Snertingdal

Smerter i nakke etter kollisjon

Føreren av en personbil klaget over smerter i nakken, etter ei ulykke ved skytterhuset i Elvedalen i Snertingdal i formiddag. Personbilen kjørte inn i en lastebil bakfra. Trafikken går greit forbi stedet, melder politiet på Twitter.
Les mer om Elvedalen, Snertingdal og Twitter.

Trafikkulykke i Snertingdal

Nødetatene er på veg til et trafikkuhell i Snertingdal. Det skal ha skjedd ved skytterhuset i Elvedalen. Det skal være en påkjørsel bakfra med personbil og lastebil.
Les mer om Elvedalen og Snertingdal.
Innbrudd på skole
Det har vært innbrudd på en skole i Snertingdal i natt. Flere PCer er stjålet. Politiet gjør undersøkelser på stedet.
Les mer om Snertingdal.
Strømbrudd i Snertingdal
Vokks Nett AS melder at det er en høyspentfeil på nettet i Snertingdal tirsdag kveld. Feilsøking pågår skriver OA.
Les mer om Snertingdal.

Nett-problemer i Snertingdal

Det er en feil på Telenors bredbånd i Snertingdal. Over 500 abonnenter kommer ikke på nett for øyeblikket, skriver OA.
Les mer om Snertingdal.
Ny gang- og sykkelveg
Nesten n km med forbedret veg for gående og syklende i Snertingdal ble høytidelig åpnet i dag. Prisen er 21 millioner kroner. (På bildet: Ordfører Bjørn Iddberg og Elisabeth Thoresen i fylkeskommunens komit for samferdsel og trafikksikkerhet).
Leilighet brant: Mann og kvinne hoppet fra andre etasje
To personer er innlagt på sykehus etter en brann i Snertingdal i Gjøvik natt til lørdag. Begge har pådratt seg bruddskader.
Les mer om Gjøvik og Snertingdal.
Tre til sykehus etter brann
Tre personer ble skadet i en boligbrann i Snertingdal i Oppland. Politiet fikk melding om brannen litt før klokken 02.30. Det er snakk om brann- og bruddskader. En av dem hadde brannskader på magen og begge beina, opplyser politiet til NTB.
Les mer om NTB, Oppland og Snertingdal.
Ulykke på riksvei 4
På riksvei 4 ved avkjøringen til Snertingdal mellom Gjøvik og Mjøsbrua har det vært en trafikkulykke. Ett felt er stengt og bilene må over i motsatt kjørefelt for å passere.
Les mer om Gjøvik, Mjøsbrua og Snertingdal.
Alvorlig skadet etter MC-ulykke
En person ble alvorlig skadet etter en motorsykkelulykke vest for Elvedalen ved Snertingdal fredag kveld. Også en annen person ble skadet i ulykken. Skadeomfanget til vedkommende er ukjent. Luftambulanse er på vei til ulykkesstedet.
Motorsykkelulykke i Redalen
To personer er skadet etter en motorsykkelulykke ved Snertingdal. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet.
Les mer om Redalen og Snertingdal.
Hjulpet i land fra robåt
To berusede menn i en robåt på Ringsjøen i Snertingdal måtte i dag tidlig få hjelp av politiet. De to ble hentet på ei øy og rodd til land.
Les mer om Ringsjøen og Snertingdal.
Bål skapte skogbrann
Bålbrenning førte lørdag ettermiddag til en skogbrann i Ambjørgsveen i Snertingdal. Brannen er nå slukket, men politiet vil opprette sak mot personene som tente bålet.
Les mer om Ambjørgsveen og Snertingdal.
Flere gressbranner i Oppland
110-sentralen melder om flere gressbranner i Oppland lørdag ettermiddag. Brannvesenet har nå rykket ut til gressbranner i både Sør Aurdal, Snertingdal og Etnedal.
Hus brant ned
Huset som begynte å brenne i Snertingdal i Gjøvik i dag tidlig er nå nedbrent, ifølge politiet. Det er ikke fare for at brannen skal spre seg til andre hus. Huset skal ha vært ubebodd.
Les mer om Gjøvik og Snertingdal.
Husbrann i Gjøvik
Det brenner i et hus i Snertingdal i Gjøvik. Ifølge politiet skal huset være ubebodd. Brannvesenet melder om at det er full overtenning i huset.
Les mer om Gjøvik og Snertingdal.
- Dagen min kunne bli ødelagt om jeg spiste en hvetebolle
Hanne Snertingdal mener bloggere og media må ta ansvar.
Snertingdal trenger digitale løsninger
Et fåtall av husstandene i Snertingdal har i dag tilgang til bredbånd av tilstrekkelig kvalitet.
Les mer om Snertingdal.
Vant sin tredje spillemann
Dænsebændet fra Snertingdal sto for en stor prestasjon da de vant sin tredje spellemannspris i går kveld. Prisen fikk de overrakt av Frida Ånnevik.
Flotte skiforhold på Glæstadhøgda
Masse folk var ute og gikk på ski på Glæstadhøgda i Gjøvik 1. og 2. juledag. Selv om det fortsatt er litt for lite snø til å gå på ski de fleste steder i Gjøvik, er det flotte skiforhold på åsryggen mellom Snertingdal og Vardal.
Underkjølt regn lager kaos på vegene
OA fikk klokka 19.45 søndag melding om at to biler har kjørt av vegen på Gravåsen mellom Snertingdal og Vardal. Utforkjøringene skal ha skjedd like ved grusstaket i retning Gjøvik.
Her kan gangvegen bli smalere enn planlagt
10 millioner kroner er satt av til gang- og sykkelveg i Snertingdal. Anslag viser at prisen trolig blir nærmere 15 millioner kroner.
Les mer om Snertingdal.
I dag kan du se Berlusconi fra Snertingdal på kino
PÅ LERRETET: Fredag kveld er det premiere på actionkomedien Jakten på Berlusconi, der Norne (18) har en sentral rolle.? Jeg gleder meg veldig til å se filmen, sier Anna Lene Leganger.
Bly i jorda i Snertingdal.
Norges Geologiske Undersøkelse (NGU) skal forske på hvordan bly fra Snertingdal påvirker det lokale jordsmonnet, skriver Oppland Arbeiderblad - Fra førstkommende mandag skal NGU-forskerne
Kom til rette
Foto: Illustrasjonsbilde: Geir Norling Politiet bekrefter at helikopter ble satt inn i en leteaksjon i Snertingdal natt til lørdag. De ønsker ikke å gi detaljopplysninger, da dette dreide seg om en vanskelig situasjon for en enkeltperson.
Les mer om Snertingdal.