Skedsmo


Hammering Man – kostbar kunst

Hammering Man er blitt Skedsmo kommunes hodepine. En ombygging er kalkulert til 225.000 kroner.

Les mer om Skedsmo.

Aksjonerte mot pirattaxier

Politiet på Romerike aksjonerte mot pirattaxisjåfører på Skedsmo i helgen. To biler ble avskiltet og førerne fikk 10 000 kroner i bot. Ifølge politiet er de avhengige av passasjerene for å få tatt pirattaxi-sjåførene, skriver Romerikes Blad.

Les mer om Romerike og Skedsmo.
Politiet på jakt etter piratene

I helgen aksjonerte politiet mot pirattaxiene i Skedsmo. Drosjenæringen er fornøyde med at politiet endelig har fått øynene opp for problemet.

Les mer om Skedsmo.
Her forsvinner matjorda til fordel for boligbygging

Korn som rekker til å brødfø 125.000 mennesker har forsvunnet i Akershus de siste 10 årene. Og nå tar Skedsmo et historisk stort jafs av landets beste kornkammer.

Les mer om Skedsmo.

Statsministeren ber Flæten om hjelp

Statsminister Erna Solberg vil ha Skedsmo-ordfører OIe Jacob Flæten og 22 andre norske ordførere med på laget i en felles dugnad mot ekstremisme og fremmedkrigere.

Sjekk formuetoppen i din kommune

Lørenskog Skedsmo Ullensaker Eidsvoll Hurdal Gjerdrum Nes Nannestad Sørum Rælingen Enebakk Nittedal Aurskog-Høland Fet

Sjekk inntektstoppen i din kommune

Lørenskog – Skedsmo – Ullensaker – Eidsvoll – Hurdal – Gjerdrum – Nes – Nannestad – Sørum – Rælingen – Enebakk – Nittedal – Aurskog-Høland – Fet

Norges sykkelby for fjerde gang

Nok en gang topper Lillestrøm listen over de mest populære byområdene for syklister. Nå vil Skedsmo-ordføreren ta enda flere sentrumsområder fra bilistene og gi til syklistene.

Norges sykkelby for fjerde gang

Nok en gang topper Lillestrøm listen over de mest populære byområdene for syklister. Nå vil Skedsmo-ordføreren ta enda flere sentrumsområder fra bilistene og gi til syklistene.

Her kan du få dyrke maten selv

Vi vil ha kortreist, økologisk og egenprodusert mat. Skedsmo kommune ser nå på muligheten for andelslandbruk, og Bondelaget har det perfekte jordet.

Les mer om Bondelaget.
Leter etter innbruddstyv

Politiet søker etter en mann som er mistenkt for innbrudd i en butikk på Skedsmo senter. Han skal være cirka 170 cm høy, ha sort lue og sorte klær.

Les mer om Skedsmo.
Skambanket av yngre menn – fraktet bevisstløs til sykehuset

En mann i 40-årene fra Skedsmo kommune er alvorlig skadet etter at han ble angrepet av to menn i 20-årene fra Sørum.

Les mer om Skedsmo og Sørum.
Sjekk disse høstlagene

Gjerdrum og Skedsmo med strålende høstform i 3. divisjon, avdeling 10.

Les mer om Skedsmo.
– Kommunen driver prisene opp

Allerede dyre lillestrømleiligheter kan bli flere hundre tusen kroner dyrere dersom ikke Skedsmo kommune lemper på byggekravene sine.

Les mer om Kommunen og Skedsmo.
Vill opprykksjubel

(Skedsmo 2 – Skjetten 1-4). Skjetten feiret opprykket til tredjedivisjon med seier mot Skedsmo.

Les mer om Skedsmo og Skjetten.
Rødt kort til seks Skedsmo-planer

Skedsmo møter motbør hos Fylkesmannen. Innsigelser fremmes mot flere utbyggingsplaner i forslaget til ny kommuneplan, blant annet den nye «Leirsundbyen

Brann i enebolig på Skedsmo

Brann i enebolig på Skedsmo

Les mer om Skedsmo.
Mistenker at mange bruker bygatene som snarvei

TELLER TRAFIKKEN: Overingeniør Frode Hofset ved planavdelingen og samferdselsteamet i Skedsmo kommune talte torsdag morgen biler som kjørte inn og ut av Lillestrøm sentrum.

Les mer om Lillestrøm og Skedsmo.
Krever innsyn i LSKs økonomi

Alle partier i formannskapet i Skedsmo, bortsett fra Frp, krever at kommunen får bedre innsyn i Lillestrøm Sportsklubbs økonomi. Ifølge Romerikes Blad er det en forutsetning før kommunen eventuelt går til det skritt å kjøpe LSK-hallen eller bidra til driften av den. Kommunen vurderer dette for å hjelpe LSK, som sliter økonomisk.

Les mer om Frp, LSK og Skedsmo.
Klar for nye runder med politikerne

Alle partier i Skedsmo formannskap, bortsett fra Fremskrittspartiet, har vedtatt at kommunen må få bedre innsyn i LSKs økonomi.

Skedsmo formannskap vil ha mer innsyn i LSK-økonomien

LSKs henvendelse til Skedsmo kommune om overtakelse av LSK-hallen ble behandlet i formannskapet onsdag formiddag. Seks partier vedtok at kommunen skal få et bedre innsyn i klubbens økonomi før vedtak fattes.

Les mer om Skedsmo.
Tredje best i landet

Etter å ha slått lag som Skeid på veien til semifinale og sluttspillhelg i Adidas Cup ble Skedsmo for sterke for Skogstrand-guttene i semifinalen.

Alvdal tapte for Skedsmo

Esten Hilmarsen og Alvdal kom til sjanser mot Skedsmo, men det ble ingen scoringer. Foto: Arne Inge Næss -Vi er ikke god nok foran mål, og vi slipper dem for lett foran vårt mål, sier

Les mer om Alvdal og Skedsmo.
– Salg av hallen er nøkkelen for oss

Et salg av LSK-hallen kan være helt avgjørende for LSKs framtid som toppklubb. Det har LSK brukt de siste dagene til å fortelle Skedsmo-politikerne.

Les mer om LSK, Salg og Skedsmo-politikerne.
- Korridorer ser ut som feltsykehus

Korridorene på lungeavdelingen på Ahus ser ut som et feltsykehus, mener leder i helseutvalget i Skedsmo, Ann-Kristin Fiskerud.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02