Slemmestad

Kvinne fratatt førerkortet

En kvinne i 80-årene ble fratatt førerkortet på stedet etter at en kvinne i 60-årene ble påkjørt på parkeringsplassen ved Rortunet i Slemmestad. Den skadete kvinnen kom i klem mellom den eldre kvinnens bil og noen handlevogner. Politiet foretar videre åstedsundersøkelse på stedet nå.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.

Kom i klem mellom bil og handlevogn

En kvinne i 60-årene er skadet etter at hun kom i klem mellom bil og handlevogner i Slemmestad. Kvinnen er fraktet til Drammen sykehus.
Les mer om Drammen og Slemmestad.
Påkjørt på P-plassen i Slemmestad
Politiet har rykket ut til en trafikkulykke i Slemmestad i Røyken. En kvinne skal være skadet etter å ha blitt påkjørt av en bil på parkeringsplassen ved Rortunet.
Korpskasserer om DNB-krøll: - Vi fikk ikke betalt ut feriepenger
Unoter i DNBs nettbank låt surt for Slemmestad Skolekorps. Dirigentene og instruktørene fikk feriepengene forsinket.

Sommerrute på Oslofjorden

Fra i dag går båtruten fra Aker brygge, via Fornebu, Vollen og Slemmestad med endestopp i Drøbak. Den vil ha tre avganger daglig i helgene fra i dag og frem til 16. august.
Slo til drosjesjåfør
En mann ble pågrepet etter at han skal ha begått skadeverk på en drosje og slått til en drosjesjåfør i Slemmestad natt til søndag.
Les mer om Slemmestad.
Sommertilbud på fjorden
I sommer kan man ta hurtigbåten fra Slemmestad til ulike perler i Oslofjorden. Kommunene Røyken og Asker og Akershus fylkeskommune har bevilget til sammen 700.000 kroner til ruta som driftes av Ruter. Båten skal gå mellom Oslo, Slemmestad og Drøbak. Og skal også stoppe på Fornebu, Vollen, Håøya og Oscarsborg.
Bistandsadvokat: – Hun opplevde det som svært skremmende
En mann i 20-årene må møte i retten, etter at han tok seg inn i et hus i Slemmestad. Han skal ha truet med å voldta en jente på 17 år.
Les mer om Slemmestad.
Brann i Slemmestad
Brann i Slemmestad
Les mer om Slemmestad.
Brann i Slemmestad
Brann i Slemmestad
Les mer om Slemmestad.
Ulykke i Slemmestad
Ingen personer ble skadet da en bil ble påkjørt bakfra ved Rortunet i Slemmestad, men det oppstod trafikkproblemer i området, melder politiet.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
MC har kjørt ut i Bødalen
En motorsykkel har kjørt ut i Bødalen i Slemmestad. Nødetatene er på vei.
Les mer om Bødalen og Slemmestad.
Skadeverk Slemmestad
I løpet av natten har noen knust vinduer på både barneskolen og biblioteket i Slemmestad, melder politiet.
Les mer om Slemmestad.
Båt Aker Brygge-Drøbak
Det blir eit båttilbod i helgane i sommarhalvåret mellom Aker Brygge, Drøbak, Vollen og Slemmestad har fylkestinget i Akershus bestemt. Båtane blir ei prøveordning i to år og startar sommer.
Hurtigbåttilbud i sommer
I sommer settes det opp hurtigbåt fra Slemmestad til Oslo og Drøbak i helgene. Underveis blir det flere stopp, blant annet på Håøya og Oscarsborg. Formannskapet i Røyken vedtok torsdag kveld å bevilge 200.000 kroner til båtruten.
Frida vil sveve langt
Hun liker utfordringer og er ikke redd for å fly langt. Frida Berger fra Slemmestad ser alltid etter det røde K-punktet (26 meter) når hun er i svevet i Høvikbakken.
Stine (19) fra Slemmestad vier et skoleår til hundekjøring og villmarksliv
Startet friluftsåret 2015 med å sove ute i sovepose - i 30 minusgrader! Stine Berggren fra Slemmestad var opptatt av å finne på noe helt annet etter videregående skole, og bestemte seg for å reise nordover.
Les mer om Slemmestad.
Buss har kjørt ut
En buss har kjørt ut ved avkjøringen til Heggedal fra Røyken i retning Slemmestad, og det er lange køer.
Les mer om Heggedal, Røyken og Slemmestad.
Pågrepet for tyveri av fyrverkeri
Store mengder fyrverkeri er beslaglagt på en adresse i Hurum i Buskerud. Fyrverkeriet stammer fra en konteiner i Slemmestad som ble brutt opp natt til nyttårsaften. En mann i 20-årene fra distriktet er pågrepet, mistenkt for tyveriet.
Les mer om Buskerud, Hurum og Slemmestad.
Pågrepet for tyveri av fyrverkeri
Store mengder fyrverkeri er beslaglagt på en adresse i Hurum. Fyrverkeriet stammer fra en konteiner i Slemmestad som ble brutt opp natt til nyttårsaften. En mann i 20-årene fra distriktet er pågrepet, mistenkt for tyveriet.
Les mer om Hurum og Slemmestad.
Stjal store mengder fyrverkeri
Natt til nyttårsaften stjal tyver med seg halvannen pall med fyrverkeri fra et utsalg i Slemmestad. RØYKEN: Natt til onsdag ble en kontainer i Slemmestad i Røyken brutt opp og tyver fikk med seg større mengder fyrverkeri.
Les mer om Røyken og Slemmestad.
Tyveri av fyrverkeri
I løpet av natten ble det brutt opp en container med fyrverkeri i Eternitveien i Slemmestad. Det ble stjålet en større mengde fyrverkeri. I løpet av natten har noen også forsøkt å bryte opp en container med fyrverkeri utenfor Rema 1000 på Spikkestad.
Tyvene har ikke tatt juleferie
Innbruddsbølgen i Røyken og Hurum fortsetter. I løpet av julen har tyver brutt seg inn på et treningssenter på Slemmestad og fra et hus på Tofte er det stjålet deodorant.
Les mer om Hurum, Røyken, Slemmestad og Tofte.
Innbrudd i treningssenter
Det har vært innbrudd i et treningssenter i Slemmestad i løpet av julen, melder politiet.
Les mer om Slemmestad.
Nå sier kona stopp
Det har bare blitt julehuset i Slemmestad, sier Jan Erik Langli. I over 13 år har han dekorert husene han har bodd i Slemmestad. Han pynter huset som en julekalender i november. RØYKEN: Alle ser hvor jeg bor, smiler Langli.