Spille

Tar fri fra jobb for å spille brettspill fire dager i strekk

Analoge gamere sitter ikke alene i en kjeller og spiller. De møtes for eksempel til treff på Gamle slaktehuset og spiller fra torsdag til søndag.
Les mer om Gamle.

Spiller dømte eget lag i elitekamp i volleyball: - Jeg ser jo at det med objektivitet kan spille inn

En av linjedommerne i eliteseriekampen mellom BKT og Topp Volley Norge er egentlig spiller hos hjemmelaget. Tyske Bjørn Duwe er ute med ryggskade og var dermed ikke en del av kamptroppen til BKT til hjemmekampen mot Topp Volley Norge.
Les mer om BKT og Topp Volley Norge.
Spiller dømte eget lag i elitekamp i volleyball: – Jeg ser jo at det med objektivitet kan spille inn
En av linjedommerne i eliteseriekampen mellom BKT og Topp Volley Norge er egentlig spiller hos hjemmelaget.
Les mer om BKT og Topp Volley Norge.
BBC: West Ham-stopper til kinesisk fotball
Vil spille seg inn i Portugals VM-tropp. Den portugisiske midtstopperen José Fonte (34) forlater engelsk Premier League til fordel for kinesisk toppfotball. Han går fra West Ham til Dalian Yifang.

Remi Johansen etter tapet mot Viking: – Trenger flere strenger å spille på

Sandnes Ulf gikk ut i en litt annen formasjon enn vanlig. Remi Johansen mener det er viktig at de kan variere alt etter hvem som motstander.
Les mer om Viking.
Elsker å spille sluttspill
Kjetil Martinsen (25) har ikke hatt noen enkel førstesesong i Storhamar. Men Oslo-gutten er målbevisst og gleder seg til sluttspillet. Kjetil Martinsen var meget god da han spilte for Manglerud Star sist sesong.
Les mer om Manglerud Star og Storhamar.
Advarer mot å spille på Flisa-spillere under russetida
GLÅMDAL: Nå har to gutter bestemt seg for at fotball i Innlandet også skal være en del av det globale fantasy-sirkuset.
Les mer om Flisa-spillere og Innlandet.
Ine Jansen fikk spille med faren Per i hans siste forestilling
Stykket hadde opprinnelig premiere i 2011, men Per Jansen fikk slag og måtte måtte kaste inn håndkleet. Fire år senere var han frisk nok til å fullføre oppgaven. – Det var veldig emosjonelt og rørende, forteller skuespillerdatteren.
Les mer om Per og Per Jansen.
Vidåpen V65-lunsj med stort potensial
Vidåpen V65-omgang! Småfrekk banker! Flere bortglemte objekter! Her spilles det frekt i jakten på storcashen! Sportspills øvrige fredagsmeny: En praktfull weekend venter for vi som elsker å spille på hester!
Trodde du jakten på virtuelle monstre med en smarttelefon er over?
25 år gamle Marius Andre Mannes møter venner jevnlig for å spille Pokmon Go. Lørdag er han med og arrangerer Pokmon-event i Kopervik.
U for Molde
Det ble uavgjort 1-1 da Molde møtte Vålerenga i en treningskamp på Marbella. Etzaz Hussain scora Molde sitt mål i den første omgangen, og stillinga ved pause var 1-0. Ett kvarter ut i andre omgang utligna Magnus Grødem for Vålerenga. Ole Gunnar Solskjær sine menn skal spille en treningskamp til før de reiser hjem. Det er mot Dinamo Brest fra Hviterussland på søndag.
«PK må trolig spille med smerter i hånda hele sesongen
FKH-keeper Per Kristian Worre Bråtveit får vondt hver gang han redder, men er innstilt på å bite tennene sammen i jakten på en ny smultringrekord.
Bekreftet: Dansk landslagsspiller klar for TIL
Enig om treårskontrakt, og enighet mellom klubbene. Danske Oliver Kjærgaard (19) er klar for TIL, og skal spille for klubben ut 2020-sesongen. Dette bekrefter TILs sportssjef Svein-Morten Johansen torsdag.
Les mer om Svein-Morten Johansen og TIL.
Stabæk henter Ovenstad hjem til Norge
Lier-mannen har fått lite spilletid i Sturm Graz inneværende sesong, og nå skal han altså spille vårsesongen for Stabæk i Eliteserien. Han sluttet seg til Stabæks treningsleir på Marbella onsdag. - Det er veldig deilig å være på plass.
Ett bestemt sted i Tromsø kan ikke Christer besøke til alle døgnets tider
Det er flere endringer på gang i livet til Christer Johnsgård, som får lettet hjertet om sjansene i TIL som det ble altfor få av. Christer Johnsgård (31) er nok en gang i ferd med å forlate TUIL for å spille for moderklubben FK Senja.
Fylkesmannens landbruks- avdeling bør bli på Hamar
Samlingen av Hedmark og Oppland til ett rike gir noen utfordringer Samlingen av Hedmark og Oppland til ett rike gir noen utfordringer, men kan også styrke Innlandets politiske og næringsmessige posisjon hvis vi evner å spille hverandre gode.
Les mer om Hamar, Hedmark, Oppland og Samlingen.
Ville gjøre Wesenlund pluss én
Han fikk oppfylt drømmen om å spille så mange roller han ville i en og samme film. Men Atle Antonsen forventer juling fra kritikerne for «Norske byggeklosser». Anbefalte saker - Rolv Wesenlund spilte åtte roller i «Norske byggeklosser».
Strand Nilsen: – Ekstra deilig å slå HamKam
Snorre Strand Nilsen likte godt at motstanderen var HamKam da han scoret to flotte mål fra backplass og bidro til at Raufoss vant en meget sterk 4-2-seier over naboen som skal spille i OBOS-ligaen kommende sesong.
Les mer om HamKam.
Nøkkelspiller har signert ny langtidskontrakt med Byåsen: – Hun er spektakulær
– Jeg har en drøm om å spille Champions League, og det ønsker jeg å gjøre i Byåsen, sier Kristin Venn.
Les mer om Byåsen og Kristin Venn.
Bodø/Glimt vant mot Sandefjord
Bodø/Glimt slo Sandefjord 2–1 i dagens treningskamp på Marbella. Glimt er på treningsleir i den spanske feriebyen, og skal spille to kamper under oppholdet. Målene ble scoret av Ulrik Saltnes og Endre Kupen.
Metalbandet Taake i trøbbel etter beskyldninger om rasisme og nazi-sympati
Oppvarmingsartist har trukket seg fra turneen. Kjent rapper nekter å spille på konsertsted som booket det norske bandet.
Metalbandet Taake i trøbbel etter beskyldinger om rasisme og nazi-sympati
Oppvarmingsartist har trukket seg fra turneen. Kjent rapper nekter å spille på konsertsted som booket det norske bandet.
Kjørte over Sverige i sin siste OL-kamp
Thomas Ulsrud & co. hadde ingenting å spille for, men sørget for en opptur og kalasseier i OLs siste kamp for de norske guttas del. (Dagbladet): De norske curlinggutta er allerede slått ut av OL etter et tap mot Italia tirsdag.
Les mer om Italia, OL-kamp og Sverige.