Snertingdal

Nett-problemer i Snertingdal

Det er en feil på Telenors bredbånd i Snertingdal. Over 500 abonnenter kommer ikke på nett for øyeblikket, skriver OA.
Les mer om Snertingdal.

Ny gang- og sykkelveg

Nesten n km med forbedret veg for gående og syklende i Snertingdal ble høytidelig åpnet i dag. Prisen er 21 millioner kroner. (På bildet: Ordfører Bjørn Iddberg og Elisabeth Thoresen i fylkeskommunens komit for samferdsel og trafikksikkerhet).
Leilighet brant: Mann og kvinne hoppet fra andre etasje
To personer er innlagt på sykehus etter en brann i Snertingdal i Gjøvik natt til lørdag. Begge har pådratt seg bruddskader.
Les mer om Gjøvik og Snertingdal.
Tre til sykehus etter brann
Tre personer ble skadet i en boligbrann i Snertingdal i Oppland. Politiet fikk melding om brannen litt før klokken 02.30. Det er snakk om brann- og bruddskader. En av dem hadde brannskader på magen og begge beina, opplyser politiet til NTB.
Les mer om NTB, Oppland og Snertingdal.

Ulykke på riksvei 4

På riksvei 4 ved avkjøringen til Snertingdal mellom Gjøvik og Mjøsbrua har det vært en trafikkulykke. Ett felt er stengt og bilene må over i motsatt kjørefelt for å passere.
Les mer om Gjøvik, Mjøsbrua og Snertingdal.
Alvorlig skadet etter MC-ulykke
En person ble alvorlig skadet etter en motorsykkelulykke vest for Elvedalen ved Snertingdal fredag kveld. Også en annen person ble skadet i ulykken. Skadeomfanget til vedkommende er ukjent. Luftambulanse er på vei til ulykkesstedet.
Motorsykkelulykke i Redalen
To personer er skadet etter en motorsykkelulykke ved Snertingdal. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet.
Les mer om Redalen og Snertingdal.
Hjulpet i land fra robåt
To berusede menn i en robåt på Ringsjøen i Snertingdal måtte i dag tidlig få hjelp av politiet. De to ble hentet på ei øy og rodd til land.
Les mer om Ringsjøen og Snertingdal.
Bål skapte skogbrann
Bålbrenning førte lørdag ettermiddag til en skogbrann i Ambjørgsveen i Snertingdal. Brannen er nå slukket, men politiet vil opprette sak mot personene som tente bålet.
Les mer om Ambjørgsveen og Snertingdal.
Flere gressbranner i Oppland
110-sentralen melder om flere gressbranner i Oppland lørdag ettermiddag. Brannvesenet har nå rykket ut til gressbranner i både Sør Aurdal, Snertingdal og Etnedal.
Hus brant ned
Huset som begynte å brenne i Snertingdal i Gjøvik i dag tidlig er nå nedbrent, ifølge politiet. Det er ikke fare for at brannen skal spre seg til andre hus. Huset skal ha vært ubebodd.
Les mer om Gjøvik og Snertingdal.
Husbrann i Gjøvik
Det brenner i et hus i Snertingdal i Gjøvik. Ifølge politiet skal huset være ubebodd. Brannvesenet melder om at det er full overtenning i huset.
Les mer om Gjøvik og Snertingdal.
- Dagen min kunne bli ødelagt om jeg spiste en hvetebolle
Hanne Snertingdal mener bloggere og media må ta ansvar.
Snertingdal trenger digitale løsninger
Et fåtall av husstandene i Snertingdal har i dag tilgang til bredbånd av tilstrekkelig kvalitet.
Les mer om Snertingdal.
Vant sin tredje spillemann
Dænsebændet fra Snertingdal sto for en stor prestasjon da de vant sin tredje spellemannspris i går kveld. Prisen fikk de overrakt av Frida Ånnevik.
Flotte skiforhold på Glæstadhøgda
Masse folk var ute og gikk på ski på Glæstadhøgda i Gjøvik 1. og 2. juledag. Selv om det fortsatt er litt for lite snø til å gå på ski de fleste steder i Gjøvik, er det flotte skiforhold på åsryggen mellom Snertingdal og Vardal.
Underkjølt regn lager kaos på vegene
OA fikk klokka 19.45 søndag melding om at to biler har kjørt av vegen på Gravåsen mellom Snertingdal og Vardal. Utforkjøringene skal ha skjedd like ved grusstaket i retning Gjøvik.
Her kan gangvegen bli smalere enn planlagt
10 millioner kroner er satt av til gang- og sykkelveg i Snertingdal. Anslag viser at prisen trolig blir nærmere 15 millioner kroner.
Les mer om Snertingdal.
I dag kan du se Berlusconi fra Snertingdal på kino
PÅ LERRETET: Fredag kveld er det premiere på actionkomedien Jakten på Berlusconi, der Norne (18) har en sentral rolle.? Jeg gleder meg veldig til å se filmen, sier Anna Lene Leganger.
Bly i jorda i Snertingdal.
Norges Geologiske Undersøkelse (NGU) skal forske på hvordan bly fra Snertingdal påvirker det lokale jordsmonnet, skriver Oppland Arbeiderblad - Fra førstkommende mandag skal NGU-forskerne
Kom til rette
Foto: Illustrasjonsbilde: Geir Norling Politiet bekrefter at helikopter ble satt inn i en leteaksjon i Snertingdal natt til lørdag. De ønsker ikke å gi detaljopplysninger, da dette dreide seg om en vanskelig situasjon for en enkeltperson.
Les mer om Snertingdal.
Skal forske på hvordan bly fra Snertingdal påvirker jordsmonnet
Forskere ved Norges geologiske undersøkelse (NGU) skal avsløre hvordan bly fra Snertingdal og molybden fra Nordli påvirker jordsmonnet og plantelivet i området. Det opplyser Norges geologiske undersøkelse (NGU) til OA fredag.
Les mer om Nordli og Snertingdal.
Søndre Land er bekymret for å bli en ny Snertingdal
Foto: Per Zhang Skjønberg Poltikerne i Søndre Land er bekymret for at de blir en liten utkant i en ny storkommune.
Les mer om Snertingdal og Søndre Land.
Flere Gjøvikskoler rammes
Barneskoletrinnene er skjermet på Kopperud og Snertingdal. Det er med andre ord kun ungdomsskolelærere som er tatt ut i Gjøvik kommune. Se liste over skolene som rammes nederst i saken.
Les mer om Gjøvik, Kopperud og Snertingdal.
Alma (100) har vært med på pensjonistleir i 35 år
SPREK: Alma Sveum fra Snertingdal fylte 100 år på selveste 17. mai.ARKIVBILDE Foto: Svein Erik Strande Alma Sveum (100) fra Snertingdal deltar denne uken på NLM-leiren Voksen+ dager
Les mer om Snertingdal.