Spania

Den typiske Airbnb-leiligheten i Las Palmas dro inn 4250 euro i 2017

Utleieformidleren Airbnb har publisert data om utleie av ferieboliger i forskjellige byer i Spania for 2017, deriblant Las Palmas de Gran Canaria og Arona på Tenerife.

Philip og Norge møter USA og India

DFIs Philip Grønnern Ekeberg er klar for tre nye landskamper med U16-landslaget G16-landslagstrener Erland Johnsen har tatt ut troppen til Sport Chain Cup i Spania.
Marsj for fengslede politikere i Barcelona
Tusenvis av mennesker deltok søndag i en marsj i Barcelona til støtte for ni fengslede politikere som alle ønsker å løsrive Catalonia fra Spania.
Les mer om Barcelona, Catalonia og Spania.
Barcelona strammet jerngrepet om seriegullet med ny seier
Barcelona måtte tåle skuffelse i mesterligaen tirsdag, men nærmer seg stadig La Liga-tittelen i Spania. Lørdag ble Valencia slått 2–1 på Camp Nou.

Petter Solberg har tatt teten i Spania

Petter Solberg (43) er i tet etter første dag av årets første VM-runde i rallycross.
Les mer om Spania og VM-runde.
Petter Solberg har tatt teten i Spania
Petter Solberg (43) er i tet etter første dag av årets første VM-runde i rallycross. To av fire kvalifiseringsomganger ble kjørt lørdag, og i den første endte Petter Solberg på 2.-plass bak svensken Mattias Ekström.
Petter Solberg i teten i Spania
Petter Solberg (43) er i tet etter første dag av årets første VM-runde i rallycross. To av fire kvalifiseringsomganger ble kjørt lørdag, og i den første endte Petter Solberg på 2.-plass. I den andre kvalifiseringsomgangen var Petter Solberg bestemann.
– Familien var en viktig pådriver på campingplassen
Frode Steine, daglig leder på Sokn camping, har avbrutt ferien i Spania og er dypt preget av nyheten om at tre av gjestene på campingplassen hans har omkommet i en brann.
Les mer om Familien, Sokn og Spania.
Moody's oppjusterer kredittvurdering av Spania
Bedre utsikter for vekst og en sterkere banksektor gjør at byrået Moody's oppjusterer vurderingen av Spanias gjeld.
Les mer om Spania.
Fengslet for overgrep
En tidligere norsk eldstebror i Jehovas vitner er fengslet i Spania siden 2014, dømt for overgrep mot en fireåring, skriver Fædrelandsvennen. 87-åringen skal også ha begått lignende overgrep på Sørlandet. Overgrepene har trolig pågått i over 50 år.
Aylar Lie imponerte - vant 191.000 kroner
Poker Havnet nesten på finalebordet. For øyeblikket arrangeres en av Europas største pokerfestivaler, Partypoker Millions, i Barcelona, Spania.
Les mer om Barcelona og Spania.
Opplever spansk charternedgang - høye priser og masseturisme får skylden
Charterbestillingene totalt øker med syv prosent, men en favorittøy går tilbake. Spania og Hellas er sommerens store ferievinnere. Spania øker med fire prosent totalt sett for sommeren, viser ferske tall fra Ticket Collection.
Les mer om Ticket Collection.
Nordmenn siktet i Spania
Fem norske menn i 20-åra skal være pågrepet i feriebyen Fuengirola og siktet for drapsforsøk, vold og bråk. Ifølge den spanske avisen Diario Sur mener politiet at en nabokrangel natt til lørdag endte med drapsforsøk med kniv, skriver VG.
Les mer om Diario Sur, Fuengirola og Spania.
Spansk avis: Nordmenn siktet for vold og drapsforsøk i Spania
Fem norske menn på mellom 20 og 24 år skal være pågrepet i feriebyen Fuengirola og siktet for drapsforsøk, vold og bråk.
Les mer om Fuengirola og Spania.
Fem norske topp-10 i European Spring Junior
Den internasjonale juniorturneringen ble spilt i Spania. I gutteklassen kom fire nordmenn i topp-6, i jenteklassen kom én av våre på delt niendeplass.
Åsane kan bli en oddsfavoritt
Vi tror Mons Ivar Mjelde og Åsane kan bli et vrient lag å møte denne sesongen. Et velfylt oddprogram denne søndagen, med kamper fra både Norge, Sverige, Danmark, Italia, Tyskland, England og Spania, bare for å velge noen nasjoner.
Odd blir kraftig undervurdert
Var det ingen som så kampen mot Rosenborg? Et velfylt oddprogram denne søndagen, med kamper fra både Norge, Sverige, Danmark, Italia, Tyskland, England og Spania, bare for å velge noen nasjoner.
Messi-hattrick i Barcelona-seier
Barcelona og Lionel Messi fosser videre mot seriegull i Spania. Legans ble ingen utfordring på Nou Camp i kveld. Tre scoringer av Messi sørget for at sluttresultatet endte 3–1 til hjemmelaget.
Puigdemont vil forhandle med Spania
Catalonias tidligere regionpresident Carles Puigdemont sier han vil forhandle med Spania, som har etterlyst ham for oppvigleri og misbruk av offentlige midler.
Les mer om Spania.
Benedikte spilte hele kampen for Norge mot Italia
Benedikte Sand Birkelund fikk tillit fra start på Norges U23-landslag i fotball mot Italia lørdag. Det norske laget tapte 0-2 for Italia etter en scoring i hver omgang på La Manga i Spania.
Les mer om Italia, La Manga, Norge og Spania.
Bli med bak scenen på de Urbanes Mesternes Mester
Urbane Totninger spilte inn sin egen versjon av Mesternes Mester i Spania denne uken. Her er glimt fra innspillingen.
Les mer om Spania.
Catalonias avsatte president vil forhandle med Spania
Catalonias tidligere regionpresident Carles Puigdemont sier han vil forhandle med Spania, som har etterlyst ham for oppvigleri og misbruk av offentlige midler.
Les mer om Spania.
Puigdemont vil forhandle med Spania
Catalonias tidligere regionpresident Carles Puigdemont sier han vil forhandle med Spania, som har etterlyst ham for oppvigleri og misbruk av offentlige midler.
Les mer om Spania.
Puigdemont vil forhandle med Spania
Catalonias tidligere regionpresident Carles Puigdemont vil forhandle med Spania, som har etterlyst ham for oppvigleri og misbruk av offentlige midler. Puigdemont ble pågrepet ved den dansk-tyske grensen den 25.
Les mer om Spania.
150 000 barn på Kanariøyene er utsatt for fattigdom
Cirka 150 000 barn og unge på Kanariøyene lever under fattigdomsgrensen eller i fare for å bli sosialt utestengt, ifølge tall fra det statistiske instituttet i Spania, INE, og i henhold til Arope-indeksen.