Skedsmo

Store køer etter vogntogvelt

Skedsmo Rv 120 Skedsmovollen. Trekkvogn veltet i rundkjøring. Føreren påført kuttskader. Tungberger på vei. Store trafikale problemer i området.
Les mer om Skedsmovollen.

Fant ikke kjedekollisjonen

Politiet kjørte hele E6-strekningen opp mot Skedsmo uten å finne noen kjedekollisjon. Trolig har bilene kommet seg raskt avgårde uten skader. Meldingen lød at 5-6 biler var involvert, på E6 nordover like etter Hvam.
Les mer om E6-strekningen, Hvam og Skedsmo.
Tredjedivisjonsrunden i håndball
Det har vært en aktiv helg for de lokale tredjedivisjonslagene i håndball. Mye bra i Totenhallen Først ut var Toten HKs herrelag som lørdag tok imot tabellnaboen fra Skedsmo.
Dobbel Øksil-seier
Øksils 1. divisjons-jenter spiller i helgen tre seriekamper. Volleyhelga startet med to seiere i de to første kampene. Foto: Øksil Volley Øksil møter tre gode lag i en spennende seriehelg i Skjettenhallen i Skedsmo.
Les mer om Skedsmo og Skjettenhallen.

Skiglede skapte bussproblemer

Skiløpere som hadde parkert på en snuplass i Tæruddalen i Skedsmo skapte trøbbel for bussene som pleier å snu der. Politiet fikk tak i flere av bileierne, som fikk p-bot. n bil ble tauet bort, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Skedsmo og Tæruddalen.
Fylkesmannen refser NAV i Skedsmo
Skedsmo kommune informerer ikke godt nok om Kvalifiseringsprogrammet på nettsidene sine, mener Fylkesmannen, og gir ikke informasjon uten at brukerne ber om det. Kvalifiseringsprogrammet er et tilbud om arbeidstrening. Les tilsynsrapporten.
Vestvollveien åpnet
Oppryddingen er ferdig etter at en lastebil kilte seg fast under en bru i Skedsmo. Vestvollveien er igjen åpen for trafikk, melder politiet.
Les mer om Skedsmo.
Lastebilen løs fra brua
Lastebilen som stod fast på Vestvollveien i Skedsmo, under en veibru på E6, er tatt løs. Det er mye nedfall i veien og det vil ta tid før veien er åpen, melder politiet
Les mer om Skedsmo og Vestvollveien.
Lastebil kilt seg fast
Vestvollveien i Skedsmo er stengt der den går under E6. En lastebil har kilt seg fast under brua, melder Romerike politidistrikt. Ingen person er skadd.
Les mer om Romerike og Skedsmo.
Trailer kilte seg fast under E6 – veien stengt
En semitrailer satt seg fast under E6 på Vestvollveien i Skedsmo kommune mandag kveld.
Les mer om Skedsmo og Vestvollveien.
Her vil de ha søndagsåpne butikker
Hvis det blir opp til kommunene å avgjøre om butikkene får ha søndagsåpent, vil Skedsmo og Lørenskog trolig si nei. Ullensaker sier ja.
Les mer om Lørenskog og Skedsmo.
Butikkjobbene blir stadig flere, men kunnskapsarbeidsplassene har latt vente på seg
Veksten i kunnskapsbaserte arbeidsplasser i Skedsmo kommune fra 2000 til 2013 har vært langt svakere enn veksten ellers i landet, viser en analyse.
Les mer om Skedsmo.
Barnevernet grep ikke inn
En 38 år gammel kvinne er tilkjent erstatning på to millioner kroner. Da hun var 16 år anbefalte barnevernet omsorgsovertakelse, men det skjedde ikke. Nedre Romerike tingrett mener det sannsynlig at kvinnen hadde fått utdannelse hvis barnevernet hadde grepet inn. Skedsmo kommune vurderer om saken skal ankes, skriver Romerikes blad.
100 prosent Tverdal reddet BSK
SKEDSMO: - Dette var kjempedeilig, smiler toppscorer Anders Tverdal. 22-18 seieren over Lillestrøm 3. juledag kom som bestilt for BSK, som har hatt ekstremt mye trøbbel i høst.
Les mer om BSK, Lillestrøm og Tverdal.
Gir bort is i romjula
Skedsmo kommune sliter litt med uteisen. Derfor ber de alle inn i Skedsmo ishall 1. og 2. juledag.
Les mer om Skedsmo.
– Det er så mye jantelov i Norge, men det bryr ikke jeg meg om
Thea Bråten Christensen (25) fnyser av trimdronning Kari Jaquessons utfall mot at det vises for mye hud på treningsbilder. Nå satser Skedsmo-jenta på bikinifitness og viser framgangen i en egen blogg.
Les mer om Det, Norge og Skedsmo-jenta.
Strømmen får mest av Skedsmo kommune
I Strømmen I.F. er det blant mange mer enn antydet at LSK har et sugerør ned i kommunekassa, men det er Strømmen som har fått mest av kommunen.
Les mer om LSK, Skedsmo og Strømmen.
Holdt minnetale om Thor-Erik Gulbrandsen-Mykland i Stortinget
Tirsdag holdt stortingspresident Olemic Thommessen minnetale om tidligere stortingsrepresentant Thor-Erik Gulbrandsen-Mykland fra Skedsmo som døde i august.
Forsøpling i Akershus
Flere ganger i måneden må Skedsmo og Eidsvoll kommune i Akershus rydde opp i ulovlige søppelfyllinger. For flere privatpersoner bruker naturområdene til å dumpe eget søppel.
Les mer om Eidsvoll og Skedsmo.
Trenger en million til kunstgress nå
Strømmen IFs ungdomsavdeling stablet 200 barn og foreldre på stadion for å gjøre Skedsmo politikere oppmerksomme på de dårlige forholdene klubbens fotballspillere lever med.
Les mer om Skedsmo.
Fant stjålet bil i full fyr – mistenker at den var påtent
Politiet mistenker at den stjålne bilen var påtent etter at den ble funnet i full fyr i Skedsmo.
Les mer om Skedsmo.
19-åring trykket gassen i bånn, men var ikke klar over at bilen bak var en politibil
Skedsmo-mannen (19) er fratatt førerkortet etter råkjøring på Gamleveien i Lørenskog natt til søndag.
Les mer om Gamleveien og Lørenskog.
Semitrailer fjernet fra E6
Semitraileren, som satt fast i passasje ved Brånåsen i Skedsmo, er nå fjernet. Sjåfører er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand.
Les mer om Brånåsen og Skedsmo.
Treg trafikk på E6
Semitrailer satt seg fast i passasje under E6 ved Brånåsen i Skedsmo. Det medler Romerike politidistrikt. Trafikken går foreløpig i ett felt.
Les mer om Brånåsen, Romerike og Skedsmo.
Vil gjøre Nitelva til en idyll
Tom Myhre i Skedsmo Naturvernforbund har både badet og fisket i Nitelva. Men det er minst 40 år siden.