skedsmo og Fet, opplyser Arbeiderpartiet. Foreløpige tall etter viser klar seier til nei-siden med rundt 58 prosent. 37 prosent sa ja.
Sier nei til sammenslåing
I Sørum var det en rådgivende folkeavstemning i går, der innbyggerne skulle ta stilling til om de ønsker en sammenslåing med Skedsmo og Fet. Nå har de foreløpige resultatene kommet, og 58 prosent sier nei til sammenslåing. 37 prosent sier ja.
Les mer om Fet og Skedsmo.
Vil ha Arendalsuka til Lillestrøm
Skedsmo FrP ønsker å flytte den politiske festivalen Arendalsuka til Lillestrøm, skriver Romerikes Blad. De mener manglende kollektivtransport, parkeringsplasser og hotellkapasitet i Arendal er blant grunnene til å flytte festivalen fra sørlandsbyen.
Må restaurere gammel utedo for 2,5 millioner
Kommunestyret i Skedsmo vil rive uthuset i Lillestrøm, men rådmannen og fylket ønsker at det restaureres. Prislapp: 2,5 millioner.
Les mer om Lillestrøm og Skedsmo.
Kjell-Tore tjente 54 mill. på boligsalg
Kjell-Tore Skedsmo og hans Grefsen Eiendom har tjent 85 millioner kroner på boligbygging i Ullensaker og Lørenskog på to år. I fjor ble det rekordresultat.
21-åring omkom i småflystyrt i Oppland
Mann fra Ålesund bosatt i Skedsmo kommune i Akershus.
Les mer om Oppland, Skedsmo og Ålesund.
21-åring omkom i småflystyrt i Oppland
Det var en 21 år gammel mann fra Ålesund som omkom i flystyrten i Sør-Aurdal tirsdag. Mannen var bosatt i Skedsmo kommune i Akershus.
Valdres: 21-åring fra Ålesund omkom
Det var en 21 år gammel mann fra Ålesund som omkom i flystyrten i Valdres tirsdag. Mannen var for tiden bosatt i Skedsmo kommune i Akershus. Pårørende er varslet av politiet, skriver politiet i Innlandet i en pressemelding.
Les mer om Innlandet, Skedsmo og Ålesund.
21-åring fra Ålesund omkom
Det var en 21 år gammel mann fra Ålesund som omkom i flystyrten i Sør-Aurdal tirsdag. Mannen var for tiden bosatt i Skedsmo kommune i Akershus. Pårørende er varslet av politiet, skriver politiet i Innlandet i en pressemelding.
Snusproblemer i Skedsmo
Skedsmo kommune fortviler over at stadig flere kaster snus på bakken, skriver Romerikes Blad. Det kan ta inntil ett år før snusposene starter og brytes ned. Kommunen sier at deres ansatte bruker flere timer hver dag på å plukke opp snus fra bakken.
Les mer om Skedsmo.
Trolig studentboliger på sykehus
Boligdirektøren i Studentsamskipnaden mener det er realistisk med byggestart i løpet av 2018, melder Romerikes Blad. De har lenge ønsket å bygge studentboliger på tomta til gamle Lillestrøm sykehus dersom Skedsmo kommune og Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) kom til enighet. Når har man inngått avtale om å utrede dette.
Innbrudd på Strømmen storsenter
Politiet fikk god hjelp av våkne meldere da to tyver brøt seg inn på Strømmen storsenter i Skedsmo natt til lørdag. To vitner så tyvene i aksjon, fulgte etter dem i bil og ga samtidig gode beskrivelser til politiet, som kunne pågripe mennene etter kort tid.
Les mer om Skedsmo og Strømmen.
Stor vekst i skatteinntekter
Skedsmo og Lørenskog er de kommunene i Norge med nest og tredje høyest vekst i skatteinntektene, viser tall fra Kommunal Rapport. I Skedsmo steg skatteinntektene i første halvår 2017 med 8,1 prosent sammenliknet med samme periode i fjor. I Lørenskog økte inntektene med 7,3 prosent i samme periode.
Sykepleier ble rispet med kniv
En hjemmesykepleier i Skedsmo kommune kontaktet politiet etter å ha blitt rispet opp med kniv på tommelen hos en eldre, mannlig bruker. Sykepleieren fikk et kutt i tommelen og undersøkes av ambulansepersonell, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Skedsmo.
Sykepleier rispet med kniv
En hjemmesykepleier i Skedsmo kommune kontaktet politiet etter å ha blitt rispet opp med kniv hos en pasient. Han fikk et kutt i tommelen, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Skedsmo.
Løse hester på avveie i nabolag
Åtte løse hester dukket opp i boligfeltet Holt Vestvollen i Skedsmo ved 23-tida mandag kveld. Bekymrede naboer kontaktet politiet, og rundt klokken 01.20 ble hestene hentet av eierne, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Holt Vestvollen og Skedsmo.