Slemmestad

Stanset ruset gjeng

Utrykningspolitiet har stoppet en bil med tre unge menn ved Rortunet i Slemmestad. Det ble gjort funn av narkotika i bilen. Alle tre fremsto som ruset, også fører.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.

Tatt med falske skilt

Føreren som forsøkte å stikke av fra politiet i Slemmestad, er pågrepet mistenkt for besittelse av et falsk førerkort og falske kjennetegn på bilen.
Les mer om Slemmestad.
Prøvde å stikke av fra UP
En UP-patrulje har innhentet en bilfører som forsøkte å unndra seg kontroll i Slemmestad ved Rortunet. Det er foreløpig ikke klart hvorfor vedkommende forsøkte å stikke av.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
Familie fortviler: Hvem stjal hanen vår i natt?
– Det kan jo være noen som har blitt drittlei av at den galer, sier sønnen i huset etter at hanen forsvant sporløst fra Slemmestad natt til søndag.
Les mer om Slemmestad.

Trafikkuhell Slemmestad

Det har vært et trafikkuhell i Slemmestadveien ved Rortunet. Ingen personskade, men en bil måtte taues bort fra stedet. Uhellet har skjedd i en 40 sone.
Les mer om Rortunet og Slemmestadveien.
Stjal verktøy
I dag tidlig har det vært innbrudd og tyveri fra en Toyota varebil som sto parkert ved havna på Slemmestad. Det er stjålet noe håndverktøy.
Les mer om Slemmestad og Toyota.
Flere festklager
Politiet måtte i natt rykke ut til Slemmestad for å dempe en fest i en leilighet etter klage om støy. Det kom, også melding om en ungdomsfest på Konnerud som var ute av kontroll. Da patruljen kom dit, hadde mor i huset kommet hjem, og festen ble avsluttet.
Les mer om Konnerud og Slemmestad.
Sekkefabrikken kan bli helkommunal
Sekkefabrikken kulturhus i Slemmestad kan bli helkommunalt. Rådmannen i Røyken ber formannskapet om fullmakt til å diskutere med Slemmestad Brygge om kommunen kan overta selskapets aksjepost, skriver Røyken og Hurums Avis.
Rask rettsprosess
Ein utanlandsk statsborgar som vart stansa for ruskøyring på Slemmestad i Røyken i går tidleg, blir truleg sendt rett i fengsel i dag. Føraren blåste i alkometeret og det viste seg at promillen var 1,5. Fordi politiet ikkje ville at mannen skulle forlate landet vart han halde i arresten, og han får dommen sin allereie i dag.
Les mer om Røyken og Slemmestad.
Tatt med 1,5 i promille
Politiet stansa måndag morgon ein bil som vingla på Slemmestad, etter tips frå andre trafikantar. Føraren blåste i alkometer og det viste seg at promillen var 1,5.
Les mer om Slemmestad.
Meinigheit vil byggje
Det religiøse samfunnet Sannhetens Ord har planar om å byggje eit kyrkjebygg som kan romme 300 personar i Slemmestad. No har Røyken kommune sendt planane ut på høyring. Innbyggarane har frist til 25. oktober for å seie si meining om planane.
Les mer om Røyken og Slemmestad.
Vil etablere seg i Slemmestad
Det religiøse samfunnet Sannhetens Ord ønsker å etablere seg i Slemmestad og har planar om eit kyrkjebygg som kan romme 300 personar. No har Røyken kommune sendt planane ut på høyring. Innbyggarane har frist til 25. oktober for å seie si meining om planane.
Les mer om Røyken og Slemmestad.
Lyskunstfestival i Slemmestad
Det er internasjonal lyskunstfestival i Slemmestad i helgen. Kunstnere lyssetter bygninger, blant annet den gamle sementfabrikken. Dette er femte gangen som Factory Light Festivalen arrangeres. Festivalen har trukket opp mot 7000 mennesker hvert år.
Festival for femte gang
I helgen er det internasjonal lyskunstfestival på Slemmestad. Kunstnere lyssetter bygninger, blant annet den gamle sementfabrikken. Det er femte gang Factory Light Festivalen arrangeres.
Vil ha utslippsfrie hurtigbåter
Det koster 260 millioner kroner å skaffe ferger som går på strøm i Oslofjorden, viser ny rapport. Politikere fra Buskerud, Akershus og Oslo har sett på muligheten for å bruke utslippsfrie hurtigbåter på rutene Lysaker-Nesodden og Slemmestad-Vollen-Aker brygge.
LO-sjefen: Høyre og Frp er halvert i LO
SLEMMESTAD (VG) LOs nye leder, Hans-Christian Gabrielsen (50 år i dag), sier det blir regjeringsskifte hvis den sviktende oppslutningen om Høyre og Frp blant LOs medlemmer fortsetter. Fra egen terrasse utfordrer han statsminister Erna Solberg og Frp-leder Siv Jensen.
Venteliste for å få dronningar
Både antall birøktere og robuste brunbier var nesten halvert, men på få år har trenden snudd. Birøkter Lars Kirkerud på Slemmestad i Buskerud har holdt på siden han var 15 år og fikk fem bikuber med brunbier av mormor.
Les mer om Buskerud og Slemmestad.
Bedre framkommelighet for busser
Reisetiden for busspassasjerer kan komme ned mot 20 minutter mellom Lysaker og Slemmestad når det i oktober blir kollektivfelt også i utgående retning på E18. Det viser beregninger Ruter har gjort, skriver Budstikka. I rushtiden bruker bussen vanligvis opp mot 38 minutter på strekningen.
Det blir sommerbåt i år også
Også i sommer blir det kjørt hurtigbåt i helgene mellom Oslo, Vollen, Slemmestad og Drøbak – med stopp på Håøya og Oscarsborg. Båtsesongen starter 17. juni og kjører tre avganger daglig i hver retning hver lørdag og søndag frem til 13. august.
Slo til to personer ved Rortunet
En mann er pågrepet etter at han skal slått til to personer i Slemmestad i natt. Mannen stod midt i veien slik at en kvinne som kom kjørende, måtte stoppe bilen. Han skal da ha slått til henne. En bussjåfør som skulle hjelpe til, ble også slått.
Les mer om Rortunet og Slemmestad.
I dag blir han LO-leder
I dag blir Hans-Christian Gabrielsen fra Slemmestad valgt som ny LO-leder. Han blir den tredje lederen av Landsorganisasjonen fra Buskerud.
Nå er han en av Norges mektigste menn
Hans-Christian Gabrielsen (49) fra Slemmestad ble torsdag ettermiddag valgt til leder i LO. Han kan bli sittende som en av Norges mektigste menn i 12 år.
Les mer om Slemmestad.
Valgt til ny LO-leder
Hans Christian Gabrielsen fra Slemmestad ble valgt til ny leder i LO i ettermiddag under stor og lang applaus fra kongressens deltagere. Han kommer fra Fellesforbundet, har vært LOs andre nestleder i fire år, og var tidligere forbundssekretær i Fellesforbundet.
Innstiller på Gabrielsen
Som ventet innstiller valgkomiteen i LO Hans-Christian Gabrielsen fra Slemmestad som ny leder. Peggy Hessen Følsvik er innstilt som første nestleder og Roger Haga Heimli som andre.
I dag blir han LO-leder
I dag blir Hans-Christian Gabrielsen fra Slemmestad valgt som ny LO-leder. Han blir den tredje lederen av Landsorganisasjonen fra Buskerud.