Skedsmo


– Salg av hallen er nøkkelen for oss

Et salg av LSK-hallen kan være helt avgjørende for LSKs framtid som toppklubb. Det har LSK brukt de siste dagene til å fortelle Skedsmo-politikerne.

Les mer om LSK, Salg og Skedsmo-politikerne.

- Korridorer ser ut som feltsykehus

Korridorene på lungeavdelingen på Ahus ser ut som et feltsykehus, mener leder i helseutvalget i Skedsmo, Ann-Kristin Fiskerud.

– Korridorer ser ut som feltsykehus

Korridorene på lungeavdelingen på Ahus ser ut som et feltsykehus, mener leder i helseutvalget i Skedsmo, Ann-Kristin Fiskerud. Hun er kritisk til at så mange må ligge i korridorene, og mener pasientene behandles uverdig på sykehuset, skriver Romerikes Blad (papir).

Sier nei til utbygging

Jordvern: Fylkesutvalget har blant annet lagt jordvernet til grunn for at de går imot kommunestyret i Skedsmo sitt ønske om en utbygging på Leirsund. Foto: Lars P.

Les mer om Leirsund og Skedsmo.

Denne spissen knuser VIF-kometen

MÅLKONGE: Her feirer Didrik Mostue en av sine seks scoringer mot Fet. Skedsmo-spilleren har et målsnitt på tre mål per kamp som spiss for hvittrøyene.

Les mer om Didrik Mostue og Fet.
Sound of Music – en musikalsk topprestasjon

«Jeg har vært blodfan av Sound of Music siden filmversjonen kom i 1965. Skedsmo amatørteater varmet meg til tårer, skriver RBs anmelder.

Les mer om Music og Sound.
Da Gerhardsen nesten gikk

LILLESTRØM: En historiker og lærer ved Skedsmo videregående skole deler nå unikt materiale med alle Akershus-elever. I ni timer fikk Henrik Husby snakke med Haakon Lie. Slikt blir det

Stort behov for nye plasser

Nåløyet for institusjonsplass er for trangt. Skedsmo-ordfører Ole Jacob Flætens fremste valgløfte før kommunevalget i 2011 var 100 nye sykehjemsplasser.

Sound of Music - en musikalsk topprestasjon

ANMELDELSE: Jeg har vært blodfan av Sound of Music siden filmversjonen kom i 1965. Skedsmo amatørteater varmet meg til tårer, skriver RBs anmelder. SOUND OF MUSIC: Familien Trapp står

Les mer om Music og Sound.
Hestemesterskap på hjemmebane

LILLESTRØM: Ponnien My Boy er på hjemmebane når Skedsmo rideklubb er vertskap for lag-NM i dressurridning.

Les mer om Skedsmo.
Her nøstes Lime-saken opp

HVAM I SKEDSMO: Her, i kjelleren på Olavsgaard hotell, foretas avhørene som skal bidra til å få alle fakta i Lime-saken på bordet.

Les mer om Lime-saken og Olavsgaard.
- En katteeiers verste mareritt

Skedsmo: Katten Cloe ble påkjørt og etterlatt skadet i grøfta med hodeskader. INTRAVENØS BEHANDLING: Katten Cloe er på bedringens vei etter å ha blitt påkjørt og forlatt.

Seks promille tatt

Seks personer ble tatt for promillekjøring etter flere kontroller på Romerike søndag. Mellom klokken 08:00 til 12:30 gjennomførte politiet promillekontroll av bilister i Skedsmo, Lørenskog, Nittedal, Sørum og Vormsund.

- To personer stukket med samuraisverd på bryllupsfest

SKEDSMOKORSET: Bryllupsfesten på Skedsmo Senter søndag kveld endte på det mest dramatiske viset. To menn skal ha blitt stukket med det som skal være et samuraisverd, får Romerikes Blad

Les mer om Skedsmo Senter.
Ruller ut gress på Torvet i 2015

Byorganisasjonen Lillestrøm 2020 ruller ut gress på Torvet etter Byfesten neste sommer. Hvis grunneieren, Skedsmo kommune, ikke setter foten ned på asfalt.

Les mer om Byfesten, Skedsmo og Torvet.
Stukket av sverd i bryllup i Skedsmo

En bryllupsfest på Skedsmo gikk helt galt søndag kveld. To personer ble stukket med det som skal være et samuraisverd. - Klokken 19.15 søndag kveld fikk vi melding om at det var slåssing

Les mer om Skedsmo.
Knivstikking på fest

Politiet i Romerike fikk klokken 19.00 i kveld melding om en knivstikking på en festi Skedsmo kommune. To personer er stukket med et samurai sverd. En av personene er kjørt til Ahus. Begge de involverte er menn i 30 årene.

Les mer om Romerike og Skedsmo.
- To personer stukket med samuraisverd på bryllupsfest

SKEDSMOKORSET: Bryllupsfesten på Skedsmo Senter søndag kveld endte på det mest dramatiske viset. To menn skal ha blitt stukket med det som skal være et samuraisverd, får Romerkes Blad

Les mer om Skedsmo Senter.
Høner stjeler nattesøvnen fra naboer

I Skedsmo holder naboens fjærkre folk våkne. Nabostøy går på helsa løs for mange.

Rytter-karriere mot alle odds

Caen, Frankrike: Først i vår deltok Birgitte Reitan (21) i sin første dressurkonkurranse. Likevel endte den sterkt handikappede Skedsmo-kvinnen på 13. og 16. plass i VM.

– Hevder han ble presset av veien

Oslo-mannen i 20-årene havnet i grøfta mellom Isakbekken og Borgen bru i Skedsmo lørdag.

Les mer om Borgen, Hevder, Isakbekken og Skedsmo.
Må avvise lokalt forbud

Tiggerforbudet stiller verdens rikeste land i et svært dårlig lys. Skedsmo Frp advarer mot en flom av tiggere til kommunen dersom politikerne kommer for seint på banen med lokalt forbud.

Jakter gull i søpla

Torjus Hartmark-Skedsmo (9) er en av 5. klassingene som jakter gull på søppelfyllinga i Mandal. MANDAL: - Se her, jeg har allerede funnet masse gull.

Les mer om Mandal.
To barneskoler ut i streik

36 nye lærere tas ut i streik i Skedsmo førstkommende tirsdag. Dermed vil 386 lærere fra ti Skedsmo-skoler være i streik. På de to nye skolene som tas ut, Asak og Sten-Tærud, rammes for første gang også elever i barneskolen. Fra før er fire ungdomsskoler og fire videregående skoler i Skedsmo rammet.

To nye skoler i Skedsmo rammes av streik

Ytterligere to skoler i Skedsmo rammes når Utdanningsforbundet tar ut nye 27 lærere i streik fra tirsdag. Da vil nær 380 lærere i Skedsmo være i streik. 10 skoler rammes.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13