Ski

Langrenns-NM til Konnerud

Konnerud IL er tildelt langrenns-NM 2020. Mesterskapet er planlagt til månedsskiftet januar/februar. – Vi gleder oss. Dette var en hyggelig beskjed å få, sier skisprintsjef Arne Madsen. Konnerud har arrangert NM på ski to ganger, i 1978 og i 1989.
Les mer om Arne Madsen og Konnerud.

Gir bort 14 tonn skifer til NM-vinnere

Alta Skifer har bestemt seg for å gi bort et hyttetak i skifer til vinneren av både tremila og femmila i Ski-NM. Premien har en verdi på nærmere 400.000 kroner og en vekt på drøyt 14 tonn.
Les mer om NM-vinnere og Ski-NM.
Sykt trøkk før og i påsken
Påsken forbinder de fleste med ski på bena, sekk på ryggen og kvikklunsj og appelsiner på bordet. Likevel er det mange, kanskje flere, som velger å bruke fridagene på å fornye hjem og hytte.

Ti spreke vinteraktiviteter - uten ski på beina

Du trenger ikke spenne på skiene for å finne fartsfylt moro og vakre naturopplevelser om vinteren. Her er ti alternative vinteraktiviteter!
Sendte SMS til kameratene: «Dere er påmeldt til StafettBirken 2018
ÅSNES: For et år siden sendte Torgeir Embretsen SMS til kameratene: «Dere er påmeldt til StafettBirken 2018. Det fikk dem ut på ski, og de er klare for å melde seg på til ny stafett i 2019.
Les mer om StafettBirken.
Norsk Folkehjelp Elverum med oppfordring før påsken
Påsken er rett rundt hjørnet, og mange nordmenn reiser til den norske fjellheimen for å gå på ski, stå på slalåm, lese påskekrim og slappe av i solveggen.
Tre menn siktet for drapsforsøk
Tre menn er siktet for drapsforsøk etter et hjemmeran i Ski i Akershus i februar i år. Under ranet skal de ha truet en familie med både skytevåpen og kniv.
Les mer om Ski.
Løperne fra Indre Salten tok medaljer i seks øvelser i NNM.
Fire individuelle og to stafettmedaljer ble fasit for de lokale løperne i helgens NNM på ski i Mosjøen.
Les mer om Indre Salten, Mosjøen og NNM.
Tre menn siktet for drapsforsøk etter hjemmeran
I februar i år tok tre menn seg inn i en bolig i Ski der de truet en familie med både skytevåpen og kniv. Nå er de tre siktet for drapsforsøk.
Les mer om Ski.
Stian ble så god i løpet av et år at han slo Petter Northug
Han har aldri gått aktivt på ski før denne sesongen, men i Birkebeinerrennet var Stian Karsrud (26) i mål før selveste Petter Northug.
Tre menn pågrepet etter ran i Ski
Tre menn er siktet for drapsforsøk etter hjemmeran i Ski. Ranet skjedde i en bolig i Ski i midten av februar, skriver Østlandets blad. To av mennene er varetektsfengslet i fire uker, hvorav to uker med brev- og besøksforbud. Sistemann er fengslet i to uker.
Les mer om Ski.
Påskeferie i Spania - ski og strand på samme dag
Europas sørligste alpinanlegg ligger i Sierra Nevada. Her er det påskevær og gnistrende skiforhold hele vinteren - og kort vei til stranden dersom du vil ta en dukkert i Middelhavet.
Ingen andre tatt i skred
Politiet melder på Twitter at ingen andre personer skal være tatt av skredet. Personen som ble tatt har mistet en ski, men er uskadet. To turgrupper var i området, men har kontroll på alle sine deltakere. Redningsaksjonen skal snart være avsluttet.
Les mer om Twitter.
Stillingen sammenlagt i Visma Ski Classics etter Birken
Etter Birkebeinerrennet, 9. renn i Visma Ski Classics, er dette stillingen forsamtlige cuper. Neste renn er Reistadløpet 7. april.
Les mer om Birken og Reistadløpet.
Sverresborg ca. 1915 og 2018(pluss)
Unger på ski kunne boltre seg fritt på de åpne jordene på begge sider av den gamle kongeveien innunder Svalsberget.
Les mer om Svalsberget.
BILDESERIE: Se superfinalen søndag i bilder
Raw Air photos from the Vikersund Ski Flying Hill.Raw Air is a ten day tournament in ski jumping and ski flying tournament and is part of the World Cup competition.
Hvem vil hjelpe Per-Kristian til Paralympics?
Per-Kristian Thorsrud (25) har et mål. Det er å bli tatt ut til Paralympics i 2024. Men for å komme dit trenger han sponsorer. SKI: Per-Kristian Thorsrud (25) er landets beste i boccia.
Les mer om Per-Kristian.
V-cupvinner Weng: - Hodet har ikke vært på plass
Heidi Weng er årets verdenscupvinner til tross for at hun sier at hodet ikke har vært plass etter Tour de Ski. Anbefalte saker Av Egil Sæther FALUN: Hun sier at hun skulle ha gjort mange ting annerledes i de siste ukene.
Team Thyli vil ha flere med på laget
Paul Håvard Østby ønsker at flere på hans nivå skal få muligheten til å bli bedre til å gå på ski. – Bli med oss neste sesong, sier den urbane totningen fra Eina.
Les mer om Eina.
Søker om nytt navn – skal favne bredere
Risør Ski- og Skøyteklubb har en søknad om navneendring til behandling hos Norges Idrettsforbund.
Nye medaljer i ski-NNM
HADSEL/ØKSNES: Det ble to sølv til Vesterålen under lørdagens fellesstart i klassisk stil under nordnorsk mesterskap (NNM) i Mosjøen.
Les mer om Mosjøen og Vesterålen.
Kamp mellom utøverne og FIS: – Mange halvirriterte folk som har fått ski og staver tråkket på
Ikke alle er tilfreds med dagens løsning og signaler om hva fremtiden kan bringe.
Mener Northug må be Løfshus på sine knær for landslagsplass
FALUN (VG) Det var ingen av landslagsløperne som var spesielt imponert over Petter Northugs Birken-innsats. Og skal ski-stjernen få bli en del av landslaget neste år, så må han ty til uvanlige virkemidler.
Marte (14) gikk for gull i Mosjøen
Marte Alstad-Larsen var suveren første dag i NNM på ski.
Les mer om Mosjøen og NNM.