Skyld

Skripal-saken: - En forhastet utkastelse

Med dagens spente situasjon mellom NATO og Russland kan det være klokt å tenke seg om to ganger før man plasserer skyld og straff.
Les mer om Russland.

Kraftig brusnedgang: - Sukkeravgift får nesten all skyld

Ble solgt 12 millioner liter mindre brus første kvartal i år sammenlignet med samme periode i fjor. Nordmenn handler mindre brus i Norge. Foto: NTB scanpix Det selges mindre brus i Norge. Nedgangen hittil i år er på 12 millioner liter.
Les mer om Det og Norge.
LB-2018-35392
For grovt uaktsomt brudd på innreiseforbud ble en 31 år gammel mann fra Tyrkia etter en samlet vurdering av graden av skyld og erkjennelsen av straffeskyld dømt til fengsel i 11 måneder. Stikkord: Strafferett. Straffutmåling.
Les mer om Tyrkia.
Astrid (92) ventet og ventet uten å få hjelp på Kalnes
– Sykehuset Østfold Kalnes har fått et dårlig rykte og hvem har skyld i det? Svar: Alle, skriver Astrid Førrisdahl fra Askim.
Les mer om Askim og Astrid Førrisdahl.

Alle om bord måpte da Ryanair-sjefen gjorde noe uventet

Ryanair-sjefen Michael O'Leary har aldri blitt beskyldt for å være gavmild. Sist helg rettet han opp inntrykket. I helgen var han skyld i at en av flyselskapets avganger ble forsinket fra Liverpool til Dublin.
26-åring sier seg skyldig i parteringsdrap
OSLO TINGRETT: En av de tre tiltalte erkjenner skyld for parteringsdrapet på Ammerud for to år siden.
Les mer om Ammerud.
26-åring sier seg skyldig i parteringsdrap
OSLO TINGRETT: En av de tre tiltalte erkjenner skyld for parteringsdrapet på Ammerud for to år siden. - Ja, svarte 26-åringen kort da dommeren spurte om han er skyldig i den meget alvorlige tiltalen.
Les mer om Ammerud.
Dette gjorde Ben Affleck kun for pengenes skyld
Her er skuespillerne som innrømmer at de har spilt i filmer kun for å få godt betalt. Skuespillere er som folk flest, og penger er naturlig nok en viktig del av motivasjonen for å ta en jobb.
Les mer om Ben Affleck.
Derfor fikk kun n Start-spiller forklare seg etter stortapet mot Vålerenga
Start-trener Mark Dempsey tok all skyld, mens store deler av spillergruppa ble skjermet fra media etter stortapet.
Les mer om Start-spiller og Vålerenga.
Prestegårdsskogen på Hvaler: Lytt til folket, for en gangs skyld
- Fortetting på Skjærhalden er flott, men gjør det i tråd med naturen og ikke sammenligne Skjærhalden med «New York», skriver Sjur Bjar Hansen. Utrolig å se hva de folkevalgte er i stand til når det gjelder å utvikle Skjærhalden.
Kranglet om skyld
Politiet fikk roet gemyttene etter en krangel i forbindelse med et trafikkuhell på en bensinstasjon på Strømsø i ettermiddag. Ingen ble skadet, men det oppstod uenighet om hvem som hadde skylden. Ifølge politiet, har partene skrevet skademelding.
Les mer om Strømsø.
Søvnløs? Det er ikke alltid skjermens skyld
En ny studie viser at personer som lider av søvnløshet ikke ser mer på skjerm i sengen enn andre.
«Roter du det til her er du ferdig. Punktum.
Du skal ikke gå på kurs hos Aida Omerovic bare fordi hun gjør risikostyring og IT-arkitektur morsomt, spennende og engasjerende. Nei, du skal gjøre det for sikkerhets skyld. For jobben din sin skyld. For samfunnet, virksomheten og pensjonen din sin skyld.
- Det er mange som er irritert på ham i feltet, ikke bare meg
Kristoff gir Tony Martin all skyld for skjebnesvanger velt.
Les mer om Tony Martin.
Münster-angriper etterlot seg 18-siders livsregnskap
Før 48-åringen kjørte inn i en menneskemengde og drepte to i den tyske byen Münster, skrev han ned sitt livsregnskap hvor han tok for seg hva som hadde gått galt i livet hans og hvem han mente hadde skyld i det.
Les mer om Münster.
Münster-angriper etterlot seg 18-siders livsregnskap
Før 48-åringen som lørdag kjørte inn i en menneskemengde og drepte to i den tyske byen Münster, skrev han ned sitt livsregnskap hvor han tok for seg hva som hadde gått galt i livet hans og hvem han mente hadde skyld i det.
Les mer om Münster.
Forslått Kristoff: - Det var Tony Martin sin skyld!
Alexander Kristoff veltet stygt under Paris-Roubaix. Etterpå oppsto det uenighet mellom ham og Tony Martin om hvem som hadde skylden. Alexander Kristoff lå blant favorittene da det gjensto rundt 40 kilometer av Paris-Roubaix.
Les mer om Paris-Roubaix og Tony Martin.
– Den store musikkinteressen kom gjennom broren min, som har hatt ganske tøffe perioder i livet
Hvis du spør bookingsjef og daglig leder for Nebbenfestivalen hva livet ville vært uten musikk, kan det hende at Ronny Bergersen for en gangs skyld slutter å prate.
Mentalerklæring: Madsen ga ikke uttrykk for anger eller medlidenhet
KØBENHAVN (NRK): Mentalundersøkelsen av Peter Madsen viser at han hadde et unormalt følelsesmønster. Han uttrykker ikke anger, skyld eller medlidenhet med de pårørende.
Les mer om Peter Madsen.
Madsen ga ikke uttrykk for anger eller medlidenhet
KØBENHAVN (NRK): Mentalundersøkelsen av Peter Madsen viser at han hadde et unormalt følelsesmønster. Han uttrykker ikke anger, skyld eller medlidenhet med de pårørende.
Les mer om Peter Madsen.
Ingen grunn til å sutre over mindre bilavgifter
Mer miljøvennlige biler har redusert bilavgiftene med ni milliarder kroner. Det er bra. Transport skal ikke være en melkeku for staten. Folk flest bruker ikke bil for moro skyld, men fordi de trenger transport i hverdagen.
Aktors prosedyre: Mobbing blir ikke tillagt vekt
- Har ikke interesse når det gjelder skyld.
Ikke matens skyld
Det var ikke mat og drikke fra kjøkkenet på Høsbjør som forårsaket magesyke hos sangere fra Solheimkoret i mars. Det fastslår Mattilsynet etter å ha undersøkt både vannprøver og prøver av frosne bær fra kjøkkenet på Hotel Norge Høsbjør.
Familiebedriften har en lønnsomhet mange misunner dem: – Det er noe som heter å være «lykkelig som liten.
Vekst for vekstens skyld er ikke noe for familiebedriften Romerike Silke og Tekstiltrykk AS. I 20 år har de tatt det pent – og har en lønnsomhet mange bare kan misunne dem.
Les mer om Romerike Silke.