Slått

Ung mann slo til politiet

En mann i slutten av tenårene blir anmeldt for å ha slått til politiet med albuer og never, samt å ha slått en jevnaldrende mann. Det hele skjedde i Vardenlia i Sandefjord like etter midnatt, der politiet fikk melding om slåsskamp mellom flere ungdommer. To andre menn ble også pågrepet i bråket.
Les mer om Sandefjord og Vardenlia.

Byggefirmaer konkurs

I løpet av to dager ble to byggefirmaer i Kongsberg slått konkurs. Til sammen 16 ansatte er rammet, skriver Laagendalsposten. Selskapene Buskerud Omegn Byggtjenester AS og Total Uavhengig Kontroll AS har drevet med oppføring av bygg.
Arbeiderpartiet tar ansvar
DEBATT: #Metoo-kampanjen har virkelig slått opp dørene for mulighetene til endring!
Far dømt for å ha slått 13-åring
En mann i 40-åra er dømt til betinget fengsel i 21 dager for å ha slått en 13-åring på ei fotballbane. Bakgrunnen var at 13-åringen skulle ha slått sønnen hans. I følge dommen slapp ikke mannen 13-åringen før moren hans gikk i mellom, skriver HA.

«Skrekkhuset i California: Barna var fastlenket i månedsvis

RIVERSIDE, CALIFORNIA (VG) De 13 barna som har blitt holdt fanget av sine egne foreldre har blitt slått, sultet og straffet med fastlenking. Nå er foreldrene siktet for flere forhold.
Les mer om California.
I et kott i dette bygget skal mannen ha blitt holdt fanget i to dager
Mannen i 40-årene skal ha blitt kidnappet, holdt fanget, slått med jernrør og truet med pistol før han ble dumpet i et skogholt. Fem personer må møte i retten.
Kiwi-Kunde slo ned skoleelev
En kunde i Kiwi-butikken på Billingstad er anmeldt etter å ha slått ned en skoleelev. Hendelsen skjedde i forbindelse med en uoverensstemmelse i kassområdet, skriver Budstikka. Politiet kjenner ikke til kundens identitet, men har både video og vitner i saken.
Rusten Wawrinka slått ut
Stanislas Wawrinka er ute av Australian Open etter tap i strake sett mot Tennys Sandgren (USA). Amerikaneren vant 6-2, 6-1, 6–4 over Wawrinka, som nylig kom tilbake etter et halvt års skadeopphold.
Les mer om Australian Open og Wawrinka.
Svømmetreneren hadde bare tapt n gang mot sine elever - så klinket Simen (16) til
FSK-trener Kim Torry Simmenes måtte se seg slått av Simen Engan da de svømte mot hverandre i Tverlandsstevnet.
Telenor sakker akterut på innovasjonsmåling
Telenor faller elleve plasser på NHHs innovasjonsindeks og må se seg slått av konkurrenter som OneCall og Telia.
Les mer om OneCall og Telia.
Tap for FBK
Fredrikstad Ballklubb måtte seg seg slått da de fikk besøk av Larvik i kveld. Til slutt endte kampen 21-28.
Les mer om FBK og Larvik.
Pågrepet etter slåsskamp på butikk
En mann er pågrep etter å ha slått en kunde på en matbutikk i Kongsvinger. Mannen skal også ha opptrådt truende mot flere andre kunder. Den fornærmede fikk skader i ansiktet. Politiet mistenker at mannen var påvirket av narkotika.
Les mer om Kongsvinger.
Håndballgutta jubler for svenskene: - En gavepakke for oss
POREC (VG) «Dette var ingenting annet enn en bragd, skrev Sportsbladets kommentator etter at Sverige hadde slått EM-knockout på Kroatia tirsdag kveld.
Les mer om EM-knockout, Kroatia og Sverige.
Mann hevder seg slått ned i måkekrangel
De holdt ikke hodet kaldt, naboene som måket snø på Stabekk tirsdag kveld. Det endte med at den ene ringte politiet og sa han var blitt slått ned.
Les mer om Stabekk.
Casper Ruud slått ut: - Han misset litt for mye
Argentinske Diego Schwartzman slo Ruud i tre strake sett.
Les mer om Ruud.
Casper Ruud slått ut av Australian Open
Argentinske motstanderen slo Ruud i tre strake sett.
Les mer om Australian Open og Ruud.
Videodømming hjalp Leicester
Leicester skrev historie som det første engelske laget som dro nytte av videodømming da Fleetwood ble slått 2-0 i FA-cupen tirsdag.
Les mer om FA-cupen, Fleetwood og Leicester.
Leicester enkelt videre i FA-cupen
Leicester gikk enkelt videre fra FA-cupens 3. runde etter å ha slått nivå-to laget Fleetwood 2–0. Rett før pause scoret Kelechi Iheanacho 1–0 før samme mann satte inn Leicesters andre scoringen i det 77. minutt.
Sagosen slått i gulvet to ganger på syv sekunder: – Tull å holde på sånn
POREC/OSLO (NRK): EM-kampen mellom Norge og Østerrike utviklet seg til å bli en real grisekamp. Norge holdt hodet kaldest, og sikret en komfortabel storseier.
Les mer om Norge og Østerrike.
Klin kokos i håndball-EM: - Helt sprøtt, aldri opplevd makan
Rødt kort, straffekast og rasende trener da «alle trodde at Slovenia hadde slått stormakten Tyskland.
Les mer om Slovenia og Tyskland.
Jannes (36) ektemann tidligere dømt for grov vold mot innvandrer
Den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland (36) er tidligere dømt til fem måneders fengsel for å ha slått og sparket en annen mann.
Les mer om Janne Jemtland.
Snø i høyden kan gi problemer
OBS-varselet for mandagsværet i Rogaland ser foreløpig ikke ut til å ha slått til, selv om det blir plenty vind og nedbør resten av dagen.
Les mer om Rogaland.
Rett ut av Australian Open
En useedet sveitser sørget for en åpningsskrell i Australian Open. Fjorårets tapende finalist Venus Williams måtte se seg slått av Belinda Bencic. Mer på TV2.no.
Venus Williams røk rett ut
En useedet sveitser sørget for en åpningsskrell i Australian Open. Fjorårets tapende finalist Venus Williams måtte se seg slått av Belinda Bencic. Den amerikanske veteranen røk ut etter 3-6, 5-7 i første runde av Grand Slam-turneringen i Melbourne.
Hegerberg med hat trick i storseier
(Paris - Lyon 0–4) Ada Hegerberg kunne juble for hat trick da Paris ble slått 4–0. Hun står med 21 ligamål etter 13 runder.
Les mer om Lyon.