Spåtind området

Evje-forsvinningen: Politiet leter etter vandrer

Politiet har fått flere tips om en mann i Spåtind-området som ligner på savnede Stig Ingar Evje (45). Nå sjekker de om observasjonene kan være av en annen mann som pleier å bo utendørs.

Til Spåtind for å lete etter Evje

Ifølge Oppland Arbeiderblad er søsteren og ektefellen til den savnede Stig Ingar Evje på vei til Spåtind i Nordre Land for å lete etter ham. Det har nylig kommet nye observasjoner av personer som kan ligne savnede Evje i området.
Mulig ny observasjon av savnede Stig (45)
Politiet omtaler den nye vitneobservasjonen, som ble gjort i Spåtind-området, som «veldig troverdig.
Les mer om Spåtind-området og Stig.
Lette etter savnet med hunder
Politiet satte ved midnatt i gang en leteaksjon med hunder etter den savnede Stig Ingar Evje i området Spåtind mellom Nordre Land og Etnedal, ifølge Hamar Arbeiderblad. Leteaksjonen i natt skal ikke ha gitt resultater. Bakgrunnen for at letingen ble gjenopptatt var et nytt tips. Evje ble meldt savnet fra Sjusjøen i Ringsaker 3. mai.

Avsluttet letingen

Politiet har avsluttet letingen etter Stig Ingar Evje i området ved Spåtind i Nordre Land. Evje forsvant fra hytta si på Sjusjøen for en måned siden, men flere observasjoner av en mann som lignet den savnede ved Spåtind gjorde at det ble satt i gang leting igjen i går.
Tek opp søket etter Evje
Klokka 16 i ettermiddag tek politiet opp att søket etter den sakna Stig Ingar Evje. Evje vart sist observert då han forlt ei hytte på Sjusjøen 3. mai. Det er vitneobservasjonar i området rundt Spåtind i Nordre Land som gjer at politiet nå tek opp att leitinga.
Savnet sett ved Spåtind?
Politiet ønsker å komme i kontakt med folk som var i området rundt Spåtind i Nordre Land søndag 14. mai, i forbindelse med letingen etter savnede Stig Ingar Evje, skriver OA. Det var onsdag den 3. mai Stig Ingar Evje forsvant fra hytta si ved Natrudstilen på Sjusjøen.