Skyld

Sovnet bak rattet

Fører av den ene bilen, som var involvert i trafikkulykken i Lier lørdag ettermiddag, har forklart at han hadde sovnet og derav var skyld i ulykken. Førerkortet ble beslaglagt av politiet. Ingen personer ble skadet og veien er nå åpen igjen.
Les mer om Lier.

Ja, solen skinner alle andre steder

Bergen er ikke skyld i regnet, men et offer for det.
Ja, solen skinner stort sett alle andre steder
Bergen er ikke skyld i regnet, men et offer for det.
Børge Brende fordømmer uttalelsene til Donald Trump: – Det han sier er feil
President Donald Trumps uttalelser skaper kraftige reaksjoner etter at han hevdet at begge sider hadde skyld i volden i Charlottesville

Kraftige reaksjoner etter at Trump igjen snakket om «delt skyld i Virginia

Både partikolleger og politiske motstandere tar avstand fra president Trumps nye uttalelse om at begge sider må ta skylden for volden i Charlottesville.
Trump hevder det var «veldig fine folk i nazimarsj. Møtes med vantro og massiv fordømmelse
USAs president Donald Trump sier begge sider har skyld i de voldelige opptøyene som oppsto da høyreekstreme demonstrerte i Charlottesville helgen.
Trump: Begge sider har skyld i volden i Charlottesville
USAs president Donald Trump sier begge sider har skyld i de voldelige opptøyene som oppsto da høyreekstreme demonstrerte i Charlottesville helgen.
Trump: Begge sider er skyld i volden i Charlottesville
USAs president Donald Trump sier begge sider har skyld i de voldelige opptøyene som oppsto da høyreekstreme demonstrerte i Charlottesville helgen.
Trump om demonstrasjonene Charlottesville: Mener begge sider har skyld
USAs president Donald Trump måtte igjen forsvare sine Charlottesville-uttalelser.
Trump: Begge sider hadde skyld
– Jeg mener det er skyld på begge sider, sa USAs president Donald Trump om de voldelige opptøyene da høyreekstreme demonstrerte i Charlottesville.
Erkjente delvis skyld i stor narkosak
Sju personer, ei kvinne og seks menn står tiltalt i en omfattende narkotikasak i Kristiansand tingrett. Ingen erkjente skyld for hovedpunktene i tiltalen.
Les mer om Kristiansand.
Opptakskravet er til for barnas skyld
Jeg mener ikke å være ufølsom, men får man to på matteeksamen, er man rett og slett ikke god i matte.
Kurt ofret praktskuta - for sikkerhets skyld
Da han sto til knes i vann midt i Nordsjøen, valgte skipper Kurt Riska sikkerhet foran «Blåmann. Men så fikk han både i pose og sekk. Så nå blir det ny langtur med praktseilskuta.
Isabelle Pedersen: - I stedet for å smitte et helt landslag, bestemte jeg meg for holde meg hjemme
For n gangs skyld betyr det ikke alt for Isabelle Pedersen (25) om hun ikke skulle sette norsk rekord på korthekken senere i dag.
Les mer om Isabelle Pedersen.
Mann skjøt dyr for moro skyld – fikk kule i hodet
En mann fra Texas bestemte seg for å skyte et beltedyr. Han angret sannsynligvis etterpå, for kulen spratt tilbake og traff ham i hodet.
Justin Bieber slipper straff for at han kjørte på fotograf
Beverly Hills-politiet mener hverken Bieber eller fotografen har skyld i ulykken.
Les mer om Bieber.
Toppolitikere møttes i kjendiskamp på Norway Cup
Jonas Gahr Støre, Siv Jensen og Erna Solberg møttes i årets kjendiskamp under Norway Cup – en kamp ikke bare for moro skyld, men også for å bringe folk sammen.
- Ta med regntøy for sikkerhets skyld
Prognosene viser oppholdsvær og perioder med sol under kveldens konsert med Robbie Williams i Granåsen, men meteorologen i Bergen anbefaler likevel å ta med regntøy.
Les mer om Bergen og Granåsen.
Kalvøya: Kantret kajakk
Tre personer har kantret med en kajakk. De ble plukket opp av andre båtførere, og er i god form, men sjekkes av ambulanse for sikkerhets skyld.
Ronaldo bedyret sin uskyld i retten
Cristiano Ronaldo møtte mandag i retten for å svare på anklagene om at han har snytt spanske skattemyndigheter. Real Madrid-stjernen avviste all skyld.
Iversen: – Jeg er som ei kjerring i svingene
SANDNES (VG) Sindre Bjørnestad Skar vant herrefinalen foran svenske Teodor Peterson. Dermed ble det for en gangs skyld norsk seier i både dame- og herreklassen på Blink.
Les mer om Blink og Teodor Peterson.
Kapteinen tar all skyld for Bendtners brente sjanse
Kaptein Jensen og Nicklas Bendtner var kun en noe upresis pasning og et dårlig skuddforsøk unna å sette fyr på Fotball-Norge.
Les mer om Fotball-Norge.