Skedsmo

13-åring kommet til rette

Den 13 år gamle gutten som ble meldt savnet mandag ved Skedsmo i Akershus har kommet til rette på Hvaler i Østfold.
Les mer om Hvaler, Skedsmo og Østfold.

Savnet 13-åring kom til rette i Østfold

Den 13 år gamle gutten som ble meldt savnet mandag ved Skedsmo i Akershus har kommet til rette på Hvaler i Østfold.
Les mer om Hvaler, Skedsmo og Østfold.
Skedsmo: Trafikkulykke
2 personer skal være lettere skadet etter en trafikkulykke i krysset Rolf Olsens vei / Leirsundveien i Skedsmo, opplyser politiet på Romerike. 2 biler var involvert i ulykken.
Ordfører i Skedsmo går opp i lønn
Ordføreren i Skedsmo går opp 85.000 kroner i lønn, det er en økning på 9,2 prosent, skriver Romerikes Blad. Den gjennomsnittlige lønnsøkningen ellers i samfunnet er 2,7 prosent. Det er dårlig politisk skjønn å heve lønnen når kommunens økonomi er så dårlig, sier Bjørn Ødegaard i partiet Folkets Røst. .
Les mer om Bjørn Ødegaard og Skedsmo.

Lørenskog vil stå alene

Lørenskog har som andre kommune i Akershus sagt nei til å slå seg sammen med andre kommuner. Mindretallet, Høyre og Frp, ønsket samtaler med Skedsmo og Rælingen for å vurdere sammenslåing. Nittedal sa nei til kommunesammenslåing i forrige uke.
Les mer om Frp, Høyre, Rælingen og Skedsmo.
Til Ahus etter utforkjøring
En bil kjørte av Trondheimsveien i Skedsmo og inn i et tre i Brånåsparken. Det er ukjent hvor alvorlig skadet sjåføren er. Politiet mistenker at sjåføren hadde promille.
Bil kjørte inn i et tre
Nødetatene er på en utforkjøring i Brånåsparken på Skedsmo. En bil har kjørt av veien og inn i et tre.
Les mer om Brånåsparken og Skedsmo.
Brann i lastebil på E6
Det brenner i en lastebil på E6 nordgående før avkjøringen ved Berger i Skedsmo. Nødetatene er på vei, ifølge politiet.
Les mer om Berger og Skedsmo.
Trafikkuhell Skedsmo
Trafikkuhell Skedsmo
Trafikkuhell Skedsmo
Trafikkuhell Skedsmo
– Her skal ingen være ensomme
Seniorer i Skedsmo kan slippe jubelen løs. Etter mange års iherdig innsats får de nå kjøpe tomt av kommunen for å lage sitt eget borettslag for godt voksne.
Les mer om Her og Skedsmo.
Sier ja til Syria-flyktninger
Skedsmo kommune sier ja til å ta i mot syriske flyktninger. Det ble bestemt på formannskapsmøtet i går. Kommunen sier de forventer å få tilstrekkelig med ressurser så flyktningene kan bli godt ivaretatt. Det er ikke bestemt hvor mange ekstra flyktninger de kan ta i mot.
Les mer om Syria-flyktninger.
Millioner til gang- og sykkelveier
Asker, Oppegård og Skedsmo kommuner får til sammen nesten 13 millioner kroner i støtte til gang- og sykkelveier. Kommunene får pengene etter å ha søkt på en egen tilskuddsordning. Pengene skal blant annet gå til bedre skilting og egne sykkelparkeringer.
Les mer om Oppegård og Skedsmo.
Protesterer mot nedleggelse
Planene om å legge ned to avdelinger ved Tæruddalen barnehage i Skedsmo har vakt store protester i lokalmiljøet. Til sammen er det samlet inn 1000 underskrifter mot nedleggelsen, og i går ble underskriftene overlevert ordføreren i Skedsmo.
Les mer om Skedsmo og Tæruddalen.
Høy økning i gjeldskrav
Namsfogden i Skedsmo mener den rekordhøye økningen i gjeldskrav er alarmerende.I fjor måtte namsmannen inndrive gjeld hos nesten 20 000 personer på Romerike, og det er en økning på 56 prosent de siste 6 årene, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Romerike og Skedsmo.
Hvilken kommune er sprekest?
Her kjemper ordføreren i Skedsmo, Ole Jacob Flæten, mot varaordføreren i Lørenskog, Ragnhild Bergheim på treningsmessa i Lillestrøm i dag.
Skedsmo vant over Hakadal
I dag møttes de to beste Akershus-lagene til finale i NRKs klassequiz for tiendeklassinger.
Les mer om Akershus-lagene og Hakadal.
Se Akershus-finalen i Klassequizen
Fylkesfinalen i Klassequizen i Akershus står mellom Hakadal ungdomsskole i Nittedal og Kjellervolla ungdomsskole i Skedsmo. Følg fylkesfinalen direkte fra klokken 16.30.
Eldre uten nett
Ingen av sykehjem i Skedsmo har trådløst internett. Flere av de ansatte må dermed ta med privat utstyr for å hjelpe beboere på nett. Beboerne savner å kunne bruke nettbank og prate med barnebarn på internett, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Skedsmo.
Frykter nedleggelse
Foreldre i Skedsmo er bekymret over at Tæruddalen barnehage kan bli lagt ned. Rådmannen har foreslått nedleggelse på grunn av overkapasitet på barnehageplasser i kommunen, og saken skal behandles på et formannskapsmøte i morgen.
Les mer om Skedsmo og Tæruddalen.
Skap falt på E6
Romerike-politiet hjelper til med å fjerne et skap som falt av en henger på E6 ved Berger i Skedsmo.
Les mer om Berger og Skedsmo.
Store køer etter vogntogvelt
Skedsmo Rv 120 Skedsmovollen. Trekkvogn veltet i rundkjøring. Føreren påført kuttskader. Tungberger på vei. Store trafikale problemer i området.
Les mer om Skedsmovollen.
Fant ikke kjedekollisjonen
Politiet kjørte hele E6-strekningen opp mot Skedsmo uten å finne noen kjedekollisjon. Trolig har bilene kommet seg raskt avgårde uten skader. Meldingen lød at 5-6 biler var involvert, på E6 nordover like etter Hvam.
Les mer om E6-strekningen, Hvam og Skedsmo.
Tredjedivisjonsrunden i håndball
Det har vært en aktiv helg for de lokale tredjedivisjonslagene i håndball. Mye bra i Totenhallen Først ut var Toten HKs herrelag som lørdag tok imot tabellnaboen fra Skedsmo.
Dobbel Øksil-seier
Øksils 1. divisjons-jenter spiller i helgen tre seriekamper. Volleyhelga startet med to seiere i de to første kampene. Foto: Øksil Volley Øksil møter tre gode lag i en spennende seriehelg i Skjettenhallen i Skedsmo.
Les mer om Skedsmo og Skjettenhallen.