Sommer

Sauebønder misfornøyde med sommel

Bøndene er misfornøyde med at det ennå ikke er avklart hva de får i erstatning etter at en ulv drepte eller skadet 300 sauer i sommer. Kjetil Ulset i Gran beitelag sier at flere vurderer å slutte som sauebønder, hvis dette ikke snart blir avklart.
Les mer om Gran.

Venninne om de avdøde: - De ble glemt av omverdenen

De tre kvinnene har ligget døde i leiligheten siden i sommer.
Lake District - 50 nyanser av grønt
Lake District er Englands største nasjonalpark, og i sommer fikk den status som verneverdig kulturlandskap av UNESCO. Skal du på n Englandsreise i år, så er det denne godteposen du bør velge.
Les mer om Englandsreise.
Varetektsfengslet i fire uker
Den tidligere drapsdømte eks-torpedoen Trond Einar Frednes fra Larvik er i dag varetektsfengslet i fire nye uker for medvirkning til frihetsberøvelse og grov vold. Han er varetektsfengslet fordi retten mener det er fare for gjentakelsesfare. Han ble pågrepet i Larvik i sommer.
Les mer om Larvik.

Dyr ulvesommer

Kostnadene etter sommerens ulveangrep på sau i Hurdal, Hadeland og Toten er beregnet til nær 3,5 millioner kroner. Rundt 300 sau er så langt tatt i sommer. Det viser oversikten som fylkesmannen i Oppland har sendt Klima- og miljøverndepartementet.
Les mer om Hadeland, Hurdal, Klimaog, Oppland og Toten.
Dyr ulvesommer
Kostnadene etter sommerens ulveangrep på sau på Hadeland , Toten og Hurdal er på nær 3,5 millioner kroner. Fylkesmannen i Oppland har sendt Klima- og miljøverndepartementet oversikt. Rundt 300 sauer er påvist tatt av ulv i disse områdene i sommer.
Les mer om Hadeland, Hurdal, Klimaog, Oppland og Toten.
Slik taklet Aursnes den vanskelige motgangen
I sommer var 21-åringen misfornøyd med sine egne prestasjoner i Molde. Nå har han fått tilbake selvtilliten.
Les mer om Molde.
Tre kvinner funnet døde: – Har ligget der siden sommeren
En mor og to voksne døtre, som ble funnet døde i en leilighet på Romsås i Oslo i forrige uke, har ligget døde siden i sommer. Politiet sier de levde svært isolert.
Les mer om Oslo.
Ny Kjevik-rute til Trondheim
Kristiansand får direkterute til Trondheim med to ukentlige SAS-avganger fra og med mars neste år. Det opplyser flyselskapet i en pressemelding. SAS åpner neste sommer til sammen 27 nye direkteruter.
Les mer om Trondheim.
De tre som ble funnet døde i Oslo forrige uke, var en mor og to voksne døtre
Politiet opplyser til TV 2 at de tre har ligget døde siden i sommer.
Les mer om Oslo.
Tre kvinner funnet døde: – Har ligget der siden i sommer
De tre kvinnene som ble funnet døde i Oslo forrige uke, var en mor og to voksne døtre. De har ligget døde siden i sommer, ifølge politiet.
Les mer om Oslo.
De tre døde var voksne personer
De tre menneskene som ble funnet døde i Oslo i forrige uke, var en mor og to voksne døtre. De tre har ligget døde siden i sommer, opplyser politiet til NTB.
Les mer om NTB og Oslo.
Tre personer funnet døde: – Har ligget der siden i sommer
De tre som ble funnet døde i Oslo forrige uke, var en mor og to voksne døtre. De har ligget døde siden i sommer, ifølge politiet.
Les mer om Oslo.
De tre som ble funnet døde i Oslo forrige uke, var en mor og to voksne døtre
Hadde ligget der siden i sommer.
Les mer om Oslo.
Dumdum Boys til Sarpsborgfestivalen
Sarpsborgfestivalen har offentliggjort at rockebandet Dumdum Boys skal spille på festivalen neste sommer. Bandet regnes som en av de originale «fire store i norsk rock og står bak låter som Splitter Pine, Enhjørning, Englefjes og Slave. Sarpsborgfestivalen 2018 går av stabelen 31. august og 1. september.
Tysk-britisk oljeselskap bytter navn: Centrica og Bayerngas blir Spirit Energy
Etter at britiske Centrica og tyske Bayerngas sin norske virksomhet annonserte at de hadde funnet tonen i sommer, har de to nå bestemt seg for et navnebytte.
Les mer om Centrica og Spirit Energy.
Oljesammenslåing gir nytt navn på selskap
Stavanger: Centrica og Bayerngas slo seg sammen i sommer. Nå er navnet bestemt.
DumDum Boys gjør sin største konsert i hjembyen
Etter et drøyt års pause skal bandet igjen turnere neste sommer. Sverresborg og den nye festivalen Parkliv i Orkanger blir blant stoppestedene.
Les mer om Orkanger og Parkliv.
Ut av Ap, inn i SV
Tidligere Ap-politiker Gjermund Orrego Bjørndahl fra Arendal, har meldt seg ut av Arbeiderpartiet, melder Agderposten. Den omstridte politikeren som i sommer kom i søkelyset da han kalte Sylvi Listhaug for «jævla rasistkjerring, sier at han nå har meldt seg inn i SV.
Eldre kvinne får erstatning etter pantekøkrangel
En 73 år gammel kvinne måtte skifte ut fire tenner etter at 75 år gammel mann slo og sparket henne i en butikk i Vestby i fjor sommer. Nå er hun tilkjent erstatning.
Les mer om Vestby.
Leif Kristian ble nesten 30 år før alpintkarrieren løsnet. Nå sikter han mot OL
Leif Kristian Haugen har hatt et fantastisk år, både på og utenfor idrettsarenaen. I sommer ble han imidlertid slått ut av kyssesyke.
Så kom den tårevåte slutten for Ivar Skei
Etter at Liv Reidun Gramstad i sommer annonserte slutten for Ivar Skei Musikkhandel, har butikken vært full av kunder. Men lørdag kom siste dag for den tradisjonsrike Sandnes-butikken.
– Frykter tiggere rømmer fra Sverige ved forbud
– Vi i Frp hilser et forbud i nabolandet velkommen. Etter at Moderaterna vedtok et nasjonalt forbud og flere partier er på gli mot en støtte til forslaget neste sommer. Vi har et liknende forslag klart, sier Ulf Leirstein i Frp.
Gode avlinger
Solør forsvarer sin posisjon som landets korn- og potetkammer. Tross en vanskelig sommer blir avlingene på størrelse med fjoråret. Førstehåndsverdien blir på godt og vel 300 millioner kroner, skriver Glåmdalen.
Les mer om Glåmdalen.