Snertingdal

- Dagen min kunne bli ødelagt om jeg spiste en hvetebolle

Hanne Snertingdal mener bloggere og media må ta ansvar.

Snertingdal trenger digitale løsninger

Et fåtall av husstandene i Snertingdal har i dag tilgang til bredbånd av tilstrekkelig kvalitet.
Les mer om Snertingdal.
Vant sin tredje spillemann
Dænsebændet fra Snertingdal sto for en stor prestasjon da de vant sin tredje spellemannspris i går kveld. Prisen fikk de overrakt av Frida Ånnevik.
Flotte skiforhold på Glæstadhøgda
Masse folk var ute og gikk på ski på Glæstadhøgda i Gjøvik 1. og 2. juledag. Selv om det fortsatt er litt for lite snø til å gå på ski de fleste steder i Gjøvik, er det flotte skiforhold på åsryggen mellom Snertingdal og Vardal.

Underkjølt regn lager kaos på vegene

OA fikk klokka 19.45 søndag melding om at to biler har kjørt av vegen på Gravåsen mellom Snertingdal og Vardal. Utforkjøringene skal ha skjedd like ved grusstaket i retning Gjøvik.
Her kan gangvegen bli smalere enn planlagt
10 millioner kroner er satt av til gang- og sykkelveg i Snertingdal. Anslag viser at prisen trolig blir nærmere 15 millioner kroner.
Les mer om Snertingdal.
I dag kan du se Berlusconi fra Snertingdal på kino
PÅ LERRETET: Fredag kveld er det premiere på actionkomedien Jakten på Berlusconi, der Norne (18) har en sentral rolle.? Jeg gleder meg veldig til å se filmen, sier Anna Lene Leganger.
Bly i jorda i Snertingdal.
Norges Geologiske Undersøkelse (NGU) skal forske på hvordan bly fra Snertingdal påvirker det lokale jordsmonnet, skriver Oppland Arbeiderblad - Fra førstkommende mandag skal NGU-forskerne
Kom til rette
Foto: Illustrasjonsbilde: Geir Norling Politiet bekrefter at helikopter ble satt inn i en leteaksjon i Snertingdal natt til lørdag. De ønsker ikke å gi detaljopplysninger, da dette dreide seg om en vanskelig situasjon for en enkeltperson.
Les mer om Snertingdal.
Skal forske på hvordan bly fra Snertingdal påvirker jordsmonnet
Forskere ved Norges geologiske undersøkelse (NGU) skal avsløre hvordan bly fra Snertingdal og molybden fra Nordli påvirker jordsmonnet og plantelivet i området. Det opplyser Norges geologiske undersøkelse (NGU) til OA fredag.
Les mer om Nordli og Snertingdal.
Søndre Land er bekymret for å bli en ny Snertingdal
Foto: Per Zhang Skjønberg Poltikerne i Søndre Land er bekymret for at de blir en liten utkant i en ny storkommune.
Les mer om Snertingdal og Søndre Land.
Flere Gjøvikskoler rammes
Barneskoletrinnene er skjermet på Kopperud og Snertingdal. Det er med andre ord kun ungdomsskolelærere som er tatt ut i Gjøvik kommune. Se liste over skolene som rammes nederst i saken.
Les mer om Gjøvik, Kopperud og Snertingdal.
Alma (100) har vært med på pensjonistleir i 35 år
SPREK: Alma Sveum fra Snertingdal fylte 100 år på selveste 17. mai.ARKIVBILDE Foto: Svein Erik Strande Alma Sveum (100) fra Snertingdal deltar denne uken på NLM-leiren Voksen+ dager
Les mer om Snertingdal.
Mann til sykehus etter å ha fått støt
Tirsdag ettermiddag ble en mann i Øvre Veg mellom Redalen og Snertingdal fraktet til sykehus. 110-sentralen for Innlandet bekrefter at vedkommende fikk støt etter et lynnedslag.
Omsorgssenteret skal teste ut 12-timers vakter
PRØVEORDNING: 12-timers vakter. Arkivbilde Foto: Tor Erik Pettersen Snertingdal Omsorgssenter skal prøve ut 12-timers vakter i høst.
Mistet førerkortet
Torsdag melder politiet at en mann fra Hedmark i slutten av tenårene ble stoppet av UP i Snertingdal for flere trafikale forhold. Føreren mistet ifølge politiet førerkortet fordi han
Les mer om Hedmark og Snertingdal.
Kjørte med utgåtte kjennemerker
Politiet melder at en lokal dame i 40-åra ble stoppe torsdag med utgåtte dagprøvekjennemerker. Kvinnen ble stoppet av en UP-patrulje i Snertingdal, og er ifølge politiet anmeldt.
Les mer om Snertingdal og UP-patrulje.
Leter etter eldre mann på moped
En eldre mann på moped er meldt savnet fra sin bopel i Snertingdal. Politi, Røde kors og Norsk Folkehjelp samt Norske Redningshunder deltar i søket.
Leteaksjon etter mann på rød moped
Politi, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder leter etter en eldre mann i Snertingdal. Mannen kjørte en rød moped da han forsvant i går ettermiddag. Søket ble satt igang
Leteaksjon Snertingdal 1
Meny Ekspandr Nyheter Ekspandr Distrikt Lukk meny Leteaksjon Snertingdal Siste meldinger
Tooji har flyttet til Stockholm
Stockholm er altså riktig svar på konkurransen. Vinneren er Emma Aalseth Evenstuen, 10 år fra Snertingdal. Gratulerer! Signert t-skjorte kommer i posten. Ukens konkurranse: Hvor har
Stilig grunnlovsfeiring i Snertingdal
Se bildeserie! Foto: Svein Erik Strande Snertingdal Sentrum Som i resten av vårt distrikt spilte været på lag med folket i Snertingdal i år.
Les mer om Snertingdal.
Sigarettsneiper på utedo førte til røykutvikling
Brannmannskaper fra Gjøvik og Moelv rykket ut til Øvre veg i Snertingdal tirsdag formiddag. Det gjorde også politiet i Vestoppland. Det ble meldt om røykutvikling fra en garasje, opplyste