Skedsmo

Lørenskog vil stå alene

Lørenskog har som andre kommune i Akershus sagt nei til å slå seg sammen med andre kommuner. Mindretallet, Høyre og Frp, ønsket samtaler med Skedsmo og Rælingen for å vurdere sammenslåing. Nittedal sa nei til kommunesammenslåing i forrige uke.
Les mer om Frp, Høyre, Rælingen og Skedsmo.

Til Ahus etter utforkjøring

En bil kjørte av Trondheimsveien i Skedsmo og inn i et tre i Brånåsparken. Det er ukjent hvor alvorlig skadet sjåføren er. Politiet mistenker at sjåføren hadde promille.
Bil kjørte inn i et tre
Nødetatene er på en utforkjøring i Brånåsparken på Skedsmo. En bil har kjørt av veien og inn i et tre.
Les mer om Brånåsparken og Skedsmo.
Brann i lastebil på E6
Det brenner i en lastebil på E6 nordgående før avkjøringen ved Berger i Skedsmo. Nødetatene er på vei, ifølge politiet.
Les mer om Berger og Skedsmo.

Trafikkuhell Skedsmo

Trafikkuhell Skedsmo
Trafikkuhell Skedsmo
Trafikkuhell Skedsmo
– Her skal ingen være ensomme
Seniorer i Skedsmo kan slippe jubelen løs. Etter mange års iherdig innsats får de nå kjøpe tomt av kommunen for å lage sitt eget borettslag for godt voksne.
Les mer om Her og Skedsmo.
Sier ja til Syria-flyktninger
Skedsmo kommune sier ja til å ta i mot syriske flyktninger. Det ble bestemt på formannskapsmøtet i går. Kommunen sier de forventer å få tilstrekkelig med ressurser så flyktningene kan bli godt ivaretatt. Det er ikke bestemt hvor mange ekstra flyktninger de kan ta i mot.
Les mer om Syria-flyktninger.
Millioner til gang- og sykkelveier
Asker, Oppegård og Skedsmo kommuner får til sammen nesten 13 millioner kroner i støtte til gang- og sykkelveier. Kommunene får pengene etter å ha søkt på en egen tilskuddsordning. Pengene skal blant annet gå til bedre skilting og egne sykkelparkeringer.
Les mer om Oppegård og Skedsmo.
Protesterer mot nedleggelse
Planene om å legge ned to avdelinger ved Tæruddalen barnehage i Skedsmo har vakt store protester i lokalmiljøet. Til sammen er det samlet inn 1000 underskrifter mot nedleggelsen, og i går ble underskriftene overlevert ordføreren i Skedsmo.
Les mer om Skedsmo og Tæruddalen.
Høy økning i gjeldskrav
Namsfogden i Skedsmo mener den rekordhøye økningen i gjeldskrav er alarmerende.I fjor måtte namsmannen inndrive gjeld hos nesten 20 000 personer på Romerike, og det er en økning på 56 prosent de siste 6 årene, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Romerike og Skedsmo.
Hvilken kommune er sprekest?
Her kjemper ordføreren i Skedsmo, Ole Jacob Flæten, mot varaordføreren i Lørenskog, Ragnhild Bergheim på treningsmessa i Lillestrøm i dag.
Skedsmo vant over Hakadal
I dag møttes de to beste Akershus-lagene til finale i NRKs klassequiz for tiendeklassinger.
Les mer om Akershus-lagene og Hakadal.
Se Akershus-finalen i Klassequizen
Fylkesfinalen i Klassequizen i Akershus står mellom Hakadal ungdomsskole i Nittedal og Kjellervolla ungdomsskole i Skedsmo. Følg fylkesfinalen direkte fra klokken 16.30.
Eldre uten nett
Ingen av sykehjem i Skedsmo har trådløst internett. Flere av de ansatte må dermed ta med privat utstyr for å hjelpe beboere på nett. Beboerne savner å kunne bruke nettbank og prate med barnebarn på internett, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Skedsmo.
Frykter nedleggelse
Foreldre i Skedsmo er bekymret over at Tæruddalen barnehage kan bli lagt ned. Rådmannen har foreslått nedleggelse på grunn av overkapasitet på barnehageplasser i kommunen, og saken skal behandles på et formannskapsmøte i morgen.
Les mer om Skedsmo og Tæruddalen.
Skap falt på E6
Romerike-politiet hjelper til med å fjerne et skap som falt av en henger på E6 ved Berger i Skedsmo.
Les mer om Berger og Skedsmo.
Store køer etter vogntogvelt
Skedsmo Rv 120 Skedsmovollen. Trekkvogn veltet i rundkjøring. Føreren påført kuttskader. Tungberger på vei. Store trafikale problemer i området.
Les mer om Skedsmovollen.
Fant ikke kjedekollisjonen
Politiet kjørte hele E6-strekningen opp mot Skedsmo uten å finne noen kjedekollisjon. Trolig har bilene kommet seg raskt avgårde uten skader. Meldingen lød at 5-6 biler var involvert, på E6 nordover like etter Hvam.
Les mer om E6-strekningen, Hvam og Skedsmo.
Tredjedivisjonsrunden i håndball
Det har vært en aktiv helg for de lokale tredjedivisjonslagene i håndball. Mye bra i Totenhallen Først ut var Toten HKs herrelag som lørdag tok imot tabellnaboen fra Skedsmo.
Dobbel Øksil-seier
Øksils 1. divisjons-jenter spiller i helgen tre seriekamper. Volleyhelga startet med to seiere i de to første kampene. Foto: Øksil Volley Øksil møter tre gode lag i en spennende seriehelg i Skjettenhallen i Skedsmo.
Les mer om Skedsmo og Skjettenhallen.
Skiglede skapte bussproblemer
Skiløpere som hadde parkert på en snuplass i Tæruddalen i Skedsmo skapte trøbbel for bussene som pleier å snu der. Politiet fikk tak i flere av bileierne, som fikk p-bot. n bil ble tauet bort, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Skedsmo og Tæruddalen.
Fylkesmannen refser NAV i Skedsmo
Skedsmo kommune informerer ikke godt nok om Kvalifiseringsprogrammet på nettsidene sine, mener Fylkesmannen, og gir ikke informasjon uten at brukerne ber om det. Kvalifiseringsprogrammet er et tilbud om arbeidstrening. Les tilsynsrapporten.
Vestvollveien åpnet
Oppryddingen er ferdig etter at en lastebil kilte seg fast under en bru i Skedsmo. Vestvollveien er igjen åpen for trafikk, melder politiet.
Les mer om Skedsmo.
Lastebilen løs fra brua
Lastebilen som stod fast på Vestvollveien i Skedsmo, under en veibru på E6, er tatt løs. Det er mye nedfall i veien og det vil ta tid før veien er åpen, melder politiet
Les mer om Skedsmo og Vestvollveien.