Spellemannprisen

Evig vår

Anbefalte saker Morten Abel 5 Evig Din Commercial Animal I etterkant av siste ukes kontroverser rundt Spellemannprisen kan jeg ukollegialt minne om at flere kommentatorer stilte seg uforstående til at Morten Abel fikk den

Nordens beste album

Etter den omdiskuterte forbigåelsen under Spellemannprisen søndag fikk Susanne Sundfør i går Nordic Music Prize for fjorårets beste album. Anbefalte saker Nordic Music Prize deles ut til fjorårets beste album fra de nordiske landene.
Susanne Sundfør med Instagram-hyllest til Astrid S: – You go girl!
Flere har tatt til orde for at Spellemannprisen 2017 burde gått til nettopp Susanne Sundfør heller enn Astrid S.
Spellemannprisen: Altfor sent, og litt tidlig
«Årets Spellemann gikk til riktig kjønn. Til en kvinne som fortjener priser. Fra en jury som virker overivrig.

Lokale vinnere i Spellemann 2017

Seeb, med blant andre Niklas Strandbråten fra Drammen, er kåret til årets popgruppe på Spellemannprisen. Årets musikkvideo er til låta «Som om himmelen revna av Daniel Kvammen og Lars Vaular. Se prisutdelingen her!
Spellemannprisen 2017 - Årets spellemann går til... HÆ?!?
Savnet: Susanne Sundfør. Først: Dette er ikke til forkleinelse for Astrid S. Jeg elsker Astrid S. Karrieren hennes er bemerkelsesverdig.
Spellemann-pris til Rasmus Rohde
Showet er i gang. Rasmus Rohde (Rasmus og verdens beste band) fra Verda vant Spellemannprisen i kategorien barnemusikk under årets Spellemann søndag kveld.
Lokale vinnere i Spellemann 2017
Seeb, med blant andre Niklas Strandbråten fra Drammen, er kåret til årets popgruppe på Spellemannprisen. Årets musikkvideo er til låta «Som om himmelen revna av Daniel Kvammen og Lars Vaular. Se prisutdelingen her!
Artisten Hkeem med årets låt
Artisten Hkeem stakk av med Spellemannprisen for beste låt med slageren Fy faen i kveld. Dette var Hkeem sin aller første Spellemann. Låten hans er strømmet over 33 millioner ganger på Spotify.
Sigrid Raabe årets nykomar
Sigrid Raabe fekk prisen som årets nykomar under utdelinga av Spellemannprisen søndag kveld.
Les mer om Spellemannprisen.
Spellemannprisen: Sigrid er årets nykomar
Første del av Spellemannprisen på Oslo konserthus er nå ferdig og del to er i gang. Sigrid Solbakk Raabe fikk pris for årets nykommer.
Les mer om Oslo og Spellemannprisen.
Spellemannprisen: «Fy faen ble årets låt
Årets Spellemann-utdeling er i gang. Bannskapen vant låtprisen.
Niklas fikk Spellemannpris for beste popgruppe
Popgruppa Seeb med drammenseren Niklas Strandbråten vant i kveld Spellemannprisen for beste popgruppe, og slo dermed Marcus & Martinus. OSLO/DRAMMEN: Spellemannsprisen 2017 blir delt ut på Oslo Konserthus i kveld.
Les mer om Spellemannprisen.
Spellemannpris til Magnus fra Halden
Spellemannprisen 2017 deles ut i Oslo konserthus søndag kveld. Haldenseren Magnus August Høiberg (30) er best kjent som Cashmere Cat verden over.
Les mer om Cashmere Cat, Halden og Oslo.
Lokale vinnere i Spellemann 2017
Seeb, med blant andre Niklas Strandbråten fra Drammen, er kåret til årets popgruppe på Spellemannprisen. Årets musikkvideo er til låta «Som om himmelen revna av Daniel Kvammen og Lars Vaular. Følg prisutdelingen her!
Spellemannprisen: «Fy faen ble årets låt
Årets Spellemann-utdeling er i gang. Bannskapen vant låtprisen.
Blir det pris til Rogaland på Spellemann? Showet er i gang
Første del av Spellemannprisen på Oslo konserthus er nå ferdig og del to er i gang. Alan Walker åpnet showet.
TV 2: «Hver gang vi møtes» - Siste kveld med «Hver gang vi møtes»-gjengen
I kveld er det duetter. Vi anmelder låt for låt. TV: Etter sju lørdager der artistene har tolket hverandres låter, avsluttes sjuende sesong av «Hver gang vi møtes» med sju duetter. Og et i sterk konkurranse med selveste Spellemannprisen.
Les mer om Hver, Siste og Spellemannprisen.
Spellemannpris til Sigrid Raabe?
Første del av Spellemannprisen 2017 er gjennomført. Av dei fire nominerte frå Møre og Romsdal er det no berre Sigrid Raabe som gjenstår. Ho er nominert i fleire klasser. Verken Ola Kvernberg, Jan Erk Mikalsen eller Mikhael Paskalev nådde opp i klassane dei var nominerte i. Spellemannprisutdelinga held fram klokka 2015.
Lokale vinnere i Spellemannprisen
Seeb, med blant andre Niklas Strandbråten fra Drammen, er kåret til årets popgruppe under Spellemannprisen som går på NRK i kveld. Årets musikkvideo er Daniel Kvammen og Lars Vaulars video til låta «Som om himmelen revna. Følg prisutdelingen her:
Følg Spellemannprisen direkte
Artister fra Hordaland og Sogn og Fjordane er nominert til hele 21 priser.
Les mer om Fjordane, Hordaland og Sogn.
Spellemannprisen 2017: - Her er kjendisene på Spellemann-løperen: - Vi trenger å feste mer
Se antrekkene fra kveldens musikkfest. OSLO KONSERTHUS (Dagbladet): I kveld er det duket for Spellemannutdeling i Oslo konserthus, hvor det tradisjon tro blir en storslagen feiring av det norske musikkåret som er gått.
Se kjendisene på Spellemann-løperen
Kjendisene ankommer den 46. utgaven av Spellemannprisen.
Noah Cyrus opptrer med Alan Walker på Spellemannprisen
I kveld skal norsk musikkbransje hedres når Spellemannprisen deles ut i Oslo Konserthus. DJ Alan Walker skal åpne showet.
Glem OL. I dag kan Bergen få mer gull.
Snart skal det deles ut Spellemann-harper for musikkåret 2017. Følg begivenheten i BAs direktestudio fra 1530. Klokken 1700 i dag ønsker Tarjei Strøm velkommen til Spellemannprisen i Oslo Konserthus.