Sparebank

DN: Full krangel mellom Swedbank og konkurrenten

Swedbank klager Sparebank 1 Markets inn for Verdipapirforetakenes forbund (VPFF), melder Dagens Næringsliv.
Les mer om Sparebank og Swedbank.

Full krangel etter at meglerstjerner forsvant til konkurrent

Først gikk 20 av Swedbanks toppfolk over til Sparebank 1 Markets. Nå er det full skjæring mellom de to meglerhusene.
Les mer om Sparebank.
Julehandel på internett
Mer enn halvparten av befolkningen kjøper julepresanger på nett. Det er også økt interesse for å bestille julevask av huset og julemat levert på døra, viser en undersøkelse gjennomført av Respons Analyse for Sparebank1. – Jeg tror forklaringen er at stadig flere og bedre nettbutikker gjør netthandel enklere og mer attraktivt, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i Sparebank 1 til NTB.
Sjefstrateg tror boligprisene vil falle i inntil sju år
Boligprisene kan komme til å falle med over 20 prosent, og nedgangen kan vare i inntil sju år, tror sjefstrateg Peter Hermanrud i Sparebank 1 Markets.
Les mer om Peter Hermanrud og Sparebank.

Sjefstrateg tror boligprisene vil falle i inntil sju år

Kan komme til å falle med over 20 prosent, og nedgangen kan vare i inntil sju år, tror sjefstrateg Peeter Hermanrud i Sparebank 1 Markets.
Frykter fallende boligpriser i syv år
– Det er en høy risiko for at fallet denne gangen kan vare i fire til syv år, sier sjefstrateg Peter Hermanrud i Sparebank 1 Markets.
Les mer om Peter Hermanrud og Sparebank.
Jæren Sparebank tjente litt mer
Jæren Sparebank har økt inntjeningen med 5 prosent etter tredje kvartal, sammenlignet med tredje kvartal i 2016.
Sparebank 1 SMN selger hovedkontoret
Sparebank 1 SMN selger hovedkontoret i Søndre gate i Trondheim for 755 millioner kroner.
Les mer om SMN, Søndre og Trondheim.
- Det var pinlig det som skjedde i fjor
Sparebank 1 SMN klatrer mest på rangering over etisk standard i norske banker, viser en ny rapport utarbeidet av Framtiden i våre hender og Forbrukerrådet.
Les mer om Forbrukerrådet, Framtiden og SMN.
Rogaland-banker på bunn i etikk-kåring
SR-Bank har landets dårligste retningslinjer på samfunnsansvar, etikk og bærekraft, ifølge fersk undersøkelse. Sandnes Sparebank kommer nest dårligst ut.
I en skuff i Sparebank 1 Markets ligger en modell som spådde dagens spektakulære kursoppgang i Schibsted
Slik kunne du også du sikret seg en avkastning på 19 prosent - på en dag!
Les mer om Schibsted og Sparebank.
Vil ha innbruddssiktede refengslet
De to mennene som er siktet for innbrudd i Sparebank 1 på Gol i oktober, fremstilles for ny fengsling i dag. De to er også mistenkt for å stå bak innbrudd i flere andre banker på Østlandet. Tiltalen blir trolig klar i neste uke, ifølge politiet.
Les mer om Gol, Sparebank og Østlandet.
Nå blir disse forfatterne en del av gatebildet
I glassfasaden til Sparebank 1 mot Søndre gate tar en utstilling av frodige portretter form. Men du kjenner kanskje ikke igjen så mange av personene?
Les mer om Sparebank og Søndre.
Framstilles for varetektsfengsling
De to mennene som er siktet for ranet av Sparebank 1 på Otnes i Rendalen i går morges, blir framstilt for varetektsfengsling i morgen. Det sier politiadvokat Renate Medby til Østlendingen. Det er ikke klart hvor lang fengsling politiet vil be om.
Sparebank 1 på Otnes ranet – to gjerningsmenn pågrepet
En bankansatt ble tidlig mandag morgen truet til å åpne minibanken tilhørende Sparebank 1 på Otnes før bankens åpningstid. Politiet jaktet to gjerningsmenn i flere timer, og ved 10-tiden ble de pågrepet.
Les mer om Sparebank.
Sparebank 1 på Otnes ranet – gjerningsmenn på flukt
En bankansatt ble tidlig mandag morgen truet til å åpne minibanken tilhørende Sparebank 1 i Otnes før bankens åpningstid. Politiet jaktet i flere timer to gjerningsmenn, og ved 10-tiden ble de pågrepet.
Les mer om Sparebank.
2 menn pågrepet i ranssak
To personer er pågrepet øst for Åkrestrømmen i et grustak med bistand av helikopter. Store politistyrker deltar i jakten på to menn som ranet Sparebank 1 på Otnes i Rendalen i morges.
Krisehjelp til de ansatte
Det er en bankfilial som er bemannet med to personer som ble ranet i Rendalen dag tidlig. Det bekrefter informasjonsansvarlig i Sparebank 1 Østlandet, Siv Steinseth. Hun sier at begge er fysisk uskadd etter hendelsen, og at de nå får hjelp av et kriseteam.
Væpnet bankran i Hedmark
Sparebank 1 i Rendalen i Hedmark ble ranet mandag morgen. En maskert mann ble observert i banken med det som så ut som et skytevåpen.
Les mer om Hedmark og Rendalen.
Sparebank 1 på Otnes ranet
En bankansatt ble tidlig mandag morgen truet til å åpne minibanken tilhørende Sparebank 1 i Otnes før bankens åpningstid. Politiet jakter nå det de mener er bevæpnede gjerningsmenn.
Les mer om Sparebank.
Bank ranet i Rendalen
Sparebank 1 i Rendalen ble ranet mandag morgen. Det ble først meldt at en bankansatt var bortført, men det avkrefter politiet.
Les mer om Rendalen.
Væpnet bankran i Rendalen
Sparebank 1 i Rendalen i Hedmark ble ranet mandag morgen. En maskert mann ble observert i banken med det som så ut som et skytevåpen.
Les mer om Hedmark og Rendalen.
Bank ranet i Rendalen
Sparebank 1 i Rendalen i Hedmark ble ranet mandag morgen, skriver Aftonbladet. Det ble først meldt at en bankansatt var savnet etter ranet, men dette avkreftes av politiet.
Les mer om Aftonbladet, Hedmark og Rendalen.
Bankran i Rendalen
Politiet ønsker tips fra publikum i forbindelse med ran av Sparebank 1 i Rendalen mandag morgen.En burgunderrød Opel Astra med to personer har kjørt av på riksvei 30 ved Åkrestrømmen og politiet ber publikum som har sett bilen ta kontakt.