Skedsmo


Bil mot elg

En elg har blitt kjørt på på E6 sydgående ved Djupdalstoppen i Skedsmo. Nødetater er på vei til stedet, men det skal ikke være snakk om personskader, ifølge politiet.

Les mer om Djupdalstoppen og Skedsmo.

Bil mot elg

En elg har blitt kjørt på på E6 sydgående ved Djupdalstoppen i Skedsmo. Nødetater er på vei til stedet, men det skal ikke være snakk om personskader, ifølge politiet.

Les mer om Djupdalstoppen og Skedsmo.
Politiet så at det stakk en stor kniv ut av buksa

LILLESTRØM: En 25 år gammel mann fra skedsmo ble innbrakt og anmeldt da politiet så at han bar kniv i Lillestrøm natt til søndag.

Les mer om Lillestrøm.
Lå bak 84-åring som vinglet voldsomt i flere mil

SKEDSMO: En 84 år gammel mann er fratatt førerkortet etter vinglete kjøring. Ved 11.30 la en politimann, som ikke var på jobb, merke til bilens underlige kjøring i Vålerenga-tunnelen.

- Handler om å glede

SKEDSMO: John-Øivind Eriksen og jack russelen Frida vil glede gamle. De håper flere melder seg. Firbeint besøk: Frida (7) koser seg i fanget til Sigrunn.? Hun er helt nydelig. Det er

Les mer om Frida og Sigrunn.
Utelivet har ikke påskeferie

JESSHEIM/LILLESTRØM: Skallet til vakt. En mann i 40-årene fra Skedsmo måtte overnatte i politiarresten etter at han var ugrei på byen.

Les mer om Skedsmo.
Kjedekollisjon ved Hvam

HVAM: Til sammen seks biler har kollidert på E6 ved Hvam i Skedsmo. Det melder rb.no.

Les mer om Hvam og Skedsmo.
Seks biler i kjedekollisjon på E6

HVAM / SKEDSMO: Trafikken gikk sakte i lang tid på E6 etter kjeddekollisjonen i ettermiddagsrushet. SKES BILER: Her står bilene på rad og rekke etter kjedekollisjonen på E6 tirsdag ettermiddag.

Fylkesmannen positiv til Lillestrøm Øst

Lillestrøm: Mener Skedsmo kommunes planlegging for fremtidens Lillestrøm er god. - Kommunen skal ha ros for at de har laget en fremtidsrettet områderegulering helt i tråd med nasjonal

Kjørte av veien – mistenkt for fyllekjøring

Den 22 år gamle mannen fra Nittedal unngikk personskader etter at han kjørte av riksvei 22 ved Mortens Kro i Skedsmo natt til lørdag.

Les mer om Nittedal og Skedsmo.
Prest tilbyr egen forbønn for homofile

SKEDSMO: - Ingen kan nekte meg det, heller ikke Kirkemøtet, sier prest i Skedsmo kirke, Elisabeth Eriksen. TILBYR FORBØNN: Prest i Skedsmo kirke, Elisabeth Eriksen, vil tilby egen forbønn

- Kan ikke forstå at noen kan være imot

LILLESTRØM: Ann-Kristin Fiskerud (Sp) er skuffet over at Skedsmo kommune ikke gir penger til Det er ikke lov å slå! -aksjonen. REAGERER: Ann-Kristin Fiskerud (Sp).

Les mer om Det og Skedsmo.
- Midlertidig utsettelse

SKEDSMO: Leder i Skedsmo kirkelig fellesråd, Tore Haakensen, ber folk være tålmodige etter nei til homovielse.

Les mer om Skedsmo og Tore Haakensen.
– Vannet fra springen er grått

Beboerne klager, men Skedsmo kommune forsikrer om at det ikke er noe galt med drikkevannet.

Les mer om Skedsmo og Vannet.
Knuste lykta på politibilen

LILLESTRØM: Dermed ble han bortvist. En 19 år gammel mann fra Skedsmo ble i natt anmeldt for skadeverk på en politibil. - Han knuste lykta på bilen og ble bortvist resten av natten,

Les mer om Skedsmo.
Fremskynder bålforbudet

Nedre Romerike brann- og redningstjeneste fremskynder bålforbudet i skogmark til 1. april på grunn av tørt vær. Forbudet gjelder Lørenskog, Skedsmo, Rælingen, Nittedal, Rømskog, Fet, Sørum og Aurskog-Høland.

– Vi må ta et valg raskt

AIM Norway vil nå avgjøre raskt om de skal flytte til Ullensaker, etter at Skedsmo-politikerne vil ha en reguleringsprosess før de sier ja eller nei til F135-testsenter.

Sender direkte fra kommunestyret

Skedsmo: Nå kan du se kommunestyremøtene i Skedsmo hjemmefra.

Les mer om Skedsmo.
Tøff konkurranse om fysikkprisen

Alle årets ti kandidater til fysikkprisen i Skedsmo har toppkarakter. Thorben Dahl vant på fritidsinteressene: Musikk, IT – og fysikk.

Les mer om Skedsmo.
Bolig sto i brann

Nødetatene rykket sent mandag kveld ut til en boligbrann på Korshagan i Skedsmo.

Les mer om Korshagan og Skedsmo.
Full stans på E6 etter trafikkulykke

E6 SKEDSMO: Det er fullstendig kaos på E6 i sørgående retning ved Skedsmovollen etter en trafikkulykke tirsdag kveld. Det forteller RB-journalist Espen Børrestuen som befinner seg ikke

Vil tvinge nabokommunene til samarbeid

Lørenskog og Rælingen har sagt bastant nei til Skedsmo om sammenslåing. Nå vil Skedsmo Ap tvinge gjenstridige naboer sammen.

Les mer om Rælingen, Skedsmo og Skedsmo Ap.
Stoppet og slapp over tre fotgjengere før dødsulykken

Rett før Skedsmo-kvinnen (73) ble påkjørt og senere døde, hadde gravemaskinføreren stoppet og sluppet fram tre fotgjengere i det samme gangfeltet, ifølge vitner.

Les mer om Skedsmo-kvinnen.
Mann (81) savnet

SKEDSMO: Ingen har sett han siden klokken 19.00. Den demente 81-åringen har vært savnet siden klokken 19.00. Politiet leter nå etter mannen. Han skal være kledd i rød genser, beige bukse og sandaler.

Bilfører fratatt førerkort

Bilføreren som kjørte inn i en annen bil bakfra på fylkesvei 120, ble fratatt førerkortet. Uhellet skjedde på grensen mellom Gjerdrum og Skedsmo. Trafikken går nå som normalt på stedet, melder politiet.

Les mer om Gjerdrum og Skedsmo.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04