Skyting

Bjøntegaard sjuendemann

Erlend Øvereng Bjøntegaard måtte tåle to bom på første stående skyting på fellesstarten og ble sjuendemann.

Svendsen spurtet inn til OL-bronse

Emil Hegle Svendsen tok medalje da Martin Fourcade vant gull etter målfoto. Saken oppdateres! Det så lenge mørkt ut med tanke på norsk medalje, men da Emil Hegle Svendsen skjøt fullt hus på siste skyting luktet det bronse.
Bronse til Eckhoff: – Jeg tror jeg hadde gudene med meg
Etter fire år med det hun beskriver som en «berg-og-dalbane måtte Tiril Eckhoff ha fullt hus på siste skyting for å ta medalje i OL. Det gikk såvidt.
Les mer om Eckhoff og Tiril Eckhoff.
Eckhoff: - Jeg tror jeg hadde gudene med meg
- Var det ikke deilig? Jeg syntes det var sykt deilig! Eckhoff begynte med bom på første skyting, men gikk seg deretter gradvis opp resultatlisten kilometer for kilometer. Inn på siste skyting måtte hun ha fullt hus. Det gikk akkurat.

Tiril Eckhoff tok bronsemedalje på fellesstarten

Det var ingen som kunne gjøre noe med slovakiske Anastasija Kuzmina. PYEONGCHANG/OSLO (Nettavisen): Tiril Eckhoff presset ned de fem siste blinkene på siste skyting på lørdagens fellesstart i OL.
Les mer om Anastasija Kuzmina.
Bronse til Eckhoff
Tiril Eckhoff fra Fossum IF vant OL-bronse på 12,5 km fellesstart i skiskyting i Pyeongchang. 27-åringen bommet n gang på hver liggende skyting, og endte 27 sekunder bak vinneren, slovakiske Anastasiya Kuzmina.
Falsk alarm om skyteepisode på skole i USA
Politiet har ikke funnet tegn til skyting ved Highline College i delstaten Washington i USA.
Politiet: Ingen tegn til skyting
Politiet har ikke funnet tegn til skyting ved Highline College i delstaten Washington.
Politiet: Ingen tegn til skyting så langt
De har ikke har funnet noen skadde eller tegn på at en skyteepisode har funnet sted ved Highline College i delstaten Washington. Det melder politiet på Twitter.
Meldinger om skyting ved college i USA
Tungt bevæpnet amerikansk politi gjennomsøker et college i delstaten Washington etter meldinger om skyting. Det er ikke meldt om ofre, opplyser brannvesenet.
Les mer om USA og Washington.
Meldinger om skyting ved college i USA
Et college i den amerikanske delstaten Washington er sperret av etter meldinger om skyting, melder lokale medier. Det er meldt om en skyteepisode i nærheten av Highline College i Des Moines sør for Seattle, ifølge Seattle Times.
Melding om skyting på skole i USA
En skole i delstaten Washington er evakuert etter meldinger om skyting, opplyser politiet. Den aktuelle skolen er Highline College i Des Moines, syd for Seattle.
Melding om skoleskyting i USA
En skole i delstaten Washington er evakuert etter meldinger om skyting, opplyser politiet. Foreløpig er meldingene ubekreftet.
Les mer om USA og Washington.
Melding om mulig skoleskyting i Washington
Highline College i delstaten Washington er stengt etter at det har kommet rapporter om skyting, melder CBS.
Les mer om Washington.
Melding om skyting ved skole i USA
Området rundt Highlinge College i Des Moines i delstaten Washington er sperret av etter at det er meldt om skyting, melder lokalt politi. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.
Skal feire med taco, suksessterte og OL-studio
Stemninga svinga i takt med standplassbesøka då familien Bø følgde den spennande normaldistansen i OL torsdag. (fjordingen.no) Men sukket over Tarjei-bom på siste skyting skulle til slutt ende i eit stort jubelbrøl for gullguten Johannes.
Les mer om OL-studio og Tarjei-bom.
Johannes Thingnes Bø ble olympisk mester med to bom
Martin Fourcade fikk syra i topplokket på siste skyting da gull og medalje glapp for franskmannen. Da alt så som mørkest ut for Johannes Thingnes Bø og Martin Fourcade var to skudd unna å ta en overlegen seier, snudde alt seg.
Les mer om Martin Fourcade.
Sensasjonelt OL-gull til svenske Hanna (22)
Den svenske kometen overrasket alle da hun skjøt 20 treff av 20 mulige slo verdensstjernene. De norske medaljehåpene på kvinnenes normalprogram forsvant på standplass med svak skyting fra både Marte Olsbu og Tiril Eckhoff.
Ingen god dag for Solemdal
Synnøve Solemdal fikk full klaff på første skyting under skiskyting 15 km i OL. På stående ble det en bom og Solemdal ble deretter forbigått av flere. Hun gikk inn til en foreløpig 27.-plass.
Les mer om Solemdal.
Gjerningsmannen utløste brannalarmen. Så skjøt han elevene i gangene.
NEW YORK/OSLO (Aftenposten): 17 personer er drept og 14 er skadet i skyting på en skole i Parkland i Florida, USA. Tilstanden er kritisk for noen av de skadede.
Les mer om Florida, Parkland og USA.
Gjerningsmannen utløste brannalarmen. Så plaffet han ned elevene i gangene.
NEW YORK/OSLO (Aftenposten): 17 personer er drept og flere skadet i skyting på en skole i Parkland i Florida, USA.
Les mer om Florida, Parkland og USA.
Flere drept i skyting på skole i Florida
Politiet i Florida bekrefter at minst 17 mennesker er drept i skoleskytingen i Florida.
Les mer om Florida.
17 drept i skoleskyting i Florida. n mistenkt pågrepet.
NEW YORK/OSLO (Aftenposten): 17 personer er drept og flere skadet i skyting på en skole i Parkland i Florida, USA. Det var politifolk på vakt på skolen da skytingen fant sted.
Les mer om Florida, Parkland og USA.
17 drept og minst 20 såret i skoleskyting i Florida. n mistenkt pågrepet.
NEW YORK/OSLO (Aftenposten): 17 personer er drept og flere skadet i skyting på en skole i Parkland i Florida, USA. Det var politifolk på vakt på skolen da skytingen fant sted.
Les mer om Florida, Parkland og USA.
16 drept og minst 20 såret i skoleskyting i Florida. n mistenkt pågrepet.
NEW YORK/OSLO (Aftenposten): 16 personer skal være drept og flere skadet i skyting på en skole i Parkland i Florida, USA. Det var politifolk på vakt på skolen da skytingen fant sted.
Les mer om Florida, Parkland og USA.