Slemmestad

Utforkjøring Slemmestad

Politiet rykket i kveld ut til Slemmestad der en mann i 80-årene kjørte i autovernet og ut av veien. Ifølge politiet har de beslaglagt mannens førerkort.
Les mer om Slemmestad.

Løse hunder funnet

På E134 like ved Darbu har en bilist plukket opp en rødhåret hund med halsbånd. Hunden leveres til Viking på Kjellstad. Samtidig er det funnet en Golden retriever i skogen ved Torvbråten skole i Slemmestad. Den blir tatt vare på inntil videre, opplyser politiet.
Fant sjålet bil
Politiet har undersøkt en stjålet bil, som ble funnet i Bergstien i Slemmestad. Eier er varslet og bilen tauet inn.
Les mer om Bergstien og Slemmestad.
Rånet ved Slemmestad ungdomsskole
Politiet fikk natt til søndag melding om biler som rånet og spilte høy musikk ved Slemmestad ungdomsskole. Da politipatruljen kom fra, var bilene borte, men etter en ny melding fra naboene «fersket politiet to av bilene. De fikk en kraftig advarsel, melder politiet.
Les mer om Slemmestad.

Politiet advarer mot falske politifolk: – Ikke slipp dem inn

Kvinne (93) i Slemmestad varslet politiet da hun fattet mistanke til den falske politimannen. Nå leter politiet etter en kvinne og en mann i området.
Les mer om Slemmestad.
Falskt politi oppsøker eldre
Politiet har fått melding om at falskt politi oppsøker eldre personer i Slemmestad. Ifølge politiet er det trolig flere personer, også en kvinne. En av personene er en mørkhåret mann med lang frakk. Hendelsene har skjedd i Nilsemarka og Kirkealleen.
Vil bli attraktiv kystby
Etter initiativ fra Miljøpartiet de Grønne er det invitert til folkemøte om utviklingen av Slemmestad. Ifølge kommunen skal stedet bli en levende kystby der industrikultur blir til kulturindustri. En plan for bolig- og næringsutbygging legges fram på møtet.
Slo bussjåfør i ansiktet
Politiet har rykket ut til Slemmestad etter melding om at en busspassasjer skal ha slått sjåføren i ansiktet. Ifølge politiet skal det ha vært en krangel om en billett som utviklet seg. Politiet er på stedet, og melder at det er rolig der nå.
Les mer om Slemmestad.
Mann slått til i Slemmestad
En mann i 40-årene ble slått til i Slemmestad sentrum natt til søndag. Han er sendt legevakt for sjekk, med mulig bruddskade i ansiktet.
Les mer om Slemmestad.
Anmeldt for uaktsom kjøring
En lastebilsjåfør er anmeldt for uaktsom kjøring i Slemmestad. Lastebilen skal ha skjenet over i motgående mot en politipatrulje. Ingen ble skadet i hendelsen.
Les mer om Slemmestad.
Dette er de 25 mektigeste i Norge
LO-topp Hans-Christian Gabrielsen fra Slemmestad er blant de 25 mektigeste personene i Norge. Det kommer frem i boka «Makteliten. 252 kvinner og menn som styrer Norge som gis ut i dag.
Les mer om Makteliten, Norge og Slemmestad.
Kreftbølge blant gamle asbest-arbeidere
SLEMMESTAD/OSLO (NRK) Flere hundre tidligere asbestarbeidere får lungekreft på grunn av asbeststøv de pustet inn for flere tiår siden. Nå krever stortingsrepresentant Jan Bøhler fra Arbeiderpartiet at alle som jobbet med asbest skal få tilbud om CT-screening.
Erklært død etter livredning
En mann er bekreftet død etter å ha blitt funnet livløs i veikanten i Slemmestad. Nødetatene drev med hjerte/lungeredning, men n time senere ble mannen bekreftet død. Ifølge politiet ble mannen funnet ved siden av en sykkel, men verken mannen eller sykkelen hadde åpenbare skader. Ifølge politiet er det begjært obduksjon. Politiet har fortsatt ikke identifisert mannen.
Les mer om Slemmestad.
Politimann ble sprayet med pepperspray
Under pågripelsen av to menn som forsøkte å bryte seg inn i en garasje i Slemmestad, ble en politimann sprayet med pepperspray.
Les mer om Slemmestad.
Politimann til legevakt
En polititjenestemann er sendt til legevakt for behandling, etter en pågripelse i Slemmestad i morgentimene. Ifølge politiet ble politimannen sprayet i ansiktet med en form for forsvarsspray. Politiet var i Slemmestad og pågrep to personer etter innbrudd i en garasje.
Les mer om Slemmestad.
Branntilløp i en datamaskin
Nødetatene har rykket ut til Slemmestad i forbindelse med branntilløp i en datamaskin. Det skal ikke være personskade.
Les mer om Slemmestad.
Fremstilles for blodprøve
Føreren av bilen som havnet i et tre ved Rortunet på Slemmestad, var, ifølge politiet, svært beruset og blir derfor fremstilt for blodprøve. Ingen ble skadet i utforkjøringen.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Bil inn i tre
En personbil har kjørt av veien og inn i et tre ved Rortunet på Slemmestad. Personen i bilen er ikke skadet. Politiet er på stedet nå.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Tigger bortvist
En aggressiv tigger ved Rortunet kjøpesenter i Slemmestad er bortvist og gitt en muntlig advarsel av politiet.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Til lege etter ulykke
En syklist er kjørt til lege etter en kollisjon med en bil ved Rortunet i Slemmestad. Det skriver Drammens Tidende. Ifølge politiet skal syklisten ha klaget over vondt i ryggen og blitt tatt med til lege for en sjekk.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Ulykke i Slemmestad
Det har vært en trafikkulykke ved Rortunet i Slemmestad. Det er et sammenstøt mellom sykkel og bil. Nødetatene er underveis.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Trafikkulykke Slemmestad
Politiet har rykket ut til en trafikkulykke i Slemmestadveien der tre biler er involvert. Ifølge politiet er ingen personer skadet. Veien er åpnet for normal trafikk.
Les mer om Slemmestadveien.
Person påkjørt ved Rortunet
Politiet har fått melding om en person som er påkjørt av en bil ved Rortunet kjøpesenter i Slemmestad. Personen er, ifølge politiet, våken, men har smerter. Nødetatene er på vei dit.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Pågrepet etter biljakt
En mann i 20-årene fra Sande ble pågrepet i Slemmestad etter en biljakt fra Hurum til Røyken natt til mandag. Politiet opplyser at mannen kjørte rett i en spikermatte. Årsaken til at mannen ikke ville stanse var at han hadde unnlatt å møte opp til soning i fengsel.
Les mer om Hurum, Røyken, Sande og Slemmestad.