Skedsmo

Ap jubler over eiendomsskatten

I ti år har Skedsmo kommune hatt eiendomsskatt. Arbeiderpartiet mener pengene har ene og alene kommet idrett, kultur, barn og unge til gode, men Høyre vil fjerne med der samme.
Les mer om Høyre og Skedsmo.

Skjetten svømmehall er stengt

Skjetten svømmehall er stengt denne uka. Årsaken er at vannkvalitet i bassenget er for dårlig. Skedsmo kommune jobber nå med å desinfisere vannet. De vil få det endelige svaret på bakterieprøvene innen få dager og håper å kunne åpne bassenget neste uke.
Trafikkulykke Kjeller
En person har fått smerter i brystet etter en trafikkulykke i Brøterbakken på Kjeller i Skedsmo. Ulykken skyldes en kollisjon mellom en personbil og en lastebil. Kirkeveien (strekning Riis-Kjeller) er sperret i begge retninger.
Barnepsykolog: – Man må dytte dem fra seg og håpe på det beste
SKEDSMO (VG) For både voksne og barn kan overgangen fra barne- til ungdomsskolen bli tøff. Kristoffer (12) innrømmer at han grugleder seg.

Til sykehus etter stolpe-kollisjon

En kvinne i slutten av 40-årene er kjørt til Ahus for kontroll etter at hun kjørte av Tømteveien på Skjetten i Skedsmo kommune. Kvinnen kolliderte med en lyktestolpe. Politiet har beslaglagt kvinnens førerkort.
Les mer om Skedsmo, Skjetten og Tømteveien.
13-åring kommet til rette
Den 13 år gamle gutten som ble meldt savnet mandag ved Skedsmo i Akershus har kommet til rette på Hvaler i Østfold.
Les mer om Hvaler, Skedsmo og Østfold.
Savnet 13-åring kom til rette i Østfold
Den 13 år gamle gutten som ble meldt savnet mandag ved Skedsmo i Akershus har kommet til rette på Hvaler i Østfold.
Les mer om Hvaler, Skedsmo og Østfold.
Skedsmo: Trafikkulykke
2 personer skal være lettere skadet etter en trafikkulykke i krysset Rolf Olsens vei / Leirsundveien i Skedsmo, opplyser politiet på Romerike. 2 biler var involvert i ulykken.
Ordfører i Skedsmo går opp i lønn
Ordføreren i Skedsmo går opp 85.000 kroner i lønn, det er en økning på 9,2 prosent, skriver Romerikes Blad. Den gjennomsnittlige lønnsøkningen ellers i samfunnet er 2,7 prosent. Det er dårlig politisk skjønn å heve lønnen når kommunens økonomi er så dårlig, sier Bjørn Ødegaard i partiet Folkets Røst. .
Les mer om Bjørn Ødegaard og Skedsmo.
Lørenskog vil stå alene
Lørenskog har som andre kommune i Akershus sagt nei til å slå seg sammen med andre kommuner. Mindretallet, Høyre og Frp, ønsket samtaler med Skedsmo og Rælingen for å vurdere sammenslåing. Nittedal sa nei til kommunesammenslåing i forrige uke.
Les mer om Frp, Høyre, Rælingen og Skedsmo.
Til Ahus etter utforkjøring
En bil kjørte av Trondheimsveien i Skedsmo og inn i et tre i Brånåsparken. Det er ukjent hvor alvorlig skadet sjåføren er. Politiet mistenker at sjåføren hadde promille.
Bil kjørte inn i et tre
Nødetatene er på en utforkjøring i Brånåsparken på Skedsmo. En bil har kjørt av veien og inn i et tre.
Les mer om Brånåsparken og Skedsmo.
Brann i lastebil på E6
Det brenner i en lastebil på E6 nordgående før avkjøringen ved Berger i Skedsmo. Nødetatene er på vei, ifølge politiet.
Les mer om Berger og Skedsmo.
Trafikkuhell Skedsmo
Trafikkuhell Skedsmo
Trafikkuhell Skedsmo
Trafikkuhell Skedsmo
– Her skal ingen være ensomme
Seniorer i Skedsmo kan slippe jubelen løs. Etter mange års iherdig innsats får de nå kjøpe tomt av kommunen for å lage sitt eget borettslag for godt voksne.
Les mer om Her og Skedsmo.
Sier ja til Syria-flyktninger
Skedsmo kommune sier ja til å ta i mot syriske flyktninger. Det ble bestemt på formannskapsmøtet i går. Kommunen sier de forventer å få tilstrekkelig med ressurser så flyktningene kan bli godt ivaretatt. Det er ikke bestemt hvor mange ekstra flyktninger de kan ta i mot.
Les mer om Syria-flyktninger.
Millioner til gang- og sykkelveier
Asker, Oppegård og Skedsmo kommuner får til sammen nesten 13 millioner kroner i støtte til gang- og sykkelveier. Kommunene får pengene etter å ha søkt på en egen tilskuddsordning. Pengene skal blant annet gå til bedre skilting og egne sykkelparkeringer.
Les mer om Oppegård og Skedsmo.
Protesterer mot nedleggelse
Planene om å legge ned to avdelinger ved Tæruddalen barnehage i Skedsmo har vakt store protester i lokalmiljøet. Til sammen er det samlet inn 1000 underskrifter mot nedleggelsen, og i går ble underskriftene overlevert ordføreren i Skedsmo.
Les mer om Skedsmo og Tæruddalen.
Høy økning i gjeldskrav
Namsfogden i Skedsmo mener den rekordhøye økningen i gjeldskrav er alarmerende.I fjor måtte namsmannen inndrive gjeld hos nesten 20 000 personer på Romerike, og det er en økning på 56 prosent de siste 6 årene, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Romerike og Skedsmo.
Hvilken kommune er sprekest?
Her kjemper ordføreren i Skedsmo, Ole Jacob Flæten, mot varaordføreren i Lørenskog, Ragnhild Bergheim på treningsmessa i Lillestrøm i dag.
Skedsmo vant over Hakadal
I dag møttes de to beste Akershus-lagene til finale i NRKs klassequiz for tiendeklassinger.
Les mer om Akershus-lagene og Hakadal.
Se Akershus-finalen i Klassequizen
Fylkesfinalen i Klassequizen i Akershus står mellom Hakadal ungdomsskole i Nittedal og Kjellervolla ungdomsskole i Skedsmo. Følg fylkesfinalen direkte fra klokken 16.30.
Eldre uten nett
Ingen av sykehjem i Skedsmo har trådløst internett. Flere av de ansatte må dermed ta med privat utstyr for å hjelpe beboere på nett. Beboerne savner å kunne bruke nettbank og prate med barnebarn på internett, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Skedsmo.
Frykter nedleggelse
Foreldre i Skedsmo er bekymret over at Tæruddalen barnehage kan bli lagt ned. Rådmannen har foreslått nedleggelse på grunn av overkapasitet på barnehageplasser i kommunen, og saken skal behandles på et formannskapsmøte i morgen.
Les mer om Skedsmo og Tæruddalen.