Slemmestad

Til lege etter ulykke

En syklist er kjørt til lege etter en kollisjon med en bil ved Rortunet i Slemmestad. Det skriver Drammens Tidende. Ifølge politiet skal syklisten ha klaget over vondt i ryggen og blitt tatt med til lege for en sjekk.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.

Ulykke i Slemmestad

Det har vært en trafikkulykke ved Rortunet i Slemmestad. Det er et sammenstøt mellom sykkel og bil. Nødetatene er underveis.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Trafikkulykke Slemmestad
Politiet har rykket ut til en trafikkulykke i Slemmestadveien der tre biler er involvert. Ifølge politiet er ingen personer skadet. Veien er åpnet for normal trafikk.
Les mer om Slemmestadveien.

Person påkjørt ved Rortunet

Politiet har fått melding om en person som er påkjørt av en bil ved Rortunet kjøpesenter i Slemmestad. Personen er, ifølge politiet, våken, men har smerter. Nødetatene er på vei dit.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Pågrepet etter biljakt
En mann i 20-årene fra Sande ble pågrepet i Slemmestad etter en biljakt fra Hurum til Røyken natt til mandag. Politiet opplyser at mannen kjørte rett i en spikermatte. Årsaken til at mannen ikke ville stanse var at han hadde unnlatt å møte opp til soning i fengsel.
Les mer om Hurum, Røyken, Sande og Slemmestad.
Sommerbåt i Oslofjorden
Det blir hurtigbåt mellom Slemmestad og Oslo i helgene også denne sommeren. Den 18. juni starter sommerruta, og båten kommer også til å gjøre stopp blant annet på Oscarsborg, Håøya og Drøbak, skriver Røyken kommune på sin nettside.
Sommerbåt i Oslofjorden i helgene
Det blir hurtigbåt mellom Slemmestad og Oslo i helgene også denne sommeren. Den 18. juni starter sommerruta, og båten kommer også til å gjøre stopp blant annet på Oscarsborg, Håøya og Drøbak, skriver Røyken kommune på sin nettside.
Må koke vannet
Vannet er tilbake på Slemmestad i Røyken, men vannet må kokes inntil videre. 700 husstander var uten vann fra mandag ettermiddag, men de siste fikk vannet tilbake natt til tirsdag. Vann til matlaging og drikke må kokes inntil godkjente vannprøver foreligger ifølge VIVA.
Les mer om Røyken og Slemmestad.
Jobbes med provisorisk vannløsning
Årsaken til at mange har mistet vannet i Slemmestad er at vannrørene har sklidd fra hverandre. Det sier Kristine Iversby i VIVA. Det jobbes nå med en provisorisk løsning som skal gi husstandene vann fra Asker. Hvor mange som er uten vann, er uklart, men det kan dreie seg om flere hundre, sier hun.
Husstander uten vann
Flere husstander i Slemmestad i Røyken er uten vann på grunn av en vannlekkasje i Kirkealleen.
Båtmotorer stjålet i Slemmestad
Politiet har fått melding om tyveri av to båtmotorer fra båter som ligger i opplag i Slemmestad i Røyken. Politiet advarer båteiere om at tyvene kan finne veien til andre båthavner også.
Les mer om Røyken og Slemmestad.
Tre nye innbrudd
Politiet har i formiddag vært i Lier og undersøkt tre innbrudd der det har blitt boret hull i vinduskarmen. Fra før er det meldt om lignende innbrudd i Hokksund, Skoger, Slemmestad, Mjøndalen og Drammen i løpet av påsken.
Branntilløp i Slemmestad
Det har vært et branntilløp i en bolig i Slemmestad. Trolig er brannårsaken feil med det elektriske anlegget inn til boligen. Huseieren fikk slukket deler av brannen. Både politiet og brannvesenet er på stedet.
Les mer om Slemmestad.
Tok seg inn via taket
I løpet av natten har det vært innbrudd hos Europris på Slemmestad i Røyken. Tyvene har tatt seg inn via taket og stjålet en foreløpig ukjent mengde tobakk, ifølge politiet.
Les mer om Røyken og Slemmestad.
Vurderer ungdomsråd i Røyken
Etter forslag fra både Slemmestad og Røyken ungdomsskoler, vurderer Røyken kommune å opprette et ungdomsråd. Rådet skal i så fall komme med innspill til politikerne i saker som ungdom er opptatt av. Kommunestyret behandler saken i april.
Les mer om Røyken og Slemmestad.
Ti biler totalt utbrent
Ingen personer kom til skade, men ti biler er totalskadd etter en brann i et garasjeanlegg i Slemmestad i Akershus natt til onsdag. Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent.
Les mer om Slemmestad.
Brann i garasjeanlegg
Ti biler ble totalskadd i en brann i et garasjeanlegg i Slemmestad natt til onsdag. Brannårsaken er ikke kjent, melder politiet.
Les mer om Slemmestad.
Slemmestad skole må sikres
Slemmestad skole i Røyken må sikres for at den ikke skal skli ut når det nå skal anlegges en park ved Bøbekken like ved skolen. Det ble oppdaget kvikkleire i området da arbeidet med parken startet, skriver Røyken og Hurums avis. Rådmann Per Morstad sier til NRK at han er glad for at kvikkleiren ble oppdaget, og at de skal sette inn tiltak for å sikre grunnen.
Les mer om Bøbekken, NRK og Røyken.
Kvikkleire ved Slemmestad skole
Det er funnet kvikkleire i grunnen ved Slemmestad skole i Røyken. – Det er viktig å gjøre noe med dette, ellers kan skolen skli ut, sier Jørgen Andersen i Viva. Planene om å anlegge en park ved Bøbekken må nå endres, skriver Røyken og Hurums Avis.
Mange rådyr påkjørt i desember
Siden 1. desember er det meldt til politiet i Søndre Buskerud om 47 påkjørte rådyr i distriktet. Senest i natt ble det meldt om et rådyr som var påkjørt av en bil i Slemmestad.
Bil kjørte av veien i Slemmestad
En kvinne satt fastklemt etter at en bil kjørte av veien i Bødalen i Slemmestad søndag ettermiddag. Kvinnen ble raskt hjulpet ut av forbipasserende, og skal ikke være alvorlig skadd. Politiet opplyser at det er svært glatt på stedet.
Les mer om Bødalen og Slemmestad.
Alfimed er årets gasellebedrift
Alfimed i Slemmestad er en av Buskeruds mest framgangsrike bedrifter. Bedriften som produserer agentur på innmat i proteser har vokst 300 prosent på fire år.
Les mer om Slemmestad.
Innbrudd i flere boder
Noen har brutt seg inn i boder i Odalsveien i Slemmestad i løpet av natta. Politiet er varslet.
Les mer om Odalsveien og Slemmestad.
Dømt for voldtektsforsøk
En 27 år gammel mann er dømt til fire års fengsel for å ha forsøkt å voldta en 16 år gammel jente i et hus på Slemmestad i Røyken. Det skriver Drammens Tidende. 27-åringen brøt seg inn i et hus der to tenåringer lå og sov. Mannen har erkjent innbruddet, men nektet skyld for voldtektsforsøk.
Les mer om Røyken og Slemmestad.