Slemmestad

Mann slått til i Slemmestad

En mann i 40-årene ble slått til i Slemmestad sentrum natt til søndag. Han er sendt legevakt for sjekk, med mulig bruddskade i ansiktet.
Les mer om Slemmestad.

Anmeldt for uaktsom kjøring

En lastebilsjåfør er anmeldt for uaktsom kjøring i Slemmestad. Lastebilen skal ha skjenet over i motgående mot en politipatrulje. Ingen ble skadet i hendelsen.
Les mer om Slemmestad.
Dette er de 25 mektigeste i Norge
LO-topp Hans-Christian Gabrielsen fra Slemmestad er blant de 25 mektigeste personene i Norge. Det kommer frem i boka «Makteliten. 252 kvinner og menn som styrer Norge som gis ut i dag.
Les mer om Makteliten, Norge og Slemmestad.
Kreftbølge blant gamle asbest-arbeidere
SLEMMESTAD/OSLO (NRK) Flere hundre tidligere asbestarbeidere får lungekreft på grunn av asbeststøv de pustet inn for flere tiår siden. Nå krever stortingsrepresentant Jan Bøhler fra Arbeiderpartiet at alle som jobbet med asbest skal få tilbud om CT-screening.

Erklært død etter livredning

En mann er bekreftet død etter å ha blitt funnet livløs i veikanten i Slemmestad. Nødetatene drev med hjerte/lungeredning, men n time senere ble mannen bekreftet død. Ifølge politiet ble mannen funnet ved siden av en sykkel, men verken mannen eller sykkelen hadde åpenbare skader. Ifølge politiet er det begjært obduksjon. Politiet har fortsatt ikke identifisert mannen.
Les mer om Slemmestad.
Politimann ble sprayet med pepperspray
Under pågripelsen av to menn som forsøkte å bryte seg inn i en garasje i Slemmestad, ble en politimann sprayet med pepperspray.
Les mer om Slemmestad.
Politimann til legevakt
En polititjenestemann er sendt til legevakt for behandling, etter en pågripelse i Slemmestad i morgentimene. Ifølge politiet ble politimannen sprayet i ansiktet med en form for forsvarsspray. Politiet var i Slemmestad og pågrep to personer etter innbrudd i en garasje.
Les mer om Slemmestad.
Branntilløp i en datamaskin
Nødetatene har rykket ut til Slemmestad i forbindelse med branntilløp i en datamaskin. Det skal ikke være personskade.
Les mer om Slemmestad.
Fremstilles for blodprøve
Føreren av bilen som havnet i et tre ved Rortunet på Slemmestad, var, ifølge politiet, svært beruset og blir derfor fremstilt for blodprøve. Ingen ble skadet i utforkjøringen.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Bil inn i tre
En personbil har kjørt av veien og inn i et tre ved Rortunet på Slemmestad. Personen i bilen er ikke skadet. Politiet er på stedet nå.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Tigger bortvist
En aggressiv tigger ved Rortunet kjøpesenter i Slemmestad er bortvist og gitt en muntlig advarsel av politiet.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Til lege etter ulykke
En syklist er kjørt til lege etter en kollisjon med en bil ved Rortunet i Slemmestad. Det skriver Drammens Tidende. Ifølge politiet skal syklisten ha klaget over vondt i ryggen og blitt tatt med til lege for en sjekk.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Ulykke i Slemmestad
Det har vært en trafikkulykke ved Rortunet i Slemmestad. Det er et sammenstøt mellom sykkel og bil. Nødetatene er underveis.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Trafikkulykke Slemmestad
Politiet har rykket ut til en trafikkulykke i Slemmestadveien der tre biler er involvert. Ifølge politiet er ingen personer skadet. Veien er åpnet for normal trafikk.
Les mer om Slemmestadveien.
Person påkjørt ved Rortunet
Politiet har fått melding om en person som er påkjørt av en bil ved Rortunet kjøpesenter i Slemmestad. Personen er, ifølge politiet, våken, men har smerter. Nødetatene er på vei dit.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Pågrepet etter biljakt
En mann i 20-årene fra Sande ble pågrepet i Slemmestad etter en biljakt fra Hurum til Røyken natt til mandag. Politiet opplyser at mannen kjørte rett i en spikermatte. Årsaken til at mannen ikke ville stanse var at han hadde unnlatt å møte opp til soning i fengsel.
Les mer om Hurum, Røyken, Sande og Slemmestad.
Sommerbåt i Oslofjorden
Det blir hurtigbåt mellom Slemmestad og Oslo i helgene også denne sommeren. Den 18. juni starter sommerruta, og båten kommer også til å gjøre stopp blant annet på Oscarsborg, Håøya og Drøbak, skriver Røyken kommune på sin nettside.
Sommerbåt i Oslofjorden i helgene
Det blir hurtigbåt mellom Slemmestad og Oslo i helgene også denne sommeren. Den 18. juni starter sommerruta, og båten kommer også til å gjøre stopp blant annet på Oscarsborg, Håøya og Drøbak, skriver Røyken kommune på sin nettside.
Må koke vannet
Vannet er tilbake på Slemmestad i Røyken, men vannet må kokes inntil videre. 700 husstander var uten vann fra mandag ettermiddag, men de siste fikk vannet tilbake natt til tirsdag. Vann til matlaging og drikke må kokes inntil godkjente vannprøver foreligger ifølge VIVA.
Les mer om Røyken og Slemmestad.
Jobbes med provisorisk vannløsning
Årsaken til at mange har mistet vannet i Slemmestad er at vannrørene har sklidd fra hverandre. Det sier Kristine Iversby i VIVA. Det jobbes nå med en provisorisk løsning som skal gi husstandene vann fra Asker. Hvor mange som er uten vann, er uklart, men det kan dreie seg om flere hundre, sier hun.
Husstander uten vann
Flere husstander i Slemmestad i Røyken er uten vann på grunn av en vannlekkasje i Kirkealleen.
Båtmotorer stjålet i Slemmestad
Politiet har fått melding om tyveri av to båtmotorer fra båter som ligger i opplag i Slemmestad i Røyken. Politiet advarer båteiere om at tyvene kan finne veien til andre båthavner også.
Les mer om Røyken og Slemmestad.
Tre nye innbrudd
Politiet har i formiddag vært i Lier og undersøkt tre innbrudd der det har blitt boret hull i vinduskarmen. Fra før er det meldt om lignende innbrudd i Hokksund, Skoger, Slemmestad, Mjøndalen og Drammen i løpet av påsken.
Branntilløp i Slemmestad
Det har vært et branntilløp i en bolig i Slemmestad. Trolig er brannårsaken feil med det elektriske anlegget inn til boligen. Huseieren fikk slukket deler av brannen. Både politiet og brannvesenet er på stedet.
Les mer om Slemmestad.