Skedsmo

Vogntog kjørte inn i rekkehus

Et vogntog har kjørt inn i et rekkehus i Prost Stabels vei i Skedsmo, melder 110-sentralen på Romerike. Det er ikke meldt om personskader, og det er ikke store skader på huset. Nødetatene er på stedet, veien er svært glatt.
Les mer om Romerike og Skedsmo.

Elgpåkjørsel i Skedsmo

Elgpåkjørsel i Skedsmo
Les mer om Skedsmo.
Slo ned vekter
En mann i slutten av 20-årene fra Skedsmo er pågrepet for å ha slått ned en vekter i Lillestrøm i natt. Mannen ble nektet inngang på et utested. Vekteren ble slått to ganger og sendt til legevakten.
Les mer om Lillestrøm og Skedsmo.
Oppegård vil ha vintersyklister
Oppegård kommune vil at flere skal sykle om vinteren og gir bort piggdekk, lykter og reflekser til 100 interesserte. Dekkskift er inkludert, skriver Østlandets Blad. Fra før har bl.a. Oslo og Skedsmo kommuner gått ut med slike tilbud om vintersyklistpakker.
Les mer om Skedsmo.

Flyktninger til Lahaugmoen

Det er ventet 600 flyktninger til Lahaugmoen i Skedsmo den neste uken. Fredag fikk Røde Kors forespørsel fra UDI om de kunne ta i mot flyktningene, i dag kommer de første skriver Romerikes Blad. Lahaugmoen blir akuttinnkvartering på grunn av mangel på asylmottak.
Les mer om Lahaugmoen, Skedsmo og UDI.
Brann på Algarheim
Det brenner i en garasje på Algarheim i Ullensaker. Det er full overtenning på bygget, opplyser 110-sentralen på Romerike. Brannmannskaper fra Jessheim, Nes og Skedsmo jobber nå for å forhindre at flammene sprer seg.
Jobber for å beholde arbeidsplassene på Kjeller
Framtida for forsvarets virksomhet på Kjeller er en krevende sak, mener Skedsmo-ordfører Ole Jacob Flæten, som vil jobbe for å bevare arbeidsplassene. Samtidig ser han spennende muligheter for bo- og næringutvikling i området.
Vil legge ned basen på Kjeller
Forsvarssjef Håkon Bruun-Hanssen foreslår å legge ned flere av forsvarets virksomheter på Kjeller i Skedsmo. Dersom forslaget blir vedtatt, berøres over 400 ansatte.
Les mer om Kjeller og Skedsmo.
Politibil i ulykke på Skedsmo
En politibil kolliderte med en personbil under utrykning på riksvei 120 ved Skedsmo kirke like før klokken 18.30 i dag. Det er ikke meldt om alvorlige personskader i sammenstøtet. Saken er meldt til politiets spesialenhet, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Skedsmo.
Står tomt ti år etter kjøp
Nesten ti år etter at Skedsmo kommune kjøpte en villa i Kirkegata 10 i Lillestrøm, står bygget fortsatt tomt. Grunnen er at det tar tid å avklare om et nytt kunstsenter i Akershus skal ligge i Lillestrøm, skriver Romerikes blad.
Les mer om Kirkegata, Lillestrøm og Skedsmo.
Evakuerte områder på Leirsund
Flere innbyggere på Leirsund er i dag evakuert av Skedsmo kommune på grunn av flom. Evakueringsfaren er nå avblåst, men krisestaben i kommunen vurderer situasjonen fortløpende.
Les mer om Leirsund og Skedsmo.
Evakuerer områder i Leirsund
Flere boliger på Leirsund evakueres av Skedsmo kommune. Krisestaben til kommunen er kalt inn for å se på situasjonen.
Les mer om Leirsund og Skedsmo.
Evakuerer boliger på grunn av flom
Skedsmo kommuna har satt krisestab, og flere boliger i Leirsund evakures nå på grunn av vannstanden i Leira.
Les mer om Leira og Leirsund.
Innkaller krisestab
Flere boliger på Leirsund er blitt evakuert på grunn av flåm. Skedsmo kaller inn kommunens krisestab for å se på situasjonen.
Les mer om Leirsund.
Inkaller krisestab å grunn av flåm
Flere boliger på Leirsund er blitt evakuert på grunn av flåm. Skedsmo kaller inn kommunens krisestab for å se på situasjonen.
Les mer om Leirsund.
Flæten fortsatt ordfører i Skedsmo
Ole Jacob Flæten fra Arbeiderpartiet fortsetter som ordfører i Skedsmo. Det er klart etter at Arbeiderpartiet, Venstre, SV, Kristelig Folkeparti og Senterpartiet er blitt enige om å fortsette dagens samarbeid.
Hurdal: Laveste kvinneandel
Kommunestyret i Hurdal har den laveste kvinneandelen på Romerike. Bare 18 prosent av kommunestyremedlemmene er kvinner. I Eidsvoll er også andelen lav med bare 28 prosent. Kommunestyrene i Lørenskog, Fet og Skedsmo har en liten overvekt av kvinner.
– Vi har fått støtte for vår politi
Arbeiderpartiet mister ett mandat i Skedsmo, men ligger an til å beholde makten som de har hatt i 105 år. Høyre har mistet to mandater, Miljøpartiet De Grønne har tatt to mandater og Fremskrittspartiet har kapret ett nytt.
Høyre utfordrer i Skedsmo
Høyres Kjartan Berland utfordrer Flæten og Arbeiderpartiets 105 år ved makten. – Dette er spennende, her blir det forhandlinger etter valget hvis resultatene blir som det ser ut nå, sier Berland.
Les mer om Berland, Flæten og Skedsmo.
MDG på vippen i Skedsmo
Skedsmo har vært styrt av Arbeiderpartiet siden 1905. Forhåndsstemmene tyder på at de nå trenger også Miljøpartiet De Grønnes støtte for å fortsette.
Les mer om Arbeiderpartiet og Skedsmo.
Ap trenger Miljøpartiet De Grønne
Skedsmo har vært styrt av Arbeiderpartiet siden 1905. Forhåndsstemmene tyder på at de nå trenger også Miljøpartiet De Grønnes støtte for å fortsette.
De rødgrønne kommer best ut
De rødgrønne ligger an til å beholde makten i Skedsmo. Det viser en fersk meningsmåling InFact har gjort for Romerikes Blad. Målingen viser at Ap, Venstre, SV, KrF og Sp får 24 mandater, og det er tre mandater flere enn de borgerlige partiene.
Les mer om InFact, KrF, Skedsmo og Venstre.
Kjørte med kjæresten på fanget
En ung mann er fratatt førerkortet etter å ha kjørt flere kilometer med kjæresten på fanget langs E6 i Skedsmo kommune i Akershus. Politiet opplyser til Romerikes Blad at de fikk flere meldinger fra bilister som reagerte på det unge parets kjøring. Den amorøse ferden tok brått slutt da politiet stanset paret i Ullensaker.
Les mer om Skedsmo og Ullensaker.
Brannen er slukket
Brannen i lagerbygningen i Skedsmo er slukket. Brannvesenet opplyser at brannen oppsto da taktekkere arbeidet på taket. Ingen skal ha blitt skadet og brannvesenet fikk raskt kontroll.
Les mer om Skedsmo.
Brann i industribygg
Det brenner i et industribygg i Leiraveien i Skedsmo. – Det er full utrykning og vi har sendt mange biler, sier 110-sentralen til Romerikes Blad.
Les mer om Leiraveien og Skedsmo.