Slemmestad

Slemmestad skole må sikres

Slemmestad skole i Røyken må sikres for at den ikke skal skli ut når det nå skal anlegges en park ved Bøbekken like ved skolen. Det ble oppdaget kvikkleire i området da arbeidet med parken startet, skriver Røyken og Hurums avis. Rådmann Per Morstad sier til NRK at han er glad for at kvikkleiren ble oppdaget, og at de skal sette inn tiltak for å sikre grunnen.
Les mer om Bøbekken, NRK og Røyken.

Kvikkleire ved Slemmestad skole

Det er funnet kvikkleire i grunnen ved Slemmestad skole i Røyken. – Det er viktig å gjøre noe med dette, ellers kan skolen skli ut, sier Jørgen Andersen i Viva. Planene om å anlegge en park ved Bøbekken må nå endres, skriver Røyken og Hurums Avis.
Mange rådyr påkjørt i desember
Siden 1. desember er det meldt til politiet i Søndre Buskerud om 47 påkjørte rådyr i distriktet. Senest i natt ble det meldt om et rådyr som var påkjørt av en bil i Slemmestad.
Bil kjørte av veien i Slemmestad
En kvinne satt fastklemt etter at en bil kjørte av veien i Bødalen i Slemmestad søndag ettermiddag. Kvinnen ble raskt hjulpet ut av forbipasserende, og skal ikke være alvorlig skadd. Politiet opplyser at det er svært glatt på stedet.
Les mer om Bødalen og Slemmestad.

Alfimed er årets gasellebedrift

Alfimed i Slemmestad er en av Buskeruds mest framgangsrike bedrifter. Bedriften som produserer agentur på innmat i proteser har vokst 300 prosent på fire år.
Les mer om Slemmestad.
Innbrudd i flere boder
Noen har brutt seg inn i boder i Odalsveien i Slemmestad i løpet av natta. Politiet er varslet.
Les mer om Odalsveien og Slemmestad.
Dømt for voldtektsforsøk
En 27 år gammel mann er dømt til fire års fengsel for å ha forsøkt å voldta en 16 år gammel jente i et hus på Slemmestad i Røyken. Det skriver Drammens Tidende. 27-åringen brøt seg inn i et hus der to tenåringer lå og sov. Mannen har erkjent innbruddet, men nektet skyld for voldtektsforsøk.
Les mer om Røyken og Slemmestad.
Fire års fengsel for voldtektsforsøk mot jente (16)
En 27 år gammel mann er dømt til fire års fengsel for å ha forsøkt å voldta en 16 år gammel jente i en privat bolig på Slemmestad i Røyken.
Les mer om Røyken og Slemmestad.
Kom med trusler mot politiet
En mann i 20-årene er pågrepet av politiet på Slemmestad, etter at han kom med trusler mot politiet.
Les mer om Slemmestad.
Funnet flytende
En kajakk og en rød flytevest er funnet flytende ved Slemmestad brygge. Ingen personer er meldt savnet ifølge politiet. Kajakken er oransje av type Seabird.
Les mer om Seabird og Slemmestad.
Bilbrann i Slemmestad
Brannvesenet i Røyken rykker ut til Rortunet på Slemmestad etter melding om bilbrann her.
Les mer om Rortunet, Røyken og Slemmestad.
Bilbrann slukket
Da brannvesenet kom fram til bilbrannen i Slemmestad var den allerede slukket av eieren. Brannvesenet kjøler nå ned bilen.
Les mer om Slemmestad.
Kvinne fratatt førerkortet
En kvinne i 80-årene ble fratatt førerkortet på stedet etter at en kvinne i 60-årene ble påkjørt på parkeringsplassen ved Rortunet i Slemmestad. Den skadete kvinnen kom i klem mellom den eldre kvinnens bil og noen handlevogner. Politiet foretar videre åstedsundersøkelse på stedet nå.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Kom i klem mellom bil og handlevogn
En kvinne i 60-årene er skadet etter at hun kom i klem mellom bil og handlevogner i Slemmestad. Kvinnen er fraktet til Drammen sykehus.
Les mer om Drammen og Slemmestad.
Påkjørt på P-plassen i Slemmestad
Politiet har rykket ut til en trafikkulykke i Slemmestad i Røyken. En kvinne skal være skadet etter å ha blitt påkjørt av en bil på parkeringsplassen ved Rortunet.
Korpskasserer om DNB-krøll: - Vi fikk ikke betalt ut feriepenger
Unoter i DNBs nettbank låt surt for Slemmestad Skolekorps. Dirigentene og instruktørene fikk feriepengene forsinket.
Sommerrute på Oslofjorden
Fra i dag går båtruten fra Aker brygge, via Fornebu, Vollen og Slemmestad med endestopp i Drøbak. Den vil ha tre avganger daglig i helgene fra i dag og frem til 16. august.
Slo til drosjesjåfør
En mann ble pågrepet etter at han skal ha begått skadeverk på en drosje og slått til en drosjesjåfør i Slemmestad natt til søndag.
Les mer om Slemmestad.
Sommertilbud på fjorden
I sommer kan man ta hurtigbåten fra Slemmestad til ulike perler i Oslofjorden. Kommunene Røyken og Asker og Akershus fylkeskommune har bevilget til sammen 700.000 kroner til ruta som driftes av Ruter. Båten skal gå mellom Oslo, Slemmestad og Drøbak. Og skal også stoppe på Fornebu, Vollen, Håøya og Oscarsborg.
Bistandsadvokat: – Hun opplevde det som svært skremmende
En mann i 20-årene må møte i retten, etter at han tok seg inn i et hus i Slemmestad. Han skal ha truet med å voldta en jente på 17 år.
Les mer om Slemmestad.
Brann i Slemmestad
Brann i Slemmestad
Les mer om Slemmestad.
Brann i Slemmestad
Brann i Slemmestad
Les mer om Slemmestad.
Ulykke i Slemmestad
Ingen personer ble skadet da en bil ble påkjørt bakfra ved Rortunet i Slemmestad, men det oppstod trafikkproblemer i området, melder politiet.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
MC har kjørt ut i Bødalen
En motorsykkel har kjørt ut i Bødalen i Slemmestad. Nødetatene er på vei.
Les mer om Bødalen og Slemmestad.
Skadeverk Slemmestad
I løpet av natten har noen knust vinduer på både barneskolen og biblioteket i Slemmestad, melder politiet.
Les mer om Slemmestad.