Slo

Norge slo Tyskland

Norge måtte slå Tyskland for å gå videre til semifinalen i EM, og «Team Ulsrud innfridde forventningene. Tyskland holdt følge med nordmennene hele veien, men Ulsrud og gjengen holdt hodet kaldt, og vant til slutt 6-4.
Les mer om Team Ulsrud, Tyskland og Ulsrud.

Målfest for Zuccas Rangers

Mats Zuccarello og New York Rangers vant 6–1 på bortebane mot Carolina Hurricanes onsdag. 20 sekunder inn i tredje periode slo Chris Kreider til med sin andre scoring, godt hjulpet av en kjempeassist fra Zucca.
Les mer om Zucca.
Elyounoussis Basel med bragd - slo Manchester United etter sent mål
Zlatan Ibrahimovic CL-debuterte for United da de gikk på turneringens første tap.
Les mer om Manchester United og United.

Sent Basel-mål senket United

Michael Lang scoret kampens eneste mål da Basel slo Manchester United 1-0 i mesterligaen onsdag kveld. United er uansett videre til sluttspillet, mens Basel og CSKA Moskva kjemper om den andre sluttspillplassen.
Elev slo til lærer på trondheimsskole
Politiet ble onsdag formiddag tilkalt til en skole i Trondheim etter en voldsepisode.
Les mer om Trondheim.
– Det er stort sett jobb det går i. Vi har tradisjon for det i familien
Fire små entreprenører slo seg sammen for å kjempe om de store kontraktene. Fire år senere er inntektene 30-doblet. – En formidabel utvikling, sier daglig leder Christian Oskarsson.
Les mer om Christian Oskarsson og Det.
Slo alarm om koffert
Vektere slo alarm da de oppdaget en hensatt koffert utenfor hovedinngangen til Kuben kjøpesenter på Hønefoss. Det skriver Ringerikes Blad. Politiet sperret av området, mens de gikk gjennom overvåkingsbilder for å se hvem som hadde satt den fra seg. En kvinne ble sett forlate kofferten. Politiet valgte da å åpne den, og kofferten viste seg å være tom.
Les mer om Kuben.
Manchester City ustoppelige
Manchester City fortsetter med å imponere i årets sesong. Tirsdag slo laget Feyenoord med 1-0 i en slitekamp i mesterligaen. Napoli slo Shakhtar med 3-0. Mer på TV2.no.
Les mer om Feyenoord og Shakhtar.
Sent mål sikret gruppeseieren
Raheem Sterling ble kampens eneste målscorer da Manchester City slo Feyenoord 1–0 i mesterligaen tirsdag. Britene er videre til sluttspillet etter fem seirer på fem kamper.
Les mer om Feyenoord og Manchester City.
Stjernen tapte
Storhamar økte ledelsen i ishockeyens eliteserie da de slo Stjernen 2-0. Stjernen ligger på 8.-plass på tabellen.
Les mer om Stjernen.
Tari leder junior-VM i sjakk
Den norske sjakkspilleren Aryan Tari leder junior-VM i sjakk etter at 8 av 11 runder er unnagjort. Tirsdag slo han russeren Grigorij Oparin med svarte brikker. 18-åringen fra Lier står med seks seire og to remis så langt.
Ny curling-siger i EM
Norge går frå siger til siger i curling-EM i Sveits. I føremiddag slo Thomas Ulsruds lag Austerrike 7-4 og tok sin femte siger på seks kampar. Det held til delt andreplass saman med Sverige. Seinare i dag skal Norge møte Skottland, som tapte 5-4 for Sverige i dag tidleg.
Ny curlig-siger i EM
Norge går frå siger til siger i curling-EM i Sveits. I føremiddag slo Thomas Ulsruds lag Austerrike 7-4 og tok sin femte siger på seks kampar. Det held til delt andreplass saman med Sverige. Seinare i dag skal Norge møte Skottland, som tapte 5-4 for Sverige i dag tidleg.
Falt i trappen - kampen utsatt
Tungvektskampen i boksing mellom David Haye og Tony Bellew er utsatt etter at førstnevnte falt i trappen og skadet armen. Tony Bellew slo David Haye i 11. runde under deres kamp i mars. Det utsolgte returoppgjøret skulle i utgangspunktet gå 17. desember, men er nå utsatt til enten 24. mars eller 5. mai.
Les mer om David Haye og Tony Bellew.
Wikheim matchvinner i Danmark
Tidligere Strømsgodset-spiller Gustav Wikheim ble matchvinner da Midtjylland slo Aalborg 1-0 i den danske superligaen mandag. 24-åringen ble matchvinner to minutter før full tid. Wikheim erstattet Alexander Sørloth etter 76 minutters spill.
Matip går glipp av Sevilla-kampen
Liverpools Joel Matip spiller ikke tirsdagens mesterligakamp mot Sevilla på grunn av lårtrøbbel. 26-åringen spilte ikke da Liverpool slo Southampton 3-0 i serien lørdag. Nå bekrefter manager Jürgen Klopp at han er ute mot spanjolene, melder BBC.
Curlinggutta slo Italia i EM
Norge og skip Thomas Ulsrud vant 8-5 mot Italia i curling-EM mandag. Det var det norske lagets fjerde seier i mesterskapet.
Les mer om Italia.
Curlinggutta slo Italia i EM
Norge og skip Thomas Ulsrud vant 8-5 over Italia i curling-EM mandag. Det var det norske lagets fjerde seier i mesterskapet. Tidligere på dagen slo det norske laget Slovakia 7-2. Det norske kvinnelaget vant 8-4 over England, før det ble 2-9-tap mot Finland.
Les mer om England, Finland, Italia og Slovakia.
Fulgte etter mann og slo ham i hodet med øks i Trondheim
Mannen i 20-årene tok toget til Trondheim og lette etter et offer i fem timer, før han fulgte etter en mann i 30-årene og slo ham med ei øks. Nå må han sitte fire uker i varetekt.
Les mer om Trondheim.
Ni års fengsel for drapsforsøk
Ein mann (40) som slo ekskona med brekkjern fleire gonger i hovudet, er dømd til fengsel.
Ni års fengsel for drapsforsøk
Ein mann (40) som slo ekskona med brekkjern fleire gonger i hovudet, er dømd til fengsel i ni år. Episoden skjedde i parkeringshuset ved Kilden Teater- og Konserthus i Kristiansand i februar. Les meir her.
Les mer om Kristiansand.
Fulgte etter mann og slo ham med i hodet med øks i Trondheim
Mannen i 20-årene tok toget til Trondheim og lette etter et offer i fem timer, før han fulgte etter en mann i 30-årene og slo ham med ei øks. Nå må han sitte fire uker i varetekt.
Les mer om Trondheim.
Mishandlet familien i 20 år
En Kongsvinger-mann i 60-åra er tiltalt for å ha mishandlet kona og de to barna sine i over 20 år. I følge tiltalen ble både kona og barna utsatt for fysisk og psykisk vold. Kona måtte se på at mannen slo barna og barna så moren bli mishandlet.
Slo, låste inne og trua med å drepe ekskona
Mannen hevda ekskona øydela kleda og skadde seg sjølv, men vart ikkje trudd i Sogn og Fjordane tingrett.
Les mer om Fjordane og Sogn.