Slemmestad


Stine (19) fra Slemmestad vier et skoleår til hundekjøring og villmarksliv

Startet friluftsåret 2015 med å sove ute i sovepose - i 30 minusgrader! Stine Berggren fra Slemmestad var opptatt av å finne på noe helt annet etter videregående skole, og bestemte seg for å reise nordover.

Les mer om Slemmestad.

Buss har kjørt ut

En buss har kjørt ut ved avkjøringen til Heggedal fra Røyken i retning Slemmestad, og det er lange køer.

Les mer om Heggedal, Røyken og Slemmestad.
Pågrepet for tyveri av fyrverkeri

Store mengder fyrverkeri er beslaglagt på en adresse i Hurum i Buskerud. Fyrverkeriet stammer fra en konteiner i Slemmestad som ble brutt opp natt til nyttårsaften. En mann i 20-årene fra distriktet er pågrepet, mistenkt for tyveriet.

Les mer om Buskerud, Hurum og Slemmestad.
Pågrepet for tyveri av fyrverkeri

Store mengder fyrverkeri er beslaglagt på en adresse i Hurum. Fyrverkeriet stammer fra en konteiner i Slemmestad som ble brutt opp natt til nyttårsaften. En mann i 20-årene fra distriktet er pågrepet, mistenkt for tyveriet.

Les mer om Hurum og Slemmestad.

Stjal store mengder fyrverkeri

Natt til nyttårsaften stjal tyver med seg halvannen pall med fyrverkeri fra et utsalg i Slemmestad. RØYKEN: Natt til onsdag ble en kontainer i Slemmestad i Røyken brutt opp og tyver fikk med seg større mengder fyrverkeri.

Les mer om Røyken og Slemmestad.
Tyveri av fyrverkeri

I løpet av natten ble det brutt opp en container med fyrverkeri i Eternitveien i Slemmestad. Det ble stjålet en større mengde fyrverkeri. I løpet av natten har noen også forsøkt å bryte opp en container med fyrverkeri utenfor Rema 1000 på Spikkestad.

Tyvene har ikke tatt juleferie

Innbruddsbølgen i Røyken og Hurum fortsetter. I løpet av julen har tyver brutt seg inn på et treningssenter på Slemmestad og fra et hus på Tofte er det stjålet deodorant.

Les mer om Hurum, Røyken, Slemmestad og Tofte.
Innbrudd i treningssenter

Det har vært innbrudd i et treningssenter i Slemmestad i løpet av julen, melder politiet.

Les mer om Slemmestad.
Nå sier kona stopp

Det har bare blitt julehuset i Slemmestad, sier Jan Erik Langli. I over 13 år har han dekorert husene han har bodd i Slemmestad. Han pynter huset som en julekalender i november. RØYKEN: Alle ser hvor jeg bor, smiler Langli.

Ikke mistanke om noe kriminelt

I helgen ble en 50 år gammel mann funnet død i sin egen leilighet i Slemmestad. Det ble opprettet drapsetterforskning, men nå mener politiet at det ikke er mistanke om noe kriminelt.

Les mer om Slemmestad.
– Ingen tegn til ytre skader

Politiet tror ikke lenger at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet til en 50 år gammel mann på Slemmestad i Røyken.

Les mer om Ingen, Røyken og Slemmestad.
Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Slemmestad

Mannen ble funnet død i sin egen leilighet i Røyken kommune lørdag formiddag. Dødsfallet ble omtalt som mistenkelig. Kripos ble koblet inn for å bidra til den tekniske og taktiske etterforskningen. To rettsmedisinere har undersøkt den døde.

Les mer om Røyken og Slemmestad.
Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall i Slemmestad

Politiets etterforskere ved boligen der en 50-åring ble funnet død lørdag.

Les mer om Slemmestad.
Avslutter eterforskning av dødsfall

Politiet har avsluttet etterforskningen av dødsfallet til en 50-årig mann i Slemmestad i Buskerud i helgen. Trolig ligger det ikke noe kriminelt bak dødsfallet. Mannen ble funnet død i sin egen leilighet i Røyken kommune lørdag formiddag.

Les mer om Buskerud, Røyken og Slemmestad.
Politiet trapper ned etterforskningen

Politiet trapper ned etterforskningen etter at en mann (50) ble funnet død i Slemmestad i Røyken.

Les mer om Røyken og Slemmestad.
Politiet trapper ned etterforskningen i Røyken

Slemmestad (NTB): Politiet avventer obduksjonsrapporten etter det mistenkelige dødsfallet i en leilighet i Slemmestad i Røyken kommune i Buskerud lørdag. Etterforskningen er trappet ned.

Les mer om Buskerud, Røyken og Slemmestad.
Kripos koblet inn i mistenkelig dødsfall i Røyken

Slemmestad (NTB): En 50 år gammel mann ble lørdag funnet død i sin egen leilighet i Røyken kommune i Buskerud. Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig. Kripos er koblet inn i saken.

Les mer om Buskerud og Røyken.
Har sendt to kriminalteknikere til Slemmestad

Asker og Bærum politidistrikt og Kripos bistår Søndre Buskerud politidistrikt etter at det er funnet en død mann (50) i Slemmestad.

50-åring funnet død i Røyken

Slemmestad (NTB): En 50 år gammel mann ble funnet død i sin egen leilighet i Røyken kommune lørdag. Søndre Buskerud politidistrikt omtaler dødsfallet som mistenkelig.

Les mer om Røyken.
Mistenkelig dødsfall i Røyken

Søndre Buskerud politidistrikt har startet etterforsking etter at en mann (50) er funnet i hjemmet sitt på Slemmestad i Røyken lørdag formiddag.

Les mer om Røyken og Slemmestad.
Mistenkelig dødsfall i Røyken

En mann i 50-årene er funnet død i en leilighet på Slemmestad i Buskerud i dag. Politiet etterforsker det som et mistenkelig dødsfall, forteller lensmann Reidar Foss til P4. Politiet har bedt om bistand fra Kripos.

Les mer om Buskerud, Røyken og Slemmestad.
Mann (50) funnet død i leilighet i Røyken

Politiet i Søndre Buskerud har bedt om hjelp fra Kripos etter mistenkelig dødsfall. Politiet i Søndre Buskerud har startet etterforskning etter at en 50 år gammel mann ble funnet død i en leilighet på Slemmestad i Røyken lørdag formiddag.

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Søndre Buskerud politidistrikt har startet etterforsking etter funn av en død person i en leilighet i på Slemmested i Røyken lørdag formiddag. Politiet fikk melding via AMK om at en 50 år gammel mann var funnet død i sin leilighet på Slemmestad.

Les mer om AMK, Røyken, Slemmestad og Slemmested.
Etterforsker mistenkelig dødsfall

Søndre Buskerud politidistrikt har startet etterforskning etter funn av en død 50 år gammel mann på Slemmestad i Røyken lørdag formiddag.

Les mer om Røyken og Slemmestad.
Tidligere toppsak hos Dagbladet:
Kripos koblet inn etter mistenkelig dødsfall på Slemmestad -4

Les mer om Slemmestad4.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17