Sommer

Lukakus skrekkrekke: Har ikke scoret mot noen av topp 8-lagene

Romelu Lukaku har heller aldri scoret mot Chelsea. Vil det endelig løsne mot gamleklubben? (FourFourTwo): Manchester United bladde opp rundt 800 millioner kroner for Romelu Lukaku (24) i sommer.
Les mer om Chelsea og Romelu Lukaku.
Ebba (18) ble lam over natten
I fjor sommer tok Ebba gull i SM (Sveriges mesterskap) i roing, og hun var spådd en svært lovende karriere innen idretten. Men så ble livet hennes totalforvandlet. Ebba Einarsson (18) var et stort rotalent.
Les mer om Ebba.
Vil du leve litt som Lars Monsen i sommer? Da er kanskje dette drømejobben!
Mange er på utkikk etter sommerjobb. Kanskje kan jobben som lakselusteller friste Reis fra sør til nord, for å fiske sjøørret og telle lakselus - og få betalt for det.

Snorre (22) omkom i en fallulykke. Nå hedres han med minnekamp.

I sommer møtes Krokelvdalen og Surnadal til minnekamp for Snorre Larsen - som døde bare 22 år gammel. 20.
Snorre (22) omkom i en fallulykke. Nå hedres han med minnekamp.
I sommer møtes Krokelvdalen og Surnadal til minnekamp for Snorre Larsen - som døde bare 22 år gammel.
Digitale førerkort en mulig løsning
Finland innfører digitale førerkort i sommer. Norge har et stykke igjen.
Vil ha med Østfold-ungdom på helt spesiell opplevelse i sommer
Unge og engasjerte østfoldinger har sjansen til å få med seg en spesiell Spania-tur. Men man må være rask.
Vil ha med Østfold-ungdom til sommeropplevelse i Spania
Unge og engasjerte østfoldinger har sjansen til å få med seg en helt spesiell opplevelse i sommer. Men man må være rask.
Les mer om Spania og Østfold-ungdom.
Chris Cornell: - Rockestjernas enke: - Jeg prøver å ikke klandre meg selv, men det fantes tegn
Kona til Chris Cornell har gitt sitt første tv-intervju etter artistens bortgang. (Dagbladet): I fjor sommer ble Soundgarden-frontmann Chris Cornell funnet død på et hotellrom i Detroit, kun 52 år gammel.
Les mer om Detroit.
Dyreparken fjerner karusell etter dødsulykke
Har vært stengt siden i sommer.
Får millionerstatning
Jenta som ble utsatt for grove seksuelle overgrep av sin fosterfar får n million kroner i kompensasjon fra Ålesund kommune. Fosterfaren ble i fjor sommer dømt til 6,5 års fengsel.
Les mer om Ålesund.
Dyreparken fjerner karusell etter dødsulykke
Har vært stengt siden i sommer. KRISTIANSAND: Karusellen «Dreggen», eller «Storslegga» som den het før, har vært stengt siden i sommer, da en person omkom i en ulykke i en karusell av samme type i USA.
Les mer om Storslegga og USA.
Molde-keeper gikk på en smell etter Rosenborg-marerittet
Mathias Eriksen Ranmark kom til Molde fra 3.-divisjonsklubben Oppsal i fjor sommer. Seks uker seinere ble han kastet utpå mot Rosenborg.
Svensk Farmen-gård brant ned til grunn - nordmann reddet ut sovende deltakere
Tre deltakere, deriblant en nordmann, befant seg i gårdshuset som endte opp i lys lue. Svenske «Farmen» ble spilt inn i sommer, men det er først nå de dramatiske bildene vises i nabolandet.
Dømt for drapsforsøk på tidligere kamerat – nå må 27-åringen gå en ny runde i retten
Neste uke starter ankesaken mot en 27-åring som sist sommer ble dømt til fire års fengsel for drapsforsøk.
Mylene fortsetter på Café Cicignon likevel - har funnet en partner
I sommer var meldingen at franske Mylene Abribat (50) skulle selge kafeen hun var så glad i. Men nå har hun tatt helomvending. - Livet er fullt av overraskelser, ler hun.
Arbeidet for trygge vinterveier fortsetter
Arbeidet med å trygge veiene våre, både sommer og vinter, er en av mine viktigste oppgaver som samferdselsminister. Det har stått høyt på min agenda fra første dag i regjering. Vi må få bort useriøse aktører, både utenlandske og norske.
Kaster tobakken og varsler flomfare: – Snøsmelting kan skape enorme problemer
Værprofeten er på stigende form. Han har gitt opp sprengkulda han spådde, men holder fast på at det blir en flott sommer. Og det betyr så vel sol, som varme og regn.
Tiltalt for vold mot Eddy
To personer er tiltalt for grov kroppskrenkelse etter at Eddy Singh (17) døde i juni i fjor. DRAMMEN: Eddy Singh døde etter en fest i fjor sommer. Han hadde tatt det narkotiske stoffet MDMA, men var samtidig utsatt for vold.
Les mer om Eddy Singh og Eddy.
Dømt for å ha slått med flaske
En 22 år gammel mann er dømt til fengsel i fire måneder for voldsbruk. Fredrikstad tingrett fant mannen skyldig i å ha slått en mann i ansiktet med en flaske på et utested i Fredrikstad i fjor sommer. Slaget førte til at mannen fikk brudd i kinnbenet.
Les mer om Fredrikstad.
Førpremière på «Utøya 22. juli: Fryktens sommer
Scenene er filmet i et strekk og ledsages verken av musikk eller andre filmatiske virkemidler. Det eneste vi hører er lyden av bunnløs frykt og redsel. Og skuddene.
Les mer om Utøya.
Lars Vaular spiller på Månen
I 2013 spilte han inn sin musikkvideo «Gary Speed» på Mineberget, i sommer rapper bergenseren på Månefestivalen.
Jentekor i full fart
Det Norske Jentekor vil bli flinkere. Og de vil dra flere med seg. I sommer blir det kurs. Dirigent Anne Karin Sundal-Ask med Det norske jentekor Foto: Morgan Randen Av Marianne Lystrup - Det er et vell av kor her i landet.
Les mer om Det og Foto.
Slo med ølglass
En 28 år gammel Fredrikstad-mann må sone et halvt år i fengsel, etter at ha slo innehaveren av et utested i byen i ansiktet med et ølglass i fjor sommer. Slaget førte til at mannen fikk kutt i ansiktet som måtte stripses. Fredrikstad-mannen er dømt for voldsbruk tidligere, sist gang i august i fjor
Les mer om Fredrikstad-mann.