Slemmestad

Bedre framkommelighet for busser

Reisetiden for busspassasjerer kan komme ned mot 20 minutter mellom Lysaker og Slemmestad når det i oktober blir kollektivfelt også i utgående retning på E18. Det viser beregninger Ruter har gjort, skriver Budstikka. I rushtiden bruker bussen vanligvis opp mot 38 minutter på strekningen.

Det blir sommerbåt i år også

Også i sommer blir det kjørt hurtigbåt i helgene mellom Oslo, Vollen, Slemmestad og Drøbak – med stopp på Håøya og Oscarsborg. Båtsesongen starter 17. juni og kjører tre avganger daglig i hver retning hver lørdag og søndag frem til 13. august.
Slo til to personer ved Rortunet
En mann er pågrepet etter at han skal slått til to personer i Slemmestad i natt. Mannen stod midt i veien slik at en kvinne som kom kjørende, måtte stoppe bilen. Han skal da ha slått til henne. En bussjåfør som skulle hjelpe til, ble også slått.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
I dag blir han LO-leder
I dag blir Hans-Christian Gabrielsen fra Slemmestad valgt som ny LO-leder. Han blir den tredje lederen av Landsorganisasjonen fra Buskerud.

Nå er han en av Norges mektigste menn

Hans-Christian Gabrielsen (49) fra Slemmestad ble torsdag ettermiddag valgt til leder i LO. Han kan bli sittende som en av Norges mektigste menn i 12 år.
Les mer om Slemmestad.
Valgt til ny LO-leder
Hans Christian Gabrielsen fra Slemmestad ble valgt til ny leder i LO i ettermiddag under stor og lang applaus fra kongressens deltagere. Han kommer fra Fellesforbundet, har vært LOs andre nestleder i fire år, og var tidligere forbundssekretær i Fellesforbundet.
Innstiller på Gabrielsen
Som ventet innstiller valgkomiteen i LO Hans-Christian Gabrielsen fra Slemmestad som ny leder. Peggy Hessen Følsvik er innstilt som første nestleder og Roger Haga Heimli som andre.
I dag blir han LO-leder
I dag blir Hans-Christian Gabrielsen fra Slemmestad valgt som ny LO-leder. Han blir den tredje lederen av Landsorganisasjonen fra Buskerud.
Brann i Slemmestad i natt
Det har brent i en bygning i Eternitveien på Slemmestad i natt. Politi fra Asker og Bærum rykket ut til stedet, og brannvesenet fikk slukket brannen. Ifølge politiet, ble det en del skader.
Oljesøl i veien
Brannvesenet i Røyken er Kirkealleen i Slemmestad, der det er meldt om oljesøl i veien.
Utforkjøring Slemmestad
Politiet rykket i kveld ut til Slemmestad der en mann i 80-årene kjørte i autovernet og ut av veien. Ifølge politiet har de beslaglagt mannens førerkort.
Les mer om Slemmestad.
Løse hunder funnet
På E134 like ved Darbu har en bilist plukket opp en rødhåret hund med halsbånd. Hunden leveres til Viking på Kjellstad. Samtidig er det funnet en Golden retriever i skogen ved Torvbråten skole i Slemmestad. Den blir tatt vare på inntil videre, opplyser politiet.
Fant sjålet bil
Politiet har undersøkt en stjålet bil, som ble funnet i Bergstien i Slemmestad. Eier er varslet og bilen tauet inn.
Les mer om Bergstien og Slemmestad.
Rånet ved Slemmestad ungdomsskole
Politiet fikk natt til søndag melding om biler som rånet og spilte høy musikk ved Slemmestad ungdomsskole. Da politipatruljen kom fra, var bilene borte, men etter en ny melding fra naboene «fersket politiet to av bilene. De fikk en kraftig advarsel, melder politiet.
Les mer om Slemmestad.
Politiet advarer mot falske politifolk: – Ikke slipp dem inn
Kvinne (93) i Slemmestad varslet politiet da hun fattet mistanke til den falske politimannen. Nå leter politiet etter en kvinne og en mann i området.
Les mer om Slemmestad.
Falskt politi oppsøker eldre
Politiet har fått melding om at falskt politi oppsøker eldre personer i Slemmestad. Ifølge politiet er det trolig flere personer, også en kvinne. En av personene er en mørkhåret mann med lang frakk. Hendelsene har skjedd i Nilsemarka og Kirkealleen.
Vil bli attraktiv kystby
Etter initiativ fra Miljøpartiet de Grønne er det invitert til folkemøte om utviklingen av Slemmestad. Ifølge kommunen skal stedet bli en levende kystby der industrikultur blir til kulturindustri. En plan for bolig- og næringsutbygging legges fram på møtet.
Slo bussjåfør i ansiktet
Politiet har rykket ut til Slemmestad etter melding om at en busspassasjer skal ha slått sjåføren i ansiktet. Ifølge politiet skal det ha vært en krangel om en billett som utviklet seg. Politiet er på stedet, og melder at det er rolig der nå.
Les mer om Slemmestad.
Mann slått til i Slemmestad
En mann i 40-årene ble slått til i Slemmestad sentrum natt til søndag. Han er sendt legevakt for sjekk, med mulig bruddskade i ansiktet.
Les mer om Slemmestad.
Anmeldt for uaktsom kjøring
En lastebilsjåfør er anmeldt for uaktsom kjøring i Slemmestad. Lastebilen skal ha skjenet over i motgående mot en politipatrulje. Ingen ble skadet i hendelsen.
Les mer om Slemmestad.
Dette er de 25 mektigeste i Norge
LO-topp Hans-Christian Gabrielsen fra Slemmestad er blant de 25 mektigeste personene i Norge. Det kommer frem i boka «Makteliten. 252 kvinner og menn som styrer Norge som gis ut i dag.
Les mer om Makteliten, Norge og Slemmestad.
Kreftbølge blant gamle asbest-arbeidere
SLEMMESTAD/OSLO (NRK) Flere hundre tidligere asbestarbeidere får lungekreft på grunn av asbeststøv de pustet inn for flere tiår siden. Nå krever stortingsrepresentant Jan Bøhler fra Arbeiderpartiet at alle som jobbet med asbest skal få tilbud om CT-screening.
Erklært død etter livredning
En mann er bekreftet død etter å ha blitt funnet livløs i veikanten i Slemmestad. Nødetatene drev med hjerte/lungeredning, men n time senere ble mannen bekreftet død. Ifølge politiet ble mannen funnet ved siden av en sykkel, men verken mannen eller sykkelen hadde åpenbare skader. Ifølge politiet er det begjært obduksjon. Politiet har fortsatt ikke identifisert mannen.
Les mer om Slemmestad.
Politimann ble sprayet med pepperspray
Under pågripelsen av to menn som forsøkte å bryte seg inn i en garasje i Slemmestad, ble en politimann sprayet med pepperspray.
Les mer om Slemmestad.
Politimann til legevakt
En polititjenestemann er sendt til legevakt for behandling, etter en pågripelse i Slemmestad i morgentimene. Ifølge politiet ble politimannen sprayet i ansiktet med en form for forsvarsspray. Politiet var i Slemmestad og pågrep to personer etter innbrudd i en garasje.
Les mer om Slemmestad.