Sparkjøp

Flere kjøper festdrakter

Stadig flere vil ha bunad til nasjonaldagen. På stormarkeder som Europris, Coop og Sparkjøp heter de festdrakter. På etiketten står det «Made in China og salget går bedre enn noensinne.
Les mer om China, Coop, Made og Sparkjøp.

Hamstrer plastposer for å slippe avgift

Bare Sparkjøp i Bergen har kjøpt n million poser.
Les mer om Bergen.
Sparkjøp leter fortsatt etter ny butikk
Men avviser at de skal inn i Icas lokaler i Sentrumskvartalet. LES OGSÃ... Spar Kjøp vil ut av Stormarkedet Daglig leder for AS Spar Kjøp, Tom Eide Knudsen, bekrefter at de er på utkikk etter andre lokaler.
Mistenkt for tyveri
I juleinnspurten er en mann nå mistenkt for tyveri fra Sparkjøp på Stormarkedet. Mannen er av utenlands opprinnelse, melder politiet.
Les mer om Sparkjøp og Stormarkedet.

Butikktyveri på Arkaden og Sparkjøp

To kvinner på 22 og 32 år tatt for butikktjuveri lørdag.
Les mer om Arkaden og Sparkjøp.
Handlet for flere millioner kroner
Det ble omsatt for flere millioner kroner i de fire nye varehusene som åpnet i Handelsparken i Lyngdal på torsdag. Det var vanskelig å finne parkeringsplasser da Coop Obs! Lyngdal, Sparkjøp, Biltema og Europris åpnet i Handelsparken på Rom.
Allerede jul igjen på Sparkjøp
Juleprodukter er allerede til salgs i Sparkjøp-butikkene. - Tidlig, vi er jo bare i september, sier kunde. marit fosso På Spar Kjøp i Strandgaten har julen vært på plass siden forrige
Allerede jul igjen på Sparkjøp
Juleprodukter er allerede til salgs i Sparkjøp-butikkene. - Tidlig, vi er jo bare i september, sier kunde.
Nå er det jul igjen
Nisser, julepynt og julebrus har havnet i butikkhyllene igjen. Bettina Andersen, butikksjef på Sparkjøp, mener det store julerushet begynner i oktober.
Les mer om Sparkjøp.
Frykter barna mister skyssordning
I alle år har barna på Prestøya hatt skoleskyss på grunn av farlig skolevei. Nå frykter de ordnignen opphører. TRAFIKKFARLIG: Krysset ved Sparkjøp har ingen fotgjengerovergang.
Les mer om Prestøya og Sparkjøp.
Vatn sprengde opp døra
Sparkjøp Bryne stengt på grunn av oversvømmelse. Se bildet større Nøkkelord Regn Flaum Sparkjøp Trude Akselberg fekk seg ei blaut overrasking då ho kom på jobb på Sparkjøp på Bryne laurdag morgon.
Les mer om Bryne, Sparkjøp.
Dropper Sotra, flytter over broen til egne lokaler
Nå ypper de til kamp mot Thon. Kristian Stølen i Stølen Eiendom har solgt Drotningsvik senter til Sparkjøp og Tom Eide Knudsen. Sammen utvider de senteret og tar opp kampen mot konkurrenter
Biltema og Sparkjøp til Handelsparken i Lyngdal
John Våge og Katrine Ubostad mener Handelsparken blir et navn som vil trekke folk fra utenfor regionen til Rom. De er selvsagt glade for at selveste Biltema og Sparkjøp etablerer seg
Butikktyver tatt på fersken
Tre menn sitter i arresten etter butikktyverier i Hønefoss. En mann i 30-årene ble stanset av Hønefoss vaktselskap da han skal ha forsøkt å stjele noe på Sparkjøp på Ringerike Stormarked
– Hallelujastemning på SparKjøp
Ein skulle kanskje tru at sunnmøringane ville ta julehandelen i Volda eller Ålesund. Men no syner det seg at dei valfartar med buss til Førde for å handle til jul.
Endelig avslag til Sparkjøp
Sparkjøp får ikke lov til å etablere seg i Mo Handelspark.
Les mer om Mo Handelspark og Sparkjøp.
Får ikke bygge her
Men Sparkjøp gir ikke opp Mo, selv om de ikke får lov til å etablere seg i Mo Handelspark. FØRSTEVALGET: Her i Mo Handelspark, ved Coop OBS og Plantasjen, ønsket Sparkjøp i utgangspunktet
Rykka ut til bilbrann i Førde
Ein bil byrja å brenne ved Sparkjøp i Førde laurdag ettermiddag.
Les mer om Førde og Sparkjøp.
Brøt seg inn og stjal n skjorte
Tyvene, som natt til lørdag brøt seg inn i Sparkjøp-butikken i Reevegen på Bryne, kom seg unna med n skjorte - nesten.
Fire løse hester langs E 134
Det var fire hester løs på E 134. NEDRE EIKER: Politiet fikk kl. 17.40 inn meldinger om at fire hester skal ha løpt løse på E134 ved Plantasjen/Sparkjøp i Mjøndalen. Politiet opplyser
Les mer om Mjøndalen.
Butikktyveri
En 36 år gammel kvinne skal ha forsøkt å stjele fra Sparkjøp i Hillevåg. JON KRISTIAN FADNES Klokken 12.35 meldte butikkbetjeningen fra til politiet at de hadde stoppet kvinnen etter
Les mer om Hillevåg og Sparkjøp.
Dyr sminke
Kvinnen trodde hun fikk seg billig sminke. I steden fikk hun seg en saftig bot. Arild R. Hansen En polsk kvinne ble tirsdag ettermiddag tatt på fersk gjerning mens hun stjal sminke fra Sparkjøp i Mjøndalen.
Les mer om Mjøndalen og Sparkjøp.
Glemte kona på butikken
(VG Nett) At kvinner elsker å shoppe er ingen hemmelighet. Men sju timer på SparKjøp på Malvik kan kanskje bli i lengste laget.
Les mer om Malvik og SparKjøp.
Glemte kona på butikken i sju timer
En kvinne fra Elverum fikk en lang dag på SparKjøp på Sveberg i Malvik da mannen glemte at kona skulle være med til Steinkjer.
Lommebok stjålet
Ei dame fra Gran ble frastjålet lommeboka si på Sparkjøp på Hønefoss lørdag ettermiddag.
Les mer om Gran og Sparkjøp.