Skuddpremie

Skuddpremie på kråker

I et forsøk på å redusere kråkebestanden i Aurskog-Høland har lokale jeger- og fiskeforeninger og en friluftslivsbutikk startet en jaktkonkurranse på fuglene. Ifølge Indre Akershus Blad får jegeren som feller flest kråker premie.
Les mer om Aurskog-Høland.

Dømt for hatkrim

En 64 årt gammel mann fra Sør-Helgeland, som utlovte skuddpremie på Ap-nestleder Hadia Tajik, er dømt til fengsel i 16 dager for trusler og hatefulle ytringer. Han må også betale 10.000 kroner i bot.
Dømt for hatefulle ytringer mot Ap-nestleder
En mannen i 60-årene fra Sør-Helgeland, som utlovte skuddpremie på Ap-nestleder Hadia Tajik, er dømt til fengsel i 16 dager for trusler og hatefulle ytringer.
Vil ha skuddpremie på kystsel
Sametinget har foreslått å gjeninnføre skuddpremie på kystsel. Forslaget støttes av Nordland Fylkes Fiskarlag. Forsker Kjell Nilssen, ved Havforskningsinstituttet, er i mot skuddpremie på kystsel. Han mener skaden den gjør på fiskebestanden langs kysten er overdrevet. Det skriver Fiskeribladet fiskaren.

Utlovet skuddpremie på Hadia Tajik: – Han mener det ikke er hatefullt

Mannen i 60-årene fra Sør-Helgeland som er tiltalt for trusler og hatefulle ytringer på Facebook mot Ap-nestleder Hadia Tajik, erkjente ikke straffskyld da rettssaken mot ham startet i dag.
Tiltalt for trusler mot Hadia Tajik
En mann fra Sør-Helgeland er tiltalt for trusler og hatefulle ytringer etter at han i sosiale medier utlyste skuddpremie på Ap-nestleder Hadia Tajik.
Finn en partner eller dø
Colin Farrell gjør sin beste filmrolle i absurd, tragikomisk film fra et samfunn hvor det er forbudt å være enslig. De som ikke finner partner i tide, blir fritt vilt med skuddpremie eller transformert til dyr.
Skuddpremie på korrupte tigere
Kina har tatt en av de største.
Svensk avis: Drept gjengleder hadde skuddpremie på n million kroner
Politiet har fremdeles ingen mistenkte etter at en mann i 30-årene ble skutt og drept utenfor et gatekjøkken i Malmö lørdag.
Les mer om Malmö.
Sauebønder slipper straff for skuddpremie på ulv
Nord-Fron sau- og geitavlslag får ingen straff for å ha utlovd skuddpremie på ulv. Men skuddpremien var ulovlig, fastslår retten.
Skuddpremie på ulv og bjørn
Historiske dokumenter fra Vestfoldarkivet blir tilgjengelig digitalt. Her kan du blant annet lese vedtak om skuddpremie på ulv og bjørn og opprettelse av både sykehus og jernbane.
Les mer om Vestfoldarkivet.
Sauebonde anmeldt for skuddpremie på ulv
Nord-Fron sau- og geitavlslag ville gi dusør til jegerne som drev lovlig jakt på ulv i hjembygda. Nå er lederen anmeldt for å utlove skuddpremien.
Skuddpremie på smårovvilt
Sunndal fjellstyre har innført skuddpremie på en del smårovvilt og fugl.
30 revekadavre dumpet i container i Hemsedal
Det er skuddpremie på rødrev i enkelte kommuner. Men det er ikke greit å dumpe dem i en container, sier Runar Sletten Bjøberg i Viltnemda.
30 revekadavre dumpet i container i Hemsedal
Det er skuddpremie på rødrev i enkelte kommuner. Men det er ikke greit å dumpe dem i en container, sier Runar Sletten Bjøberg i Viltnemda.
– De døde revene er nå fjernet
Det sier leder av teknisk sektor i Lyngen kommune, Viggo Jørn Dale til NRK. Han tror kadavrene skyldes skuddpremie på rev.
Les mer om Lyngen, NRK og Viggo Jørn Dale.
Han som lyste seg selv fredløs
I tidligere tider var en mye brukt straffemetode å lyse noen fredløs. Dette innebar at den straffede ikke kunne nyte fellesskapets goder. I noen tilfeller ble det også satt opp skuddpremie
Vil ha skuddpremie på svina som kommer
Skuddpremie er det beste virkemidlet for å hindre villsvin i å etablere seg på Romerike. Det mener i hvert fall Andreas C. Halse.
Les mer om Romerike.
Vil ha skuddpremie på svina som kommer
Skuddpremie er det beste virkemidlet for å hindre villsvin i å etablere seg på Romerike. Det mener i hvert fall Andreas C. Halse. TAR OPP KAMPEN: Fylkespolitiker Andreas C.
Les mer om Romerike.
Truet med skuddpremie på Nav
Mann i 20-årene dømt for 13 lovbrudd, blant annet Nav-trusler, narkotika og vold mot politiet.
Les mer om Nav-trusler og Nav.
Truet med skuddpremie på Nav
Mann i 20-årene dømt for 13 lovbrudd, blant annet Nav-trusler, narkotika og vold mot politiet.
Les mer om Nav-trusler og Nav.
Skabbrev tok seg inn i hundegård
Forsvant før noen rakk å rykke ut. ILLUSTRASJONSBILDE: Skabb og skuddpremie gjør livet for Varangerhalvøyas rødrev farlig. Denne tispa lusket rundt i Hamningberg.
Les mer om Hamningberg.
Skabbrev hang med hunder
Stakk fra hundegård uten å lage problemer. ILLUSTRASJONSBILDE: Skabb og skuddpremie gjør livet for Varangerhalvøyas rødrev farlig. Denne tispa lusket rundt i Hamningberg.
Les mer om Hamningberg.
Skuddpremie på østers
Frp-politiker vil ha fylkeskommunal skuddpremie på Stillehavsøstersen som brer om seg.