Sommer

SAS venter en tøff vinter og en sterk sommer

SAS leverer et årsresultat på linje med hva de anga i november, og varsler at de går en tøff vinter i møte.

Sean Spicer gir ut bok om tiden under Trump

USAs president Donald Trumps tidligere pressesekretær Sean Spicer skal gi ut bok neste sommer, melder ABC News.
Les mer om Sean Spicer og Trump.
Milan-direktøren: – Vi hentet kanskje for mange spillere
Milan var i sommer blant Europas mest aktive klubber på overgangsmarkedet, men kjøpefesten har ikke gitt ønsket effekt. Den falmede storheten sliter i Serie A.
Les mer om Serie A.
Skarstein briljerer både til lands og til vanns
I år tok Birgit Skarstein VM-medaljer i både roing og på ski. Nå ser hun mot vinter-OL i Pyeongchang - og sommer-OL i Tokyo i 2020.

Nordstad Moen til Bislett Games

Sondre Nordstad Moen skal løpe 10 000-meter på Bislett Games neste sommer, opplyser arrangøren mandag. Da blir målet å slå Are Nakkims norske rekord på 27.32,52 fra 1990. Det er første gang siden 1997 at det arrangeres 10 000-meter under Bislett-lekene.
Les mer om Bislett-lekene.
Sex med mindreårig
Ei kvinne i 20-årene er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en enslig mindreårig asylsøker på et bofellesskap i Vestoppland der hun var medarbeider. Fornærmede var 16 år da det begynte i fjor sommer, forteller statsadvokat Iris Øsp Lydsdottir Storås til Oppland Arbeiderblad.
Klagere rammet av pilotmangel enige med Norwegian
Norwegians kaos-sommer har omsider fått sin slutt, etter at Norwegian nylig inngikk en avtale med rundt 100 passasjerer. Forbrukerrådet er fornøyde, men langt fra imponert.
Les mer om Norwegian.
Klagere rammet av pilotmangel enige med Norwegian
Norwegians kaos-sommer har omsider fått sin slutt, etter at Norwegian nylig inngikk en avtale med rundt 100 passasjerer. Forbrukerrådet er fornøyde, men langt fra imponert.
Les mer om Norwegian.
Boligbygg-dokumentet politikerne ikke fikk se
Da Oslos politikere vedtok å kjøpe en bygård i sommer, fikk de ikke se dokumentet som viste at en konkursgjenganger ville tjene 20 millioner kroner på salget. – Absurd, sier nestleder i finanskomiteen, Øystein Sundelin (H).
Les mer om Øystein Sundelin.
I fengsel for slag med sykkellås
En mann i 40-åra er i Hedmarken tingrett dømt til fem måneders fengsel etter at han i Brumunddal i sommer slo en annen mann gjentatte ganger i hodet med en sykkellås. Mannen som ble slått måtte sy flere sting.
Les mer om Brumunddal og Hedmarken.
Musikk til midnatt
Glommafestivalen i Fredrikstad får trolig spille musikk til midnatt neste sommer, til tross for at både politiet og miljø- og landbruksavdelingen har oppfordret politikerne til å si nei. Ordfører Jon Ivar Nygård begrunner sin innstilling med at politiet i Sarpsborg praktiserer annerledes. Saken skal opp i formannskapet neste fredag.
Les mer om Fredrikstad og Sarpsborg.
Sting stikker tilbake
Verdensartisten bekreftet til flere norske festivaler neste sommer. Sjekk når og hvor han spiller i 2018!
Det evige Russland
Utestengelsen av Russland som nasjon fra Vinter-OL 2018 viser den russiske tragedie. Samfunnet lar seg vanskelig forandre. Russiske friidrettsutøvere ble utestengt på grunn av doping fra Sommer-OL i Rio i 2016.
Les mer om Rio, Russland, Sommer-OL og Vinter-OL.
Veronica (38) og Karoline (13) Hauge
– Mange på min alder synes det er flaut å være ute med moren eller faren sin. Men jeg blir glad når mamma og jeg er sammen. Vi liker så godt å jakte på Pokmon. Første gangen vi jaktet, var i fjor sommer. Da var det jeg som fikk mamma med meg. Etter det har vi hatt denne hobbyen sammen. Hun blir av og til litt misunnelig fordi jeg alltid fanger flest. Da sier hun at det viktigste tross alt er at vi kommer oss ut, og at vi har kvalitetstid alene mor og datter.
Les mer om Karoline og Pokmon.
Sagan var uskyldig
Peter Sagan og Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) er enige om at Sagan ikke gjorde noe galt da han ble disket i Tour de France sist sommer. Slovaken ble diskvalifisert for angivelig å ha presset briten Mark Cavendish i bakken i en spurt.
Les mer om Det, France, Mark Cavendish, Sagan og Tour.
Må fjerne skjellsand
Sarpsborg kommune har sendt ut varsel til fem hytteeiere på Komperødland på Ullerøy som har fylt på strender med skjellsand i sommer, uten å søke kommunen om lov. I varselet skriver kommunen at de vurderer å pålegge hytteeierne å fjerne sanden, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. All sanden som fortsatt ligger på land må fjernes, og kommunen vurdere om de skal få hytteeierne til å gjøre dette.
Marcus og Martinus til Sverresborg neste sommer
– Trondheim betyr mye for oss, sier Marcus og Martinus.
Les mer om Sverresborg.
Her er Tesla Model 3 i Norge
De første norske kundene får ikke sine biler før i sommer, men allerede i går kveld ble Tesla Model 3 observert i Bergen.
Les mer om Bergen, Norge og Tesla Model.
Siste tilskudd til jazzfestivalen
Helge Lien Trio er det siste tilskuddet til Kongsberg Jazzfestivals program neste sommer. Pianisten Helge Lien har, med ni plateutgivelser og intens konsertvirksomhet verden rundt, etablert seg i internasjonal toppklasse, skriver Kongsberg Jazzfestival.
Færre handler på Solsiden etter at Innherredsveien ble stengt(pluss)
Siden Innherredsveien ble stengt for gjennomkjøring i sommer, har omsetningen på Solsiden kjøpesenter i Trondheim falt kraftig.
Sverige skal ha tre keepere i VM. Akkurat nå er Linde nummer fire.
Molde-keeperen tror noen må bli skadet for at han skal få billett til Russland neste sommer.
Les mer om Linde og Russland.
Trampet på mann
En 25 år gammel mann er dømt i Tønsberg tingrett til seks måneder fengsel for å ha slått en annen mann i ansiktet og deretter trampet på hodet til mannen til han mistet bevisstheten. Hendelsen skjedde utenfor et utested i Tønsberg i sommer.
Les mer om Tønsberg.
Endelig i eget hus
I sommer ble det avgjort at Siso Vekst får kjøpe bygget de har vært leietaker i.
Les mer om Siso Vekst.
Endelig i eget hus
I sommer ble det avgjort at Siso Vekst får kjøpe bygget de har vært leietaker i.
Les mer om Siso Vekst.
1.  Bitcoin fiasko?

2.  Brudd etter 27 år: Selger seg ut av Norges største oppkjøpsfond

3.  Europeiske land advarer mot Trumps skattereform

4.  Så mye vil det koste

5.  Nesten frivillig

6.  Kreativitet mot skatteplanlegging

7.  Neppe smart med usmarte årsrapporter

8.  60 Venstre-medlemmer har meldt seg ut siden lørdag

9.  DN mener: IA-avtalen er en dyr sovepute

10. Nyutdannet fra utlandet? Nei takk!