Sommer

Søkkvåt sommer i Bergen: 22 av 22 dager med regn

Meteorologene må helt tilbake til 1952 for å finne noe lignende. Nå må utendørskonserter flyttes innendørs.
Les mer om Bergen.

Stenger hovedveien til Klæbu i sommer

Hovedveien mellom Trondheim og Klæbu blir stengt i sommer på grunn av sprengningsarbeid.
Les mer om Klæbu og Trondheim.
650 jobber på spreng for Statoil og denne dama
Over 650 personer er i innspurten for å gjøre klar Gina Krog-plattformen for oppstart i sommer. Mindre kjent er det at den historiske personen var rogalending.
- Gi beskjed om du finner denne!
I sommer kan du være med å bidra i et viktig forskningsprosjekt. Finner du stillehavsøsters - meld fra!

Felles sommerradio i sør

Radiolytterne i Vestfold, Telemark og på Sørlandet kan høre en helt ny sommerradio, «Ferieradioen, i sommer.
STJEL STJERNESTILEN: SOMMERENS HOTTESTE BADEDRAKTER
Gjør som Hailey Baldwin - velg en badedrakt på stranden i sommer.
Les mer om Hailey Baldwin.
Fant Se og Hørs flaskepost i dyreparken
Linnea (6) og moren Linn (28) kan glede seg til sol og sommer etter at de fant Se og Hørs flaskepost i Kristiansand Dyrepark.
Frykter for pasienters sikkerhet i sommer
HOLE (NRK): Sykehus og kommunale sykehjem sliter med å ha nok sykepleiere på jobb i sommer. – Vi kan ikke garantere for pasientsikkerheten, sier Norsk Sykepleierforbund.
Frykter for pasienters sikkerhet
HOLE (NRK): Sykehus og kommunale sykehjem sliter med å ha nok sykepleiere på jobb i sommer. – Vi kan ikke garantere for pasientsikkerheten, sier Norsk Sykepleierforbund.
Trolltunga-redning nummer sju - før turistsesongen starter
100 000 prøver seg på oppstigning i sommer.
Røde Kors forbereder seg til travel sommer på Trolltunga
Turiststrømmen til steinformasjonen Trolltunga når nye høyder. Dermed øker arbeidsmengden for de lokale redningsarbeiderne, som tirsdag rykket ut nok en gang.
Les mer om Trolltunga.
Røde Kors forbereder seg til travel sommer på Trolltunga
Turiststrømmen til steinformasjonen Trolltunga når nye høyder. Dermed øker arbeidsmengden for de lokale redningsarbeiderne, som tirsdag rykket ut nok en gang.
Les mer om Trolltunga.
Serienyheter: Dette er nytt på TV i sommer
Selv midt i ferietiden kommer det små drypp av serienyheter. VG gir deg et utvalg av TV-serier du kan se og strømme i sommer.
Les mer om TV-serier.
Kan ikke love en varm sommer i Trøndelag
Pøsregn og varsel om flom er det som har preget Trøndelag de siste dagene. Ifølge meteorologen vil regnet gi seg, men noen varm sommer kan hun derimot ikke love.
Les mer om Trøndelag.
Unni Fjærestad (60)
– «Det er modige kvinner som går med hatt, var det en som sa til meg en gang. Særlig i årene mellom førti og femti var jeg modig og gikk mye med hatt. Jeg hadde fire til sommer og fire til vinter. Men så kom noen år der jeg fikk store utfordringer i livet. Da sviktet motet til å bruke hattene mine, men nå er lysten og motet tilbake. Jeg har alltid likt å være pyntet, og da er hatten en viktig del. Min mann har aldri vært noe særlig begeistret for hattene, han synes av og til at det blir litt for mye. Men det bryr jeg meg ikke om, fordi så mange smiler til meg og sier at det er så flott.
– Dette er veldig fremtidsrettet
Helseminister Bent Høie skryter av helseklyngen som UiB etablerer på Årstadvollen. I sommer starter rivingen av det gamle odontologibygget.
Les mer om Dette, UiB og Årstadvollen.
Nordtveit solgt til Bundesliga-klubb
Håvard Nordtveit skrev en femårskontrakt med West Ham i fjor sommer, men allerede etter 21 kamper er landslagsspilleren ferdig i Premier League. Kommende sesong blir han igjen Bundesliga-proff.
TIL i samtaler om overgang for Sigurdarson - venter bud fra Nederland
TIL-ledelsen var i møte med nederlandsk klubb i Molde. Tema: Overgang for Aron Sigurdarson i sommer.
Kjetil (42) vil gjøre Trollpikken til Norges heteste turistmål
– Dette er både flaut og festlig. Vi håper at alle kommer til Trollpikken i sommer, sier Eigersund-mannen Kjetil Bentsen.
Østfoldbanen stenges i seks uker
Bane NOR skal jobbe på Østfoldbanen fra 24. juni til og med 6. august. Arbeidene betyr at Østfoldbanen kommer til å være stengt seks uker i sommer og at NSBs øvrige tilbud for lokaltog og korte regiontog på Østlandet er sterkt redusert i hele perioden. Uke 26-31 er det stengt mellom Oslo S og Ås og Oslo S og Mysen. Helgen 5. og 6. august stenges Oslo S for all togtrafikk
Viking-treneren: Trenger fem-seks nye spillere for å overleve
Viking-trener Ian Burchnall (34) mener laget må forsterkes med fem-seks spillere i sommer for å holde seg i Eliteserien. Ifølge engelskmannen har styret gjort penger tilgjengelig.
Les mer om Eliteserien.
Du trenger ikke vekter for å trene deg i form i sommer
Ta med deg strikken på ferie, oppfordrer personlig trener Martin Norum. Her har han laget et treningsopplegg du kan følge.
Les mer om Martin Norum.
Stengte veier for hyttefolk
I en god periode i sommer vil noen hyttefolk måtte benytte seg av nye transportruter til Brokke, dette hvis du kjører etter klokka åtte på kvelden.
Les mer om Brokke.
AaFK leter allerede etter Veldwijk-erstatter
AaFK er forberedt på at lørdagens målscorer mot Kristiansund kan forsvinne fra klubben i sommer.
– Bruk lys og refleks
Politiet i Nordland oppfordrer syklister til å bruke refleks og lys når de sykler igjennom tunneler, selv om det er sommer. Den siste tida har de fått mange henvendelser på at syklister vises dårlig i tunnelene.
Les mer om Bruk og Nordland.