Slemmestad


Nå sier kona stopp

Det har bare blitt julehuset i Slemmestad, sier Jan Erik Langli. I over 13 år har han dekorert husene han har bodd i Slemmestad. Han pynter huset som en julekalender i november. RØYKEN: Alle ser hvor jeg bor, smiler Langli.

Ikke mistanke om noe kriminelt

I helgen ble en 50 år gammel mann funnet død i sin egen leilighet i Slemmestad. Det ble opprettet drapsetterforskning, men nå mener politiet at det ikke er mistanke om noe kriminelt.

Les mer om Slemmestad.
– Ingen tegn til ytre skader

Politiet tror ikke lenger at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet til en 50 år gammel mann på Slemmestad i Røyken.

Les mer om Ingen, Røyken og Slemmestad.
Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Slemmestad

Mannen ble funnet død i sin egen leilighet i Røyken kommune lørdag formiddag. Dødsfallet ble omtalt som mistenkelig. Kripos ble koblet inn for å bidra til den tekniske og taktiske etterforskningen. To rettsmedisinere har undersøkt den døde.

Les mer om Røyken og Slemmestad.

Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Slemmestad

Politiets etterforskere ved boligen der en 50-åring ble funnet død lørdag.

Les mer om Slemmestad.
Avslutter eterforskning av dødsfall

Politiet har avsluttet etterforskningen av dødsfallet til en 50-årig mann i Slemmestad i Buskerud i helgen. Trolig ligger det ikke noe kriminelt bak dødsfallet. Mannen ble funnet død i sin egen leilighet i Røyken kommune lørdag formiddag.

Les mer om Buskerud, Røyken og Slemmestad.
Politiet trapper ned etterforskningen

Politiet trapper ned etterforskningen etter at en mann (50) ble funnet død i Slemmestad i Røyken.

Les mer om Røyken og Slemmestad.
Politiet trapper ned etterforskningen i Røyken

Slemmestad (NTB): Politiet avventer obduksjonsrapporten etter det mistenkelige dødsfallet i en leilighet i Slemmestad i Røyken kommune i Buskerud lørdag. Etterforskningen er trappet ned.

Les mer om Buskerud, Røyken og Slemmestad.
Kripos koblet inn i mistenkelig dødsfall i Røyken

Slemmestad (NTB): En 50 år gammel mann ble lørdag funnet død i sin egen leilighet i Røyken kommune i Buskerud. Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig. Kripos er koblet inn i saken.

Les mer om Buskerud og Røyken.
Har sendt to kriminalteknikere til Slemmestad

Asker og Bærum politidistrikt og Kripos bistår Søndre Buskerud politidistrikt etter at det er funnet en død mann (50) i Slemmestad.

50-åring funnet død i Røyken

Slemmestad (NTB): En 50 år gammel mann ble funnet død i sin egen leilighet i Røyken kommune lørdag. Søndre Buskerud politidistrikt omtaler dødsfallet som mistenkelig.

Les mer om Røyken.
Mistenkelig dødsfall i Røyken

Søndre Buskerud politidistrikt har startet etterforsking etter at en mann (50) er funnet i hjemmet sitt på Slemmestad i Røyken lørdag formiddag.

Les mer om Røyken og Slemmestad.
Mistenkelig dødsfall i Røyken

En mann i 50-årene er funnet død i en leilighet på Slemmestad i Buskerud i dag. Politiet etterforsker det som et mistenkelig dødsfall, forteller lensmann Reidar Foss til P4. Politiet har bedt om bistand fra Kripos.

Les mer om Buskerud, Røyken og Slemmestad.
Mann (50) funnet død i leilighet i Røyken

Politiet i Søndre Buskerud har bedt om hjelp fra Kripos etter mistenkelig dødsfall. Politiet i Søndre Buskerud har startet etterforskning etter at en 50 år gammel mann ble funnet død i en leilighet på Slemmestad i Røyken lørdag formiddag.

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Søndre Buskerud politidistrikt har startet etterforsking etter funn av en død person i en leilighet i på Slemmested i Røyken lørdag formiddag. Politiet fikk melding via AMK om at en 50 år gammel mann var funnet død i sin leilighet på Slemmestad.

Les mer om AMK, Røyken, Slemmestad og Slemmested.
Etterforsker mistenkelig dødsfall

Søndre Buskerud politidistrikt har startet etterforskning etter funn av en død 50 år gammel mann på Slemmestad i Røyken lørdag formiddag.

Les mer om Røyken og Slemmestad.
Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Kripos koblet inn etter mistenkelig dødsfall på Slemmestad -4

Les mer om Slemmestad4.
Pågrepet etter slåssing

En mann i 40-årene fra Røyken ble i natt pågrepet av politiet etter en slåsskamp i en leilighet i Slemmestad. Ifølge politiet fikk motparten et kutt i hånda.

Les mer om Røyken og Slemmestad.
Ruter endrer rutetidene

Fra 14. desember blir det gjort endringer i rutetidene i Asker og Bærum. De største endringene får båten til Vollen og Slemmestad. Her er alle endringene 143 Bærums Verk-Oslo Bussterminal Ny sisteavgang alle dager.

Les mer om Asker, Bærum, Slemmestad og Vollen.
Fikk sønn på uønsket besøk

RØYKEN: Politiet i Drammen fikk natt til lørdag telefon fra et ektepar i Slemmestad. - De hadde fått uønsket besøk av sinn sønn, som oppførte seg på en slik måte at ekteparet kontaktet politiet for å få hjelp.

Les mer om Drammen og Slemmestad.
Eldre kvinne uskadet

En kvinne i 80-årene fra Røyken kom uskadet fra utforkjøringen i Slemmestadveien. Ulykken skjedde i nærheten av kapellet i Slemmestad.

Mann løslatt etter voldtektsforsøk

Mannen som er siktet for å ha brutt seg inn og forsøkt å voldta en 17 år gammel jente i Slemmestad, er løslatt fra fengsel.

Les mer om Slemmestad.
Løslater voldtektsmistenkt

Mannen som er siktet for å ha brutt seg inn og forsøkt å voldta en 17 år gammel jente i Slemmestad, er løslatt fra fengsel.

Les mer om Slemmestad.
Løslatt etter voldtektsforsøk

Mannen som er siktet for å ha brutt seg inn og forsøkt å voldta en 17 år gammel jente i Slemmestad, er løslatt fra fengsel. Jentas kjæreste klarte å forhindre voldtekten, og mannen ble pågrepet kort tid etterpå. Politiet mener det ikke er fare for at han skal begå nye kriminelle handlinger. Siktelsen mot ham er opprettholdt.

Les mer om Slemmestad.
Voldtektssiktet løslatt

Mannen som er siktet for å ha brutt seg inn og forsøkt å voldta en 17 år gammel jente i Slemmestad, er løslatt fra fengsel. Jentas kjæreste klarte å forhindre voldtekten, og mannen ble pågrepet kort tid etterpå. Politiet har ikke grunnlag for å holde mannen fengslet, men siktelsen mot ham er opprettholdt.

Les mer om Slemmestad.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15