Skedsmo


Holdt minnetale om Thor-Erik Gulbrandsen-Mykland i Stortinget

Tirsdag holdt stortingspresident Olemic Thommessen minnetale om tidligere stortingsrepresentant Thor-Erik Gulbrandsen-Mykland fra Skedsmo som døde i august.

Forsøpling i Akershus

Flere ganger i måneden må Skedsmo og Eidsvoll kommune i Akershus rydde opp i ulovlige søppelfyllinger. For flere privatpersoner bruker naturområdene til å dumpe eget søppel.

Les mer om Eidsvoll og Skedsmo.
Trenger en million til kunstgress nå

Strømmen IFs ungdomsavdeling stablet 200 barn og foreldre på stadion for å gjøre Skedsmo politikere oppmerksomme på de dårlige forholdene klubbens fotballspillere lever med.

Les mer om Skedsmo.
Fant stjålet bil i full fyr – mistenker at den var påtent

Politiet mistenker at den stjålne bilen var påtent etter at den ble funnet i full fyr i Skedsmo.

Les mer om Skedsmo.

19-åring trykket gassen i bånn, men var ikke klar over at bilen bak var en politibil

Skedsmo-mannen (19) er fratatt førerkortet etter råkjøring på Gamleveien i Lørenskog natt til søndag.

Les mer om Gamleveien og Lørenskog.
Semitrailer fjernet fra E6

Semitraileren, som satt fast i passasje ved Brånåsen i Skedsmo, er nå fjernet. Sjåfører er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand.

Les mer om Brånåsen og Skedsmo.
Treg trafikk på E6

Semitrailer satt seg fast i passasje under E6 ved Brånåsen i Skedsmo. Det medler Romerike politidistrikt. Trafikken går foreløpig i ett felt.

Les mer om Brånåsen, Romerike og Skedsmo.
Vil gjøre Nitelva til en idyll

Tom Myhre i Skedsmo Naturvernforbund har både badet og fisket i Nitelva. Men det er minst 40 år siden.

Ææh, hvilken kommune bor jeg i ?

Ikke alle unge vet hvilken kommune de bor i. Også noe å tenke på når politikere debatterer den første kommunereformen på 50 år, synes Skedsmo-ordfører Ole Jacob Flæten.

Nærmer seg millionlønning

I fjor var Ullensaker-ordfører Harald Espelund på lønnstoppen blant Romerikes ordførere. Nå nærmer også Skedsmo-ordføreren seg en million i året.

Vedtok støtte til breddeidretten

Flertallet i formannskapet i Skedsmo vedtok onsdag å gi 2,1 millioner kroner i årlig støtte til barne- og ungdomsfotballen i LSK i en treårsperiode.

Les mer om LSK og Skedsmo.
Vil støtte LSK-hallen

Rådmannen i Skedsmo forslår at kommunen gir LSK på 2,1 millioner kroner for å hjelpe klubben med de økonomiske problemene, skriver Romerikes Blad. Lillestrøm Sportsklubb skylder over 45 millioner kroner.

Les mer om LSK og Skedsmo.
Støtter breddefotballen i LSK-hallen med 2.1 mill.

Rådmannen i Skedsmo foreslår kommunen kan gi LSK et tidsbegrenset tilskudd på 2,1 millioner kroner på inntil tre år med hensikt å skape økonomisk balanse i tippeligaklubben. Hvorvidt det er nok til å løse LSKs økonomiske problemer vil ikke rådmannen ta stilling til.

Les mer om LSK og Skedsmo.
– Folk skal trives i Nitelva

Dårlige renseanlegg har flere ganger ført til at kloakk har rent rett ut i elva, men nå vil kommunen koble seg på Nedre Romerike Avløpsselskap. Det innebærer at kloakken isteden blir sendt i rør til Skedsmo, og deretter vil kommunen gjøre Nitelva til et attraktiv sted for bading og fisking, skriver Romerikes Blad.

Spillet rundt LSK-hallen

LSK sender ut en pressemelding der det blir skrevet at daglig leder Anita Bjerke skal lede arbeidet mot Skedsmo kommune for å finne en løsning med LSK-hallen.

Les mer om Anita Bjerke og Skedsmo.
Vil legge ned fin, gammel årgang

– Prematurt og kortsiktig, mener foreldre med barn i Tæruddalen barnehage. Rådmannen i Skedsmo vil legge ned barnehagen i 2015. De frykter i tillegg for huset, som er fin, gammel årgang.

Les mer om Skedsmo og Tæruddalen.
Fortsetter i styret, fratatt oppgaver

Heidi Scheie forsetter i LSK-styret, men skal ikke lenger jobbe for klubben i forhold til Skedsmo kommune.

Les mer om Skedsmo.
Her sto politiet på lur

Politiet gjennomførte torsdag formiddag en fartskontroll ved Leiraveien i Skedsmo. Resultatet var nedslående.

Les mer om Leiraveien og Skedsmo.
Fraråder kjøp av LSK-hallen

Rådmannen i Skedsmo fraråder kommune å kjøpe LSK-hallen til 65 millioner kroner. Lillestrøm Sportsklubb skylder over 45 millioner kroner og et salg av hallen kan redde klubben. Saken skal avgjøres av kommunestyret 10. desember.

Les mer om Skedsmo.
36 mill. til terrorofre står urørt

Få kommuner søkte i fjor om 22. juli-penger for å hjelpe ofrene etter terrorangrepene. Skedsmo kommune i Akershus hadde 12 deltakere på Utøya, men søkte ikke om nye skjønnsmidler i 2013. Ordfører Ole Jacob Fæten (Ap) sier midlene kommunen mottok i 2011 og 2012 var tilstrekkelig for å utføre arbeidet de anså som nødvendig. Les mer!

Les mer om Utøya.
E6 delvis sperret etter trafikkuhell

Et felt er stengt på E6 i Skedsmo.

Les mer om Skedsmo.
E6 delvis sperret etter trafikkuhell

Et felt er stengt på E6 i Skedsmo.

Les mer om Skedsmo.
Vurderer mer penger til eldreomsorg

Ifølge rådmannens budsjettforslag mangler Skedsmo kommune penger til å drive 50 nye omsorgsboliger som bygges i Lillestrøm. Samtidig tar kommunen inn 60 millioner i eiendomsskatt, men disse pengene er bundet opp av kommunestyret for å brukes til tiltak for barn og unge. Ordføreren fra Ap sier de nå må diskutere å endre bruken av skattepengene.

Les mer om Lillestrøm og Skedsmo.
Vil ha fortau uten grus

SV mener det bør bli enklere å bruke spark, akebrett og ski som fremkomstmiddel på vinteren i Skedsmo og ber derfor kommunestyret om at dette kan utredes. Å gjøre det enklere å bruke spark er ifølge SV en del av strategien kommunen tidligere har vedtatt, som skal legge til rette for gående.

Les mer om Skedsmo.
Ingen bedring i sikte

Få tiltak skal iverksettes på de fire utsatte veiene, for å gjøre livet lettere for bilister. Størst har bilveksten vært på riksvei 120, Brøtertoppen i Skedsmo med 1.000 flere på veien enn for fire år siden

Les mer om Brøtertoppen og Skedsmo.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05